eToro Opinie și Recentie: Cea mai bună platformă de tranzacționare?

eToro este o cunoscută firmă israeliană de fintech, un broker de tranzacționare socială, înființată în 2007. eToro deserveste clientii din Marea Britanie printr-o unitate reglementata de Financial Conduct Authority (FCA) si australieni printr-o entitate reglementata de Australian Securities and Investment Commission (ASIC). Toți ceilalți clienți sunt deserviți de o unitate cipriotă reglementată de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC).

eToro nu este listată la nicio bursă, nu își publică raportul anual pe site-ul său și nu are o bancă mamă.

eToroeToro este considerat sigur deoarece armele sale britanice și australiene sunt reglementate de autorități financiare la nivel înalt și este o companie fintech bine-cunoscută.

Declinare de responsabilitate: CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Deși eToro este un jucător cheie în lumea CFD-urilor și a tranzacțiilor cu criptomonede, compania oferă, de asemenea, mult mai mult decât atât acum. Ei au condus revoluția fintech de peste un deceniu și și-au câștigat reputația ca cea mai importantă platformă de tranzacționare socială din lume.

Compania a început ca o platformă generală de tranzacționare, dar a adăugat criptomonede și alte instrumente de tranzacționare pentru a ține pasul cu piețele în schimbare și cererile în creștere. Aceștia sunt unul dintre pionierii în adăugarea de funcții sociale platformei lor sub forma CopyTrading și CopyPortfolios.

Astăzi, există peste 6 milioane de utilizatori înregistrați pe eToro, asigurându-și statutul de lider al industriei

În 2009, eToro a lansat platforma de tranzacționare, WebTrader, cu o serie de instrumente profesionale pentru comercianții de toate nivelurile de calificare.

Informații despre eToro

75% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Un mare pas înainte a venit în 2011 cu OpenBook, prima platformă de tranzacționare socială din lume. Aceasta a inclus noua funcție CopyTrader de atunci, care permite oricui să copieze comercianți de succes. În 2012, eToro a adăugat acțiuni la celelalte active ale sale, cum ar fi valute și mărfuri. Aplicația mobilă eToro a fost lansată în 2013 atât pentru Android, cât și pentru Apple, extinzând acoperirea platformei. De asemenea, aici eToro s-a scufundat în criptografie, făcând posibilă tranzacționarea Bitcoin prin CFD-uri.

În 2015, platforma a actualizat interfața pentru o experiență și mai inovatoare și intuitivă. În 2016, a adăugat CopyPortfolio, portofolii gestionate care grupează diverse active sau traderi de top în cadrul unei strategii de piață. În ianuarie 2017, eToro și-a extins aria de acoperire în lumea criptomonedelor adăugând suport pentru tranzacționarea criptomonedelor pe platformă. A început cu o serie de criptomonede populare, inclusiv Ethereum, Litecoin și XRP. Platforma de tranzacționare eToro este probabil cea mai cunoscută forță a brokerului și este una dintre cele mai ușor de utilizat platforme de tranzacționare din întreaga industrie.

 


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

 

 

Platforma de tranzacționare proprietară eToro este oferită aici. Această platformă este bazată pe web, astfel încât să puteți tranzacționa direct din browserul dvs.
Este, de asemenea, o platformă atrăgătoare din punct de vedere vizual, extrem de intuitivă și cu o curbă de învățare mai mică decât alte platforme majore de tranzacționare.

Există mai mult de 60 de instrumente și indicatori pentru a vă oferi cea mai detaliată și personalizabilă experiență de tranzacționare posibilă, în timp ce aveți, de asemenea, o latură socială completă a platformei prin care puteți urmări și rămâne la curent cu activitățile altor traderi printr-o secțiune de feeduri live. .

Pe dispozitivele mobile, este posibil să accesați platforma de tranzacționare pe dispozitivele iOS și Android și apare fără multe diferențe și fără pierderi de capacitate în comparație cu omologul desktop.

Caracteristicile brokerului eToro

Certificări: CySEC n. 109/10 – FCA 583263 – ASIC 491139
Cont demonstrativ: Cont demo gratuit
Siguranță: Protocoale internaționale
Depozit minim: 50 USD
Levier financiar: 30: 1 și 2: 1 (variază în funcție de volatilitatea suportului)
Plăți: Sigur și rapid
Taxi: Competitiv
Asistenţă: Chat 24h-24h
Costul platformei: Gratuit
Resurse aditionale: Analiza pieței, Trading Academy
Utilizarea platformei: Ușor și intuitiv
Depunere / Retragere cu: Transfer bancar, card de credit, Neteller, Paypal, Skrill, Union Pay
Limbă: Romana, + 15 limbi
Retragere: Sigur și rapid
Aplicație mobilă : da

Este EToro sigur sau o înșelătorie?

Nu, eToro nu este o înșelătorie, sunt reglementate de mai multe autorități de reglementare financiară, ne uităm la unele dintre cele mai bune licențe ale acestora cu un link direct către furnizorul de licențe, astfel puteți fi siguri că căutați informațiile corecte:

CySec: Cipru Securities and Exchange Commission. eToro (Europe) Ltd. deține licența nr. 109/10.

FCA: Autoritatea de Conduită Financiară (Marea Britanie). eToro (UK) Ltd deține înregistrarea nr. FRN 583263.

ASIC: Comisia australiană pentru valori mobiliare și investiții. eToro AUS Capital Pty Ltd deține licența nr. 491139.

Atunci când brokerii sunt bine reglementați, înseamnă că nu vor dispărea cu fondurile dvs. și nici nu vă vor înșela în vreun fel ciudat, deoarece acest lucru le-ar costa licența și, în consecință, i-ar scoate din afaceri, acesta este un mare avantaj.

În afară de acordarea licențelor, știm, de asemenea, din prima mână că agenții de servicii pentru clienți eToro nu induc în eroare clienții cu sfaturi de investiții financiare, ci apelează clienții pentru a maximiza angajamentul oferind actualizări de piață.

Pentru cumparabitcoin.com credem că cu cât brokerul dvs. vă sună mai puțin, cu atât mai bine, indiferent de ce aleg să facă acest lucru, suntem mari fani ai traderilor care învață să facă totul pe cont propriu și nu au încredere în nimeni.

Ce distinge eToro de alte platforme?

eToro este o platformă de investiții care permite investitorilor din UE să tranzacționeze acțiuni, criptomonede, mărfuri și multe altele. În prezent, eToro oferă tranzacționarea criptomonedelor.

Pe lângă oferirea de investiții în criptomonede, eToro este o platformă de „tranzacționare socială care permite investitorilor să copieze cu ușurință tranzacțiile de la alți traderi de top de pe platformă. Indiferent dacă doriți să vă implicați în investiții în Bitcoin sau doriți să învățați strategii de la traderi experimentați, eToro ar putea fi o modalitate excelentă de a vă diversifica investițiile și de a vă extinde cunoștințele.

Una dintre principalele modalități prin care eToro se distinge de alte platforme este numărul mare de opțiuni de investiții și tranzacționare disponibile. Datorită numeroaselor modalități de investiții și tranzacționare, utilizatorii pot beneficia de aceeași platformă pentru nevoile lor de tranzacționare în criptomonede ca pentru activele tradiționale.

Elementele sociale ale eToro îl fac, de asemenea, unic. Un exemplu este CopyPortfolios, o investiție tematică pe termen lung sub forma unui portofoliu gestionat care grupează active și traderi de top cu o strategie prestabilită. Capacitatea de a copia investițiile comercianților de succes este, de asemenea, inovatoare, la fel ca și programul Investitor Popular.

Ce instrumente de tranzacționare oferă eToro?

Această platformă își propune să educe comercianții și să le ofere o platformă pentru investiții. La înregistrare, utilizatorii eToro primesc „conturi de bani virtuali cu 100.000 USD”, astfel încât să poată lucra la strategii și abilități înainte de a investi bani reali. De asemenea, oferă multe alte instrumente pentru a ajuta la tranzacționarea efectivă, cum ar fi un calendar economic. Pur și simplu introduceți datele și fusul orar pe care doriți să le examinați și activitățile pe care le tranzacționați. Calendarul va arăta apoi modul în care evenimentele pot afecta resursele dvs.

În plus, oferă o analiză regulată a pieței, care include detalii excelente și prezentări rapide, astfel încât să puteți utiliza toate informațiile dorite.

Tranzacționare mobilă

În general, eToro a făcut o treabă excelentă cu experiența sa mobilă. Testând aplicația mobilă pe Android, eToro păstrează aspectul versiunii web, inclusiv o temă deschisă și întunecată. Funcții precum Watchlist Sync ajută la unificarea experienței platformei pe toate dispozitivele.

Grafice: la fel ca restul aplicației mobile, graficele au fost receptive și s-au apropiat foarte mult de platforma web, deși există doar cinci indicatori din cei 67 de pe web. Instrumentele de desen lipseau complet din aplicație și ar fi fost o îmbunătățire binevenită. În caz contrar, diagramele din aplicația mobilă sunt bine integrate și funcționează bine, în ciuda lipsei instrumentelor de desen.

Portofel criptomonedă: eToro Wallet este o aplicație mobilă separată în care utilizatorii pot depune și retrage criptomonede reale deținute de eToroX, care acționează ca custodele cheilor și brokerilor lor privați. Portofelul EToro seamănă foarte mult cu aspectul aplicației mobile eToro, inclusiv cu suport pentru tranzacționare socială.

Ce sunt CFD-urile?

Un CFD sau un contract pentru diferență este un tip de tranzacționare cu instrumente derivate. Cu un CFD, investitorii pot specula dacă schimbările rapide ale piețelor financiare globale vor crește sau vor scădea. Acest lucru se poate face cu criptomonede, indici, acțiuni, valute fiduciare, obligațiuni de stat și mărfuri.

Important de reținut despre tranzacționarea CFD este că nu veți cumpăra sau vinde activul subiacent, în acest caz, criptomoneda. În schimb, vindeți sau cumpărați un anumit număr de unități pentru instrumentul respectiv în funcție de estimarea dvs. dacă prețul va crește sau va scădea.

Când instrumentul se deplasează în favoarea dvs., primiți multipli ai unităților CFD existente pe care le-ați vândut sau cumpărat deja. Pierzi pentru fiecare punct care se mișcă împotriva ta. CFD-urile necesită prudență, deoarece este posibil ca pierderile să depășească depozitele.

Pe eToro, tranzacționarea CFD și criptomoneda merg mână în mână. După cum sa menționat mai sus, eToro a intrat pentru prima dată în lumea criptomonedelor oferind tranzacționarea Bitcoin prin CFD-uri în 2013, făcându-l unul dintre jucătorii de top din lumea investițiilor în criptomonede.

Tranzacționarea CFD continuă să joace un rol cheie pe eToro, deoarece multe dintre tranzacțiile care implică cripto sunt în continuare CFD-uri în loc să se ocupe de activul real.

Începând cu 3 septembrie 2017, cei care au investit în CUMPĂRARE pentru poziția crypto pe eToro dețin de fapt activul subiacent al tranzacției. Înainte de asta, dețineau un CFD, nu activul. În plus, eToro oferă tranzacționarea reală a criptomonedelor. Dacă alegeți să deschideți poziții de criptomonede scurte sau VÂNZI pe eToro, aceasta este încă o poziție CFD.

 

 

Ce sunt CopyPortfolios?

CopyPortfolios au fost adăugate anul trecut la platforma eToro. Această caracteristică este disponibilă pentru tranzacționarea criptomonedelor și pentru schimburile legale tradiționale. Aceasta creează un singur activ negociabil format din active selectate cu atenție sau comercianți ai unei strategii prestabilite.

CopyPortfolios: un instrument inovator este CopyPortfolios, unde eToro grupează comercianții într-un singur fond pe care puteți copia tranzacția. CopyPortfolios ajută la reducerea decalajului pentru investitorii care doresc să utilizeze eToro pe o bază pasivă, deoarece pot crea un portofoliu bazat în întregime pe unul sau mai multe CopyPortfolios. Pe de altă parte, traderii auto-direcționați pot folosi, de asemenea, CopyPortfolios pentru a-și diversifica tranzacționarea, făcându-l potențial util pentru toți clienții eToro.

Comitetul de investiții eToro compune CopyPortfolios și le reechilibrează periodic. Există mai multe criptomonede CopyPortfolios disponibile pentru ca investitorii să aleagă.Una dintre ele se numește pur și simplu „Cryptocurrency” și oferă expunere la Ethereum și Bitcoin.

În cursul cursei de criptomonedă din mai 2017, fondul a înregistrat o creștere de 66%. În primele trei luni, acest fond a generat peste 125% din profituri. O altă opțiune se numește „Crypto CopyPortfolio”.

Acesta este un nou CopyPortfolio format dintr-un portofel criptat echilibrat care conține Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Dash și Ripple.

Ce este CopyTrading?

O altă opțiune interesantă pe eToro pe care o puteți folosi pentru investiții în criptomonede și fiat este CopyTrading. Copierea tranzacționării este o inovație care permite utilizatorilor să examineze istoricul altor comercianți și să le copieze, ceea ce înseamnă că își vor reflecta tranzacțiile.

Comercianții au capacitatea de a deveni „investitori populari” dacă au un scor de risc scăzut și oferă randamente consistente.

Apoi primesc recompense pentru împărtășirea înțelepciunii. Profitând de CopyTrading și copiind un investitor care include criptomonede în portofoliul dvs., puteți obține expunere pe piață fără a fi nevoie să faceți prea multe cercetări pe cont propriu.

Platforme și instrumente

Principala inovație a EToro este fuziunea de tranzacționare auto-dirijată și tranzacționare copiată într-o experiență de tranzacționare unificată. Este o combinație câștigătoare. Consultați cei mai buni brokeri FX pentru tranzacționarea copiilor 2021.

Ușurința de utilizare: la baza experienței platformei eToro se află ușurința de a efectua operațiuni de bază și de a finaliza sarcini rapid, cum ar fi crearea de liste de urmărire și adăugarea de instrumente prin cercetarea piețelor disponibile, precum și plasarea unei tranzacții direct din fiecare listă de supraveghere. Aceste calități de design au ajutat eToro să se claseze în 2021 ca fiind cel mai bun clasă din categoria sa. Ușor de utilizat, precum și pentru începători.

Instrumente de criptomonede: utilizatorii eToro pot găsi idei de tranzacționare a criptomonedelor și pot copia alți traderi individuali de criptomonede, precum și să copieze grupuri de comercianți, din 94 de perechi de criptomonede acceptate. Pentru investitorii care doresc să dețină criptomonedele subiacente, eToroX oferă aplicația portofel eToro Mobile. Această aplicație acționează ca un custode folosind o schemă cu mai multe semnături și aproape se potrivește cu aplicația mobilă Forex a mărcii.

Copiați structura de tranzacționare: toți comercianții din eToro tranzacționează manual. Sistemele de tranzacționare complet automatizate, cum ar fi cele acceptate pe MetaTrader, nu sunt permise pe eToro. Prin urmare, atunci când copiați un alt comerciant pe eToro, puteți fi siguri că plasează manual fiecare tranzacție.

Această calitate este utilă pentru a cunoaște cât mai multe alte platforme de tranzacționare socială care cumulează performanța comercianților permit, de obicei, atât tranzacționarea discreționară (manuală), cât și strategii automate, în timp ce rețeaua eToro constă exclusiv în tranzacționare manuală.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Ați văzut vreodată un logo verde în formă de cap de taur?

Dacă da, este foarte probabil ca acesta să fie logo-ul brokerului eToro, o platformă care devine din ce în ce mai populară la comercianții din întreaga lume. Cu un interes tot mai mare pentru acest broker, au existat, de asemenea, o serie de întrebări cu privire la procesul de înregistrare, precum și alte lucruri legate de broker.

Acest broker oferă o platformă foarte ușor de utilizat, tranzacționare socială (copie a tranzacțiilor) și alte avantaje care îl fac util pentru tranzacționarea pe piețele financiare. Dacă sunteți interesat de lucruri de bază, cum ar fi comisioane, conturi demo, tranzacționare socială și alte lucruri despre acest broker, asigurați-vă că citiți recenzia noastră eToro. Cu toate acestea, din cauza numărului tot mai mare de întrebări, am decis să pregătim un ghid cuprinzător (dar simplu) care să vă ajute cu procesul de înregistrare.

Deschiderea unui cont eToro este foarte simplă și rapidă, credeți că o puteți face și prin contul de Facebook. Pentru a vă înregistra va dura câteva secunde, nu uitați că contul demo este gratuit. Când deschideți un cont, puteți decide dacă deschideți un cont demo gratuit și nelimitat, sau un cont de depozit sau chiar numit real.

Cum deschid un cont?

Puteți deschide un cont la https://www.etoro.com/ro. Odată ce v-ați deschis contul, vi se va cere să vă verificați identitatea și dovada adresei înainte de a putea începe tranzacționarea.

Înregistrați-vă pe eToro este simplu:

Accesați site-ul web al brokerului eToro – aici veți găsi linkul către pagină – și faceți clic pe butonul albastru  Înscrieți-vă acum. Acest buton vă va redirecționa către primul formular de înregistrare (scurt).

 • Pașaport român valabil (nu a expirat)
 • Cartea de idenditate ID  valida (nu a expirata).
 • Deținătorii de conturi noi pot utiliza aplicația eToro pentru a-și încărca documentele de verificare a identității și a adreselor direct pe platformă.
 •  Completați formularul cu informații personale de bază, confirmați acordul cu termenii și serviciile și continuați prin butonul Creați un cont. Pentru o înregistrare mai rapidă, puteți utiliza și profilul dvs. Facebook sau profilul Google.
 • Dacă v-ați înscris folosind metoda tradițională (prin cont de e-mail), veți primi un e-mail de confirmare pe care trebuie să îl deschideți și faceți clic pe linkul atașat. Aceasta va verifica dacă ați introdus adresa de e-mail corectă. Vă puteți conecta imediat după verificarea contului.
 • După înregistrarea pe platforma de broker eToro, aveți două opțiuni cu care să procedați. Fie puteți depune bani direct în contul dvs. de tranzacționare (dar nu mai mult de 2000 EUR – contul dvs. nu este încă complet complet și verificat) sau puteți continua verificarea și completați informațiile necesare.
 • După completarea completă a profilului, veți elimina toate limitele tranzacțiilor și alte restricții care v-au făcut contul incomplet .
 • Dacă ați decis prima dată să introduceți complet informațiile în contul dvs., va trebui să parcurgeți următorii pași de verificare.

Aceștia sunt pași simpli în care introduceți informații de bază, plus informații suplimentare despre obiectivele dvs. de tranzacționare, ce active doriți să tranzacționați și așa mai departe. Nu v-ați înscris niciodată cu vreun alt broker Forex sau CFD? Nu trebuie să îți faci griji! Aceasta este o practică obișnuită cu toți brokerii reglementați. Orice broker care dorește să fie reglementat.

După ce ați completat cu succes profilul și chestionarul broker eToro, va apărea o fereastră pop-up. Contul dvs. are acum un profil complet complet.
Cu toate acestea, pentru a debloca toate funcțiile, trebuie să vă verificați profilul prin trimiterea documentelor respective – consultați pasul următor.

Dacă v-ați înscris deja la un broker Forex / CFD reglementat, știți că verificarea contului de tranzacționare nu este dificilă sau ceva neobișnuit sau periculos. Brokerii au obligația de a verifica conturile și, din păcate, nimeni nu poate evita acest lucru.

Veți avea nevoie de patru lucruri pentru a vă verifica contul: verificarea telefonului (prin SMS), verificarea adresei dvs. (extrasul bancar, factura la energie, etc …), pașaportul / documentul de identitate și numărul de securitate socială (= numărul personal de identificare).

Pentru a deschide un cont real, depozitul minim este de 50 de euro, această operațiune poate fi efectuată cu diverse metode precum card de credit / debit, PayPal, Skrill, WebMoney, transfer bancar. Aceleași metode sunt folosite pentru retrageri, dar important este că atunci când solicitați o retragere trebuie să se facă cu aceeași metodă cu care ați plătit prima dată.

Pentru a găsi un echilibru între cele două tipuri de comercianți, vă recomandăm să începeți cu bani puțini, nu să tranzacționați cu bani pe care nu îi puteți pierde. Cu un capital inițial care poate fi cuprins între 300 și 500 USD, puteți face lucruri grozave.

Folosiți opritorul pentru pierderile dvs., pentru a nu avea pierderi din capitalul inițial, cu o singură operațiune. Cu cât crește mai mult capitalul, cu atât îți poți extinde investițiile, încetul cu încetul. În acest fel te vei obișnui cu lumea reală a Forexului.

Un „factor de succes” foarte important pentru un comerciant și acționarea prin intermediul brokerului valutar pe care l-a ales sunt „senzațiile” bune. Dacă este un moment bun pentru tranzacționare, veți realiza acest lucru dintr-o privire la o diagramă și veți ști ce se întâmplă pe piața valutară.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Cont Demo eToro

Dacă nu doriți să grăbiți lucrurile și preferați să așteptați înainte de a tranzacționa bani reali, vă puteți instrui abilitățile de tranzacționare folosind contul demo (eToro îl numește portofel virtual), de unde puteți avea impresia întregii platforme.

Puteți accesa contul demo imediat după înregistrare, făcând clic pe butonul Accesați portofelul virtual sau mai târziu prin intermediul butonului din colțul din stânga, sub numele dvs.

Cont de depozit sau Cont demonstrativ?

Răspunsul vine de la sine, dacă sunteți un comerciant novice, vă recomandăm cu tărie să vă conectați prin contul demo gratuit pe care eToro îl pune la dispoziție pentru a cunoaște platforma și a vă familiariza cu piețele.

Contul de depozit, pe de altă parte, este conceput pentru comercianții care doresc să investească și să se testeze cu adevărat, fac un pas la rând, mergeți mai întâi înscriindu-vă la contul demo, apoi ulterior din contul dvs. puteți încărca toate documentele necesare și treceți la contul real.

Un alt punct foarte important este următorul: Cu contul demo puteți încerca tranzacționarea socială și tranzacționarea cu copie în siguranță totală, brokerul vă acordă un credit virtual de 100.000,00 EUR imediat ce vă înscrieți.

Iata cateva link-uri unde puteti afla mai multe:

eToro Cont demo
eToro  Bitcoin
eToro  Crypto
eToro Copy

Schimbul brokerului eToro

eToroX este eToro Exchange, care vă oferă posibilitatea de a accesa servicii criptografice, sigure și reglementate. Pentru a accesa platforma eToroX, trebuie să aveți deja un cont de tranzacționare. Schimbul eToroX a fost conceput și dezvoltat pentru clienți profesioniști și instituționali, pentru cei cu active ridicate, dar inaccesibile utilizatorilor privați.

Instrumentele oferite de eToro:

Echipa eToro a dezvoltat o serie de instrumente criptografice profesionale pentru a îmbunătăți transferurile și a le face aproape instantanee, precum și pentru a garanta o securitate ridicată. În plus, eToroX vă solicită să activați autentificarea cu doi factori pentru a vă oferi o securitate suplimentară în vederea retragerii și depunerii.

Regulamentele EToro:

eToro este reglementat în Gibraltar și politica sa se bazează pe nouă principii esențiale, inclusiv asigurarea faptului că asigură o securitate adecvată pentru tranzacții. Cu eToro este posibil să aveți un portofel electronic furnizat de eToro X Limited, o companie înființată în Gibraltar.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Cele 5 caracteristici principale ale eToro

În acest paragraf vrem să enumerăm cele 5 caracteristici ale eToro care îl fac unic și diferit de alți brokeri de pe piață, să le vedem împreună:

Tranzacționare socială: cu eToro oricui i se oferă posibilitatea de a deveni lider și adept, dar și de a face tranzacții independent. Cu Social Trading, prin intermediul fluxului de știri, acesta oferă comercianților posibilitatea de a rămâne în permanență actualizat cu privire la mișcările altor comercianți. În acest fel, urmând alți investitori, veți putea afla mai multe și, prin urmare, veți putea face investiții excelente.

Copy Trading: Traderii pot replica automat portofoliul și activitatea de tranzacționare a unui alt comerciant de succes. Prin urmare, se va întâmpla ca atunci când comerciantul urmat să deschidă sau să închidă pozițiile, același lucru se va întâmpla și cu celălalt comerciant care îl urmează și, în mod logic, se vor obține ambele aceleași câștiguri, dar și aceleași pierderi.

CopyFunds: sunt portofolii gestionate care reunesc investitori de succes sau active multiple care urmează o strategie predefinită, care se asigură că perfecționează performanța CopyFund. După cum s-a raportat și pe site-ul lor, există trei tipuri de CopyFunds, și anume, Top Trader CopyFund, Market CopyFund și Partner CopyFund. Scopul final este de a crea un randament maxim la un anumit moment, ajutând astfel investitorii să limiteze riscurile pe termen lung și să promoveze oportunități de creștere.

Investiții în criptomonede: cu eToro din 2013 a fost posibil să se investească în Bitcoin prin tranzacționare CFD, iar până în prezent și-a îmbunătățit propunerea prin adăugarea altor criptomonede, cum ar fi Litecoin și Ethereum.

Mobile Trader: aceasta este o aplicație care oferă toate caracteristicile platformei printr-o interfață intuitivă și este disponibilă și pentru dispozitivele Android și iOS.
eToro demonstrează seriozitatea companiei oferindu-vă un cont demo gratuit și nelimitat.

 

Avantajele brokerului

 • Platforma reconciliază perfect aspectele sociale și operaționale;
 • Ecranul de operare este perfect și setarea tuturor parametrilor este foarte ușoară;
 • Comisioane reduse pentru valute majore;
 • Platforme de tranzacționare într-una: Forex Trading, CFD Trading, Social Trading, Cryptocurrency Trading;
 • Platformă dezvoltată pentru operațiuni cu CFD-uri (Contracte pentru diferență);
 • Platforma socială în care să practici Copy sau social trading.
 • Platforma mobilă permite accesul la ambele alte platforme printr-un dispozitiv mobil (smartphone, tabletă etc.).

Păreri și opinii despre eToro

Judecata nu poate fi decât pozitivă: aveți posibilitatea de a opera profesional într-un site care este foarte ușor de utilizat și completat. eToro una dintre cele mai faimoase platforme de tranzacționare socială. Brokerul Forex și CFD este în activitate din 2007. Are peste 6 milioane de clienți din întreaga lume, care utilizează ofertele eToro.

Mai mult, în fiecare zi eToro achiziționează noi investitori care văd un avantaj în tranzacționarea socială. Un avantaj imens al brokerului, dar și pentru tranzacționarea socială, este acela că clienții experimentați și începători beneficiază de cunoștințele altor comercianți.

Negocierile, strategiile utilizate, pe care comercianții experimentați le fac cu capitalul propriu, pot fi copiate. eToro este un broker serios și sigur, potrivit pentru toate tipurile de comercianți. De asemenea, puteți opera în modul demo și urmăriți comercianții care operează pe platformă pentru a afla rapid!

Dacă vrem să găsim un defect îl putem găsi în instrumentul grafic care nu este foarte reactiv și dificil de utilizat. În concluzie, eToro este un broker foarte serios și recomandat pentru tranzacționarea socială. Rețeaua de tranzacționare socială are multe avantaje. Accesibil pentru orice nivel de tranzacționare.

Serviciu și asistență pentru clienți eToro

Îi pasă mult de clienții săi și le oferă clienților săi o întreagă secțiune de instruire și informare. De la aceasta pot beneficia nu doar începătorii, ci și profesioniștii.

De la lansarea sa cu mai mult de zece ani în urmă, eToro s-a extins la nivel global și are acum peste 1 milion de utilizatori activi din întreaga lume. Acesta este motivul pentru care platforma sa este disponibilă în mai multe limbi, și anume engleză, germană, norvegiană, daneză, suedeză, olandeză, finlandeză, franceză, italiană, spaniolă, portugheză, poloneză, cehă, română, rusă, chineză, arabă, thailandeză, malaeză, și vietnameză.

Brokerul nu oferă o linie telefonică, cu excepția clienților australieni. Toți ceilalți clienți eToro pot contacta asistența pentru clienți deschizând un bilet și raportând problemele lor agenților de asistență. Un astfel de sistem de asistență a fost popular în anii 1990 și începutul anilor 2000, dar în zilele noastre majoritatea brokerilor online și a altor companii în ansamblu preferă să ofere utilizatorilor lor o modalitate mai convenabilă de a-i contacta, și anume un telefon, chat live sau e-mail. Comercianții de aici pot folosi chatul live – de asemenea, e-mailul nu este disponibil.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

În ceea ce privește serviciul pentru clienți, puteți contacta prin chat live, e-mail. De asemenea, pe site veți găsi zona dedicată întrebărilor frecvente FAQ.

Întrebări frecvente

eToro îmi oferă ocazia să încep cu contul Demo?

Cu siguranță, brokerul eToro vă oferă posibilitatea de a începe să tranzacționați online prin contul demo gratuit, brokerul odată ce ați completat formularul, vă creditează cu 100.000,00 EUR virtual.

Care sunt piețele pe care le oferă eToro pe care pot tranzacționa?

Alegând eToro pentru tranzacționare, aveți cea mai largă gamă de piețe și instrumente tehnice. Veți putea alege între criptomonede, acțiuni și multe altele.

Cât costă să te alături brokerului eToro?

Pentru a vă înregistra la brokerul eToro trebuie să depuneți 50 €

eToro îmi oferă posibilitatea de a tranzacționa din aplicația mobilă?

Da, echipa eToro a dezvoltat aplicația mobilă, astfel încât să puteți efectua operațiunile dvs. de tranzacționare în orice moment.

eToro este o înșelătorie?

Nu, eToro nu este o înșelătorie! Într-adevăr, este unul dintre cei mai buni brokeri de pe piață. eToro este prezent din 2006 cu milioane de abonați.