Cum să investești la bursă: un ghid complet [2022]

Orice formă de investiție este în esență un joc de noroc. În timp ce poți câștiga mic sau câștiga mare, poți pierde mic sau pierde mare – și să ajungi cu mâinile goale. Prin urmare, este foarte diferit de un cont de economii, deoarece ați putea obține înapoi mai puțin decât ați introdus sau chiar ați pierde totul.

În timp ce conceptul piețelor bursiere poate declanșa imagini ale unor tineri brokeri care strigă „Cumpărați! Vindeți!”, Cu mâinile într-un minut și pompând pumnul în următorul, realitatea investițiilor pe termen lung tinde să fie destul de mai banală – alegeți câteva acțiuni sau fonduri, țineți cont de ele și apoi încasați-le atunci când aveți nevoie.

Dacă nu ați investit niciodată în piață, poate fi un proces intimidant. Acțiunile nu seamănă cu conturile de economii, fondurile pieței monetare sau certificatele de depozit, deoarece valoarea lor principală poate crește și scădea. Dacă nu aveți cunoștințe suficiente despre investiții – sau control emoțional – puteți pierde cea mai mare parte sau chiar toată capitalul de investiții. De aceea, este atât de important să învățăm elementele de bază despre cum să investim în acțiuni. Dacă doriți să investiți, dar nu vă simțiți expert, iată ghidul nostru pentru a începe să investiți.

Cum să investiți în acțiuni

Investiția în acțiuni are cel mai mult sens pe termen lung. În general, nu doriți să investiți bani de care aveți nevoie în mai puțin de cinci ani, deoarece există riscul de a pierde acești bani într-o recesiune. Înainte de a începe să investiți banii, trebuie să decideți ce tip de investitor sunteți. Știind acest lucru vă va ajuta să determinați ce tipuri de investiții sunt cele mai bune pentru dvs., precum și ce tipuri de servicii ar trebui să utilizați.

În calitate de furnizor de servicii financiare cu sediul în Cipru, eToro este supus supravegherii reglementare a Comisiei de schimb valutar din Cipru (CySEC).

Autorizat sub licența eToro Europe LTD FCA 583263


Autoritatea europeană pentru valori mobiliare și piețe (ESMA) supraveghează, de asemenea, furnizorii de investiții din întreaga Europă și influențează hotărârile de reglementare din UE.
Dacă sunteți un trader începător care tocmai începe, atunci eToro va fi brokerul potrivit cu care să tranzacționați. Capacitatea de a desfășura tranzacții sociale este într-adevăr o caracteristică care poate spori foarte mult profitabilitatea unui comerciant începător.

Dezavantajul este că spread-urile brokerului sunt mai mari decât cele oferite de alți furnizori. În calitate de comerciant de zi care se bazează pe marje mici și un număr mare de tranzacții pentru a obține un profit zilnic global, costul suplimentar suportat se poate eroda la orice câștig realizat din tranzacționarea de zi

Există câteva lucruri la care să te gândești atunci când vine vorba de a decide stilul tău de investiție.
eToro a fost fondată în 2007 la Tel Aviv în Israel și este o platformă de tranzacționare socială online.Este disponibil exclusiv online și poate fi accesat atât pe mobil, cât și pe computer. Pe acesta puteți tranzacționa acțiuni, cripto, Forex, ETF-uri etc.

eToro are, de asemenea, un aspect social , deoarece utilizatorii își pot crea propriul profil social care prezintă în mod public investițiile lor, care, la rândul lor, pot fi copiate de alți investitori prin intermediul funcției Copy Trading. Pentru a continua acest lucru, eToro recompensează investitorii populari cu bani prin intermediul funcției Investitori populari.

Cum se cumpara acțiuni: Ghid pentru începători

eToro a început ca o platformă de unde puteți cumpăra valută străină (2007) și pe măsură ce treceau anii, a adăugat tot mai multe opțiuni de investiții, cum ar fi acțiuni (2013) și criptomonede (2018). În prezent, eToro are peste 13 milioane de utilizatori și o prezență puternică în peste 140 de țări.

De ce crește și scade prețul acțiunilor unei companii?

Prețul este determinat de cererea și oferta din partea potențialilor cumpărători și vânzători în orice moment – cererea mare va crește costul (în timp ce cererea mică va face contrariul).

Această cerere poate fi influențată de mulți factori, cum ar fi rezultatele financiare (dacă o companie își dublează creșterea într-un an și perspectivele par roz, atunci prețul său va crește probabil), sănătatea economică a Regatului Unit și așa-numitul „sentiment”, adică, dacă Cumpărătorii orașului cred că o firmă se va lupta, prețul acesteia poate scădea. Deși este uneori legat de unele lucruri surprinzătoare – fotbalistul Cristiano Ronaldo a renunțat la miliarde de lire sterline din valoarea Coca Cola favorizând apa în locul acesteia la o conferință de presă.

Îți place să faci cercetări despre companii și să urmărești zilnic piața de valori sau te stresează?
-Investitor pasiv – Pe de altă parte, dacă vi se pare că investițiile sunt stresante, atunci s-ar putea să doriți să luați în considerare investițiile pasive, cum ar fi investițiile cu un consilier robo.
-Utilizați un consilier financiar – Puteți decide, de asemenea, între alegerea acțiunilor și a altor active pe cont propriu sau puteți folosi serviciile unui consilier financiar pentru a vă ajuta să determinați cea mai bună strategie de investiții care satisface nevoile dvs.

Cum apare o companie listată la bursă?

Pentru ca o companie să își pună acțiunile la dispoziția oricui poate cumpăra, trebuie să „devină publică” – devenind o companie cotată la bursă.

Aceasta implică angajarea unui consilier – de obicei o bancă de investiții – pentru a întocmi un așa-numit „document de admitere”. Acest lucru stabilește de ce firma dorește să enumere, obiectivele sale de extindere și o strategie pe termen lung. Odată stabilit un nivel de interes din partea susținătorilor, este stabilit un preț inițial al acțiunii și tranzacționarea poate începe.

Având în vedere ratele de economii situate la niveluri istoric scăzute, stimulentul de a căuta în altă parte pentru randamente decente este puternic. Majoritatea investitorilor aspiranți vor întreba „Ce fel de creștere mă pot aștepta de la investiții?” – motivul care a stat la baza deciziei majorității oamenilor de a-și pune numerarul în bursă. Cu toate acestea, desigur, aceasta este o întrebare imposibilă. Noi, și nici altcineva, nu vă putem spune ce veți obține (nu credeți pe nimeni care spune că știe – minte).

Pe termen lung, acțiunile și acțiunile au depășit în mod istoric banii din conturile de economii. Cu toate acestea, rata reală a rentabilității depinde de mulți factori, inclusiv (dar fără a se limita la) selectarea acțiunilor sau fondurilor pe care le dețineți în portofoliu, durata de timp pe care le dețineți, suma totală a comisioanelor și a taxelor pe care le veți plăti și – în cele din urmă – cum funcționează piața.

Cu toate acestea, în esență, există două cifre principale pe care trebuie să le luați în considerare – prețul la care cumpărați și prețul la care vindeți. Diferența, minus orice taxe, este profitul sau pierderea dvs. Amintiți-vă că investiția este riscantă și orice bani pe care îi puneți ar putea cădea în valoare. Pus direct, ai putea pierde totul. Există un motiv pentru care veți vedea declarația de mai jos pe site-urile de investiții – nu aveți nicio garanție că investiția dvs. va merge bine

Tranzacționați acțiuni individuale cu broker online

Configurați un cont de broker online. După cum este evident din nume, investițiile active pe acțiuni sunt mult mai practice decât investițiile pasive. Acest tip de investiții este cel mai potrivit pentru persoanele care sunt interesate să urmeze tendințele și rapoartele bursiere și să cumpere și să vândă în portofoliile lor pentru a reflecta schimbările de piață pe care cred că le vor aduce mai mulți bani.

Cu investițiile active, există șansa ca puteți transforma acei 100.000 de dolari în mult mai mulți bani mult mai repede decât puteți cu investițiile pasive. De asemenea, va fi nevoie de mai multă muncă. Și, desigur, nu există niciodată o garanție pe piața de valori!

Găsirea unui broker eToro de reduceri online poate fi o decizie confuză și complexă. Pentru un novice, fiecare broker poate părea același. În realitate, diferențele pot fi nuanțate, dar vă pot afecta în mod semnificativ decizia.

Pentru a vă restrânge decizia, se reduce la a vă pune aceste întrebări:

 • Idealurile brokerului se potrivesc cu strategia mea de investiții?
 • Care sunt taxele de tranzacționare ale brokerului?
 • Brokerajul oferă servicii bancare?
 • Oferă servicii de consiliere în materie de investiții?
 • Brokerul oferă instrumente de cercetare?
 • În ce pot investi cu acest broker?
 • Ce tip de opțiuni de servicii pentru clienți au?

Cum să tranzacționați acțiuni pe eToro

Cu eToro, puteți tranzacționa stocuri prin 2 metode:

 • Prin cumpărarea și vânzarea de acțiuni reale.
 • Prin contracte pentru diferență sau CFD – Cu această formă de instrument derivat, tranzacționați la mișcările de preț ale unui activ. CFD-urile vă permit să vă măriți expunerea utilizând efectul de levier și să tranzacționați în ambele direcții.
 • Tranzacționare CFD stoc
 • Dacă preferați să tranzacționați acțiuni prin CFD cu eToro, aceștia sunt pașii de urmat:
 • Deschideți platforma eToro și faceți clic pe „Piețe comerciale”.

Timpuri de tranzacționare

Fiecare acțiune are propriul său timp de tranzacționare și va depinde de bursa la care sunt tranzacționate.De asemenea, este important să rețineți că orele de deschidere și închidere a acestor schimburi ar putea fi afectate de evenimente specifice pieței.

Bursa de Valori Ora de deschidere (GMT +01: 00) Ora de închidere (GMT +01: 00) Pauză (GMT +01: 00)
Bolsa de Madrid Luni 9:00 AM Vineri 17:30 17:30 – 9:00 AM
Borsa Italiana Luni 9:00 AM Vineri 17:25 5:25 PM – 9:00 AM
Chicago Board Options Exchange Luni 15:30 Vineri 10:00 PM 22:00 – 15:30
Copenhaga Luni 9:00 AM Vineri 16:55 16:55 – 9:00 AM
Euronext Amsterdam Luni 9:00 AM Vineri 17:30 17:30 – 9:00 AM
Euronext Bruxelles Luni 9:00 AM Vineri 17:30 17:30 – 9:00 AM
Euronext Lisabona Luni 9:00 AM Vineri 17:30 17:30 – 9:00 AM
Euronext Paris Luni 9:00 AM Vineri 17:30 17:30 – 9:00 AM
Frankfurt Luni 9:00 AM Vineri 17:30 17:30 – 9:00 AM
Helsinki Luni 9:00 AM Vineri 17:25 5:25 PM – 9:00 AM
Bursa de valori din Hong Kong Luni 2:30 AM Vineri 9:00 AM 5:00 AM – 6:00 AM / 9:00 AM – 2:30 AM
LSE Luni 9:00 AM Vineri 17:30 17:30 – 9:00 AM
LSE – RDG-urile rusești Luni 9:00 AM Vineri 16:30 16:30 – 09:00
NASDAQ Luni 15:30 Vineri 10:00 PM 22:00 – 15:30
NYSE Luni 15:30 Vineri 10:00 PM 22:00 – 15:30
Oslo Luni 9:00 AM Vineri 16:30 16:20 – 9:00 AM
ŞASE Luni 9:00 AM Vineri 17:20 5:20 PM – 9:00 AM
Stockholm Luni 9:00 AM Vineri 17:25 5:25 PM – 9:00 AM
Tadawul Arabia Saudită Duminică 8:00 AM Joi 13:00 13:00 – 08:00
Bursa din Toronto Luni 15:30 Vineri 10:00 PM 22:00 – 15:30
Stocuri SUA Luni 15:30 Vineri 10:00 PM 22:00 – 15:30
Program de deschidere și închidere a burselor mondiale de valori

Decideți cât veți investi în acțiuni

În primul rând, să vorbim despre banii pe care nu ar trebui să îi investiți în acțiuni. Bursa nu este un loc pentru bani de care s-ar putea să aveți nevoie în următorii cinci ani, cel puțin.

În timp ce piața de valori va crește aproape sigur pe termen lung, pur și simplu există prea multă incertitudine în prețurile acțiunilor pe termen scurt – de fapt, o scădere de 20% într-un anumit an nu este neobișnuită. În 2021, în timpul pandemiei COVID-19, piața a scăzut cu peste 40% și a revenit la un nivel istoric în câteva luni .

Fondul dvs. de urgență
Banii de care veți avea nevoie pentru a efectua următoarea plată a școlii pentru copilul dumneavoastră
Banii pe care îi cumpărați pentru o avans, chiar dacă nu veți fi pregătiți să cumpărați o casă timp de câțiva ani.

Privind comercianții de pe Wall Street care aduc bani, este ușor să fii atras și să te uiți în locul lor. Din fericire pentru voi, vă voi arăta câteva secrete comerciale care vă vor face cu un pas mai aproape de a câștiga bani online din confortul propriei case!

După ce ați citit acest lucru, veți cunoaște în detaliu un mod legitim de a utiliza eToro în mod eficient!
n cele din urmă, este o companie de brokeraj care încorporează tranzacționarea socială și mai multe active diferite în oferta sa. eToro are sedii sociale în Marea Britanie, SUA, Australia, Cipru și Isreal (de unde a început).

eToro este evaluat la peste 800 de milioane de dolari!

Inițial, în 2007 eToro a început ca o companie Forex care tranzacționa perechi valutare (aceasta schimbă valute de la una la alta) . În 2010, eToro a introdus ideea „Copy Trading”, care permite noilor investitori să copieze tranzacțiile exacte ale traderilor mai experimentați. Cu eToro puteți vedea fiecare tranzacție realizată de altcineva (atâta timp cât contul este setat la public).

Din 2010, eToro a strâns peste 150 de milioane de dolari în finanțare pentru a vedea extinderea și pentru a adăuga la serviciile pe care le oferă comercianților din întreaga lume!
2013: eToro a introdus tranzacționarea CFD. (Yay!)
2014: eToro a adăugat 100 de noi opțiuni pe acțiuni, pe piețele din Marea Britanie și Germania.
2017 eToro s-a concentrat pe adăugarea de noi perechi de criptomonede, care s-a extins masiv în ultimii ani
2018 este posibil să fi văzut sponsorizare eToro în premieră din Marea Britanie în jurul diverselor stadioane de fotbal, cum ar fi: Tottenham Hotspur, Brighton & Hove Albion, Cardiff City, Crystal Palace, Leicester City, Newcastle United, Southampton, Aston Villa. și Everton. Pentru a spune cel puțin eToro a fost în jurul valorii de sponsorizare arătând că este o platformă care este 100% aici pentru a rămâne!

Începători și oameni care se uită la Copy Trading.

eToro nu este bun pentru persoanele care caută tranzacționarea zilnică (tranzacționarea zilnică face mai multe tranzacții pe zi și închide aceste tranzacții în aceeași zi)

Așadar, acum ar trebui să fiți ce este eToro, să vă concentrați asupra a ceea ce vă poate oferi!
De ce m-am alăturat eToro? Recent, am avut o conversație foarte interesantă cu tatăl meu despre accesibilitatea investițiilor și a piețelor. Mi-a spus că, dacă ar avea același acces în tinerețe ca și mine acum, i-ar fi plăcut să administreze un portofoliu și să câștige bani la bursă.Simplu spus, nu a fost plauzibil ca persoana obișnuită să-și dezvolte propriul portofoliu. În zorii internetului, multe lucruri cândva inaccesibile maselor au dezvoltat un mod de consum în masă, iar investiția nu a fost diferită.

Acum, oricine are câteva minute și puțini bani de rezervă se poate implica în investiții, câștigând bani din confortul propriilor case! Această discuție cu tata m-a încurajat să creez acest ghid pentru începători eToro, astfel încât alții să poată învăța!

Ce este Copy Trading

eToro

eToro

Copy Trading este o caracteristică care vă permite să copiați tranzacțiile altcuiva, exact așa că atunci când fac o tranzacție, faceți exact aceeași tranzacție! Pentru noii traderi care încearcă să-și găsească picioarele, eToro este deosebit de util. Funcția de copiere vă permite să alegeți un comerciant (la fel ca atunci când alegeți o investiție) pentru a-l înapoia cu bani.

Când deschideți un cont cu eToro, puteți utiliza, de asemenea, caracteristica de tranzacționare socială binecunoscută eToros și copiați funcția eToro de tranzacționare atunci când investiți în acțiuni și acțiuni ale companiei. Copierea de tranzacționare este locul în care puteți urmări alți traderi și investitori pe platforma eToro folosind caracteristicile platformei de tranzacționare a copiilor proprietare eToros CopyTrader și CopyPortfolio.

Copierea tranzacționării este o formă de tranzacționare socială. Utilizând aceste sisteme de copiere eToro, utilizatorii pot vizualiza performanța tranzacționării acțiunilor și pot copia tranzacțiile investitorilor de succes cu performanțe superioare pe platforma eToro. Utilizatorii pot naviga prin mii de instrumente financiare și pot găsi un investitor popular care să corespundă strategiei și cerințelor lor de tranzacționare.

Nu vă limitați doar la acțiuni, CopyTrade și CopyPortfolio de pe platforma de investiții eToro oferă, de asemenea, utilizatorilor de tranzacționare socială acces la mai multe clase de active, inclusiv cripto-active, mărfuri, valute, ETF-uri, indici și tranzacționare de capitaluri proprii. eToro este plin de idei de tranzacționare.

Copierea tranzacționării pe eToro oferă utilizatorilor acces la tranzacțiile a peste 20 de milioane de utilizatori din aproximativ 100 de țări, inclusiv Regatul Unit. Copierea tranzacționării și tranzacționarea socială ajută la luarea deciziilor de tranzacționare. Nicio alternativă eToro sau altă platformă de tranzacționare nu este în prezent în măsură să ofere utilizatorilor acest lucru și deschide noi strategii potențiale de investiții și venituri folosind eToro de tranzacționare prin copiere.

După ce vă setați limitele de investiții și tranzacționare, portofoliul dvs. de tranzacționare eToro poate fi conectat la portofoliile altor comercianți eToro. După ce copiați un comerciant eToro, toate tranzacțiile lor sunt copiate în contul dvs. Orice viitoare comenzi de cumpărare sau vânzare sunt copiate automat în contul dvs. eToro.

eToro are măsuri de siguranță pentru a ajuta la gestionarea riscurilor și la reducerea pierderilor, de exemplu, numărul maxim de comercianți pe care un utilizator îl poate copia este 100. Suma minimă pentru o tranzacție copiată este de 1 USD, orice tranzacție sub 1 USD nu va fi acționată. Puteți închide manual orice tranzacții copiate, iar poziția va fi creditată în soldul copiei contului dvs. eToro. Cu eToro CopyPortfolios, stop loss-ul implicit este stabilit la 10%.

Aceasta înseamnă că banii din contul dvs. sunt tranzacționați în timp real pentru a reflecta tiparele lor de tranzacționare în aceleași procente. Acest lucru le permite noilor investitori să încerce să investească bani cu ajutorul unui comerciant expert (ei sunt numiți Investitori populari pe eToro) care se ocupă de existență!

Mai mult, puteți vedea exact ce tranzacții face investitorul cu experiență și le puteți întreba de ce și cum să vă îmbunătățiți propriile tranzacții. Sau dacă ești inteligent și conștient că le poți obține rezultatele exacte, le poți copia și crea un clan divers de războinici care lucrează pentru tine! În mod clar, potențialul de a câștiga bani serioși este imens! Dar, în același mod în care poți face multe, poți pierde și foarte mult dacă nu ești atent!


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

EToro este un bun broker de incredere

Am petrecut peste 3 luni examinând eToro în profunzime. Deși eToro nu sunt perfecte, am găsit multe aspecte foarte utile cu oferta generală de la eToro. Experiența noastră personală de tranzacționare cu eToro a fost foarte bună. Cântărind multe puncte eToro este un bun broker.

 • eToro are o experiență bună în oferirea de acțiuni, mărfuri, Forex, CFD-uri, tranzacționare socială, indici, criptomonedă, fonduri bazate pe indici, fonduri tranzacționate la bursă (ETF).
 • eToro are o istorie de peste 14 ani .
 • eToro are un suport pentru clienți de dimensiuni rezonabile de cel puțin 10 .
 • eToro sunt reglementate de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA), Cipru Securities and Exchange Commission (CySEC), Directiva privind piețele în instrumente financiare (MiFID), Australian Securities and Investments Commission (ASIC). Aceasta înseamnă că eToro intră sub incidența reglementărilor dintr-o jurisdicție care poate responsabiliza un broker pentru îndoielile sale; sau în cel mai bun caz joacă un rol de arbitraj în cazul unor dispute mai mari.
 • eToro are reglementări de la regulatorii de renume de nivel 1.
 • eToro are capacitatea de a obține depozite și retrageri procesate în termen de 2 până la 3 zile . Acest lucru este important atunci când retrageți fonduri.
 • eToro are o prezență internațională în mai multe țări . Aceasta include seminarii și instruire locală eToro.
 • eToro poate angaja oameni din diferite locații din lume care pot comunica mai bine în limba dvs. locală.

Cum să vă înscrieți la eToro (utilizați doar contul Demo)

Întrucât eToro este reglementat de Financial Conduct Authority (FCA), Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC), Markets In Financial Instruments Directive (MiFID), Australian Securities and Investments Commission (ASIC), fiecare client nou trebuie să treacă câteva verificări de conformitate de bază către asigurați-vă că înțelegeți riscurile tranzacționării și vi se permite tranzacționarea. Când deschideți un cont, vi se va cere probabil următoarele, deci este bine să aveți la îndemână:

Rețineți că data de expirare a documentului Dovada adresei pentru diferite entități sub marca eToro poate fi diferită.

O copie color scanată a pașaportului, permisului de conducere sau actului de identitate național
O factură de utilități sau extras de cont din ultimele trei luni care arată adresa dvs.
De asemenea, va trebui să răspundeți la câteva întrebări de conformitate de bază pentru a confirma cât de multă experiență de tranzacționare aveți, deci este mai bine să lăsați deoparte cel puțin 3 minute sau cam așa pentru a finaliza procesul de deschidere a contului.

Deși ați putea explora imediat platforma eToro , este important să rețineți că nu veți putea efectua tranzacții până nu treceți conformitatea, care poate dura până la câteva zile, în funcție de situația dvs.

Înscrierea la eToro este rapidă și ușoară. Următorii pași, de pe site-ul eToro, vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă înscrie:

Faceți clic pe linkul de mai jos.
Pe pagină, găsiți și faceți clic pe butonul marcat „Înscrieți-vă acum

Pe următoarea pagină web, veți vedea un formular electronic în care veți putea introduce toate datele personale care sunt necesare pentru a deschide un nou cont de tranzacționare.

Vă rugăm să completați toate informațiile relevante solicitate în acest formular. Conectarea prin Facebook sau Gmail sunt opțiuni suplimentare.

Înainte de a trimite informațiile pentru examinare, vă rugăm să vă faceți timp pentru a vă familiariza cu Termenii și condițiile eToro și politica de confidențialitate a eToro.

După finalizarea examinării tuturor termenilor, vă rugăm să indicați acordul cu aceștia bifând caseta corespunzătoare.

Risc eToro Broker

Scorul de risc eToro este o caracteristică incredibil de utilă care, fără o analiză aprofundată, vă permite să evaluați atât riscul actual, cât și alte riscuri dintr-o privire. Scorul de risc eToro merge de la 0-10, 10 fiind incredibil de riscant și 0 fără risc.

eToro plasează comercianții în trei categorii de risc.

Acestea sunt scăzute, medii și ridicate. Un scor de risc scăzut este definit ca 0-2, un scor mediu este de 3-6 și mare este orice peste un 6. De asemenea, eToro colorează riscurile de la verde pentru un risc mai mic, galben pentru risc mediu și Roșu pentru risc ridicat și include și negru pentru un scor de risc de 10. Vă rugăm să rețineți că eToro nu vă va permite să copiați un comerciant cu un scor de risc de 7 sau mai mult, aceasta este în principal pentru a proteja noii comercianți de comercianții cu risc foarte mare.

Dar ceea ce veți vedea uneori este un comerciant cu risc ridicat, reducând temporar scorul de risc la 6, astfel încât oamenii să poată copia și apoi să-și ridice riscul. Nu aș recomanda să copiez pe nimeni peste un scor de risc de 6.

Ca regulă generală, ar trebui luată o abordare logaritmică atunci când se analizează scorul de risc al comercianților la potențialul de rentabilitate. Prin aceasta mă refer la cu cât este mai mare riscul, cu atât este mai mare rentabilitatea. Am văzut comercianții cu un scor de 10 riscuri pe eToro obținând un Roi de 2000% în mai puțin de un an, dar am văzut mult mai mulți comercianți cu un scor de 10 riscuri atingând -100% în mai puțin de câteva zile.

Regula generală este următoarea

 • 0. Scor de risc – 0% (nu tranzacționează)
 • 1. Scor de risc – 5%
 • 2. Scor de risc – 10%
 • 3. Scor de risc – 15%
 • 4. Scor de risc – 25%
 • 5. Scor de risc – 30% (fii atent la reduceri mai mari)
 • 6. Scor de risc – 40% (fiți atenți la reduceri mai mari)
 • 7 .Scor de risc – 50% (Fiți foarte precaut în cazul reducerilor mari)
 • 8. Scor de risc – 150% (probabil că veți pierde toți banii)
 • 9. Scor de risc – 400% (probabil veți pierde toți banii)
 • 10. Scor de risc – 1000% (probabil contul dvs. va muri foarte repede)
  Riscul crescut nu este inerent rău!

Trebuie să vă dați seama că în investiții sau tranzacționare riscul este întotdeauna prezent, totuși printr-o strategie și o abordare inteligente putem reduce riscurile și putem păstra profiturile!

De regulă, ar trebui să vă țineți de comercianții cu risc mai mic, cu un scor de risc de 1-2, dar să aveți câțiva comercianți cu un scor de risc mediu de 3-6.

Vă rugăm să rețineți că, deși eToro consideră 3 un scor mediu de risc, îl văd ca un risc încă mai mic.

Deschideți un cont de investiții

Toate sfaturile cu privire la investițiile în acțiuni pentru începători nu vă fac prea mult bine dacă nu aveți nicio modalitate de a cumpăra acțiuni. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un tip specializat de cont numit cont de brokeraj.

Aceste conturi sunt oferite de companii precum eToro, XTB ,PLUS500 și mulți alții. Iar deschiderea unui cont de brokeraj este de obicei un proces rapid și nedureros care durează doar câteva minute. Vă puteți finanța cu ușurință contul de brokeraj prin transfer.

Acum că am răspuns la întrebarea despre cum cumpărați acțiuni, dacă căutați câteva idei de investiții excelente pentru începători, iată cinci acțiuni excelente pentru a vă ajuta să începeți.

Deschiderea unui cont de brokeraj este, în general, ușoară, dar ar trebui să luați în considerare câteva lucruri înainte de a alege un anumit broker: Desigur, în doar câteva paragrafe nu putem trece peste tot ce ar trebui să luați în considerare atunci când selectați și analizați stocurile, dar iată conceptele importante pe care trebuie să le stăpâniți înainte de a începe:

 • Diversificați-vă portofoliul.
 • Investiți numai în afaceri pe care le înțelegeți.
 • Evitați acțiunile cu volatilitate ridicată până când veți obține investiția.
 • Evitați întotdeauna stocurile de penny .
 • Aflați valorile și conceptele de bază pentru evaluarea stocurilor.

Este o idee bună să învățați conceptul de diversificare , ceea ce înseamnă că ar trebui să aveți o varietate de diferite tipuri de companii în portofoliul dvs. Cu toate acestea, aș avertiza împotriva unei diversificări prea mari. Rămâneți cu companiile pe care le înțelegeți – și dacă se dovedește că sunteți bun (sau vă simțiți confortabil) în evaluarea unui anumit tip de acțiuni, nu este nimic în neregulă dacă o industrie alcătuiește un segment relativ mare al portofoliului dvs.

Majoritatea brokerilor de acțiuni online au eliminat comisioanele de tranzacționare, astfel încât majoritatea (dar nu toți) se află pe un nivel de concurență echitabil în ceea ce privește costurile.

Cu toate acestea, există și alte câteva diferențe mari. De exemplu, unii brokeri oferă clienților o varietate de instrumente educaționale, acces la cercetarea investițiilor și alte caracteristici care sunt utile în special investitorilor mai noi. Alții oferă posibilitatea de a tranzacționa la bursele de valori străine. Și unii au rețele de sucursale fizice, ceea ce poate fi plăcut dacă doriți îndrumări față în față pentru investiții.

Există, de asemenea, ușurința utilizatorului și funcționalitatea platformei de tranzacționare a brokerului. Am folosit destul de multe dintre ele și vă pot spune în mod direct că unele sunt mult mai „ciudate” decât altele. Mulți vă vor permite să încercați o versiune demo înainte de a angaja bani și, dacă este cazul, o recomand cu drag.

Întrebări frecvente

Cum pot investesc 100 USD?

Dacă aveți 100 de dolari de investit , iată cele mai bune șase sugestii pentru a face cu el pe eToro:

 • Porniți un fond de urgență.
 • Folosiți o aplicație de microinvestire sau un consilier .
 • Investiți într-un fond mutual cu indice bursier sau un fond tranzacționat la bursă.
 • Folosiți acțiuni fracționate pentru a cumpăra acțiuni.
 • Deschideți un IRA.
 • Puneți-l în 401 (k).
 • Cum deschid un cont de brokeraj?
 • Iată ghidul dvs. pas cu pas pentru deschiderea unui cont de brokeraj :
 • Stabiliți tipul de cont de brokeraj de care aveți nevoie
 • Comparați costurile și stimulentele
 • Luați în considerare serviciile și facilitățile oferite
 • Decideți o firmă de brokeraj
 • Completați noua cerere de cont
 • Finanțează contul
 • Începeți cercetarea investițiilor

Care este cerința minimă de depunere pentru a deschide un cont de tranzacționare?

Cerința de depozit minim la eToro este de50 €pentru comercianții din afara . Traderii din SUA pot deschide un cont cu doar 50 USD.

Cât de repede poate fi procesată solicitarea mea de retragere?

De obicei, durează 3 zile lucrătoare pentru a crea și procesa o cerere de retragere.

EToro este un broker de încredere?

Da. eToro este un broker bine stabilit care este reglementat în mai multe jurisdicții.

Ce fel de platformă de tranzacționare are eToro?

eToro folosește o platformă propriu-zisă de tranzacționare numită „CopyTrader”.

Care este pârghia maximă disponibilă la eToro?

Pârghia maximă disponibilă la eToro pentru comercianții din UE și Marea Britanie este de 1:30. Pentru comercianții din alte regiuni, pârghia poate ajunge la 1: 100, deși variază în funcție de activ.

Pot încerca eToro înainte de a cumpăra?

eToro oferă un cont demo, astfel încât să puteți încerca platforma eToro cu tranzacționare virtuală înainte de a efectua o plată. Tranzacționarea virtuală cu eToro are un risc zero.

Ce metode de finanțare acceptă eToro?

Vă rugăm să rețineți că lista metodelor de plată de mai jos depinde de entitatea eToro și de țara de reședință a clienților. eToro oferă următoarele metode de plată pentru finanțare Carduri de credit , VISA , MasterCard , Diners Club , Maestro , Carduri de debit , Transfer bancar , PayPal , Neteller , Skrill , WebMoney , China UnionPay , Giropay , Portofele electronice (eWallets) , Ethereum , Bitcoin , Bitcoin Cash , Dash , EOS , Ripple XRP , Litecoin, Zcash , Payoneer , printre alte metode de plată.

Tranzacția eToro este bună?

eToro este considerat bun și de renume pentru tranzacționarea cu eToro. eToro este utilizat de peste 20.000.000 de comercianți activi și utilizatori eToro. eToro oferă tranzacționarea acțiunilor, tranzacționarea mărfurilor, tranzacționarea Forex, tranzacționarea CFD-urilor, tranzacționarea socială, tranzacționarea la indici, tranzacționarea criptomonedelor, tranzacționarea fondurilor bazate pe indici și tranzacționarea fondurilor tranzacționate la bursă (ETF). Depozitul minim la eToro este de 50 €.

EToro Trading este legitim?

eToro a fost fondată în Cipru, Marea Britanie în 2007. eToro facilitează comerțul pe piețele financiare de peste 14 ani. eToro oferă clienților tranzacționarea acțiunilor, tranzacționarea mărfurilor, tranzacționarea Forex, tranzacționarea CFD-urilor, tranzacționarea socială, tranzacționarea la indici, tranzacționarea criptomonedelor, tranzacționarea fondurilor bazate pe indici și tranzacționarea fondurilor tranzacționate la bursă (ETF). Toate fondurile depuse la eToro sunt deținute în conturi bancare de nivel 1 separate pentru siguranță.

eToro este reglementat de Financial Conduct Authority (FCA), Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC), Markets In Financial Instruments Directive (MiFID), Australian Securities and Investments Commission (ASIC), deci poate fi considerat legitim.

EToro este un bun broker?

eToro este supravegheat de autoritățile de reglementare financiară de nivel superior Autoritatea de conduită financiară (FCA), Comisia pentru valori mobiliare și cipru (CySEC), Directiva privind piețele în instrumente financiare (MiFID), Comisia australiană pentru valori mobiliare și investiții (ASIC), deci poate fi considerat un bun broker.

eToro permite tranzacționarea acțiunilor, tranzacționarea mărfurilor, tranzacționarea Forex, tranzacționarea CFD-urilor, tranzacționarea socială, tranzacționarea la indici, tranzacționarea criptomonedelor, tranzacționarea fondurilor bazate pe indici și tranzacționarea fondurilor tranzacționate la bursă (ETF).

Este broker de încredere eToro?

eToro poate fi considerat demn de încredere. Toți banii finanțați către eToro sunt plasați într-un cont bancar de nivel 1 separat. aceasta înseamnă că banii dvs. nu sunt deținuți de eToro direct de o bancă de nivel 1. Brokerul nu are acces direct la fondurile dvs., deci nu vă poate deturna banii. De asemenea, eToro este reglementat de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA), Cipru Securities and Exchange Commission (CySEC), Directiva privind piețele în instrumente financiare (MiFID), Australian Securities and Investments Commission (ASIC).

Care este depozitul minim pentru eToro?

Depozitul minim pentru tranzacționarea cu eToro 50 €.

Cât durează retragerile eToro?

Retragerea banilor din timpul de procesare eToro variază, dar în medie 2-5 zile.

eToro este reglementat?

eToro este reglementat de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA), Cipru Securities and Exchange Commission (CySEC), Directiva privind piețele în instrumente financiare (MiFID), Australian Securities and Investments Commission (ASIC). Organismele de reglementare efectuează revizuiri și audituri periodice ca parte a eToro care își menține statutul de reglementare. Puteți afla mai multe despre aceste recenzii pe site-urile de reglementare.

eToro este un producător de piață?

eToro este un producător de piață. Acțiuni, valută și alte mărfuri și instrumente vor fi achiziționate de eToro chiar dacă niciun cumpărător nu este aliniat.

Cum pot începe tranzacționarea cu eToro?

Când deschideți un cont de tranzacționare cu eToro, va trebui să vă înscrieți aici . După ce ați primit datele de conectare prin e-mail, ați trimis documentele de identificare pentru validarea contului și ați făcut o depunere; următorul pas este să descărcați platforma de tranzacționare la alegere. Puteți găsi îndrumări detaliate despre platformele de tranzacționare eToro aici.

Banii mei sunt siguri cu eToro?

eToro este reglementat de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA), Cipru Securities and Exchange Commission (CySEC), Directiva privind piețele în instrumente financiare (MiFID), Australian Securities and Investments Commission (ASIC). Unul dintre cele mai importante criterii pentru comercianți atunci când alege un broker precum eToro este organismul de reglementare și statutul de reglementare al brokerului. Brokerii care desfășoară activități fără reglementări fac acest lucru la propria lor discreție și prezintă un risc direct pentru securitatea banilor clienților lor.

Brokerii reglementați nu vor manipula prețurile pieței. Când trimiteți o cerere de retragere către eToro, acest lucru va fi onorat. Dacă încalcă normele de reglementare, statutul lor reglementat poate fi eliminat.

Poț câștiga bani cu eToro?

Deși comercianții au avut un mare succes cu eToro. Tranzacționarea pe piețele financiare cu eToro nu este un sistem de îmbogățire. Dacă vă educați, exersați cu un cont demonstrativ și vă planificați cu atenție tranzacționarea șansa de succes va crește foarte mult. Nu tranzacționați niciodată cu bani pe care nu vă puteți permite să îi pierdeți. 67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor.

eToro are taxe?

eToro percepe o taxă de retragere de 5 USD. Retragerile care nu sunt în USD sunt supuse taxelor de conversie valutară. eToro percepe o taxă pentru conturile inactive. eToro nu percepe taxe de depozit.

Când a fost fondat eToro?

eToro a fost fondată în 2007.

Câți oameni folosesc eToro?

eToro este utilizat de peste 20.000.000 de utilizatori eToro înregistrați.

Ce este țara sediului eToro?

eToro are sediul central în Cipru, Marea Britanie.

eToro oferă protecție împotriva soldului negativ?

eToro oferă protecție împotriva soldului negativ. Cu protecția soldului negativ, comercianții nu pot pierde mai mulți bani decât au depus.

EToro oferă stop loss garantat?

eToro nu oferă stop loss garantat. Cu garantarea protecției stop loss este gestionat riscul. Comercianților li se garantează să vă închidă tranzacția la prețul specificat. Comenzile Stop Loss sunt garantate numai în timpul orelor de piață și în condiții normale de tranzacționare.

Permite eToro scalpingul?

eToro nu oferă scalping.

eToro oferă tranzacționare CFD?

eToro oferă tranzacționare CFD.

eToro oferă STP?

eToro oferă tranzacționare STP.

Câți oameni folosesc eToro?

eToro este utilizat de peste 20.000.000 de utilizatori și comercianți eToro.

eToro este un broker ECN?

eToro nu oferă tranzacționare ECN.

eToro oferă un cont demo?

eToro oferă un cont demo.

Care sunt metodele de finanțare pentru eToro?

Vă rugăm să rețineți că metodele de finanțare și opțiunile de finanțare disponibile cu eToro pot fi găsite în zona Membrii eToro și depind de țara de reședință a clientului eToro. Vă rugăm să verificați metodele de plată specifice disponibile pe site-ul eToro. eToro acceptă următoarele metode de finanțare: carduri de credit, VISA, MasterCard, Diners Club, Maestro, carduri de debit, transfer bancar, PayPal, Neteller, Skrill, WebMoney, China UnionPay, Giropay, portofele electronice (eWallets), Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash , Dash, EOS, Ripple XRP, Litecoin, Zcash, Payoneer.

Leave a Reply