De ce este Bitcoin cea mai mare criptomonedă din lume?

Există o mulțime de investiții majore în acest moment, inclusiv vehicule electrice, energie regenerabilă și orice are legătură cu norul. O investiție probabil îi împiedică pe toți în popularitate: Bitcoin.

Bitcoin s-a triplat aproape în ultimele trei luni, a crescut de patru ori în ultimul an și s-a apropiat de 7.200% în ultimii cinci ani. Cu excepția cazului în care ați avut norocul să vă legați de o companie cu capitaluri mici, necunoscută, cu volum mic, la începutul anului 2016, probabil că nu aveți un stoc care să depășească bitcoinul.

eToro, un broker care reprezintă cu siguranță vârful de gamă printre platformele de tranzacționare Bitcoin. Astăzi am dori să vă vorbim despre brokerul eToro, într-un mod complet detaliat, cu o privire particulară și privilegiată asupra Bitcoin, deoarece este subiectul principal al paginilor noastre.

Bitcoin etoro

În urmă cu câțiva ani, dacă mi-ați fi menționat termenul de „criptomonedă”, mi-aș fi imaginat un fel de monedă care implică un sistem bancar criminal, cu comercianți înșelați care stau în spatele computerelor umbrite.

Acum citim despre ele nu numai în secțiunile de afaceri ale site-urilor web zilnice sau în publicațiile financiare, ci și pe prima pagină a acestora. Secțiuni întregi de publicații de știri se dedică lucrurilor precum Bitcoin.

Jurisdicțiile din întreaga lume se grăbesc să pună în aplicare legi și reglementări care să permită sau să ușureze întreprinderile să facă oferte inițiale de monede (ICO) sau emisiuni de jetoane. Este și „criptomonedă” terminologia potrivită? Sau ar trebui să fie „monedă digitală”? “Valută virtuală”?


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Deci, întrebarea pe care trebuie să ne-o punem acum: orice o numim, creând criptomonede, merită într-adevăr multă atenție. Ar trebui să ne îngrijorăm atât de mult? Care va fi impactul pe termen lung al criptografiei?

În esență, criptomoneda este – așa cum ar trebui să fie platformele bazate pe blockchain – complet descentralizată. Fiind un blockchain bazat pe finanțe, aceasta înseamnă că nu este guvernat de nicio bancă centrală sau autoritate monetară. Mai degrabă, este gestionat de o rețea de calculatoare comunitară peer-to-peer formată din mașini sau „noduri” ale utilizatorilor. Dacă știți ce este BitTorrent, se aplică același principiu.

Folosind blockchain, este efectiv o bază de date digitală – un „registru public distribuit” – care rulează prin criptografie. Criptomonedele precum Bitcoin sunt sigure, deoarece au fost confirmate digital printr-un proces numit „minerit”.

eToro este una dintre cele mai bune platforme pentru a cumpăra Bitcoin și, mai general, pentru a obține profituri folosind în mod inteligent schimbările de preț Bitcoin. De ce eToro este atât de accesibil? De asemenea, care sunt cele mai mari avantaje pe care eToro le oferă celor care doresc să speculeze Bitcoin și alte criptomonede majore?

În acest studiu, vom încerca să răspundem la aceste întrebări și la alte întrebări legate de oportunitatea de a cumpăra și vinde Bitcoin pe eToro, analizând:

 • avantajele utilizării acestei platforme
 • opinii și recenzii despre broker pentru tranzacționarea Bitcoin
 • dacă este încă convenabil să investești în criptomonede astăzi

Vom afla dacă, cu instrumentele pe care eToro le oferă tuturor membrilor săi, mai există loc în trenul Bitcoin pentru a profita de mișcările sale de prețuri care au reprezentat averea multor noi milionari.

Mineritul este un proces în care toate informațiile care intră în blockchain-ul Bitcoin au fost verificate matematic folosind un cod digital extrem de complex setat în rețea. Rețeaua blockchain respectivă va confirma și verifica toate intrările noi din registru, precum și orice modificări aduse acestuia.

Cripto monedă  este o investiție periculoasă

Dar, în ciuda câștigurilor sale, văd și Bitcoin ca o investiție inerent periculoasă. Acest lucru se datorează faptului că suferă de defectul fatal al deficienței asupra utilității.

Bitcoin consideră că limita de 21 de milioane pentru Bitcoin este forța motrice a acestui raliu. A avea un număr limitat de minările înseamnă că Bitcoin va evita aspectul deflaționist care afectează monedele, cum ar fi dolarul SUA. Credința este că pe măsură ce oferta monetară din SUA (și globală) crește, valoarea fiecărui Bitcoin va crește.

De asemenea, optimiștii promovează utilitatea Bitcoin . Divizibil până la opt zecimale, intrarea în nebunia Bitcoin poate fi făcută cu doar câțiva dolari. Mai mult, mai multe companii ca niciodată acceptă Bitcoin ca formă de plată.

Problema este că valoarea Bitcoin pare să depindă de lipsă și utilitate, dar designul său face ca astfel să fie posibilă doar una. Dacă este văzut ca fiind rar, nu vor exista niciodată suficiente în circulație pentru a-l face un mijloc de schimb fiabil (adică utilitate minimă). Între timp, dacă scopul este de a face din Bitcoin un substitut pentru bani, atunci nu va fi rar, deoarece limita sa de simboluri va trebui mărită.

Mai mult, s-ar putea susține că Bitcoin nu oferă altceva decât percepția falsă a deficitului. În loc să fie legat de ceva fizic, singurul lucru care împiedică creșterea limitei simbolului Bitcoin este consensul comunității. Personal, am încredere în lipsa fizică mai mult decât promite degetul mic să nu mărească limita simbolului.

O persoană care deține un smartphone cu cotații de acțiuni vizibile lângă un monitor de computer care arată tranzacții în timp real.

Există o modalitate mai bună de a te îmbogăți cu Bitcoin:

Încă poți să te îmbogățești cu Bitcoin fără să îl deții de fapt. Modul inteligent de a face acest lucru ar fi să cumpere active auxiliare care beneficiază în mod direct de nebunia Bitcoin , indiferent cât de bun sau rău ar face Bitcoin . Iată trei moduri în care Bitcoin te poate îmbogăți fără volatilitatea dezgustătoare.

Ori de câte ori sunt întrebat: „Ar trebui să mă gândesc la cumpărarea criptomonedelor precum Bitcoin sau Ethereum?”, Tind să răspund de-a lungul liniilor de mai jos [și rețineți, nu sunt în niciun caz un consilier de investiții și nici în nici o poziție de a oferi vreun sfat de investiții, deci nimic din toate acestea nu ar trebui considerat niciunul].

Cumpara Bitcoin moneda digitala

După cum am menționat, piețele criptomonedelor sunt în prezent peste tot. Chiar dacă acesta este cazul, ar trebui să țineți cont de acest lucru: în afara Bitcoin și Ethereum, există o serie de emitenți de monede și jetoane digitale de înaltă calitate, cu suporteri și management excelenți, cu proceduri AML foarte bune, o afacere excelentă model etc.

Cu toate acestea, există și numeroase ICO-uri complet oribile care se întâmplă.

Prin urmare, necesitatea notificărilor de reglementare „atenția cumpărătorului”. Chiar trebuie să vă faceți cercetările înainte de a investi.

În ceea ce privește importanța, un alt element cheie de remarcat este că, pe măsură ce criptomonedele devin mai răspândite, este într-adevăr tehnologia descentralizată a registrului, blockchain, pe care se bazează criptografia, care este adevărata capodoperă.

Blockchain este doar o platformă și tehnologia sa permite acelor criptomonede și jetoanele lor digitale să funcționeze în cadrul acesteia. În esență, orice tranzacție care poate fi înregistrată poate privi utilizarea blockchain-ului, fie că este vorba despre dosare medicale, informații despre imigrație, certificate de naștere, polițe de asigurare – toate aceste date pot fi stocate și securizate pe un blockchain.

Utilizarea contractelor inteligente bazate pe blockchain-ul Ethereum – protocoale care permit autoexecutarea contractelor odată îndeplinite anumite condiții – va deveni în cele din urmă și știri de pe prima pagină.

Comerțul Bitcoin

În timp ce cumpărarea unei acțiuni în brokeraje online sau chiar acțiuni  ar oferi investitorilor expunerea la tranzacționarea futures bitcoin, cel mai simplu mod de a profita de creșterea tranzacționării este prin intermediul companiilor de plăți digitale precum PayPal (NASDAQ: PYPL) și Square (NYSE: SQ).

În octombrie, PayPal a anunțat că le va permite utilizatorilor să cumpere, să dețină și să vândă criptomonede direct prin intermediul aplicației sale PayPal. Aceasta înseamnă că 361 de milioane de conturi active ale companiei pot achiziționa criptografice și le pot folosi pentru a face achiziții cu cei 26 de milioane de comercianți ai platformelor.

Între timp, aplicația a înregistrat un număr de utilizatori activ lunar mai mult de patru ori, ajungând la 30 de milioane între sfârșitul anului 2017 și mijlocul anului 2020. Deși a înregistrat o adoptare crescută pentru achizițiile zilnice și transferurile bancare, investițiile și tranzacționarea bitcoin trimit în principal venitul crește. De fapt, pentru a sprijini rolul Square ca broker de schimb Bitcoin , compania a achiziționat bitcoin în valoare de 50 milioane dolari în octombrie. Aceasta echivalează cu aproximativ 1% din activele companiei.

În loc să cumpărați Bitcoin , cumpărați cu PayPal sau și profitați de plata digitală peer-to-peer și de revoluția de tranzacționare.

Tranzacționarea Bitcoin eToro

eToro este una dintre cele mai populare platforme de tranzacționare din Europa, nu numai pentru Bitcoin și criptomonede. Datorită eToro este posibil să speculăm pe toate piețele financiare majore (forex, acțiuni, mărfuri).

În ceea ce privește criptomonedele, pe lângă Bitcoin, eToro oferă următoarele active:

 • Bitcoin Cash;
 • Dash;
 • Ethereum;
 • Ethereum Classic;
 • Litecoin;
 • Riple;
 • Cardano (ADA);
 • IOTĂ;
 • ZCash;
 • Tron;
 • Stellar;
 • EOS;
 • NEO;
 • Monero;
 • BinanceCoin;
 • Tezos.

eToro este o platformă autorizată și reglementată CySEC, înregistrată în mod corespunzător . Aceasta înseamnă că utilizarea eToro oferă garanția de a nu suferi escrocherii sau escrocherii care, din păcate, sunt destul de frecvente atunci când se utilizează schimburi pentru a cumpăra criptomonede. De fapt, eToro respectă toate reglementările europene riguroase care protejează interesele investitorilor.

Cei care aleg să folosească eToro pot cumpăra Bitcoin sau pot decide să tranzacționeze Bitcoin (BTC): în orice caz, vor fi protejați și nu vor risca să piardă bani din cauza escrocheriilor. În plus, eToro nu percepe niciun fel de cost sau comision și, prin urmare, este extrem de convenabil. Sursa de profit a EToro este spread-ul, o diferență minusculă între prețul la care poate fi cumpărat un activ financiar și prețul la care poate fi vândut.

Puteți deschide imediat un cont pe eToro făcând clic aici. Înregistrarea este gratuită, rapidă și fără pierderi de timp inutile.

O altă modalitate inteligentă de a câștiga bani pe bitcoin fără a vă expune riscului nemăsurat este de a cumpăra companii care produc unități de procesare grafică (GPU-uri).

Minerii de cripto monede sunt responsabili pentru validarea tranzacțiilor care au fost efectuate pe o rețea blockchain. Prin „validare” vreau să garantez că o tranzacție este exactă și veridică. Pentru Bitcoin , minerii de criptomonede folosesc calculatoare de mare putere pentru a rezolva ecuațiile matematice legate de un bloc (un grup de tranzacții). Dacă o persoană sau o entitate comercială este prima care rezolvă și verifică un bloc de tranzacții, se acordă o recompensă masivă, care, până în prezent, se ridică la 6,25 Bitcoin (aproximativ 216.000 USD). GPU-urile de mare putere fac acest lucru posibil.

În centrul acestei nebunii GPU se află puternica placă grafică NVIDIA (NASDAQ: NVDA). Nu vă faceți nicio greșeală: NVIDIA generează majoritatea vânzărilor sale din industria jocurilor și din centrele de date. Cu toate acestea, analistul, observă că cel puțin 175 de milioane de dolari din veniturile NVIDIA de 2,27 miliarde de dolari din jocuri în trimestrul al treilea au provenit din vânzarea GPU-urilor către cripto-mineri. Rețineți că Bitcoin nu este singura cripto monedă care se validează prin modelul de dovadă a muncii. Odată cu creșterea rapidă a Bitcoin , NVIDIA ar putea să genereze în viitor peste 4% din vânzările sale totale din cripto mining.

Un client zâmbitor care ține un card de credit în mâna dreaptă în timp ce se uită la un laptop deschis.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

eToro Bitcoin: platforma acum in Romania

Platforma de tranzacționare Bitcoin pusă la dispoziție de eToro se evidențiază clar din toate schimburile. De fapt, schimburile se caracterizează printr-o fiabilitate redusă, comisioane mari și mai ales un nivel ridicat de dificultate.

Folosirea schimburilor pentru a tranzacționa Bitcoin sau alte criptomonede nu este niciodată ușor, într-adevăr: majoritatea oamenilor sunt absolut incapabili să cumpere Bitcoin pe un schimb. Greșelile sunt foarte frecvente și provoacă pierderi dureroase.

eToro, este complet diferit: nu există escrocherii (eToro (Europe) Ltd., o companie de servicii financiare autorizată și reglementată de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC), sub licența nr. 109/10).
eToro (UK) Ltd., o companie de servicii financiare autorizată și reglementată de Financial Condition Authority (FCA), sub licență FRN 583263.
eToro AUS Capital Pty Ltd.este autorizată de Comisia Australiană pentru Valori Mobiliare și Investiții (ASIC) pentru ofere servicii financiare sub Licența de furnizare a serviciilor financiare în Australia cu nr. 491139.) și nu există comisioane.

Mai presus de toate, eToro are o platformă de tranzacționare foarte simplă de utilizat. Chiar și pentru cei care nu doresc să copieze automat operațiunile guruilor de tranzacționare socială, cumpărarea și vânzarea Bitcoin este ușor și sigur.

Un alt mare avantaj al platformei de tranzacționare eToro este că vă permite să speculați atât în ​​sus, cât și în jos. Cu eToro este posibil să cumpărați Bitcoin, dar este, de asemenea, posibil să utilizați un instrument financiar (numit CFD, contract pentru diferență) pentru a specula în jos asupra Bitcoin.

Știm că valoarea Bitcoin nu crește întotdeauna: există zile, de fapt, când valoarea se prăbușește. În aceste zile este posibil, datorită eToro, să obțineți un profit ridicat chiar și la scăderea prețului. CFD-urile sunt un instrument simplu de utilizat și gratuit.

Un CFD Bitcoin are aceeași valoare ca Bitcoin, cu avantajul că poate fi cumpărat sau vândut pe scurt. Pentru a vinde pe scurt Bitcoin CFD nu trebuie să-l fi cumpărat deja: este o manevră speculativă care generează profit în cazul în care prețul Bitcoin scade.

Recompensele  pentru Bitcoin

În cele din urmă, luați în considerare punerea unor bani pentru a lucra la companii care atârnă bitcoin ca recompensă, cum ar fi Visa for Payment Facilitator (NYSE: V).

La începutul lunii decembrie, Visa a anunțat că a colaborat cu firma a pentru a introduce un card de credit cu recompense Bitcoin. Va debuta în primăvara anului viitor. La fel ca în cazul cardurilor de recompensă înapoi, consumatorii vor câștiga 1,5% în numerar din achizițiile lor. Dar, mai degrabă decât aceste recompense plătite în mile sau în monedă fiduciară, acestea vor fi convertite instantaneu în bitcoin pe care titularul cardului le poate retrage, schimba sau utiliza ca garanție pentru un împrumut cripto valute.

După cum probabil unii dintre voi știți deja, Visa este un monstru în spațiul de plăți fără numerar. Se ocupă de mai mult de jumătate din toate achizițiile de rețea de carduri de credit din Statele Unite (cea mai mare economie din lume), iar modul său de a evita împrumuturile vă asigură că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rezervarea numerarului pentru implicite. Nu a fost necesar să se introducă un card de recompense Bitcoin , dar acest act îi va oferi o prezență și mai mare în spațiul de plăți fără numerar.

Cei mai buni brokeri pentru a investi în Bitcoin

Broker Depozit Min Reguli investitie
50 USD CySEC 109/10, FCA 583263
250 USD CySEC 169/12, FCA 522157
250 USD CySEC 250/14