Cele mai bune criptomonede de cumparat

Bitcoin, Ethereum, Litecoin … criptomonedele sunt peste tot în presă. Cei mai mulți dintre noi sunt acum conștienți în general că criptomonedele sunt monede digitale care utilizează tehnologia blockchain. Dar câți oameni înțeleg de fapt cum funcționează tehnologia de bază, ce înseamnă „a investi” într-o criptomonedă și apreciază riscurile din spatele lor?

Pentru oricine se gândește să investească în criptomonede, prezentat mai jos este un rezumat al principalelor preocupări, care, sperăm, ar trebui să vă încurajeze să vă opriți și să vă gândiți înainte de a sări pe vagonul de bandă criptografică.

Creșterea utilizării criptomonedelor cu eToro

Un număr din ce în ce mai mare de companii din întreaga lume utilizează bitcoin și alte active digitale pentru o serie de scopuri de investiții, operaționale și tranzacționale. La fel ca în orice frontieră, există pericole necunoscute, dar și stimulente puternice. Explorați tipurile de întrebări și perspective pe care întreprinderile ar trebui să le ia în considerare, deoarece determină dacă și cum să utilizeze activele digitale.

eToro

eToro este o platformă digitală de tranzacționare globală pentru valute, criptomonede, mărfuri, indici și acțiuni. În prezent are peste 7 milioane de utilizatori în întreaga lume. Cu un unghi asupra criptomonedelor în această recenzie, voi arunca o privire practică asupra platformei eToro și a avantajelor și dezavantajelor sale.Pentru a stimula gândirea companiei dvs. despre cripto, iată câteva dintre rațiunile din spatele motivului pentru care unele companii utilizează în prezent cripto:

Cripto poate oferi acces la noi grupuri demografice. Utilizatorii reprezintă adesea o clientelă mai de ultimă generație care apreciază transparența în tranzacțiile lor.

Un studiu recent a constatat că până la 40% dintre clienții care plătesc cu cripto sunt clienți noi ai companiei, iar sumele lor de cumpărare sunt de două ori mai mari decât ale utilizatorilor de carduri de credit.Introducerea criptografiei acum poate ajuta la stimularea conștientizării interne a companiei dvs. cu privire la această nouă tehnologie.

De asemenea, poate contribui la poziționarea companiei în acest important spațiu emergent pentru un viitor care ar putea include monede digitale ale băncii centrale.
Cripto ar putea permite accesul la noi fonduri de capital și lichidități prin investiții tradiționale care au fost tokenizate, precum și la noi clase de active.
Cripto furnizează anumite opțiuni care pur și simplu nu sunt disponibile cu moneda fiat. De exemplu, banii programabili pot permite partajarea corectă a veniturilor în timp real și, în același timp, îmbunătățesc transparența pentru a facilita reconcilierea back-office.

Mai multe companii constată că clienții și vânzătorii importanți doresc să se angajeze utilizând cripto. În consecință, este posibil ca afacerea dvs. să fie nevoită să fie poziționată pentru a primi și a distribui cripto pentru a asigura schimburi fluide cu părțile interesate cheie.

eToro este o platformă de investiții care permite investitorilor din UE să tranzacționeze acțiuni, criptomonede , mărfuri și multe altele. În prezent, eToro oferă tranzacționarea criptomonedelor doar în Statele Unite.În plus față de oferirea investițiilor criptografice, eToro este o platformă de „tranzacționare socială” care facilitează investitorilor să copieze tranzacțiile altor traderi de top de pe platformă.

Indiferent dacă doriți să vă implicați în investițiile Bitcoin sau doriți să învățați strategii de la traderi experimentați, eToro ar putea fi o modalitate excelentă de a vă diversifica investițiile și de a vă extinde cunoștințele. Aflați mai multe despre eToro în recenzia noastră completă de mai jos!

Ce oferă?
Rețineți că vom examina eToro pentru clienții din SUA. Clienții din afara SUA au la dispoziție mai multe instrumente de tranzacționare, cum ar fi acțiuni, indici și CFD-uri.

Clienții din SUA sunt limitați la tranzacționarea criptomonedelor pe eToro. eToro oferă o gamă largă de criptomonede. Puteți vedea lista completă aici, împreună cu spread-urile valutare. Înainte de a putea începe să utilizați eToro, trebuie să vă verificați contul. Verificarea necesită încărcarea dovezii de identitate (POI) și dovada adresei (POA). Puteți utiliza aplicația mobilă eToro pentru a încărca documente.

CopyTrader
O mare atracție a eToro este capacitatea sa de a copia tranzacțiile în timp real. CopyTrader vă permite să selectați un anumit comerciant și să copiați toate tranzacțiile lor. Aceasta înseamnă că platforma va tranzacționa automat aceleași tranzacții ca traderul dvs. copiat. Puteți seta suma de fonduri care să fie alocată fiecărui CopyTrader. În plus, veți putea seta pierderi de oprire, astfel încât să puteți controla trageri. Orice poziție deschisă cu CopyTrader va fi deschisă imediat pentru dvs.

CopyPortfolio
CopyPortfolio funcționează la fel ca CopyTrader, cu excepția faptului că puteți copia un întreg portofoliu de traderi în loc de unul câte unul. eToro permite traderilor să investească în două tipuri diferite de CopyPortfolios:

Portofolii de top pentru comercianți : copiați portofoliile comercianților cu cele mai bune performanțe și cei mai sustenabili
Portofolii de piață : investiți în portofolii care grupează diverse investiții.

Aceste portofolii sunt gestionate prin reechilibrare regulată. Ele pot fi o modalitate eficientă de a vă diversifica investițiile în criptomonede.

Merita? Cele mai bune criptomonede de cumparat!!!!
Dacă vă interesează investițiile în criptomonede, eToro adoptă o abordare unică în ceea ce puteți face prin interacțiuni cu alții. Abilitatea de a urmări un comerciant de top (pe platforma eToro) și de a face ca platforma să tranzacționeze automat aceleași meserii este un concept interesant.

Rețineți doar că, deoarece un comerciant s-a descurcat bine în trecut nu înseamnă că vor continua să facă acest lucru în viitor. Cu toate acestea, puteți seta limite pentru trageri și cantitatea de risc pe care sunteți dispus să vă asumați. Iar utilizarea funcției CopyPortfolio este o altă modalitate de diversificare a riscurilor.

Dacă nu sunteți sigur cu privire la eToro, îl puteți testa . Fiecare utilizator primește 100.000 de dolari în monedă virtuală, pe care îl puteți pune în încercarea CopyTrader. Doar asigurați-vă că comparați opțiunile și taxele eToro cu alte schimburi de criptomonede, cum ar fi Coinbase , Binance și Robinhood .

Consultați lista noastră cu Top 10 Cele mai populare site-uri de investiții Bitcoin și Crypto.

Cripto oferă o nouă cale pentru îmbunătățirea unei serii de activități mai tradiționale ale Trezoreriei, cum ar fi:

  • Activarea transferurilor de bani simple, în timp real și sigure
  • Ajutând la consolidarea controlului asupra capitalului întreprinderii
  • Gestionarea riscurilor și oportunităților implicării în investiții digitale
  • Cripto poate servi ca o alternativă eficientă sau activ de echilibrare față de numerar, care se poate deprecia în timp din cauza inflației.
  • Cripto este un activ investibil, iar unele, cum ar fi bitcoin, au avut performanțe extrem de bune în ultimii cinci ani .
  • Desigur, există riscuri clare de volatilitate care trebuie luate în considerare cu atenție.

Ce este moneda Fiat

A fost odată când lumea a funcționat cu sistemul de barter. Cineva care caută să-și vândă sau să își schimbe bunurile ar trebui să găsească o altă persoană dispusă să ia aceste bunuri în comerț pentru exact alte bunuri pe care le căutau. Aceasta se numește dubla coincidență a dorințelor. De exemplu, imaginează-ți un fermier care dorește să-și schimbe bucățile de grâu cu îmbrăcăminte. Ar trebui să găsească un croitor care să caute și grâu pentru a putea face comerț.

Banii Fiat au rezolvat această problemă prin crearea unui magazin de valoare. Dar, la momentul înființării și al creării sale, oamenii obișnuiți cu sistemul de bart se întrebau probabil de ce hârtia fără valoare ar fi la fel sau mai valoroasă decât bunurile lor.

Criptomoneda face pentru a fiat bani ceea ce a făcut banii fiat sistemului de barter. Creează un depozit alternativ de valoare care permite utilizatorilor să plătească nu numai pentru bunuri, ci și să plătească pentru alte valute. Dacă criptomoneda este lichidă față de alte valute fiat, atunci aceste valute fiat sunt lichide între ele.Criptomonede de cumparat cu toate acestea, unii oameni pot fi confuzi cu privire la motivul pentru care criptomoneda deține valoare, în mod similar cu modul în care barterii s-ar fi putut întreba de ce banii de hârtie dețin valoare.

Criptomonede cu cel mai mare câștig

Portofele criptomonede
Portofelele cu criptomonedă pot fi fie portofele software (aplicații), fie hardware (unitate de memorie sau card). Aceste portofele acționează ca versiuni mai mici de „mineri” în sensul că înregistrează și verifică tranzacțiile. Acestea stochează valoarea monedelor dvs. și vă anunță câte monede aveți în total. De exemplu, când depuneți bitcoin în portofel, portofelul verifică tranzacția față de registrele miniere pentru a informa rețeaua că monedele sunt acum în posesia dvs. în portofel.

Fiecare portofel, atât software cât și hardware, are adrese care seamănă cu codurile hash. Acesta este un șir lung de litere și cifre. Când depuneți monede în portofel, utilizați această adresă pentru a informa rețeaua unde să trimită monedele și unde vor fi stocate între timp.

Criptomonedă nu este o investiție!!!!

O investiție se referă la procesul de cumpărare a unui activ care creează produse, servicii sau flux de numerar. Aceasta înseamnă că, chiar dacă nu ați vinde niciodată investiția, ar merita să o dețineți din perspectivă financiară, deoarece este intrinsec valoros. În prezent, criptomonedele au o valoare intrinsecă redusă. Încă nu asistăm la adoptarea pe scară largă a criptomonedelor ca metode acceptate de plată pentru bunuri și servicii.

Acest lucru înseamnă că, spre deosebire de o proprietate închiriabilă, există o valoare mică în deținerea unei criptomonede, cu excepția cazului în care intenționați să o vindeți și cu excepția cazului în care criptomoneda are o cerere suficient de mare în momentul în care decideți să o vindeți.Criptomonede de cumparat in acest moment, majoritatea achizițiilor de criptomonede nu se fac pe baza unei credințe justificate că criptomoneda va deveni o nouă monedă globală, ci mai degrabă cu o așteptare nefondată că vor crește în valoare. Totul este o simplă speculație.

Desigur, toate investițiile implică cel puțin un anumit nivel de speculații – de exemplu, atunci când investești în proprietăți, există întotdeauna riscul ca aceasta să merite mai puțin decât prețul pentru care ai cumpărat-o atunci când vine momentul să o vinzi. Criptomonede de cumparat , indiferent dacă valoarea acestuia crește sau scade în cele din urmă, cel puțin acea proprietate va fi între timp valoroasă din punct de vedere financiar. Dimpotrivă, atunci când achiziționați o criptomonedă, acceptați cu bună știință că va avea beneficii financiare mici până când veți veni să o vindeți și că, chiar și atunci, există riscul de a vă pierde financiar.

Deci, cum poți lua o decizie inteligentă?Acest articol este aici pentru a vă ajuta.

Cum sa investesti in criptomonede – ce trebuie sa sti ?

Ce criptomonede de cumparat cu mic capital,in primul rând, veți avea nevoie de o sursă pentru a cumpăra criptomonede. Acest lucru se poate face fie prin schimburi de criptomonede sau prin alte surse precum PayPal . Dar pentru instrumente mai largi de gestionare a criptomonedelor, citiți despre alegerea schimbului de criptomonede potrivit aici . De asemenea, veți avea nevoie de un portofel criptomonedă care să vă poată stoca linkul blockchain pentru a accesa monedele criptografice.

Obțineți toate informațiile despre asta aici . Și, în sfârșit, înainte de a face o investiție criptografică, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știți despre piața volatilă a criptomonedelor.

Cele mai bune criptomonede de cumparat în mai

Acum că sunteți înarmați cu toate informațiile importante pe care trebuie să le cunoașteți pentru a face o investiție în criptomonedă, iată primele 10 criptomonede dintre care puteți alege.

Cryptocurrency Symbol Pret usd
Bitcoin BTC $38,364.92
Litecoin LTC $186
Ethereum ETH $2.668
Cardano ADA $1.53
Binance BNB $359
Ripple XRP $1.03
Dogecoin Doge $0,33
TRON TRX $0,078
Bitcoin Cash BCH $760
Zcash ZEC $150

Bitcoin

Regele tuturor criptomonedelor, Bitcoin, este primul de acest gen care are cea mai mare valoare a lichidității. Această criptomonedă își propune să devină o numerar digital complet descentralizat, global, peer-to-peer, fără reglementări. În ciuda caracterului volatil al pieței, Bitcoin este cel mai stabil. În timp ce denumirea este sinonimă cu criptomoneda, popularitatea, cererea și adoptarea Bitcoin se așteaptă să crească de mai multe ori în următorii ani. Criptomonede de cumparat, viitorul acestui lucru se conturează deja cu companiile care se deschid la ideea de a accepta Bitcoins pentru plată.

Bitcoin (Bitcoin) este o criptomonedă care a fost creată în 2008 de către o persoană anonimă sau un grup de persoane care s-a numit Satoshi Nakamoto. Bitcoin este o monedă digitală descentralizată care poate fi trimisă de la utilizator la utilizator în rețeaua bitcoin peer-to-peer fără utilizarea intermediarilor.

Nu are bancă centrală sau administrator unic. Nodurile de rețea utilizează criptografia pentru a verifica tranzacțiile, care sunt apoi înregistrate într-un registru public distribuit numit blockchain. Dacă prețul său crește sau scade, nu se poate nega că bitcoinul va continua să domine sectorul criptomonedelor.

Comercianții vor beneficia de o lichiditate ridicată, indiferent de stabilitatea pieței, atât timp cât aceasta continuă să existe. Deși bitcoinul este imprevizibil, acesta are o tendință ascendentă constantă. Cu o capitalizare de piață de 1,01 trilioane de dolari, BTC, așa cum este cunoscut prin marcatorul său de piață, este cea mai populară criptomonedă. A fost dezvoltat ca un mijloc de facilitare a tranzacțiilor descentralizate, precum și un depozit de valoare.

Prețul Bitcoin astăzi în USD: 38,364.92 USD

Litecoin

Litecoin este pe locul al doilea pe lista noastră datorită capitalului său de piață și a valorii lichidității. Spre deosebire de aprovizionarea cu 21 de milioane a Bitcoin, Litecoin este limitat la 84 de milioane de monede cu o recompensă bloc de 12,5 LTC, mai mare decât alte cryptos. Pentru mineri, extragerea unei Litecoin va fi mai rapidă decât orice altă criptomonedă, deoarece timpul mediu pentru o Litecoin este de doar două minute. Popularitatea crescândă a Litecoins face din acest lucru cel mai bun din restul din toate monedele.

Litecoin este un proiect de criptomonedă și software open source care a fost lansat sub licența MIT / X11. Litecoin este aproape identic cu bitcoin în ceea ce privește specificațiile tehnice, făcându-l un spinoff timpuriu sau altcoin al criptomonedei populare.

În comparație cu cele 10 minute ale Bitcoin, rețeaua Litecoin își propune să proceseze un bloc la fiecare 2,5 minute. Drept urmare, Litecoin poate confirma tranzacțiile mult mai rapid decât Bitcoin. Începând cu 2 aprilie, acesta are o capitalizare de piață de 13,8 miliarde dolari și un LTC tranzacționează cu 206,75 dolari.

Prețul Litecoin astăzi în USD: 186USD

Ethereum

Ethereum a fost prima criptomonedă care a introdus contracte inteligente care permit dezvoltatorilor să creeze aplicații descentralizate pentru desktop și mobil alimentate de tehnologia blockchain. Ethereum și-a menținut poziția în topul criptomonedelor din toate timpurile de atunci și are o echipă loială de investitori care garantează această criptomonedă. Acest lucru înseamnă că Ethereum are șanse mai mari de a rămâne stabil, după Bitcoin.

Ethereum, este o platformă software descentralizată care permite contracte inteligente și aplicații descentralizate (DApps) să fie proiectate și rulate fără a fi nevoie de timp de nefuncționare, furt, control sau intervenție terță parte.

Ethereum este o rețea nepermisă, ierarhizată, de computere (noduri) care generează și obține consensul asupra unei secvențe în continuă creștere de „blocuri” sau loturi de tranzacții denumite blockchain.

Criptomoneda nativă a platformei este Ether (ETH). După Bitcoin, este a doua cea mai mare criptomonedă în ceea ce privește capitalizarea pieței. Vitalik Buterin, un programator, a propus Ethereum în 2013. Rețeaua a intrat în funcțiune pe 30 iulie 2015, cu o aprovizionare inițială de 72 de milioane de monede, după ce a fost finanțată în 2014 de către crowdfunding.

Ethereum este utilizat pentru finanțări descentralizate, producerea și schimbul de jetoane fungibile (NFT) și multe oferte inițiale de monede (ICO). Capitalizarea pieței monedelor este de 195,54 miliarde USD la 29 martie 2021.

Prețul Ethereum astăzi în USD: 2.668 USD

Cardano

Aceasta este o criptomonedă accesibilă, care devine un favorit de cult într-un ritm rapid. De la înființarea sa în 2015, a devenit un jucător puternic pe piață cu blockchain-ul Ouroboros, ceea ce înseamnă să ai două blockchains în loc de unul. Aici, un blockchain va gestiona tranzacțiile obișnuite generale, în timp ce celălalt va gestiona contractele inteligente. Logica din spatele acestui lucru este capacitatea Cardano de a rămâne scalabilă și rapidă, deoarece două tipuri de tranzacții nu o vor încetini.

Un alt fapt interesant despre Cardano este că majoritatea oamenilor care au investit în această criptomonedă sunt din Japonia. Prin urmare, Cardano este cunoscut și sub denumirea de „Ethereum japonez”, deoarece folosește algoritmul Dovadă de miză pe care Ethereum intenționează să îl facă de mult timp. În februarie 2021, Cardano aproape a atins limita de piață de 30,7 miliarde de dolari.

Cardano este o rețea de criptomonede și un proiect open source cu scopul de a crea o platformă publică blockchain pentru contracte inteligente. Ada este criptomoneda internă a Cardano. Charles Hoskinson, cofondator al Ethereum și BitShares, a început dezvoltarea platformei în 2015 și a lansat-o în 2017.

Charles Hoskinson, unul dintre cei cinci membri fondatori originali ai Ethereum, a fost co-fondator al proiectului. După unele neînțelegeri cu cursul lui Ethereum, el a plecat și ulterior a asistat la dezvoltarea Cardano. Începând cu ora 9:36 am IST din 29 martie, ADA, moneda digitală non-profit, tranzacționa la 1,19 USD și avea o plafon de piață de 40,4 miliarde USD.

Prețul lui Cardano astăzi în USD: 1.53 USD

Binance BNB

Dacă dețineți fie Bitcoins, fie Ethereums și doriți să vă diversificați portofoliul, nu căutați mai departe de Binance Coin. Compania mamă, Binance, are un istoric de afaceri puternic, care a creat un „token de utilitate” util. Valoarea Binance Coin provine din utilitatea și cererea sa, care este ca comercianții să folosească Binance Coin pentru a cumpăra alte criptomonede de pe Binance Exchange. Este demn de remarcat faptul că Binance Exchange este unul dintre schimburile de criptocurrency cu cea mai rapidă creștere din lume și cu fiecare tranzacție efectuată pe platformă folosind monede Binance, devine din ce în ce mai puternică.

Binance este astăzi unul dintre cele mai cunoscute și mai utilizate schimburi de criptomonede din lume. Chiar și într-un sector foarte competitiv, Binance a reușit să iasă strălucit, să devină un lider cu o calitate a serviciului bine recunoscută.

În analiza noastră aprofundată, dorim să vă oferim un ghid și o revizuire completă, analizând platforma și toate serviciile sale.

De fapt, ne amintim din acest loc introductiv că Binance, pe lângă faptul că este un schimb , este de fapt și un portofel de criptomonede, un serviciu de tranzacționare, o academie de instruire, o fundație caritabilă, un furnizor de criptomonedă proprie ( Binance Coin ) mult mai mult!

Există atât de multe resurse disponibile investitorilor și utilizatorilor și aici vrem să le luăm în considerare pe toate, permițându-vă să aveți cea mai completă revizuire Binance .

Prețul Binance Coin astăzi în USD: 359 USD

Ripple

Ripple primește o mențiune în această listă, deoarece viziunea sa este puțin diferită de restul criptomonedelor de pe această listă. Ripple este o startup susținută de riscuri, despre care se știe că oferă servicii de decontare financiară băncilor într-un mod de a facilita tranzacțiile direct și instantaneu peste granițele naționale. De-a lungul anilor, a colaborat cu bănci mari la nivel global, inclusiv Bank of America. Acest lucru îl face ideal pentru investiții instituționale, mai degrabă decât una personală.

Ripple este o criptomonedă și o rețea de plată digitală pentru tranzacții financiare care a fost lansată pentru prima dată în 2012. Ripple Labs a creat XRP ca jeton de plată pentru a fi utilizat în sistemul său de plată descentralizat. XRP este utilizat mai degrabă cu o rețea de noduri de validare decât cu un blockchain, deoarece compania a început cu un sistem bazat pe blockchain. Începând cu 2 aprilie, Ripple XRP are o capitalizare de piață de 26,8 miliarde USD și oneXRP tranzacționează cu 0,5926 USD.

Prețul Ripple astăzi în USD: 1,03 USD

Dogecoin

Faptul că Dogecoin rămâne puternic după ce nu a fost luat în serios este o declarație în sine.

În primul rând, Redditors a crescut prețul la noi culmi la începutul anului 2021 ca o modalitate de a preveni vânzarea în lipsă speculată de Dogecoins de către multe fonduri speculative Wall Street.Elon Musk s-a numit „Tatăl Câinelui” care promovează această criptomonedă în continuare.

În timp ce mulți susțin legitimitatea acestei monede, Dogecoin continuă să aibă partea sa de valoare de piață. În aprilie 2021, Dogecoin a atins maximul istoric de 0,2917 USD. După o creștere constantă, SpaceX-ul lui Elon Musk a anunțat acum că acceptă Dogecoins ca mod de plată.

Doge a început cu adevărat să-și bată joc de Bitcoin”, a spus Pat White, CEO al Bitwave. La începuturile sale, o comunitate de entuziaști a organizat cascadorii publicitare pentru a crește profilul Dogecoin, strângând fonduri pentru a trimite echipa jamaicană Bobsleigh la Jocurile Olimpice din 2014, sau sponsorizând un șofer NASCAR.

La începutul anului 2021, Dogecoin a câștigat statutul de cult pe panoul de mesaje RedSit WallStreetBets – principalul instigator din spatele afacerii GameStop în ianuarie – unde entuziaștii promiseră să-și propulseze valoarea „către lună” (asta înainte ca orice discuție despre cripto să fie interzisă pe subredit ).

Astăzi Dogecoin nu este o glumă, după ce a explodat în valoare și a câștigat mai mult de 5.000% în 2021. Printre impulsurile sale se numără CEO-ul Tesla Elon Musk, care a numit Dogecoin criptomoneda sa preferată. Musk a numit, de asemenea, Dogecoin „cripta oamenilor” și a promis că va planta un simbol fizic Dogecoin pe lună.

Prețul Dogecoin astăzi în USD: 0,36 USD

TRON

Știați că Tron a fost de fapt fondat pe Ethereum în 2017? Acum, cu propria sa platformă blockchain, TRON este o criptomonedă independentă care folosește și algoritmul Proof of Stake pentru procesarea tranzacțiilor. În prezent, Tron are o capitalizare de piață de 4.406.488.234 dolari, care se așteaptă să crească. Comparativ cu Ethereum, această monedă criptografică găzduiește mai multe aplicații descentralizate, ceea ce o face din ce în ce mai populară.

Prin definiție, TRON este un protocol open source bazat pe blockchain conceput pentru a fi utilizat în principal în industria divertismentului digital. Organizația non-profit care supraveghează TRON oferă o platformă descentralizată care împarte diferite conținuturi de divertisment, folosind tehnologia de rețea blockchain și peer-to-peer (P2P).

În plus, a fost lansată o criptomonedă – Tronix (TRX) – cu care vrem să încercăm să transmitem resursele mai eficient, devenind o resursă cheltuibilă și cu care să realizăm reglementări comerciale. Prin urmare, nu un instrument real de speculație, ci mai degrabă un mijloc de plată.

Prețul lui Tron astăzi în USD: 0,078 USD

 Bitcoin Cash

Speculațiile legate de scalabilitatea Bitcoin au dat naștere Bitcoin Cash, un sistem electronic de numerar peer-to-peer, care este extrem de scalabil. Are o capitalizare de piață de 8.993.553.011 USD, una dintre cele mai mari din lot. Cu numele Bitcoin atașat la acesta, Bitcoin Cash este una dintre cele mai atrăgătoare criptomonede ale investitorilor mari.

Bitcoin Cash este o criptomonedă care a fost creată în 2017 ca o furcă a Bitcoin. Scopul creației Bitcoin Cash a fost de a permite o dimensiune a blocului mai mare decât Bitcoin, permițând stocarea mai multor tranzacții într-un singur bloc. În ciuda diferențelor lor, Bitcoin Cash și Bitcoin împărtășesc unele asemănări tehnice, inclusiv utilizarea aceluiași mecanism de consens și o limită de aprovizionare de 21 de milioane de monede.

Începând cu 2 aprilie, acesta are o capitalizare de piață de 10,8 miliarde USD și un BCH tranzacționează 575,17 USD. Concluzie Având în vedere popularitatea criptomonedelor, investițiile în ele necesită precauție severă. Înainte de a investi într-o criptomonedă, investitorii trebuie să-și evalueze cu atenție potențialii potențiali. Indiferent dacă vă place sau nu, nu puteți ignora popularitatea sa de invidiat, supremația pieței și relevanța continuă în ecosistemul criptomonedelor.

Prețul lui Bitcoin Cash astăzi în USD: $760USD

 Zcash

Zcash poate face ceea ce Bitcoin nu poate. Blockchain-ul pe care îl folosește Bitcoin este transparent, ceea ce face mai ușoară urmărirea tranzacțiilor, dar Zcash permite urmărirea tranzacțiilor numai dacă utilizatorul dorește ca acestea să fie urmărite. Aceasta înseamnă că utilizatorii au opțiunea de a-și ascunde tranzacțiile pentru un strat suplimentar de confidențialitate. În prezent, Zcash este evaluat la 2.701.320.183 dolari pe piață și cercetătorii prezic că prețul va scădea pentru a deschide o fereastră de investiții. Dacă doriți să vă diversificați portofoliul, aveți grijă la acest lucru.

Este o criptomonedă destul de interesantă și inovatoare, plină de caracteristici care ajută la diferențierea ei de ceea ce se întâmplă cu alte monede virtuale cu care probabil ați avut deja de-a face.

De fapt, în timp ce majoritatea monedelor virtuale arată istoricul complet al transferurilor în interiorul unui „registru” public și descentralizat, Zcash aduce câteva valori adăugate în ceea ce privește confidențialitatea , sporind confidențialitatea utilizatorului .

Este, de fapt, prima criptomonedă complet deschisă , care vă protejează complet confidențialitatea tranzacțională printr-un sistem de criptare care (cel puțin la nivel teoretic) ar trebui să împiedice reconstrucția etapelor activului. Pe scurt, dorind să ducem la extrem o încercare de definire, putem spune că Zcash este un anumit tip de criptomonedă open source și descentralizată , care are protecții suplimentare pentru confidențialitate și confidențialitatea datelor .

Prețul Zcash astăzi în USD: $150USD

De ce să investești în criptomonede

 Ar putea fi următorul lucru mare
Este adevărat că criptomoneda ar putea schimba lumea așa cum o cunoaștem noi. Cripto este o monedă globală și poate fi utilizată pentru tranzacții între țări fără a fi nevoie să plătească taxe mari – ceea ce ar putea revoluționa industria bancară și a serviciilor financiare.

În acest moment, criptomoneda nu este acceptată pe scară largă în întreaga lume. Dar pe măsură ce mai mulți comercianți încep să o accepte ca o formă de plată, ar putea avea un impact enorm asupra societății. Investind acum, ai putea intra la parter, ca să zic așa.

Bitcoin a fost, de asemenea, denumit „aur digital”, deoarece există un număr limitat de monede care pot fi create. Susținătorii Bitcoin spun că această lipsă își mărește valoarea, ceea ce ar putea crește și prețul.

Viitorul criptomonedelor ce se poate intampla?

Ar putea ajuta la diversificarea portofoliului dvs.
Dacă sunteți dornici să vă implicați în spațiul criptografic, este posibil să nu vă striceți să investiți o mică parte din portofoliul dvs. în criptomonede.

Criptomonede de cumparat, de fapt, diversificarea într-o nouă industrie vă poate oferi stimulentul pentru a înțelege mai bine cripto și cum funcționează. La urma urmei, este de multe ori mai ușor să cercetezi subiecte necunoscute atunci când ai pielea în joc. Și cu cât înțelegeți mai bine cripto, cu atât veți putea lua decizii mai bune.

Asigurați-vă că investiți doar bani pe care vă puteți permite să îi pierdeți, deoarece criptomoneda este o investiție extrem de volatilă. În plus, alegeți investițiile cu înțelepciune. Nu toate criptomonedele sunt create egale, așa că, dacă alegeți să investiți, faceți-vă temele pentru a vă asigura că cumpărați cel potrivit pentru situația dvs.

 

Leave a Reply