Cum să cumpărați criptomonede: Ghid complet 2022

Criptomonedele sunt în tendințe la nivel mondial și, o nouă mișcare în lumea criptografică face ca capacul pieței criptomonedelor să crească la nivel global. Pentru că o dată te-ai gândit să investești în orice criptomonedă .

Gândul ăsta este încă acolo? Plănuiți să investiți în criptomonede ?

Dar așteaptă, ești sigur că vrei să investești în cele mai bune criptomonede, deoarece experții spun că este momentul potrivit din cauza scăderii prețului sau ar trebui să te gândești din nou înainte de a investi în noi cripto-monede.

În această perioadă de hype puternic asupra criptomonedelor , care stabilesc noi recorduri de valoare, este normal să ne întrebăm cum să începem să investim în acest nou activ.

O criptomonedă este un tip de monedă digitală sau virtuală care nu trebuie să existe într-o formă fizică pentru a avea valoare. În prezent, criptomonedele au devenit extrem de populare datorită sistemului lor de schimb descentralizat.

Există o creștere masivă a cererii de criptare locală, servicii imobiliare, deoarece oamenii își dau seama că, cu ajutorul criptomonedelor, pot avea un control mai mare asupra activelor lor financiare.

Criptomonedele sunt sisteme monetare virtuale care sunt legate între ele printr-unul sau mai multe linkuri numite noduri.

Acest lucru vă permite să efectuați multe tranzacții prin contul dvs. fără a fi nevoie să efectuați manual tranzacții complicate. Când vindeți sau cumpărați o proprietate, procesul este ușor diferit, deoarece oferă atât avantajele cumpărătorilor, cât și ale vânzătorilor. Începând de astăzi, există o mulțime de oameni care folosesc banii ca depozit de valoare. Veți primi un comision de la vânzător și cumpărător.

Ce sti despre criptomonede!!!!

Știrile criptografice au devenit o industrie destul de interesantă, pe măsură ce bitcoinul continuă să intre în ciclul mass-media, iar era descentralizată a finanțării blockchain-ului începe să prindă formă și rădăcini de plante la nivel mondial.
Când aveți domeniul de investiții, nu înseamnă că veți investi în toate. Acestea sunt veniturile dvs. câștigate din greu și trebuie să decideți și să faceți o investiție planificată.

Nu cheltuiți toți banii doar pentru că credeți că faceți profit pentru toată lumea.

Piețele de investiții sunt deseori riscante; trebuie să aflați care dintre sectoarele de investiții este potrivit pentru dvs.
Trebuie să urmăriți piața și să aflați unde ar trebui să investiți și apoi să planificați pe deplin să vă faceți investiția.

Cine poate cumpăra criptomonede pe eToro?

Să începem imediat cu afirmația că toți cei care sunt mai mari (peste 18 ani) se pot înregistra pe eToro pentru a tranzacționa criptomonede. Fiind un broker reglementat european, procesul de înregistrare este sigur și datele noastre personale vor fi sigure.

Mai exact, pentru a vă înregistra la Broker este necesar să aveți  documente disponibile:

 • Deschideți site-ul web făcând clic aici www.etoro.com/ro;
 • Faceți clic pe butonul Înregistrare;
 • Urmați instrucțiunile de pe pagină.

Înregistrarea este gratuită și în această primă parte a activării contului nu este necesar să faceți nicio depunere. Aici, utilizatorului i se va cere doar să introducă o adresă de e-mail validă, să creeze o parolă și să accepte termenii și condițiile serviciilor oferite de broker.

După încărcarea celor două documente PDF, va fi necesar să completați chestionarul Mifid, pentru a profila nivelul de risc al fiecărui client. Procesul durează câteva minute și în curând vom primi confirmarea validării Contului nostru.

Nu este nevoie să fiți un comerciant profesionist sau expert, chiar și începătorii se pot înscrie la eToro și îl pot folosi pentru tranzacționarea criptomonedelor . Totul într-un mediu sigur și sigur, fără risc de escrocherii.

Cea mai mare înșelătorie cripto din istorie.

Primul depozit pe eToro

eToro

eToro

Să continuăm cu explicația pas cu pas a tot ceea ce aveți nevoie pentru a cumpăra Bitcoin pentru prima dată pe eToro .Următorul pas în crearea contului este, după cum vă puteți imagina, primul depozit de bani în contul dvs. de tranzacționare nou creat.

Pentru a risipi orice îndoieli, aceasta nu este o plată către companie. Pur și simplu, comerciantul va merge să depună pe platformă banii pe care îi va folosi pentru a tranzacționa bitcoin sau alte resurse financiare.

Dar să trecem la pașii practici. Pentru a efectua prima depunere pe eToro , trebuie doar să vă conectați cu acreditările utilizate în timpul înregistrării. După aceea, va trebui să faceți clic pe butonul Depunere bani .

În această etapă, utilizatorul va trebui să își verifice contul prin trimiterea unor documente. Acest proces este esențial pentru securitatea datelor și a banilor dvs. Documentele necesare, în general, sunt cartea de identitate și o factură care atestă reședința și domiciliul utilizatorului. La unele întrebări financiare personale va trebui, de asemenea, să vi se răspundă.

Odată ce persoana a fost recunoscută, va fi posibil să se introducă suma depozitului (minimul necesar este de doar 50 de euro , dar utilizatorul este liber să plătească chiar și o sumă mai mare). Este important să subliniem că suma minimă este stabilită de broker pe baza necesității de a menține o acoperire de bază pentru operațiunile comerciantului.

Metodele de plată(depozit), care sunt după cum urmează:

 • Transfer 
 • Transfer bancar instant
 • Carduri de debit / credit
 • PayPal
 • Skrill
 • Neteller
 • WebMoney
 • Yandex
 • UnionPay
 • Diners Club International

Dacă sunteți nou în eToro , aveți, fără îndoială, câteva întrebări. Nu numai că vrei să știi cum să cumperi Bitcoin de pe eToro , dar probabil că vrei să afli și dacă este sigur, cât te va costa și dacă deții Bitcoin sau nu, pentru început.

În acest ghid pentru tot ce ține de eToro și Bitcoin, vom acoperi:

 • Puteți cumpăra Bitcoin pe eToro?
 • Cum se cumpără Bitcoin (pas cu pas)?
 • Modalități de a cumpăra Bitcoin?
 • Taxe de care ar trebui să fiți conștienți?
 • Dețineți Bitcoin-ul dvs.?

Mereu atent la știri și la tot ce se întâmplă pe piețele financiare, eToro permite de ani buni să tranzacționeze principalele monede digitale în condiții inovatoare și avantajoase.Publicitatea în creștere a Bitcoin și creșterea valorii sale în trecut au instigat potențiali investitori și și-au îndreptat privirea spre această criptomonedă. Bitcoin a câștigat mai multă expunere publică în ultimele luni, obligându-i pe mulți să investească în această minune digitală. Pare o monedă nouă pentru oamenii care au fost atrași de această criptomonedă.

Cele mai bune 19 criptomonede sunt listate pe acest broker, precum și mai multe cruci care au monedă digitală în numerator și o monedă FIAT în numitor. Numărul de monedelor negociabile este în continuă creștere, iar ultimele două care vor fi inserate sunt Dogecoin, Uniswap si SHIBA INU.

Site-ul CumparaBitcoin.com vă vor oferi mai multe informații despre criptomonede.

Următoarele motive sunt mai valabile pentru intenția lor de a accepta această monedă criptografică în viața lor:

Descentralizare: Descentralizarea este una dintre caracteristicile principale ale criptomonedei, deoarece este vorba de bani fără control guvernamental. Emiterea, circulația și utilizarea monedelor criptografice nu se află sub jurisdicția guvernului. Criptomonedele guvernează lumea virtuală și se bucură de un statut independent în lumea reală.

Politicile guvernamentale nu le afectează, însă criptomonedele nu au curs legal.

Tranzacție sigură: utilizarea tehnologiei blockchain în tranzacțiile cu criptomonede este o caracteristică unică a acestei noi forme de monedă digitală. Blockchain este un registru sau un registru digital care stochează toate tranzacțiile în ordinea lor cronologică. Înregistrarea tranzacțiilor în blocuri sau blockchains le face mai sigure, oferind confidențialitate și anonimat. Sistemul este atât de complex încât un hacker nu îl poate sparge dintr-o dată.

Ar trebui să depună eforturi multiple pe mai multe dispozitive în același timp pentru a obține succes. Nu se poate spune că tehnologia blockchain oferă 100% securitate. Cu toate acestea, protecția oferită de blockchain nu este disponibilă în tranzacțiile efectuate în registrele electronice ale sistemului bancar modern. În criptomonedă, tranzacțiile sunt accesibile numai de către părțile care participă la acestea. De aceea este mai fiabil decât orice altă tehnologie.

Taxe de tranzacție mai mici: tranzacțiile tradiționale cu bani efectuate prin canale bancare atrag comisioane sau comisioane ridicate percepute de băncile respective. Acestea au costul lor minim pentru anumite tipuri de tranzacții care sunt prea incomode și enervante pentru clienți, dar nu au nicio opțiune de a evita aceste taxe.

Comisiile Etoro Wallet

Care sunt comisioanele pentru portofelul eToro ? La fel ca pe alte platforme de criptomonede, există taxe de tranzacționare atunci când transferați monede cripto folosind portofelul eToro.Există două tipuri de taxe implicate, prima este percepută de eToro și a doua este percepută de platformele blockchain pentru fiecare criptă.

eToro se angajează să își mențină competitivitatea ratelor de comision.

Niciuna dintre taxe nu este costisitoare, dar trebuie remarcat faptul că taxa percepută de platforma blockchain variază în funcție de moneda pe care o utilizați. eToro oferă o accesibilitate excelentă la portofelul dvs., este disponibil pentru utilizatorii eToro verificați și oferă mai multe limbi. Unul dintre obiectivele companiilor este de a face piața criptografică accesibilă oricui, oriunde.

Criptomoneda este o alternativă mai bună, a cărei tranzacție atrage comisioane sau taxe reduse. Puteți transfera criptomonede în valoare de milioane de dolari, dar va costa câteva sute de dolari. Este unul dintre motivele pentru care mulți investitori sunt entuziasmați de aplicarea criptomonedelor.

Monede echitabile: integritatea criptomonedei este incontestabilă. Bitcoin nu a fost niciodată cunoscut pentru a proteja informațiile personale și financiare ale utilizatorilor săi. O criptomonedă nu permite expeditorului să oprească sau să retragă banii odată ce tranzacția este finalizată.

Prin urmare, un destinatar al criptomonedei are liniște sufletească datorită garanției de plată. În acest sens, este o monedă reală care nu poate fi coruptă. Cu toate acestea, utilizarea acestor bani pentru tranzacții ilicite este o problemă, dar va dispărea dacă criptomoneda este regularizată.

Cumpără criptomonede?

Primul lucru de făcut este să cumpărați Bitcoin sau alte cripte încercând să stați departe de escrocherii și selectând cu atenție platformele cu care să le cumpărați.De fapt, din păcate, lumea criptografică este plină de escrocherii care se ascund după colț.

De exemplu, pe rețelele de socializare este plin de promotori financiari falși care promit câștiguri mari în cel mai scurt timp, așa că trebuie să fii atent.
Criptovalute eToro este o oportunitate foarte interesanta pentru cei care intenționează să înceapă investiții. De fapt, mai ales din 2016, monedele virtuale au cunoscut o popularitate considerabilă, motivate de operațiunile profitabile pe care mulți comercianți le-au realizat. În acest articol vom vorbi despre eToro una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare pentru criptomonede.
Ce criptomonede pot fi tranzacționate pe eToro?
O premisă: doar cele mai bune monedele sunt listate pe platformele de tranzacționare profesionale, cum ar fi eToro. Toate acestea pentru a evita speculațiile cu privire la proiecte prea volatile (deci riscante) sau de mică valoare pe termen lung.

Analiștii brokerului studiază piața în fiecare zi, introducând din când în când cele mai bune criptomonede cu potențial ridicat din 202

Cumpăra Bitcoin

Puteți cumpăra Bitcoin direct folosind un card de credit sau contul dvs. PayPal fără taxe suplimentare sau puteți depune fonduri folosind un transfer bancar pentru a cumpăra Bitcoin. O altă opțiune convenabilă pentru cumpărarea Bitcoin este portofelul eToro complet licențiat, care vă permite să cumpărați direct dintr-un portofel digital securizat.

Este posibil să cumpărați Bitcoin pe eToro fără un portofel, dar mulți investitori Bitcoin preferă să utilizeze unul, mai ales dacă își vor păstra monedele digitale pentru o vreme și vor să se asigure că sunt stocate în siguranță.

Dacă nu ați cumpărat niciodată Bitcoin până acum, ar trebui să știți că Bitcoin, la fel ca majoritatea criptomonedelor, este extrem de volatil și că piața criptomonedelor nu are garanții tradiționale și măsuri de reglementare pentru a proteja investitorii. Această lipsă de protecție și volatilitate ridicată înseamnă că puteți pierde bani în timpul tranzacționării. În mod similar, totuși, este posibil să câștigi o sumă mare de bani într-o perioadă scurtă de timp.

Taxe de care trebuie să fii conștient

eToro nu percepe un comision specific pentru tranzacția de tranzacționare. Singurele taxe de care trebuie să fii conștient și care nu sunt evidente imediat sunt:

 • Taxe de inactivitate pentru conturile inactive (dacă sunt inactive timp de 12 luni);
 • Taxe de conversie (schimbați o monedă cu alta folosind schimbul):
 •  Taxe de retragere (retragere minimă de 30 USD, stabilită în prezent la o rată forfetară de 5 USD):
 • Taxe peste noapte (poziții CFD).

Comisioanele nu se aplică pozițiilor de cumpărare fără pârghie. Cu toate acestea, acestea sunt aplicate tuturor pozițiilor de vânzare, cumpărare cu pârghie și tuturor pozițiilor de perechi de criptomonede (atunci când tranzacționează o monedă digitală cu alta).

Este important să rețineți că tarifele pot fi modificate în orice moment și fără notificare prealabilă. Verificați întotdeauna dacă există spread-uri actualizate  înainte de a face orice tranzacție.

Luați în considerare faptul că în 99% din cazuri sunt escrocherii, uneori chiar foarte slab structurate. Criptomoneda de selecție nu este , de asemenea , banal și astăzi există, în conformitate cu Coinmarketcap, mai mult de 4.150 de criptomonede diferite. Nu toate sunt la fel de fiabile și acesta este și unul dintre motivele pentru care achizițiile deseori, cel puțin la început, cad pe Bitcoin.

Desigur, vă sfătuiesc să aprofundați diferitele proiecte și să nu disprețuiți alternativele față de Bitcoin, ci să selectați monede alternative numai după un studiu aprofundat și constant.

Vă sugerez apoi să alocați doar un mic procent din activele dvs. acestei categorii de investiții, un procent care să fie ales pe baza aversiunii dvs. mai mari sau mai mici față de risc. În orice caz, data de cumpărare a criptovalute principal este foarte ușoară și există într-adevăr multe locuri de încredere Exchange pentru a cumpăra și a schimba criptovaluta.

Evident, în multe cazuri vorbim despre companii cu o istorie și o reglementare încă scurte, care nu sunt în întregime prezente, dar există încă unele platforme care au cucerit cote de piață importante mai mult decât altele.

Criptomonede

În primul rând, trebuie remarcat faptul că criptomonedele pot fi achiziționate prin intermediul monedei FIAT (Euro, Dolar, Lire sterline etc.) sau prin intermediul altor criptomonede.
În ceea ce privește primul caz,   portofel universal multi-criptomonedă cu schimb integrat – ne ajută să înțelegem diferitele moduri de cumpărare prin moneda FIAT și relativ / pro.

Da, puteți cumpăra Bitcoin pe eToro .

Există o gamă largă de valute digitale disponibile pentru comerț, dar Bitcoin este cel mai popular, valoros și tranzacționat frecvent. Poate fi schimbat și cu alte criptomonede populare.

eToro oferă atât tranzacționarea crypto-to-crypto, cât și tranzacționarea fiat-crypto și are o gamă mult mai largă de valute virtuale decât mulți alți brokeri. De asemenea, oferă beneficii precum executarea imediată a comenzilor de piață și capacitatea de a diversifica și comercializa alte instrumente.

Cont bancar integrat cu furnizorul de portofel
Fiecare dintre aceste opțiuni, la fel de bine raportate, are argumente pro și contra care pot fi legate de riscuri conexe, costuri diferite, timpi de execuție diferiți, dificil de găsit unele canale comparativ cu altele și, în cele mai multe cazuri, trasabilitatea și verificarea informațiilor personale .
Într-un moment în care în multe țări există încă discuții despre ceea ce Bitcoin sau alte criptomonede sunt sau ar trebui să fie, cu siguranță multor oameni nu le place ideea de a fi înregistrați pe o listă a celor care au cumpărat cripto.

Prin urmare, este posibil să cumpărați Bitcoin într-un mod privat și sigur?

Răspunsul este cu siguranță da, cu toate acestea este posibil doar pentru cei care dețin deja cripto să folosească această metodă. Să o înțelegem mai bine împreună.

Schimbul crypto-to-crypto există și există mai multe servicii care oferă această posibilitate, cum ar fi eToro, XTB ,PLUS500 . Problema este că în marea majoritate a cazurilor aceste servicii necesită crearea unui cont, deci trebuie furnizate unele informații personale, precum și unele servicii, cum ar fi eToro, de exemplu vă solicită să depuneți pe portofel în cadrul schimbului,create după deschiderea contului, criptomonedele care urmează să fie schimbate și criptomonedele tranzacționate vor ajunge pe portofelele interne relative ale schimbului.

Portofelul eToro merită?

Este mai bine să folosiți portofelul eToro ? Putem răspunde în siguranță da. Spre deosebire de alte portofele disponibile în prezent, portofelul eToro provine de la o companie de încredere și de lungă durată care a făcut parte din revoluția Fintech de la începuturile sale. Nu numai că portofoliul provine de la o companie de vârf din industrie, dar a încercat, de asemenea, să abordeze obstacolele existente pentru noii potențiali investitori, oferind o experiență mult mai lină atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei experimentați.

După cum s-a menționat mai sus, portofelul nu necesită ca utilizatorii să-și amintească cheile publice și private, eliminând din nou o problemă majoră din experiența generală de tranzacționare. Portofelul oferă, de asemenea, caracteristici noi, cum ar fi posibilitatea de a interacționa cu platforma eToro și conturile existente.

Prin urmare, pe lângă fiabilitatea celor care îl gestionează, adică eToro Broker, găsim și multe funcții convenabile.

eToro Wallet ce este?

Ce este portofelul eToro? eToro portofel este un portofel digital, care este utilizat pentru a stoca active digitale. În plus față de furnizarea de stocare sigură pentru criptomonede, portofelul eToro permite, de asemenea, utilizatorilor să transfere criptomonede altora, să răscumpere cripto monede din schimburi online și să transfere criptomonede de pe platformele de tranzacționare în portofelul eToro.

eToro Social Trading

Acest lucru înseamnă două lucruri, în principal: furnizarea datelor dvs. și nevoia de a partaja cheile private ale portofelului dvs. în cadrul schimbului cu furnizorul de servicii . Nu-mi plac deloc toate acestea și așa că am căutat un serviciu care să-mi garanteze această securitate

eToro Wallet cum funcționează?

Cum funcționează portofelul eToro? Designul portofelului eToro își propune să elimine unele dintre problemele existente asociate tranzacționării cu criptomonede, precum și un nivel ridicat de securitate pentru a vă proteja activele.

 • Autentificare cu doi factori;
 • Permite transferuri de la portofel la portofel;
 • Capacitatea de a transfera active digitale de pe platformă direct în portofelul dvs. eToro;
 • Permite criptarea conversiei de criptare;
 • Elimină necesitatea de a vă aminti atât cheile private, cât și cele publice;
 • Oferă sincronizare cu alte conturi eToro;
 • Adresa personală blockchain pentru a fi utilizată pentru tranzacțiile în lanț;
 • Trimiteți sau primiți transferuri folosind aplicația;
 • Complet localizat și sincronizat pe toate dispozitivele utilizatorilor.

Cum să deschideți un cont pe eToro Wallet?

Cum deschideți un cont pe portofelul eToro ? În primul rând, trebuie să vă înregistrați ca utilizator eToro, pentru a face acest lucru, trebuie să descărcați aplicația eToro pe dispozitivul dvs. Android sau IOS. Procesul de înregistrare este simplu cu opțiunea de a utiliza e-mail, Facebook sau Google pentru a vă conecta.

Pentru a opera pe platformă, toți utilizatorii noi trebuie să își confirme numerele de telefon și adresele de e-mail. Pentru a începe tranzacționarea, trebuie să alegeți între tranzacționarea cu bani prin depunerea de fonduri și tranzacționarea cu bani virtuali. Puteți face schimb de bani cu portofelul Real, în timp ce pe portofelul virtual puteți cumpăra bunuri cu bani virtuali.

După aceasta, puteți depune fonduri utilizând o varietate de metode de plată, inclusiv cardul de credit, PayPal și transferul bancar. Există instrucțiuni despre cum să depuneți fonduri în contul dvs. pe site-ul web eToro. În funcție de țară și regiune, suma minimă necesară pentru prima dvs. depunere variază între 50 și 10.000 USD.

Conturile neconfirmate au un depozit total limitat de 2.250 USD; dacă contul dvs. nu este verificat, puteți contacta serviciul clienți pentru a actualiza starea verificării.

Deci, care sunt pașii de urmat pentru a investi în criptomonede eToro ? În primul rând, este necesar să se explice că eToro vă permite să operați pe criptomonede atât prin contracte CFD, cât și prin achiziționarea directă a unei criptomonede specifice. Acum vom explica ce sunt CFD-urile și ce oferă eToro în legătură cu investițiile în criptomonede .

CFD este un acronim care înseamnă Contract for Difference , o expresie în limba engleză care indică contracte pentru diferență. Despre ce vorbim? Sunt instrumente derivate care au apărut de fapt pe piață cu câteva decenii în urmă, chiar dacă numai în ultimele timpuri au cunoscut un anumit succes.

Una dintre cele mai frecvente modalități de utilizare a eToro este de a cumpăra și vinde criptomonede în timp real – nu doar Bitcoin, prin urmare – beneficiind de condiții avantajoase .
O astfel de șansă poate fi profitată datorită contractelor CFD, care oferă numeroase avantaje:

 • Spreadurile sunt reduse
 • Cele mai înalte standarde de siguranță sunt garantate de supravegherea
 • Un singur clic este suficient pentru a deschide și a închide tranzacțiile
 • Nu există comisioane fixe
 • Capitalul este întotdeauna protejat (deși acest lucru nu se întâmplă dacă lucrați cu schimburi).

Prin urmare, este evident că tranzacționarea cu criptomonede eToro nu este deloc complicată: consultați doar CFD-uri și operați cu aceste instrumente.

Tranzacționați criptomonede pe eToro?

Brokerul în cauză oferă o platformă proprietară ( WebTrader ) rapidă și intuitivă. Diagramele sunt actualizate întotdeauna în timp real și în cadrul platformei există o secțiune cu toți indicatorii principali. Analiza tehnică este o metodologie utilizată pe scară largă în tranzacționarea în valute digitale, motiv pentru care eToro oferă o platformă completă și profesională din toate punctele de vedere.

De asemenea, este posibil să descărcați o aplicație direct din Play Store sau iOs pentru a tranzacționa criptomonede direct de pe smartphone-ul dvs. Recenziile utilizatorilor sunt foarte pozitive și mulți apreciază ușurința de utilizare și viteza platformei.

O altă secțiune foarte apreciată de investitori este cea a Copy Trading : o metodă automată de investiții, bazată pe replicarea operațiunilor lansate de alți investitori.

Prin sistemul de copiere va fi suficient să alegeți cei mai buni traderi, cei cu cea mai mare performanță, și să le copiați cu un clic! Aici toate operațiunile lor vor fi reproduse în contul nostru . Prin urmare, va fi posibil să obțineți aceleași performanțe ca și specialiștii în criptomonede reale, în modul complet automat!

În concluzie, atât Webtrader , cât și aplicația și secțiunea Copy oferă soluții excelente pentru tranzacționarea pe eToro în mod eficient și profitabil.

Avantaje care fac din acest Broker numărul 1 din lume și în ceea ce privește monedele virtuale:

 • Broker sigur și certificat: un aspect de mare importanță, mai ales într-un context încă nereglementat, cum ar fi cel al cripto;
 • Platforma rapidă: va fi posibil să tranzacționați în timp real și fără probleme tehnice din cauza cotațiilor sau aspecte similare;
 • Număr mare de jetoane tranzacționabile: alegerea dintre cele 19 valute principale oferă o bună oportunitate de investiții și diversificare pentru portofoliul nostru;
 • Investiție automată: există foarte puțini brokeri care permit tranzacționarea automată, iar eToro se încadrează în acest cerc restrâns;
 • Tranzacționare CFD sau cumpărare de materiale: pur și simplu prin activarea / dezactivarea pârghiei va fi posibil să alegeți între investiția în CFD-uri și achiziționarea materială a Token-ului
  Aceste aspecte fac ca acest Broker să fie unic. În special, capacitatea de a achiziționa fizic Tokenul permite eToro să ofere un serviciu de înaltă calitate și să concureze cu cele mai populare schimburi, cum ar fi Coinbase sau Binance.

Leave a Reply