Cumpara actiuni Apple: Cotații și ghid pentru începători

Apple Inc. proiectează, produce și comercializează dispozitive de comunicații mobile și calculatoare personale pentru consumatori și întreprinderi mici și mijlocii; și clienți din domeniul educației, întreprinderilor și guvernului din întreaga lume.

Compania vinde, de asemenea, software terță parte, servicii, accesorii, soluții de rețea și conținut și aplicații digitale. Vinde iPhone , o linie de smartphone-uri; iPad , o linie de tablete polivalente, Mac-uri , o linie atât de computere personale desktop cât și portabile, precum și sisteme de operare, inclusiv iOS, macOS , watchOS și tvOS .

Scurtă introducere a Apple

Compania oferă, de asemenea, iWork , o suită de productivitate integrată, care ajută utilizatorii din toate părțile. Aceștia vor putea crea, prezenta și publica documente, prezentări și foi de calcul, în interior există alte aplicații software , cum ar fi Final Cut Pro , Logic Pro X și FileMaker Pro .

În plus, oferă Apple TV care se conectează la televizorul dvs. și vă permite să accesați conținut digital direct pentru streaming de videoclipuri HD, redarea de muzică și jocuri și vizionarea fotografiilor; Apple Watch , un dispozitiv electronic personal; și iPod touch , un dispozitiv de muzică digitală cu un player media bazat pe memorie flash.

În plus, compania vinde accesorii marca Apple, cum ar fi căști, monitoare, hard disk-uri, produse Beats și alte produse pentru computer.

Oferă iCloud , un serviciu cloud care sincronizează muzică, fotografii, contacte, calendare, poștă, documente și multe altele; foarte interesant este AppleCare, cu opțiuni de asistență pentru clienții săi și Apple Pay, un serviciu de plată fără numerar. Compania vinde și distribuie conținut digital și aplicații prin iTunes Store, App Store, Mac App Store, TV App Store, iBooks Store și Apple Music.

Caracteristicile Apple Stock Trading:

📱 ISIN și inițiale: US0378331005: AAPL
🏦 Unde este listat Apple: NASDAQ este listat
în  NASDAQ 100  –  S&P 100 index  
💰 Capitalizare: 2.430 miliarde dolari
Cum se cumpără acțiuni AAPL: Tranzacționare în CFD-uri  / acțiuni  DMA  /  în bancă și poștă
👍 Merităcumpărați astăzi: Da , merită să investiți acum în AAPL.
📈 Prețul țintă mediu AAPL: 153 USD
👌 Brokeri recomandați: eToroXTB / PLUS500


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Apple Inc. a fost fondată în 1977 și are sediul central în Cupertino, California

Prețul acțiunilor Apple a scăzut marți după ce rapoartele au indicat că s-ar putea să nu-și poată atinge obiectivele de producție preconizate pentru ultimul trimestru al anului 2021. Acțiunile companiei au scăzut cu 1,2% la știri.

Surse familiare cu această problemă au declarat că lipsa globală de cipuri de computer la nivel mondial ar putea obliga Apple să rateze obiectivul inițial de a produce 90 de milioane de iPhone-uri pentru al patrulea trimestru. Acest lucru poate afecta vânzările sale, în special în timpul sărbătorilor de cadouri.

Surse au spus că Apple a trebuit să le spună partenerilor săi că își va reduce ținta de producție pentru trimestrul de până la 10 milioane de unități din cauza lipsei de aprovizionare cu cipuri. Acest lucru îi va împiedica probabil capacitatea de a satisface cererea pentru noua sa gamă lansată de iPhone 13, care include un nou iPhone mini, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max.

În iulie, CEO-ul Apple, Tim Cook, a avertizat investitorii că lipsa globală a cipurilor ar putea afecta vânzările noilor sale dispozitive, inclusiv noile sale dispozitive iPhone și tablete iPad.

Producătorii de semiconductori Texas Instruments și Broadcom au văzut, de asemenea, că prețurile acțiunilor lor au scăzut cu până la 1%, după cum sa raportat că au avut și probleme cu asigurarea componentelor cipului.

În afară de producătorii de smartphone-uri și semiconductoare, lipsa de cipuri în curs a afectat și companiile din mai multe industrii care se bazează pe cipuri și componente de computer. Aceasta include companiile din industrii precum sectorul auto și cele care produc electronice de larg consum.

“Făcând un pas înapoi, 5 milioane până la 10 milioane de unități care se mută din trimestrul decembrie în trimestrul martie din cauza problemelor bine înțelese ale lanțului de aprovizionare nu este o îngrijorare pentru noi”, au spus analiștii de la Wedbush”

Apple spune că iPad-urile, Mac-urile ar putea lipsi din cauza lipsei de cipuri.

Apple a spus că este posibil să nu poată ține pasul cu cererea pentru unele dintre dispozitivele sale din cauza lipsei internaționale de cipuri . Compania a avertizat că unele dintre magazinele sale ar putea rămâne fără iPad-uri și Mac-uri.

Grafic de cotații Apple în timp real

Cumpăra acțiuni Apple

Pentru a înțelege ce este Apple , în studiul nostru aprofundat dedicat modului de cumpărare a acțiunilor companiei , încercăm să înțelegem care a fost istoria sa. O cale de succes care a condus această companie, fondată în 1976 de Steve Jobs și Steve Wozniak, să devină un lider global în lumea computerelor și a tehnologiei informației (și nu numai).

Din momentul înființării sale, în ciuda faptului că a trecut prin averi mixte, Apple și-a legat inextricabil marca de reperele reale din evoluția culturală și tehnologică recentă.

De exemplu, ne putem referi la Apple atunci când ne gândim la Macintosh sau iPod, care a revoluționat lumea cu care ascultăm muzică portabilă și mai departe la iPhone, care a fost în schimb autorul noilor frontiere în utilizarea telefonie mobilă și către iPad.

Pe scurt, un adevărat jucător mare, angajat într-un număr tot mai mare de sectoare, și în continuare capabil să atragă noi investitori către acesta.

Care este cea mai bună alegere?

Există câteva variabile pe care trebuie să le luați în considerare. Achiziția tradițională vă este oferită de obicei de brokeri de tip bancă: conform unei concepții tradiționaliste, de fapt, trebuie să cumpărați acțiuni la bancă . Cu excepția faptului că aceste instituții, foarte des, vă oferă condiții de vânzare care nu sunt deloc convenabile (inclusiv comisioane, costuri de administrare și așa mai departe).

Din fericire, astăzi puteți cumpăra și acțiuni reale pe o platformă sigură precum eToro , pe care o vom analiza în paragraful următor: aici veți fi siguri că veți opera în cele mai bune condiții, cu comisioane mai mici decât cele propuse de bănci.

Dacă, pe de altă parte, doriți să operați la zero comisioane, tranzacționarea CFD este soluția ideală. Vorbim despre instrumente derivate care reproduc performanța unui subiacent (Apple în acest caz), permițându-vă să investiți atât în ​​sus, cât și în jos prin vânzarea în lipsă.

Apple se aștepta la creșterea vânzărilor în trimestrul actual. Apple a făcut anunțul despre posibila lipsă la doar o săptămână după ce a introdus noi modele ale popularelor sale tablete iPad și computere Mac.

Lipsa semiconductorilor a afectat deja capacitățile de producție ale celor mai mari producători auto din lume – de la Ford la Volkswagen. Cererea navelor de calculatoare a crescut în timpul pandemiei, pe măsură ce utilizatorii au cumpărat mai multe dispozitive electronice atât pentru muncă, cât și pentru divertisment.

În cel mai recent raport al său de câștiguri din această săptămână, Apple a recunoscut că blocarea a fost un avantaj pentru afacerea sa. Vânzările de tablete, smartphone-uri, laptopuri și alte dispozitive ale companiei au cunoscut o creștere de două cifre în ultimele trimestre.

Acțiunile Apple se numără printre cele mai mari – și cele mai mari – acțiuni cu capacitate de pe NASDAQ, cea mai mare bursă din lume, cu sediul în New York. Apple domină toate piețele pe care se angajează și, cu venituri în creștere constantă, este una dintre cele mai atractive companii din sectorul tehnologic.

Acțiunile Apple ( $ AAPL ) fac parte din portofoliile de investiții ale unui număr de comercianți de mare succes, inclusiv Warren Buffett, și pot fi un bun supliment chiar și pentru investitorii mici. Cumpărarea acțiunilor Apple în mod corect înseamnă, de asemenea, apelarea la un broker de calitate , care poate oferi acces pe piața NASDAQ – indiferent dacă este vorba despre investiții directe ( DMA ) sau chiar cu instrumente precum CFD-uri.

Creșterea cererii de produse electronice, combinată cu oprirea forțată a instalațiilor de producere a cipurilor la nivel mondial, a anulat anul trecut lanțurile de aprovizionare. Recuperarea rapidă neașteptată a vânzărilor de mașini noi a contribuit, de asemenea, la lipsa de aprovizionare.

Ford a declarat în ultimul său apel de câștiguri că se așteaptă la o reducere a producției sale de peste 1 milion de vehicule din cauza lipsei de cipuri. Ford a declarat că producția redusă va avea ca rezultat pierderea unor profituri de aproximativ 2,5 miliarde de dolari.

Există într – adevăr brokeri fără comisioane , adică brokeri care nu percep costuri clienților lor? Dacă trebuie luate în considerare mesajele publicitare, toți brokerii nu percep taxe. Pentru a fi mai precis, astăzi pe piața de tranzacționare online există un fel de concurență care îi determină pe clienți să plătească cât mai puține cheltuieli. Cu toate acestea, realitatea este cu totul altceva decât publicitatea și, de fapt, marea majoritate a brokerilor care promit că nu vor percepe comisioane clienților lor, oferă apoi o serie întreagă de costuri suplimentare care nu fac altceva decât să reducă marja de profit finală.

Cum să investiți în acțiuni fără a plăti comisioane cu eToro
După ce am clarificat că cu eToro este cu adevărat posibil să tranzacționați acțiuni fără comisioane (toate costurile comisioanelor), să trecem acum la actul practic sau la modul de operare.

Pașii de urmat pentru tranzacționarea acțiunilor fără comisioane cu eToro sunt puțini și foarte simpli de realizat. În practică, este posibil să tranzacționați acțiuni fără cheltuieli cu pași de 4 clicuri. În primul rând, este necesar să vă înregistrați gratuit, deci trebuie să faceți o primă depunere începând de la 50 € (aceasta este suma cerută de eToro ca depozit minim).

După încărcarea contului, vă puteți umple portofoliul cu numeroasele acțiuni ale numeroaselor piețe disponibile pe eToro și apoi faceți clic pe invest. În această fază, adică între alegerea acțiunilor preferate și clicul pe Invest, ceilalți brokeri percep comisioane. Pe de altă parte, cu eToro, nu există comisioane și este posibil să tranzacționați acțiuni fără cheltuieli .

După cum puteți ghici cu ușurință, tranzacționarea fără comisioane este valabilă numai în modul cont real. Funcționând în modul demo, de fapt, nu există cheltuieli datorate. Demo-ul de pe eToro este de fapt gratuit.

Broker fără comisioane: ce înseamnă?

Ce înseamnă broker fără comisioane în practică? Răspunsul la această întrebare nu este nicidecum banal și, de fapt, tocmai pentru că există o mulțime de confuzie în jurul cuvântului „comisioane”, platformele puțin cunoscute își fac publicitate susținând că nu percep comisioane comercianților (dar în realitate nu este adevarat). Tocmai pentru că există o mulțime de confuzie pe această temă, este necesar să plecăm de la elementele fundamentale sau de la definirea comisioanelor în tranzacționarea online.

Operațiunea cu o bancă acționează de obicei ca agent de reținere . Ce înseamnă? Că banca este cea care calculează impozitele care trebuie plătite și va trebui să vă limitați doar la tranzacționare online .

Prin urmare, la deschiderea și închiderea operațiunilor, agentul de reținere va aplica deja toate comisioanele și impozitele de plătit, iar profitul pe care îl veți vedea va fi net. Este imperativ să întrebați dacă intermediarul dvs. financiar acționează sau nu ca agent de reținere. În caz contrar, de fapt, va trebui să calculați totul dvs. și să plătiți impozitele independent.

De fapt, operând cu brokeri CFD precum eToro și Plus500 va trebui să faceți totul independent. Cu toate acestea, brokerul vă ajută trimițându-vă raportul detaliat al activităților dvs., în acest fel calculul va fi facilitat și va fi mult mai ușor să calculați impozitele.

Dar mai întâi să vedem ce active sunt tranzacționabile cu eToro. Acestea sunt:

 • Acțiuni: Peste 1.500 de acțiuni disponibile pe 17 burse din întreaga lume.
 • ETF-uri: 145 ETF-uri emise de iShares, Vanguard, PIMCO, SPDR etc. disponibile.
 • Indici: 13 indici globali pot fi tranzacționați prin CFD-uri. Există CFD pe DAX și Nasdaq.
 • Forex: 47 de perechi valutare majore, minore și exotice tranzacționabile.
 • Mărfuri: 13 mărfuri pot fi tranzacționate prin CFD-uri, inclusiv petrol, aur și gaz.
 • Criptomonede: 20 criptomonede pot fi tranzacționate inclusiv Bitcoin (aici puteți găsi ghidul despre cum să cumpărați Bitcoin cu eToro), Ethereum, Ripple, Litecoin etc…

În plus, cu eToro puteți tranzacționa și relația Crypto cu monede fiat, mărfuri și alte Crypto, cum ar fi BTC / EUR, ETH / EUR, ETH / BTC, GOLD / BTC și multe altele.

În cazul în care indicii, Forex și mărfurile sunt negociabile exclusiv prin CFD-uri, în ceea ce privește acțiunile, ETF-urile și Crypto, acestea pot fi tranzacționate prin achiziționarea suportului real. Cum? Ori de câte ori deschideți o poziție lungă și fără pârghie pe acțiuni, ETF-uri sau Crypto, eToro ne livrează suportul în portofoliu și nu un produs derivat (cum ar fi un CFD).

Tranzacționa fără comisioane

Un broker care permite posibilitatea de a tranzacționa fără comisioane cu și fără CFD-uri

Pe platforma eToro este posibil să tranzacționați pe multe active, cum ar fi Forex, mărfuri, criptomonede , indici, acțiuni și ETF-uri .
Unul dintre avantajele eToro este tocmai absența comisioanelor pentru deschiderea sau închiderea pozițiilor comercianților, spre deosebire de ceea ce se întâmplă în tranzacționarea online prin bănci.

Soluția brokerilor de acest tip este ideală pentru cei care tranzacționează intraday, de fapt, în acest caz, nu vor trebui să plătească comisioane și nici măcar finanțare peste noapte, sau costul pentru a menține o poziție deschisă peste noapte, așa cum am explicat deja.

 • Reglementări: CySEC (Cipru), FCA (Marea Britanie) și ASIC (Australia);
 • Platforme: posibilitatea de a investi în acțiuni cu 0% comisioane atât de pe computer, cât și de pe smartphone;
 • Depozit minim: 50 €;
 • Avantaje: tranzacționare socială și tranzacționare prin copiere;
 • Cont demo: gratuit și virtual disponibil 100.000 €.

Cum câștigă brokerul atunci? Întrebare legitimă, având în vedere că și intermediarul dorește să-și facă profitul.
Brokerul eToro devine profit din diferența dintre valorile cumpărare și vânzare a fiecărui activ financiar, numit răspândit în limbaj tehnic . În plus, și din finanțarea overnight, în cazul tranzacțiilor pe mai multe zile. Cu toate acestea, specificăm că brokerul reține comisioane (oricât de mici) pentru retragerea banilor.

Brokerii cu sediul în Cipru au drept referință de reglementare directiva MIFID . MIFID implică o serie de obligații, garanții și transparență din partea brokerilor față de clienți. Prin urmare, acestora din urmă li se oferă un nivel adecvat de protecție pe care în cazul eToro îl putem rezuma în următoarele puncte.

eToro aderă la fondul „Schema de compensare a investitorilor” (ICS) , adică la schema de compensare a investitorilor. Acesta este un fel de asigurare care despăgubește clienții pentru orice credite sub formă de bani sau instrumente financiare încredințate eToro, dacă acesta din urmă nu este în măsură să le returneze proprietarilor lor legitimi.

Acest sistem despăgubesc fiecare client până la maximum 20.000 EUR.

Toți clienții eToro beneficiază de o poliță de asigurare suplimentară . Această politică – semnată cu Lloyd’s din Londra – protejează fiecare client până la maximum 1 milion de euro.
Fondurile clienților și instrumentele financiare sunt separate de activele eToro . Această segregare permite ca activele clienților să nu fie atacate de niciun creditor eToro, de exemplu în caz de neplată a unui broker. Activele clienților eToro sunt păzite de unele dintre principalele bănci europene de investiții.

Fiecare cont este protejat împotriva soldului negativ . Se poate întâmpla ca anumite condiții de piață să ducă la un sold negativ de numerar în contul dvs. de tranzacționare. La apariția acestui eveniment, eToro se angajează să absoarbă această pierdere, astfel încât clientul să nu poată risca să piardă mai mult decât a depus.

Cu toate acestea, provocările există și vor viza diverse probleme, pe care grupul va trebui să le facă față în viitorul iminent.

 • Anti-trust: sosirea lui Joe Biden în Casa Albă pare să deschidă noi oportunități de intervenție a anti-trustului american. Deși Apple nu are o concentrație excesivă de servicii de facto monopol, mulți par să indice o posibilă intervenție, menită să separe partea de conținut digital de cea referitoare la hardware. Problema a dispărut parțial după inaugurarea lui Biden, dar rămâne fierbinte în toată politica SUA;
 • Criză: vrând-nevând, va trebui să facem față crizei din cauza pandemiei COVID19. Veniturile vor fi stoarse și pentru o companie care vinde produse la un preț premium , aceasta ar putea fi o problemă. Sosirea iPhone 13 și o nouă gamă de computere ar putea, totuși, să-l alunge. Vânzările ar putea fi din nou consistente;
 • Concurență: Deși Apple, cu noile sale notebook-uri bazate pe cipuri M1 (ARM), a creat un decalaj major între produsele sale și cele ale concurenței, rămâne mai expus în sectorul cu cele mai mari profituri, și anume cel al telefoniei. Samsung este foarte dur, la fel ca Huawei . Totul în timpul unei crize în care chiar și 100 de euro de deșeuri la produsele de vârf ar putea face diferența pentru cei care cumpără smartphone – uri;
 • AppStore: disputa dintre Fortnite și grupul Cupertino a readus atenția asupra monopolului de facto pe care Apple îl exercită în magazinul său. Situația pare a fi, cel puțin pentru moment, arhivată. Pentru mulți, rămâne o problemă cu care Apple va trebui să se confrunte mai devreme sau mai târziu, cu tot ceea ce ar putea rezulta în ceea ce privește profiturile pierdute.

Cum să alegeți o platformă de tranzacționare online

Cum să alegeți o platformă de tranzacționare online este o întrebare pe care mulți comercianți noi și-o pun, deoarece webul este plin de reclame și în mare parte înșelător.
Alegerea platformei și a brokerului poate determina performanța noastră viitoare în bine sau în rău, motiv pentru care este foarte important să facem o analiză precisă, urmând puncte precise.

În primul rând va trebui să verificați dacă platforma este reglementată de organisme de protecție financiară , precum CySEC, ambele organisme supraveghează tranzacțiile financiare ale diferitelor investiții, unde găsesc defecte sau nereguli pe care le pot amenda și chiar închide agent.

Tranzacționarea online nu este ușoară, într-adevăr, este necesar să aveți o educație bună în sector, sfatul nostru este să începeți cu contul demo gratuit, astfel încât să puteți câștiga experiență fără a risca nimic.

Pentru început, trebuie să avem idei clare asupra pieței și activelor pe care dorim să le investim pentru a căuta o platformă care să aibă o alegere excelentă în sectorul respectiv, atunci este bine să evaluăm următoarele puncte:

 • Platforma trebuie să fie ușor de utilizat;
 • Brokerul trebuie să fie reglementat și să urmeze liniile directoare privind protecția datelor sensibile;
 • Retragerile și depunerile trebuie să fie sigure și rapide;
 • Platforma trebuie să ofere posibilitatea de a accesa contul demo gratuit .
 • Acestea sunt principalele puncte de urmat atunci când alegeți platforma.

Cei brokerii care nu au o interfață simplă poate încetini procesul de invatare incepe platforma de tranzactionare on – line , cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat va accelera creșterea spre faima.

În ceea ce privește factorul de securitate, putem spune că este esențial, întrucât va trebui să încărcați toate datele sensibile, precum și documentele, un broker serios urmează liniile directoare ale Comunității Europene numite GDPR .

Un broker respectabil utilizează sistemul de securitate SSL pentru retrageri și depozite și folosește doar circuite dovedite și serioase, cum ar fi carduri de credit, transferuri bancare, PayPal și Skrill.

Tranzacționare online, brokeri și de ce este convenabil

În sectorul financiar, tranzacționarea online reprezintă cumpărarea și vânzarea de active financiare printr-o platformă ( software ) pusă la dispoziție de un intermediar financiar.
Diverse produse financiare pot fi tranzacționate de pe platforma de tranzacționare , printr-o rețea de comunicații cu un intermediar sau mai frecvent numit broker .

Aceasta include produse precum acțiuni, obligațiuni, valute, mărfuri, instrumente derivate și multe altele.

Toate acestea permit investitorilor să tranzacționeze online de oriunde și oricând.
Platformele care sunt utilizate pentru tranzacționarea online au fost concepute pentru a tranzacționa automat anumite strategii bazate pe analize tehnice sau pentru a tranzacționa la frecvență ridicată.

După cum am menționat deja în articol, datorită tranzacționării online , un investitor are capacitatea de a tranzacționa multe active financiare, în prezent piața valutară ( Forex ) și instrumentele derivate CFD (contracte pentru diferență) , sunt cele mai utilizate de investitori, aceasta este deoarece au caracteristici și avantaje pe care tranzacționarea tradițională nu le are.

Prima caracteristică pe care o putem menționa este că capitalul de investiții este foarte redus , puteți investi cu pârghie financiară și aveți ocazia să investiți pe piețe care în mod tradițional au nevoie de mult mai mult capital inițial și sunt mai riscante.

Ce este bursa

Bursa este un loc, numit piață electronică, unde sunt prezente toate acțiunile listate la bursă.Există diferiți indici în care acțiunile sunt plasate atât în ​​funcție de naționalitate, cât și în funcție de greutate și sunt următoarele.

Principalii indici de capitaluri proprii:

 • CAC 40 franceză;
 • DAX 30 germană,
 • Italian FTSE MIB;
 • Britanic FTSE 100;
 • IBEX 35 spaniolă;
 • NIKKEI 225 japoneză;
 • Dow Jones;
 • S&P 500;
 • Nasdaq.

Să luăm un exemplu pentru a înțelege mai bine cum funcționează piața de valori, să luăm în considerare faptul că suntem , unde se tranzacționează unele tipuri de acțiuni

Piața este împărțită în:

 • Piața primară, unde sunt prezente valorile mobiliare nou emise;
 • Piața secundară, unde se tranzacționează valori mobiliare deja în circulație.

Știți ce sunt stocurile?
Până acum am explicat cum să tranzacționăm stocurile , fără să ne oprim totuși asupra stocurilor, dar nu vă faceți griji că ne vom recupera într-o clipă.

Tipuri de acțiuni:

 • Acțiuni simple;
 • Acțiuni de economisire.

Acțiunile ordinare sunt cele deținute de acționari, în timp ce acțiunile de economisire sunt cele fără drept de vot.Tranzactionare online este executat prin CFD – uri , să vedem care sunt acestea.

Ce sunt CFD-urile în tranzacționarea acțiunilor

Înscriindu-vă la un broker de tranzacționare online puteți specula acțiunea aleasă prin CFD-uri . CFD-urile sunt contracte de diferență încheiate între broker și comerciant .

Cu CFD- urile nu cumpărați acțiuni sau altceva într-un mod real, dar puteți specula modificări de preț.Ceea ce este foarte interesant și avantajos, acest lucru se datorează faptului că puteți profita de pe urma acestuia atât în ​​cazul în care piața este alcătească, fie urcată.Cu siguranță, pentru tranzacționare este necesar să aveți pregătire de bază, brokerii vă oferă de obicei, cu unica înregistrare în contul demo, posibilitatea de a accesa secțiunea de instruire.

Secțiunea de instruire

Pregătirea pentru tranzacționare este foarte importantă, nu veți putea face investiții inteligente dacă pariați la întâmplare.

De brokerii de tranzacționare online , de obicei , oferă secțiuni de formare foarte complete, unde puteți găsi webinarii , material de citit , în unele cazuri , la fel ca în XTB Brokers , de asemenea , testele de evaluare.Desigur, dacă nu aveți mult timp de dedicat tranzacționării , dar doriți să o faceți, atunci cel mai bun mod este să accesați eToro și platforma sa de tranzacționare socială .

De ce să alegeți Social trading
Alegerea tranzacționării sociale constă în simplul fapt că nu aveți timp, dar doriți să tranzacționați online.

Tranzacția socială a EToro vă permite să copiați traderii de top în simplitate absolută. Le puteți găsi prin utilizarea unor filtre, unde puteți alege naționalitatea, volumul tranzacțiilor tranzacționate și sectorul de intervenție.

Totul despre contul Demo gratuit

Contul demonstrativ este baza tranzacționării dvs., fără a trece prin contul demo gratuit, veți abandona cu ușurință tranzacționarea și veți reveni în zona dvs. de confort.Înscrierea la contul demo este întotdeauna simplă, majoritatea platformelor necesită să introduceți doar câteva date în funcție de viteza înregistrării De exemplu, am testat pentru dvs. contul demonstrativ al eToro, unul dintre cei mai buni și consacrați brokeri de tranzacționare online.

Cum să vă înregistrați pentru contul demonstrativ eToro:

 • Accesați pagina oficială a site-ului;
 • Faceți clic pe contul demo;
 • Introduceți datele dvs. personale;
 • Un email;
 • O parolă;
 • Faceți clic pe un început de tranzacționare.

Înregistrarea durează doar 3 secunde din timpul dvs., după ce vă conectați la contul dvs., veți observa cum brokerul a încărcat 100.000,00 € virtual pentru dvs.

Doar după ce v-ați familiarizat, vă sfătuim să vă conectați prin contul Live.

Utilizați diagrame în tranzacționarea online

Atunci când se utilizează analiza tehnică , instrumentul cel mai utilizat este cu siguranță graficul, există diferite tipuri, de la cele mai simple la cele mai complexe, de la cele de intuiție ușoară la cele foarte particulare.

Acestea sunt utilizate în principal pentru a putea prezice tendințele viitoare ale pieței prin reprezentarea tendinței.

Important este că graficul afișează ceea ce comerciantul are cu adevărat nevoie , doar că de cele mai multe ori simplitatea înseamnă lipsă de informații, iar complexitatea, dimpotrivă, înseamnă bogăție de informații.

Există mai multe, iată-le mai jos:

 • Grafic liniar;
 • Grafic logaritmic;
 • Diagramă cu bare;
 • Diagrama cu sfeșnice;
 • Grafic de puncte și figuri;
 • Diagrama echivalentului;
 • Diagrama volumului lumânărilor;
 • Diagrama Renko;
 • Harta Kagi;
 • Diagrama cu trei linii.

Dacă doriți să vă aprofundați cunoștințele pentru a afla caracteristicile diferitelor grafice, puteți face un tur online și veți găsi multe tutoriale care explică diferitele caracteristici ale fiecăruia.

Vă sfătuim să faceți acest lucru, deoarece un comerciant bun trebuie să știe cum să interpreteze diferitele diagrame și apoi să știe cum să se deplaseze pe piață și să atingă mai ușor obiectivul său final, acela de a închide pozitiv o investiție de capital și de a primi un profit.

Instrumente de tranzacționare online

Acum le vom ilustra pe cele care pot fi utilizate prin internet prin diferiții brokeri prezenți care sunt autorizați în mod logic de către CONSOB pentru a-și oferi serviciile în țara noastră.

Iată ce sunt:

 • Obligațiuni;
 • Acțiuni;
 • Obligațiuni de stat.

Acțiunile nu sunt altceva decât particule dintr-un anumit capital al companiei, astfel încât, dacă un comerciant le cumpără, devine coproprietar sau acționar al acelei societăți și, prin urmare, va putea colecta dividende și participa la adunările acționarilor.

În domeniul tranzacționării online, acestea nu sunt altceva decât instrumente în care comerciantul speculează prin utilizarea analizei tehnice și fundamentale.

Obligațiunile, pe de altă parte, sunt particule de datorie ale unei anumite companii, ale unui organism public sau național sau ale unui stat care sunt emise pentru a strânge capital.
În tranzacționarea online, acestea sunt utilizate aproape exclusiv pentru investiții pe termen mediu / lung.

Derivate

 • CFD;
 • Opțiuni;
 • Viitor;
 • Certificate;
 • ETC (marfă comercializată la bursă);
 • ETF (Exchange Traded Fund);
 • ETN (Exchange Traded Note);
 • Rate de schimb;

Derivatul nu este altceva decât un titlu care se referă la un alt subiacent denumit, în acest caz comerciantul nu va merge să cumpere activul într-un sens fizic real, ci va efectua doar manevre speculative asupra acestuia, prin urmare nu va avea dreptul la dividende și nu va participa la întâlnirile companiei.

Concluzii

Acum știți cum să cumpărați acțiuni Apple online pe eToro , direct, fără comisioane și cu o mare simplitate. Sfatul meu este să nu investiți sume mari dacă sunteți la început și să nu folosiți instrumente complexe.
Aflați bine cum să tranzacționați online cu contul demonstrativ și apoi cu banii dvs. reali, după care puteți trece și la sume mai mari.

Evident, tocmai v-am arătat una dintre „modalitățile” de a deveni acționar Apple și de a investi în afacerea iPhone, în niciun caz nu intenționez să transmit ideea că acest sistem este cel mai bun vreodată și că toată lumea trebuie să îl adopte.

Ești liber să decizi pentru tine însuți și, evident, ești capabil să înțelegi ce este cel mai convenabil pentru tine . Nu există o soluție unică. Achiziție bună.

FAQ

Este posibil să tranzacționați pe eToro fără a depune?

Da, dar numai în modul de practică, cu un portofel virtual. În acest fel, aveți ocazia să exersați pentru a afla mai multe despre platformă sau pentru a testa noi strategii.

Puteți investi pe eToro fără a depune?

Nu, totuși este posibil să utilizați modul „portofel virtual” pentru a practica platforma fără a depune, folosind doar bani virtuali.

Prețurile sunt prețurile reale, în modul portofel virtual eToro?

Da, prețurile sunt aceleași ca în modul portofel real. Singura diferență între portofelul virtual și real al eToro constă în faptul că, cu portofelul virtual, nu este nevoie să depuneți și lucrați cu bani falși.

Pot folosi eToro fără a depune dacă sunt minor?

Nu, pentru că pentru a vă înregistra la eToro trebuie să aveți vârsta legală. Dacă sunteți interesat de tranzacționare, consultați un adult sau mai degrabă părinții dvs. înainte de a vă angaja în orice activitate financiară care implică un risc.

Leave a Reply