Cele mai bune criptomonede de cumpărat: ghid și sfaturi utile

Oricine dorește să meargă pe valul cripto poate afla cum funcționează monedele digitale, inclusiv Bitcoin, Polkadot, Dogecoin și alte cripto valute și cum să deschidă și să stocheze un portofel criptografic.

Piața criptomonedelor crește în sus. După scăderea la 1,3 trilioane de dolari pe 23 iunie, valoarea sa totală a urcat la 1,5 trilioane de dolari. Aceasta reprezintă o creștere de aproximativ 15% în două săptămâni, condusă de etereum (ETH), cardano (ADA) și uniswap (UNI).

Cu toate acestea, deși anumite monede au crescut puternic în ultimele zile, este totuși posibil să cumpărați câteva la prețuri ieftine.

De aceea am ales cele mai bune 5 criptomonede pentru a le cumpăra la prețuri mici. Această listă acoperă monedele cu potențial de creștere puternică atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu.

Criptomonedele au fost în mass-media din mai multe motive în ultimii doi ani. Unele dintre motive s-au limitat la volatilitatea și apelul la elemente criminale.

Cu toate acestea, cel care a atras cel mai mult interes a fost rentabilitatea lor masivă. Activele digitale au depășit piața mai largă cu o marjă mare chiar dacă lumea încearcă să se confrunte cu impactul sever al pandemiei. În acest articol, vom explora unele dintre cele mai bune criptomonede de cumpărat acum.

Uniswap (UNI)

Începutul listei noastre de criptocurrency pentru a cumpăra este popularul protocol de tranzacționare descentralizat Uniswap. Uniswap este un producător de piață automatizat (AMM) care permite tranzacționarea activelor digitale într-un mod descentralizat.

Uniswap le permite utilizatorilor să obțină cele mai bune prețuri de piață pentru moneda virtuală pe care o tranzacționează.

Lansat în 2018, Uniswap a rămas câinele de top pe nișa de schimb descentralizat (DEX), care comandă peste 48 de miliarde de dolari volum de tranzacționare lunar în perioada de boom din aprilie. Norocul său a provenit în primul rând din boom-ul investițiilor instituționale în finanțele descentralizate (DeFi) din ultimul an.

Jetonul său nativ UNI a beneficiat de acest lucru și a atins un maxim istoric (ATH) de 44,92 USD înainte de prăbușirea pieței cripto din mai. Cu toate acestea, a parcurs un drum lung de la minimul său istoric de 1,03 USD în septembrie 2020, crescând cu 1996% în mai puțin de un an.

Chiar dacă și-a pierdut peste 50% din valoare în vânzarea masivă din mai, UNI ia treptat abur. Cu un preț actual de 22,53 USD, UNI a crescut cu 11,67% pe graficul zilnic.

Această performanță de nivel superior îl face să fie unul dintre seturile de criptomonede de cumpărat în iulie.

Platforma câștigă, de asemenea, o mai mare relevanță cu popularul site web de date criptografice Coinmarketcap care permite schimbul automat prin API Uniswap pentru utilizatorii care vizitează site-ul său.

Bitcoin (BTC)

Al doilea în lista noastră de cumpărare a criptomonedelor este cea mai veche criptomonedă din lume Bitcoin. Este posibil ca primul activ digital să nu afișeze două cifre, dar creșterea sa actuală, în ciuda adversității, îl face una din criptomonedele noastre de cumpărat în luna iulie.

Bitcoin a jucat, de asemenea, roluri majore în creșterea întregii industrii criptografice. Conducând piața criptografică la o evaluare de 2 trilioane de dolari în perioada de vârf a freneziei pieței, Bitcoin a devenit liderul de facto al industriei emergente.

De fapt, mai mulți investitori instituționali contează cu Bitcoin mai mult decât orice alt activ digital.

Acest lucru se datorează faptului că Bitcoin comandă peste 50% din întreaga piață criptografică.

O miză atât de mare în spațiul emergent merită recunoscută. Acest lucru a determinat multe firme de investiții să lanseze fonduri tranzacționate la bursă (ETF) pentru Bitcoin, extinzându-și în continuare acoperirea și relevanța.

În prezent, Comisia pentru valori mobiliare și valori mobiliare (SEC) analizează peste opt ETF-uri Bitcoin. Între timp, omologul său canadian a aprobat o serie de firme de investiții axate pe Bitcoin care au primit mai multe feedback-uri pozitive din partea publicului care investește. Bitcoin se află în zona roșie de două luni și unele acum, dar lucrurile par să se ridice pentru activul digital cu capacitate mare.La presă, BTC a crescut cu 1,92% și în prezent costă 34.871,03 USD.

Faptul că merge la o afacere îl face extrem de atractiv pentru investitorii orientați spre valoare, care își pot permite să cumpere la prețuri mici și să vândă atunci când prețul crește.

Activitatea Bitcoin în lanț rămâne lentă, deoarece BTC se luptă cu aproximativ 35.000 de dolari.Volumul total de transferuri de Bitcoin a scăzut semnificativ în ultimele câteva săptămâni.

Bitcoin tranzacționează în prezent aproape 35.000 de dolari, cu o capacitate de piață de aproape 650 de miliarde de dolari. Cu toate acestea, sentimentul pieței BTC a rămas negativ datorită scăderii activității sale în lanț.

Bitcoin: Analiză fundamentală și tehnică

Bitcoin, cea mai mare criptomonedă, a căzut ieri după ce o companie chineză a fost nevoită să plătească prețul pentru tranzacționarea în criptomonede în urma înăspririi restricțiilor impuse de autoritățile de reglementare chineze. Bitcoin a scăzut la 34.194 dolari, după ce a ajuns la 35.094 dolari.

Comercianții cripto ar trebui să urmărească graficul prețurilor Bitcoin și să caute media mobilă de 50 de zile, care este în prezent în jur de 36.000 de dolari, ca semn al unui potențial raliu alcătesc. În ceea ce privește analiza tehnică , comercianții continuă să urmărească foarte mult SMA-ul de 50 de zile și este foarte probabil ca prețul să depășească această medie mobilă, care va fi un semn alcătesc pentru prețul Bitcoin .

Deci, de ce China a declarat în esență război criptomonedelor în 2021?

„Ne întrebăm cu toții”

O teorie este că face parte dintr-o împingere mai largă a legii și a ordinii înainte de a suta aniversare a Partidului Comunist Chinez din acest an.„Se împiedică de tot felul de comportamente nedorite”.Crypto a fost mult timp sinonim cu criminalitatea pe continent.

Cel mai mare Ponzi din criptografie din toate timpurile a fost probabil Plus Token, care a fost un proiect chinezesc”, a spus el.

În acest sistem, escrocii au înșelat 5,7 miliarde de dolari de la investitori și zeci au fost arestați. „Asta va rămâne în memoria lor.” O altă teorie este că China deschide pista pentru propriul său yuan digital, o monedă digitală a băncii centrale care este în curs de dezvoltare din 2014 .

O parte din acest lucru este de a asigura adoptarea monedei digitale a băncii centrale a Chinei, iar o parte din aceasta este cel mai probabil să se asigure că activitățile de supraveghere financiară pot vedea toată activitatea economică”, a explicat Thiel. Yuanul digital ar putea, teoretic, permite guvernului o putere mai mare de a urmări cheltuielile în timp real.Carter susține însă că bitcoinul și yuanul digital sunt diferite până la punctul în care nu pot fi considerate într-adevăr concurenți direcți.

„Acesta este cu siguranță cel mai des citat motiv”, a spus Carter. „Nu știu dacă cred. Sunt sisteme atât de distincte unul de celălalt. ”

Cel mai probabil motivator, potrivit Carter, este că Beijingul încearcă să oprească ieșirile de capital prin intermediul stablecoinelor și criptomonedelor. „China înăbușirea fluxului de yuani către cripto este o mare problemă

HONG KONG / SHANGHAI, 7 iulie (Reuters) – Minerii mari de bitcoin care fug din China pentru a scăpa de represiunea statului vor dura multe luni pentru a începe să funcționeze din nou, deoarece centrele de date din Texas în Siberia se luptă pentru a le asigura spațiu și putere, în timp ce mulți jucători mai mici s-ar putea lupta deloc să se miște.

Bitcoin este creat sau „exploatat” de computere de mare putere, de obicei la centre de date din diferite părți ale lumii, concurând pentru a rezolva puzzle-uri matematice complexe într-un proces care utilizează intens energia electrică.

Industria din China, care a reprezentat până la 70% din capacitatea lumii, este în dezordine după ce Consiliul de stat sau cabinetul au anunțat o represiune împotriva tranzacționării și exploatării bitcoin la sfârșitul lunii mai, care vizează riscurile financiare.

Minerii din China închid acum sau doresc să se mute, căutând autorități tolerante, temperaturi scăzute pentru ca mașinile să nu se supraîncălzească și electricitatea ieftină – în mod ideal surplusul de energie din hidrocentrale sau din câmpurile petroliere care ar fi irosite.

Puterea consumată de mineritul bitcoin la nivel global la începutul lunii iulie echivalează cu un consum anual aproape la fel de mare ca cel al Austriei, potrivit estimărilor cercetătorilor de la Universitatea din Cambridge, chiar și după scăderea cu 50% din luna mai.

În timp ce mișcarea este menită să alimenteze apariția de noi centre miniere pe termen lung, deocamdată minerii se confruntă cu capacități limitate ale centrelor de date de peste mări și provocări logistice.

„Niciunul dintre acești băieți nu se conectează online în iunie sau iulie”, a spus Thomas Heller, ofițer șef de afaceri al Compass Mining, explicând minerii necesari pentru a colecta mașini împrăștiate în China, a le testa, a le curăța și a le ambala, a le expedia în străinătate și a trece prin vamă înainte de instalare.

Logistica este mai dificilă pentru minerii chinezi mai mici, cu mai puțini bani la îndemână, pentru a plăti transportul și care, de asemenea, nu sunt familiarizați cu operarea în străinătate, așa că s-ar putea să se străduiască să găsească centre de găzduire în care să aibă încredere, spun minerii.

Cu toate acestea, Compute North, care gestionează centre de date care găzduiesc mineri de bitcoin în Texas, Nebraska și Dakota de Sud, de exemplu, accelerează planurile de expansiune prevăzute pentru anul viitor pentru a face față „unui aflux masiv de anchete” din China.

“Nu există nicio îndoială în mintea mea că vom vedea o mulțime de computere așezate în depozite pentru următoarele șase, nouă, 12 luni, pe măsură ce infrastructura se recuperează”, a declarat Dave Perrill, director executiv al Compute North.

„Urmărim primul și al doilea trimestru al anului 2022 pentru implementări la scară largă … (dar) nu este un simplu comutator, este nevoie de o mulțime de inginerie, achiziții și construcții complexe.”

BitRiver, cu sediul la Moscova, care operează centre de date în Siberia care găzduiește mineri bitcoin, a accelerat planurile de a construi noi facilități și de a extinde cele existente pentru a satisface o parte din cererea celor care părăsesc China. BitRiver estimează că cererea de spațiu în instalațiile sale va crește până la 1,5 milioane de mașini de exploatare care necesită până la 2,5 gigavati de putere, reducând 125 de megawati ai actualelor sale centre de date.

În mai, trei autorități chineze – Asociația Națională a Finanțelor pe Internet din China, Asociația Bancară din China și Asociația de Plăți și Compensări din China – au anunțat că vor lansa o represiune pe scară largă a criptomonedelor, care a scăzut piața cu până la 25 la sută pe parcursul zilei.

Mișcările, pe care țara le-a considerat necesare pentru atingerea obiectivelor sale de criză climatică , au condus în mod colectiv la prețul bitcoinului și al mai multor monede digitale de vârf pentru a scăpa în valoare de la maximul din aprilie. Minerizarea criptografică și tranzacțiile care consumă cantități mari de energie.

În timp ce oamenii din China încă mai pot deține criptomonede, ei vor continua să le folosească mai greu.

Aave (AAVE)

Al treilea pe lista noastră de criptomonede de cumpărat este protocolul de creditare descentralizat Aave. Aave permite deținătorilor de cripto să câștige bani din deținerile lor.Oferind unele servicii financiare susținute de moștenire, utilizatorii Aave își pot împrumuta deținerile în fonduri de lichidități special create pentru a câștiga dobânzi.

Pe de altă parte, debitorii își folosesc criptomonedele ca garanție pentru a contracta un împrumut rapid folosind oricare dintre fondurile de lichidități ale platformei.

Aave permite împrumuturi și împrumuturi în peste 20 de criptomonede și conduce în prezent spațiul DeFi cu o dominanță pe piață de 15,67%.
Chiar dacă jetonul său nativ AAVE a cunoscut zile mai bune, jetonul DeFi se tranzacționează în prezent la 321,65 USD, în creștere cu 16,90%.

Este încă setat pentru o tendință ascendentă, cu media mobilă de 20 de zile (MA) care se tranzacționează sub simbolul digital la 242,87 USD. Indicele de putere relativă (RSI) este, de asemenea, urcător, cu indicatorul situat la 60,26 pe graficul zilnic. Protocolul DeFi vizează, de asemenea, investițiile instituționale în spațiul DeFi. Potrivit fondatorului Stan Kulechov, Aave va lansa piețe de creditare private pentru clienții instituționali mai târziu în această lună.

Multe altcoins de pe piață s-au deschis cu o perspectivă descendentă pe 6 iulie. Și totuși, BNB a urcat înapoi peste nivelul de 300 de dolari în cele din urmă. Capitalizările de piață ale Bitcoin Cash și Litecoin au înregistrat scăderi de 9,11%, respectiv 9,06%. În timp ce Bitcoin Cash și-a revenit din scăderea prețurilor, pe graficele de tranzacționare, a reprezentat o mulțime de impuls bearish. În cele din urmă, Litecoin a demonstrat o scădere a presiunii de cumpărare pe piață la momentul presării.

Binance

Binance Coin a continuat să vadă mișcarea laterală, încercând din greu să depășească nivelul de rezistență de 340 $. Cel mai apropiat nivel de asistență al BNB continuă să fie de 254 USD. Altcoin a crescut, de asemenea, cu 2,1% în 24 de ore. Binance Coin a arătat unele semne de recuperare, deoarece a revenit de la nivelul de asistență de 254 USD și, în cele din urmă, a tranzacționat peste nivelul de 300 USD.

De-a lungul indicatorilor săi de tranzacționare, au fost observate pentru o vreme semnale urcante, Oscilatorul Awesome observând același lucru la 5 iulie. Totuși, în spatele recuperării recente a prețurilor, s-au văzut și câteva semne de urcare. Întrucât cripto-ul este încă în mare parte limitat, presiunea de cumpărare a crescut în cele din urmă, deoarece intrările de capital au crescut în ultimele câteva zile, după cum a observat fluxul de bani Chaikin.

Deși BNB și-a început recuperarea într-o notă pozitivă, câștigurile au scăzut după ce prețurile nu au reușit să crească peste rezistența de 287 USD – o zonă care s-a confruntat cu 20-SMA (galben). Interesant, rezistența menționată mai sus a văzut, de asemenea, o confluență cu 50-SMA de 1 oră. Mai jos, în topuri, se afla punctul de control al gamei vizibile și o linie defensivă de 255 USD. Din moment ce BNB s-a mutat într-o puternică marcă de rezistență și suport, era probabil ca prețurile să oscileze între 287 și 250 USD în următoarele sesiuni.

De Benzile Bollinger au fost paralele, dar cu o anumită convergență făcând aluzie la nici o acțiune de preț abrupt în următoarele sesiuni de tranzacționare câteva.

Binance Coin [BNB]

Analiza prețului Binance Coin, Bitcoin Cash și Litecoin: 6 iulie
BNB / USD , TradingView

Binance Coin a continuat să vadă mișcarea laterală, încercând din greu să depășească nivelul de rezistență de 340 $. Cel mai apropiat nivel de asistență al BNB continuă să fie de 254 USD. Altcoin a crescut, de asemenea, cu 2,1% în 24 de ore. Binance Coin a arătat unele semne de recuperare, deoarece a revenit de la nivelul de asistență de 254 USD și, în cele din urmă, a tranzacționat peste nivelul de 300 USD.

De-a lungul indicatorilor săi de tranzacționare, au fost observate pentru o vreme semnale urcante, Oscilatorul Awesome observând același lucru la 5 iulie. Totuși, în spatele recuperării recente a prețurilor, s-au văzut și câteva semne de urcare. Întrucât cripto-ul este încă în mare parte limitat, presiunea de cumpărare a crescut în cele din urmă, deoarece intrările de capital au crescut în ultimele câteva zile, după cum a observat fluxul de bani Chaikin.

De Benzile Bollinger au fost paralele, dar cu o anumită convergență făcând aluzie la nici o acțiune de preț abrupt în următoarele sesiuni de tranzacționare câteva.

Bitcoin Cash [BCH]

Multe altcoins de pe piață s-au deschis cu o perspectivă descendentă pe 6 iulie. Și totuși, BNB a urcat înapoi peste nivelul de 300 de dolari în cele din urmă.

Capitalizările de piață ale Bitcoin Cash și Litecoin au înregistrat scăderi de 9,11%, respectiv 9,06%. În timp ce Bitcoin Cash și-a revenit din scăderea prețurilor, pe graficele de tranzacționare, a reprezentat o mulțime de impuls bearish. În cele din urmă, Litecoin a demonstrat o scădere a presiunii de cumpărare pe piață la momentul presării.

Acțiunea prețurilor BCH a fost cuprinsă între nivelurile de 475 $ și 555 $ de la ultima săptămână din iunie. La fel ca orice altă monedă, din cauza slăbiciunii mai largi a pieței, și activul a înregistrat o scădere și, în ciuda recuperărilor, tokenul a avut încă tendințe de scădere la momentul presării. Dacă este susținută de o presiune alcista substanțială, atunci moneda poate încerca să treacă peste rezistența de 555 USD. În cazul unei scăderi ulterioare, altcoin ar putea sta cu ușurință pe nivelul de asistență de 475 $ destul de curând.

Grupurile Bollinger se apropiau, cu probabilitatea unei acțiuni brute a prețurilor în termen scurt . Relative Strength Index a continuat să rămână aproape de zona neutră, dar în timp de presă, presiunea de cumpărare a observat o scădere pic.

Un crossover bearish din 5 iulie a marcat debutul creșterii impulsului bearish, deoarece histograma roșie de pe indicatorul MACD părea să se extindă la momentul apăsării.

Litecoin [LTC]

La momentul scrierii, Litecoin scăzuse cu 3,1% în 24 de ore. Altul a inversat câștigurile pe care le-a observat în ultimele zile și, dacă moneda nu prinde impuls, este doar o chestiune de timp până când atinge din nou nivelul de suport de 130,24 USD. Dacă activul se deplasează spre nord, atunci ar părea probabil că ar putea trece peste nivelurile sale de rezistență de 148 USD, deoarece a încercat deja să testeze acest nivel de două ori în ultima săptămână sau cam așa ceva.

Relative Strength Index a văzut o scădere a rezistenței de cumpărare pe piață ca indicatorul de întâlnire spre linia median. Această lectură a însemnat că vânzătorii au crescut, la presă.
Cu toate acestea, simbolul digital numărul uno a făcut o recuperare rapidă.

“Ultimele 24 de ore au asistat la un raliu constant pe mai multe monede. Cea de-a doua cea mai mare criptomonedă după capitalizare de piață, Ethereum”

Leave a Reply