Câștigă Bitcoin rapid, Sfaturi și Ghid [2021]

Despre Bitcoin, cea mai importantă criptomonedă din circulație, se vorbește în continuare. Valoarea Bitcoin este unul dintre principalele subiecte care îi interesează pe mulți investitori din sector. Dar ce afectează creșterea Bitcoin?

Cum să cumperi un Bitcoin

Pentru a putea investi în bitcoin în mod profitabil, este necesar să urmați câteva reguli care vă permit să evitați escrocheriile și să fiți mereu informat cu privire la evoluția piețelor. Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le acordați atenție are legătură cu alegerea pe care brokeri ar trebui să vă bazați pentru a cumpăra Bitcoin.

La fel ca orice alt activ, Bitcoin este influențat și de piață. Există multe site-uri care sponsorizează diferite activități referitoare la criptomonede. Activități de investiții care caracterizează piața Criptomonedă la serviciul de economii .

Mulți dintre voi vor fi conștienți de faptul că se pot extrage maximum 21 de milioane de bitcoin. Prețurile cresc foarte mult atunci când există o cerere mai mare.

Acest lucru se poate întâmpla din diverse motive. Plățile de la minerii bitcoin și intervențiile legislative guvernamentale fac parte din cerere și ofertă. Toate acestea afectează valoarea.

Mai mult, experții consideră că există trei factori care influențează valoarea activului digital.

Primul factor este interesul pe care îl au companiile mari pentru lumea criptomonedelor: lista giganților interesați de lansarea de altcoins, stablecoins sau active digitale este în continuă creștere de la an la an.

Investitia Bitcoin eToro merita?

eToro

eToro

După ce am descris și analizat oferta eToro pentru Bitcoins, putem trage în cele din urmă câteva concluzii importante pe această temă. Întrebarea pe care și-o vor pune mulți cititori în acest moment este: dar merită să investești în Bitcoin cu eToro?

Cu siguranță este unul dintre cei mai buni brokeri din jur , ca să nu mai vorbim de enormitatea serviciilor și posibilităților oferite pentru acest tip de active.

Costurile sunt, de asemenea, foarte mici sau, în orice caz, nu diferă de alți brokeri similari. În plus, posibilitatea de a conta pe servicii precum eToroX, deși cu siguranță nu este perfectă, adaugă profunzime unei experiențe care este deja foarte bogată în sine.

Tranzacționarea este un sector complex, plin de riscuri, precum și cu siguranță de posibilități. Ceea ce aspiranții comercianți nu trebuie să uite absolut este importanța studiului și a practicii, fără de care este foarte dificil să obțineți rezultate satisfăcătoare.

Din acest motiv, îi invităm pe toți începătorii să încerce mai întâi contul demonstrativ eToro, cu care să se familiarizeze cu sectorul și să învețe elementele de bază ale investițiilor online.

Pe de altă parte, cei care doresc să aprofundeze unele detalii despre brokerul neacoperit aici, cum ar fi Copy Trading sau Zona Socială , sunt invitați să viziteze opinia de opinie eToro , în care toate detaliile acestei platforme vor fi analizate în totalitate.

Prima înjumătățire a avut loc în 2012, reducând recompensele bloc de la 50 BTC la 25 BTC. Al doilea a avut loc în 2016, reducând la jumătate din nou recompensele de la 25 BTC la 12,5 BTC. Întrucât aprovizionarea maximă de Bitcoin este limitată la 21 de milioane de monede, înjumătățirea va avea loc până în anul 2140, moment în care se extrage 21.000.000 de BTC. În acel moment, recompensele pentru mineri vor fi doar un singur satoshi, cea mai mică unitate de Bitcoin echivalentă cu 0,00000001 BTC. Potrivit Blockchain.com, există în prezent 18,37 milioane de bitcoin în circulație.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Cumpărați Bitcoin cu eToro

Nu putem vorbi despre cele mai bune soluții pentru a cumpăra Bitcoin fără să vorbim despre eToro . eToro este unul dintre cele mai simple și mai intuitive sisteme, potrivit și pentru începători. Printre avantajele eToro există mai presus de toate posibilitatea de a copia, într-un mod complet automat, ceea ce fac cei mai buni investitori.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale eToro este capacitatea de a copia automat tranzacțiile făcute de alți investitori – cei mai buni -. Aceasta este o oportunitate deosebit de apreciată în rândul comercianților începători: chiar și începătorii, de fapt, sunt astfel puși să poată începe să investească în ciuda faptului că sunt neexperimentați, fără a pierde timpul.

Înregistrarea eToro este liberă și se bazează pe o procedură foarte rapidă, și la fel de simplu: această platformă este cea mai bună soluție pentru cei care doresc să înceapă investiții în Bitcoin.

Întrucât precedentele două înjumătățiri au avut un efect pozitiv asupra prețului Bitcoin, posibilele consecințe ale celei de-a treia înjumătățiri au fost discutate pe larg de experți și analiști: unii au prezis că reducerea ofertei va determina creșterea valorii BTC, altele în loc de acel eveniment nu va avea niciun impact asupra piețelor.

În timp ce efectul înjumătățirilor asupra prețului este încă în dezbatere, efectul asupra minerilor Bitcoin este incontestabil. De fapt, unii experți au prezis că mulți mineri vor opri operațiunile, deoarece mașinile lor învechite nu vor mai deveni profitabile.

Cele Bitcoin sunt considerate de către mulți investitori aspiranți o adevărată mină de aur. Dar este chiar așa? Cu siguranță, monedele virtuale oferă un număr mare de avantaje, așa cum se știe. Deoarece băncile nu sunt implicate, de exemplu, toți intermediarii care au de obicei legătură cu gestionarea monedelor dispar și, în același timp, ratele de schimb sunt eliminate: tocmai din acest motiv ne aflăm în prezența comisioanelor pentru tranzacții care sunt decisiv mai mici decât cele care se aplică în general monedelor clasice.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Caracteristicile investitiilor bitcoin

Oricine intenționează să cumpere sau să revândă bitcoin-uri ar trebui să știe că toate tranzacțiile au loc anonim și că monedele digitale sunt monede globale , a căror valoare este aceeași în fiecare colț al lumii. Aceasta înseamnă că sectorul valutar ar putea suferi modificări semnificative în următorii câțiva ani.

Mai mult, trebuie reținut faptul că monedele virtuale nu pot fi falsificate : de fapt, fiecare monedă din blockchain este criptată, conținând detalii referitoare la tranzacțiile anterioare și la proprietarul actual. Apropo: tranzacțiile sunt finalizate în decurs de 20 de minute, în timp ce un transfer bancar poate dura câteva zile.

Tranzactionare online cu bitcoin

Cu toate acestea, nu se spune că pentru a investi cu bitcoin este neapărat necesar să le dețineți direct. Cumpărarea și vânzarea de monede digitale, de fapt, reprezintă doar una dintre metodele posibile de investiții în acest sector. O altă, la fel de interesantă, este reprezentată de tranzacționarea online a contractelor pentru diferență care au ca activ subiacent bitcoin-urile: în esență, „pariați” pe creșterea sau scăderea prețurilor. Ceea ce este un avantaj, deoarece în teorie puteți câștiga chiar dacă prețul bitcoin-urilor scade .

Câștigați bitcoin prin tranzacționare
O ultimă posibilitate foarte interesantă de a câștiga cu bitcoin este reprezentată de tranzacționare. Acest lucru este posibil datorită brokerilor siguri pe care îi recomandăm, care oferă platforme pe care este posibil să tranzacționați bitcoin și multe alte criptomonede.

Cele mai populare tranzacții financiare au loc prin contracte pentru diferență (CFD), care pot fi efectuate fără a investi sume mari. În practică, nu te duci să cumperi sau să vinzi în mod corespunzător unități de bitcoin, dar câștigi datorită diferențelor de preț create.

Abilitatea constă în cumpărarea unei criptomonede, care apoi își vede creșterea valorii. Datorită mecanismului de pârghie, profiturile dvs. vor crește ca și cum ați fi investit sume mai mari. Acest lucru fără să vă faceți griji că aveți propriul dvs. portofel cu monede digitale înăuntru.

Tot în domeniul tranzacționării online, merită să cunoașteți beneficiile oferite de software-ul de tranzacționare automată : revizuirea Bitcoin , unul dintre cele mai cunoscute programe din acest sector, vă permite să le descoperiți mai îndeaproape. Bitcoin automatizează operațiunile de investiții în virtutea unui algoritm care scanează piețele și este capabil să anticipeze comportamentul acestora: viteza este o caracteristică esențială în tranzacționare. Înregistrarea la Bitcoin este simplă, rapidă și mai ales gratuită: în consecință, oricine are ocazia să experimenteze caracteristicile software-ului, întotdeauna cu condiția să adopte cea mai mare precauție.

O altă metodă de a câștiga bani cu Bitcoin în mai puțin timp este să le cumpărați și apoi să le vindeți atunci când prețul lor crește. Dacă, pe de altă parte, valoarea scade, va trebui să efectuați din nou achiziția.

Cât de mult ați fi obținut în termeni de venit într-o perioadă ca noiembrie și decembrie în urmă cu câțiva ani? Revenind la exemplul practic, la acel moment ați fi putut cumpăra Bitcoin în noiembrie 2019 , când prețul era de 3.500 și le-a vândut cu 16.000, realizând un profit de 357%.

Înainte de a vă putea întreba de unde să cumpărați această criptomonedă, în brokerii online reglementați puteți profita de instrumentul financiar CFD . Acesta este așa-numitele Contracte pentru diferență, care te fac să câștigi atât dacă valoarea scade, cât și dacă crește.

Desigur, va trebui să efectuați o analiză tehnică și fundamentală excelentă, apoi să faceți cele mai adecvate prognoze. Pentru a face acest lucru, puteți profita de platforma Trade.com, unde graficele sunt afișate în timp real, precum și de a deschide un cont demo gratuit.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Criptomonede aplicate

Instrumentul inovator Bitcoin, conceput de Satoshi Nakamoto în 2008 și bazat pe tehnologia blockchain, s-a dovedit imediat a fi o adevărată alternativă concretă la plata în numerar datorită securității sale absolute . La urma urmei, această criptomonedă (cunoscută și sub acronimul BTC) rămâne cel mai fiabil sistem de plată virtual : din acest motiv, impulsul care conduce mai multe magazine fizice să adopte această metodă de plată devine din ce în ce mai puternic în fiecare an.

Comerțul cu amănuntul la scară largă nu este în mod evident o excepție și momentul în care va fi posibil să faceți cumpărăturile plătind la casieria cu rezervele noastre de criptomonede nu este departe : este încă o cale lungă și în mare parte încă de descoperit, dar pe drum există deja numeroase companii care s-au organizat pentru a ne ajuta să înfruntăm ceea ce pare a fi viitorul tranzacțiilor comerciale .

Dar cum este posibil să acceptăm o monedă virtuală în magazinul nostru și ce avantaje putem obține din aceasta?

Avantajele primirii plăților cu criptomonede

Prin urmare, primirea de Bitcoin este un proces simplu și rapid . Dar asta nu este tot: este de fapt o metodă de plată foarte avantajoasă, din mai multe puncte de vedere. Lipsa de taxe , de exemplu, este un punct notabil în favoarea acestui Criptomonedă; dar să nu uităm că principalul punct forte al Bitcoin constă în securitatea lor absolută. Gata cu frauda care îi penalizează atât pe consumatori, cât și pe comercianți, prin urmare: tranzacțiile efectuate cu Bitcoin sunt complet sigure și ireversibile .

Mai mult, să nu uităm că criptomonedele sunt o tendință în creștere și că tot mai mulți oameni le cumpără și vor să le folosească; un exercițiu care ar trebui să accepte Bitcoin, prin urmare, ar apărea imediat printre concurenți și ar avea un impuls semnificativ din punct de vedere publicitar. Din punct de vedere contabil, avantajele nu lipsesc: datorită sistemului blockchain, Bitcoin oferă un nivel foarte ridicat de transparență , permițând oricărei organizații să furnizeze date sigure și exacte, dacă este necesar.

Minarea Bitcoin hardware

Pentru a obține profituri foarte rapide cu Bitcoin, idealul ar fi să le obțin în cloud, prin urmare fără a deține niciun hardware. Dar este atât de simplu pe cât pare?

Minarea criptomonedelor înseamnă extragerea fiecăreia dintre ele, indiferent dacă este vorba de Ethereum, Ripple sau Bitcoin. Pentru a face acest lucru, hardware-ul pe care ar trebui să îl utilizați este un computer foarte puternic, datorită căruia puteți decripta algoritmi destul de complexi.

Exploatarea la domiciliu este extrem de dificilă, dacă nu chiar imposibilă. În zilele noastre sunt necesare computere super-puternice, nu este o coincidență faptul că există depozite cu procesoare care funcționează continuu.

Pro-ul mineritului în cloud este chiar aici, ceea ce reprezintă un randament mai sigur. Dezavantajul este chiria pentru servere pentru o taxă anuală, care însă vă va fi rambursată în câteva luni.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Bitcoin ca metodă de plata

Una dintre cele mai profitabile strategii pentru a obține Bitcoin și, mai presus de toate, una dintre cele mai simple și rapide, este acceptarea lor ca metodă de plată. Singura cerință (indispensabilă) este deținerea unei afaceri.

Nu contează dacă este online, offline, o afacere sau un site de comerț electronic, atâta timp cât sunteți un antreprenor independent sau altfel.

Din ce în ce mai mulți consumatori finali dețin Bitcoin, motiv pentru care îi veți împinge să cumpere și veți avea nu numai o criptomonedă a cărei valoare poate crește (evident, de asemenea, poate scădea), ci o adevărată oportunitate de câștig.

Procedura este într-adevăr foarte simplă:

Începeți să creați gratuit un portofel digital (numit și portofel); În profilul dvs. veți găsi codul QR care indică adresa dvs. Bitcoin. Dacă aveți o companie, imprimați-o și aplicați-o pe casa de marcat, viceversa introduceți-o ca banner pe site-ul dvs. de comerț electronic ca metodă de plată.

Creați un banner sau sponsorizat online amintindu-vă că la afacerea dvs. „ Bitcoin este acceptat ”.

Bitcoin nu este singura monedă digitală cu care ai putea obține profit. De fapt, în zilele noastre, mulți comercianți câștigă pe multe criptomonede, de la cele mai cunoscute la cele mai puțin căutate, printre altele și nu foarte lichide, deoarece acestea sunt cele emergente. În acest sens, citiți și articolul în care vă explicăm cum începătorii pot obține rezultate cu criptomonede.

Bitcoin in schimbul unor active

Doriți să obțineți Bitcoin gratuit și fără a investi un euro? Există site-uri comerciale care, la cererea dvs. de a face o anumită activitate, vă recompensează cu această criptomonedă.

Practic, aceste platforme vă răsplătesc în schimbul a ceva: fie că faceți un anumit număr de pași, alergați sau chiar vizionați videoclipuri. Prima metodă este cunoscută sub numele de Pay per Action, în timp ce a doua este cunoscută sub numele de Pay per Click.

În acest sens, ați avea un câștig economic important, chiar dacă nu ați capitalizat bani din buzunare. Nu vă veți îmbogăți, dar este un prim pas pentru a începe să vă obișnuiți cu portofelul digital și să îl furnizați fără obligații cu monede digitale.

Dacă, pe de altă parte, ați fi dispus să depuneți o sumă de bani reali, ați putea începe cu eToro, singura care în zilele noastre vă oferă posibilitatea de a începe cu un depozit  , comparativ cu cei 250 EUR care sunt solicitat de obicei de toate platformele de tranzacționare online.

Acordați un împrumut cu Bitcoin-urile dvs. și câștigați dobânzi
Poate părea o formă oarecum ambiguă de venit, dar sunt mulți oameni care ar accepta un împrumut de bani chiar și în Bitcoin. Dacă aveți ceva în portofel, acordați-le sub formă de împrumut.Vă sugerăm cu tărie să nu o faceți în mod privat, ci să vă bazați pe platforme de la egal la egal pentru a proteja și reglementa acordul financiar. Dar cum funcționează site-urile de acest gen?

Împrumutații plasează reclame care solicită un împrumut, iar creditorii ar putea evalua propunerea și pot acorda credite în Bitcoin. În mod clar, trebuie stabilită o durată „contractuală”, iar creditorul obține un profit sub formă de dobândă.

Puteți câștiga cu adevărat Bitcoin rapid?

Cu sfaturile și sfaturile de mai sus, da. Puteți câștiga Bitcoin rapid atâta timp cât fiecare tranzacție financiară urmează un fir logic. Specularea asupra criptomonedelor nu este un joc de noroc, nu vă puteți încerca norocul.Ar trebui să urmăriți ultimele știri, ce afectează piața criptografică (ciocniri politice și interese, pandemii) și tot ceea ce poate determina în mod substanțial succesul sau eșecul unei investiții în termeni de bani.

Ghidul pe care vi l-am oferit nu este doar pentru specularea și încercarea de a obține Bitcoin, ci este, de asemenea, adaptabil pentru alte criptomonede, atâta timp cât site-urile web și cloud mining le acceptă.De exemplu, doriți să câștigați sau să primiți Bitcoin gratuit folosind modul Plătiți pentru acțiune? Verificați site-ul web și asigurați-vă că acesta oferă și alte criptomonede ( Ripple , Ethereum și multe altele).Dacă, pe de altă parte, intenționați să faceți minerit în cloud pe alte criptomonede, cea mai cunoscută platformă este Hashflare. Că, cu o mică capitalizare a banilor, puteți extrage și pe Zcash sau Ethereum.După cum puteți vedea, puteți face și bani cu alte monede digitale, important este că sunteți conștienți de ceea ce faceți.

Concluzii

Obținerea Bitcoin rapid și ușor este posibilă cu metodele pe care vi le-am explicat în acest ghid, dar nu credeți că, urmându-le, vă veți îmbogăți. Cu toate acestea, veți avea avantajul de a putea începe să încasați moneda digitală în portofel.

În plus, dacă începeți, vă recomandăm să luați în considerare posibilitatea de a obține Bitcoin gratuit cu plata pe acțiune: la urma urmei, nu implică niciun risc!

Având în vedere că, așa cum am spus, este posibil să operați în bitcoin și prin tranzacționare online, am dori să vă oferim o ultimă imagine de ansamblu completă a celor mai autorizați și de încredere brokeri online, la care vă puteți abona fără teama de a pierde bani sau găsindu-te victima unor fraude.

Vom vedea în această fază, 5 metode cu potențialul de a putea obține performanțe excelente și rapid, din tranzacțiile Bitcoin. Dar să știți că acest lucru nu înseamnă să folosiți un buget redus sau să vă îmbogățiți într-o clipire, ci departe de el. Criptomoneda este un sector caracterizat de o mare volatilitate și acest lucru înseamnă că trebuie să acordați întotdeauna o mare atenție păstrării capitalului.

Dacă aveți dificultăți sau îndoieli, înregistrați-vă pe eToro, un broker online de autoritate de la care puteți începe calea gratuită de formare, pentru a evita compromiterea afacerii dvs. ca comerciant.Descoperiți zona de antrenament din și studiază piața criptomonedelor fără a investi bani reali!Ca tehnic pentru a intra rapid în profit, există multe, dar care este cel mai avantajos în cazul în care ați început? Și care este bugetul care trebuie alocat fiecărei operațiuni financiare?

Cei mai buni brokeri pentru a investi în Bitcoin

Broker Depozit Min Reguli investitie
50 USD CySEC 109/10, FCA 583263
250 USD CySEC 169/12, FCA 522157
250 USD CySEC 250/14