Cum să faci bani cu criptomonede: Ghid pentru începători

Internetul ne oferă o mulțime de posibilități de a lucra online, iar odată cu apariția blockchain-ului, lista posibilelor surse de venit a crescut. Cea mai mare parte a câștigurilor la distanță provine din tranzacționarea cu criptomonede.

Banii virtuali sau criptomoneda sunt foarte solicitați pentru comercianții care sunt gata să investească bani pentru a obține profit.

Tranzacționarea criptomonedelor este una dintre principalele surse de obținere a profitului din criptomonede. Acest tip de tranzacționare online este aproape același cu tranzacționarea acțiunilor, valutelor sau a mărfurilor. Sarcina principală este de a cumpăra când prețul este scăzut și de a vinde când este mai mare (sau invers, atunci când deschideți poziția scurtă).

Cea mai mare diferență între acest tip de tranzacționare și altele este volatilitatea ridicată. Mulți comercianți, în special noii veniți, doresc să obțină mii de procente ca profit, iar cu tranzacționarea Forex, de exemplu, trebuie să așteptați ani de zile pentru a obține astfel de sume, iar cripto vă poate oferi o viteză mai mare de a obține profituri.

Tranzactionare cu criptomonede

Și de unde trebuie să începi?

În primul rând, trebuie să știți că este imposibil să începeți tranzacționarea cu succes a criptelor cu experiență zero. Dacă doriți să investiți în monede virtuale, va trebui să obțineți cunoștințele de bază.

Pentru a înțelege cu adevărat ceea ce este special la Bitcoin, trebuie să înțelegem cum funcționează la nivel tehnic. Vom aborda întrebările importante despre Bitcoin, cum ar fi:
Bitcoin este o criptomonedă și un tip de monedă modernă care a fost inventată în 2008 de o persoană necunoscută sau de un grup de oameni.

Criptomoneda este una dintre activele digitale cu cea mai rapidă creștere. Susținut de blockchain și activat pentru tranzacționare, acesta oferă în mod eficient mai multe mijloace pentru oricine dorește să obțină un venit bun online.

Există mai multe moduri în care poți câștiga bani cu criptomonede , dintre care unele nici măcar nu au nevoie să investești altceva decât timpul și eforturile tale. Astăzi, vom vorbi despre unele dintre cele mai bune modalități de a câștiga bani și chiar de a te îmbogăți cu criptomonede.

Limita de aprovizionare cu valută este de aproximativ ₿ 21.000.000 și este cunoscută ca simboluri BTC, ฿, ₿. Astăzi, valoarea monedei digitale a crescut masiv datorită cererii mari și a viitorului luminos.

eToro este cea mai importantă platformă de tranzacționare socială din lume, oferind o gamă largă de instrumente pentru a investi pe piețele de capital. Puteți crea rapid un portofoliu de acțiuni, mărfuri, ETF-uri. Mai mult, puteți tranzacționa cu criptomonede precum bitcoin, ethereum, ripple și alte altcoins.

Există peste opt milioane de utilizatori înregistrați pe eToro. Platforma a cunoscut o creștere exponențială a utilizatorilor din 2017, fără îndoială, din cauza cererii de criptomonede. Mai jos este recenzia noastră despre eToro și o comparație cu alte schimburi de criptomonede.

Cum sa castigi bani cu eToro.

Vom explica de ce investitorii și comercianții tind să folosească eToro, cum este experiența utilizatorului pentru ei și dacă eToro este o alegere bună pentru dvs.

eToro este unul dintre cei mai buni brokeri pentru comercianții de criptomonede, oferind un portofoliu mare de criptori disponibile pentru comercianții care doresc să se concentreze pe această piață specială.

Criptomonedele de tranzacționare nu sunt supravegheate de niciun cadru de reglementare al UE.

eToro Criptomonede populare disponibile:

 • Bitcoin (BTC);
 • Ethereum (ETH);
 • Bitcoin Cash (BCH);
 • Ripple (XRP);
 • Dash;
 • LiteCoin (LTC);
 • Ethereum Classic (ETC);
 • Cardano (ADA);
 • Lumeni stelari;
  ….plus încă 85 …

eToro are CFD-uri pentru alte active financiare, inclusiv mărfuri și indici bursieri, împreună cu anumite soluții de gestionare a activelor, cum ar fi soluțiile eToro Copy Portfolios ™ și Copy Traders ™.

Investitorii din întreaga lume își asumă interesele pentru a se potrivi cel mai bine cu prioritățile dvs. și cu nivelurile specifice de interes pentru a continua online cu procesarea simplă și ușoară.

Începeți să utilizați astăzi pentru a vă alătura uneia dintre cele mai bune și mai ușor de utilizat platforme pentru a vă îndeplini obiectivele. Există o mulțime de planuri de caracteristici autentice și versatile care pot fi accesate pentru a urma instrucțiunile pas cu pas și pentru a permite comunităților interesate să devină expertul în servicii online de răspuns rapid.

Cum se deschide un cont?

Deschiderea unui cont nou este simplă și rapidă și se face 100% online. Va dura câteva minute pentru a trece prin înregistrare. Puteți arunca o privire la platforma web dacă nu v-ați înregistrat încă.

Serviciile de tranzacționare eToro sunt disponibile în majoritatea țărilor. Există o listă considerabilă de țări cărora li se interzice deschiderea unui cont la acestea. Aceste țări includ Albania, Canada, Cuba, Iran, Irak, Jamaica, Japonia, Nicaragua, Pakistan, Siria și Serbia. Cetățenii americani din afara teritoriului SUA nu își pot deschide un cont la eToro.

eToro

eToro a fost fondată în 2006 de doi frați, Ronen și Yoni Assia, cu David Ring ca partener. Compania a început ca o platformă generală de tranzacționare sub marca RetailFX. În 2010, eToro a deschis o platformă de investiții sociale cu funcția CopyTrading.

Serviciile de intermediere eToro sunt furnizate de eToro (Europe) Ltd. Principala dezvoltare se află în Tel Aviv, Israel. Persoanele juridice eToro (eToro Europe Ltd. și eToro UK Ltd. sunt autorizate și reglementate de CySEC sau FCA.
Tot ce trebuie sa sti despre eToro si Bitcoin.

eToro a fost prima companie care a început să ofere tranzacționarea bitcoin prin CFD-uri în 2013. A devenit unul dintre primii jucători din lumea investițiilor cripto.

Este legal utilizarea eToro în țara dvs.?

eToro nu poate fi utilizat legal în Statele Unite, Canada, Cuba, Japonia, Coreea de Nord, Iran, Siria, Turcia, Serbia, Albania și Sudan. Platforma este blocată din cauza modificărilor reglementărilor care intră în conflict cu legile comerciale. În restul de peste 140 de țări, eToro este deschis și activ. Cea mai semnificativă piață este Marea Britanie, urmată de țările din Europa.

Platforma de investiții eToro va fi lansată în curând în Statele Unite , a declarat CEO-ul eToro Yoni Assia la Consensus 2018.

eToro participă la multe conferințe legate de cripto, cum ar fi Crypto Investor Show 2018 din Londra . sfeșnice grafice

Investiția în criptomonedă este similară cu schimbul de bani într-o țară nouă. Bitcoin, Litecoin și Ether sunt câteva exemple de „valute străine” care funcționează într-un context foarte specific în cadrul anumitor comunități online.

Schimbarea oricărui tip de monedă se bazează pe încredere comună . Apreciem dolarii și euro, deoarece știm că putem achiziționa bunuri sau servicii cu ei.

Întrebarea este, puteți avea încredere în criptomonede ? Și ar trebui să sari în lumea investițiilor criptografice?

Ce sunt Crypto CopyFunds?

Crypto CopyFunds există pentru a face investițiile mai accesibile pentru începători și non-profesioniști. Un CopyFund este un activ negociabil unic care este alcătuit din diverse active, preselectate de o anumită strategie sau de o persoană.

Pentru a demonstra, imaginați-vă un coș cu diverse criptomonede de cea mai bună performanță. Aproape că investești într-o singură criptomonedă, cu Crypto CopyFund poți investi într-un coș plin de criptomonede diferite.

CopyFunds au fost adăugate la platforma eToro în 2017 și, aparent, este unul dintre factorii care alimentează cererea. CopyFunds își propune să ajute investitorii să promoveze oportunități de creștere prin crearea de investiții diversificate.

Există mai multe fonduri de criptomonede disponibile pentru investitori în zilele noastre.Criptomonedele sunt active digitale pe care oamenii le folosesc ca investiții și pentru achiziții online.

Schimbiți monede reale, cum ar fi dolari, pentru a cumpăra „monede” sau „jetoane” dintr-o anumită criptomonedă. Există multe tipuri de criptomonede. Bitcoin este cel mai faimos, dar Ether, Bitcoin Cash, Litecoin și Ripple sunt câteva altele.

Tot felul de companii mari de tehnologie și finanțe își doresc o felie de plăcintă criptografică. Chiar și Facebook a creat o criptomonedă numită Balanță.

Cuvântul criptografie înseamnă arta de a scrie sau de a rezolva coduri. (Seamănă cu configurarea unui film Indiana Jones , nu-i așa?) Fiecare „monedă” este o linie unică de cod. Criptomonedele nu pot fi duplicate, ceea ce le face ușor de urmărit și identificat pe măsură ce sunt tranzacționate.

Probabil ați auzit de oameni care câștigă (sau pierd!) Sute de mii de dolari investind în criptomonede. Se simte ca o goana după aur modernă. Dar criptomonedele există de fapt de aproximativ 10 ani. Cea mai veche criptomonedă a fost Bitcoin, creată în 2009 de o persoană necunoscută care poartă numele de Satoshi Nakamoto.

Ce este CopyTrading?

CopyTrading este o caracteristică foarte populară pentru neprofesioniști, deoarece vă permite să copiați comercianții la alegere. Cea mai bună parte este statisticile. Filtrați traderii de performanță superioară și pur și simplu copiați-i.

eToro își va copia automat toate tranzacțiile cu suma de bani pe care ați băgat-o. În cele din urmă, puteți să vă diversificați între cât de mulți comercianți doriți.

De acum înainte, nu mai trebuie să faceți nicio cercetare tehnică sau analize de piață. Puteți alege și urmări cei mai buni comercianți de pe platformă. Acesta este tranzacționarea socială, un nou mod de a investi.

CopyTrading sună foarte atrăgător, deoarece mulți investitori noi își imaginează venituri pasive. Dar adevărul este că un profit istoric și statistici nu garantează performanța viitoare.

Vă recomandăm cu tărie să începeți cu un cont demonstrativ în care tranzacționați cu bani virtuali (deci nici bani fiduciari, nici criptomonede). Puteți începe să copiați unii traderi și să vedeți performanța lor în timp direct în contul dvs.

Criptocurenta cum functioneaza?

Criptomonedele sunt schimbate de la o persoană la alta pe web fără intermediar, cum ar fi o bancă sau un guvern. Este ca vestul sălbatic și sălbatic al lumii digitale. Nu există un  care să respecte legea.

Iată ce vrem să spunem: ați angajat vreodată un copil din cartierul dvs. să vă tundă peluza sau să vă privească câinele în timp ce ați fost în afara orașului?

Șansele sunt că le-ați plătit în numerar. Nu era nevoie să mergeți la bancă pentru a face o tranzacție formală. Asta înseamnă schimbul de criptomonede.

Sunt descentralizate: Niciun guvern sau bancă nu controlează modul în care sunt produse, valoarea lor sau modul în care sunt schimbate.

Drept urmare, criptomonedele valorează tot ceea ce oamenii sunt dispuși să plătească sau să le schimbe.

Acum stai cu noi. Suntem pe cale să devenim tehnici! Vă stocați criptomoneda într-un portofel digital – de obicei într-o aplicație sau prin intermediul furnizorului de unde cumpărați monedele. Portofelul dvs. vă oferă o cheie privată – un cod unic pe care îl introduceți pentru a „deconecta” digital achizițiile. Este o dovadă matematică că schimbul a fost legitim.

Criptomonedele funcționează pe ceea ce se numește tehnologie blockchain. Un blockchain este ca o chitanță foarte lungă, care continuă să crească cu fiecare schimb. Este o înregistrare publică a tuturor tranzacțiilor care s-au întâmplat vreodată într-o anumită criptomonedă.

Ce puteți cumpăra cu criptomonede?

În acest moment, majoritatea oamenilor văd în continuare criptomonedele ca pe o investiție. Dar cheltuielile cu criptomonede ar putea deveni populare pe măsură ce aceste valute câștigă încredere. Există retaileri online, cum ar fi overstock.com, care acceptă criptomonede. Și, desigur, oricare două persoane care apreciază jetoanele le pot schimba cu bunuri sau servicii.

Criptomonedele sunt volatile. Valoarea criptomonedelor trece prin urcări și coborâșuri extreme. În 2017, valoarea Bitcoin a oscilat între 900 și 20.000 de dolari!

Desigur, toate investițiile prezintă un anumit risc. Dar ar trebui să evitați întotdeauna riscurile inutile , mai ales când vine vorba de banii câștigați din greu. Nu juca poker cu viitorul tău financiar.

Există o mulțime de necunoscute . Există încă multe lucruri care trebuie rezolvate cu modul în care funcționează criptomonedele. Gândește-te: nimeni nu știe cine este fondatorul Bitcoin!

Relativ vorbind, doar un mic procent de oameni din lume înțeleg sistemul și știu cum să îl opereze. Ignoranta te face vulnerabil. Îi sfătuim întotdeauna pe oameni că, dacă nu puteți explica investițiile dvs. unui copil de 10 ani, nu aveți nicio afacere care să investească în ele pentru început. Te pregătești să faci ceva prost.

Criptomonedele pot fi utilizate pentru activități frauduloase.

Oamenii care doresc să rămână anonimi și să evite reglementarea de la bănci sau guvern vor folosi criptomonede pentru a face tranzacții umbroase pe piața neagră. Spălarea banilor este, de asemenea, o problemă în lumea criptografică.

Acum, auziți-ne despre asta: nu spunem că oricine folosește criptomoneda este o persoană rea. Dar noi se spune că dacă cineva vrea să se angajeze activitatea infracțională și a evita să fie urmărite, lumea criptografic este un loc ideal pentru ei.

Criptomonedele au o rată de rentabilitate nedovedită.

Tranzacționarea în criptomonede este ca jocurile de noroc. Deoarece este schimbat de la egal la egal, fără nicio legătură cu standardele de reglementare, nu există niciun model în creșterea și scăderea valorii sale.

Nu puteți prevedea modificări sau calcula randamentele așa cum puteți face cu fondurile mutuale de stoc de creștere. Pur și simplu nu există suficiente date sau suficientă credibilitate pentru a crea un plan de investiții pe termen lung bazat pe criptomonede.

Iată afacerea: dacă nu mai aveți datorii, aveți un fond de urgență care va acoperi trei până la șase luni de cheltuieli și investiți deja 15% din venitul dvs. în fonduri mutuale de stocuri de creștere – care sunt de sute de ori mai sigure decât cripto – atunci puteți alege să jucați cu criptomonede.

Dar vrem să vă avertizăm: când investiți în cripto, fiți pregătiți să vă luați rămas bun de la banii dvs. Nu este o modalitate bună de a construi bogăție. Sunt mii de milionari care sunt de acord cu noi.

Nu te lăsa prostesc doar pentru că există o mulțime de hype. Am vorbit cu oameni care au încheiat un credit ipotecar sau au încasat întreaga lor 401 (k) devreme pentru a investi în criptomonede! Nu Nu NU! Nu puneți totul în pericol și riscați-vă viitorul financiar, visele de pensionare și bunăstarea familiei.

La un moment dat în viitor, criptomonedele ar putea deveni legitime și utilizate pe scară largă. Dar, deocamdată, fii în siguranță și fii inteligent.

Investiti cu incredere dar cu cap!!!!!

Schemele de îmbogățire rapidă par prea bune pentru a fi adevărate pentru că sunt. Realitatea este că drumul către construirea bogăției este lent și constant. Milionarii nu construiesc avere prin investiții riscante, cum ar fi criptomonedele.

De fapt, în Studiul național al milionarilor, am constatat că instrumentul numărul unu de creștere a bogăției milionarilor este planul lor de pensionare la locul de muncă. Dacă sunteți în căutarea unui plan dovedit pentru a construi bogăție (și mai multe sfaturi despre cripto), vă încurajăm să consultați viitorul criptomonedelor.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Ai nevoie doar de:

 • Documente personale de identificare
 • Cont bancar
 • O conexiune securizată la internet
 • Broker eToro:Platforma de tranzacționare socială eToro a făcut acum posibilă obținerea unui al doilea venit cu programul lor de investitori populari.

Totul are legătură cu funcția lor CopyTrader , care permite utilizatorilor să aloce fonduri pentru mișcările de investiții ale altor comercianți – în esență, copiindu- le. Deci, dacă nu vă simțiți ca un comerciant de cripto încrezător, dar vedeți pe cineva care este, folosiți CopyTrader și veți imita ceea ce fac automat.

Dar dacă sunteți un comerciant încredere? Puteți profita de a fi copiat? Da, poti.

Dacă urmează să cumpărați monede prin intermediul unui agent de bursă, este posibil să nu fie nevoie să furnizați informațiile dvs. personale sau financiare, deoarece agentul de bursă va avea probabil toate acestea înregistrate.

În primul rând, va trebui să determinați unde doriți să efectuați o achiziție Bitcoin. Majoritatea investitorilor Bitcoin folosesc schimburi de criptomonede. Nu există o companie oficială „Bitcoin”, deoarece este o tehnologie open-source, dar există mai multe schimburi diferite care facilitează tranzacțiile Bitcoin. Aceste schimburi sunt intermediarii investițiilor în criptomonede, ca un intermediar de acțiuni.

Dacă decideți să cumpărați de la un schimb, va trebui să decideți de la care doriți să cumpărați. Iată câteva dintre cele mai populare opțiuni:

Bitcoin este o investiție bună?

Iată una dintre cele mai frecvente întrebări despre Bitcoin: este Bitcoin o investiție bună?

Ei bine, nici o investiție nu este cu adevărat „bună” sau „rea”. Depinde în totalitate de toleranța la risc , de strategia dvs. de investiții și de obiectivele dvs. financiare. Înainte de a considera Bitcoin ca o investiție, ar trebui să vă luați în considerare propriile obiective și să determinați ce doriți să realizați în activitățile dvs. de investiții.

eToro este un broker online, cunoscut pentru funcția de tranzacționare a copiilor, fondat în 2007. Acest broker oferă CFD-uri, criptomonede, acțiuni și ETF-uri. eToro are o bază mare de clienți de 11 milioane de investitori. eToro operează în peste 140 de țări. Sediul central al companiei este în Israel și este vorba de entități înregistrate în multe jurisdicții de nivel 1. Acestea includ SUA, Australia și Marea Britanie.

eToro este un broker sigur, reglementat de autorități de top. Recomandăm eToro atât avansat, cât și începătorilor, care doresc să se bucure de tranzacționare fără comisioane, tranzacționare de criptomonede sau să copieze tranzacțiile comercianților profesioniști.

Vrei să dezvolți un venit pasiv ?

Deveniți investitor cu normă întreagă? Salvați pentru pensionare? Răspunsul la aceste întrebări vă va ajuta să vă dați seama dacă Bitcoin este opțiunea de investiție potrivită pentru dvs.

eToro este tranzacționarea copiilor. Acest lucru permite utilizatorilor care nu doresc să tranzacționeze, să copieze tranzacțiile investitorilor de succes. eToro permite acest tip de implicare între colegi, oferind o caracteristică de mesagerie, un feed de platformă de socializare și alte suplimente similare pe care le vom explica în detaliu.

eToro a facilitat peste 300 de milioane de tranzacții. Compania își extinde operațiunile, concentrându-se pe intrarea pe piețele asiatice pentru a oferi servicii de brokeraj către China și Hong Kong.

Iată o listă a filialelor companiei înregistrate:

 • Regatul Unit: eToro (UK) Ltd. reglementată de Financial Conduct Authority (FCA);
 • Australia: eToro AUS Capital Pty Ltd. reglementată de Comisia australiană pentru valori mobiliare și investiții (ASIC);
 • Cipru: eToro (Europe) Ltd. reglementată de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC);
 • Statele Unite: eToro USA LLC reglementată de FinCEN SUA.

Bitcoin este o investiție cu risc foarte mare, deoarece este un activ volatil. Asta înseamnă că valorile Bitcoin pot crește sau scădea dramatic în valoare într-o perioadă foarte scurtă – chiar la fel de repede ca câteva ore sau zile.

La fel ca toate criptomonedele, Bitcoin nu are valoare intrinsecă. Nu este susținut de niciun activ fizic, cum ar fi aurul sau argintul, și nu există un regulator central care să asigure că valoarea rămâne stabilă.

În plus, valoarea Bitcoin nu este legată de profiturile unei singure corporații. Valoarea Bitcoin depinde de cererea pieței. Când sunt mai mulți oameni care cumpără Bitcoin, valoarea va crește. Când sunt mai puțini oameni care cumpără Bitcoin, valoarea va scădea.

Pentru a obține un profit semnificativ pe Bitcoin, este posibil să trebuiască să vă bazați pe „sincronizarea pieței”, care este o strategie de investiții dificilă și, în general, prost sfătuită. Cu toate acestea, există un potențial de profit.

Sfaturi pentru investiții în Bitcoin

Sute de valori mobiliare sunt disponibile. Acestea includ valute, indicii, ETF-uri și 15 criptomonede. Fiecare clasă de active este tranzacționată cu strategii de investiții diferite. Tranzacționarea acțiunilor nu este disponibilă. Portofoliul eToro de produse financiare disponibile nu este cel mai mare. Este divers să fii considerat decent și satisfăcător pentru majoritatea comercianților.

Cu eToro tranzacționați acțiuni reale, ETF-uri și cripto. Puteți deține aceste active direct și nu prin CFD-uri.

Dacă decideți că doriți să încercați investiția Bitcoin, asigurați-vă că respectați următoarele sfaturi:

Înțelegeți toleranța la risc: așa cum am menționat anterior, Bitcoin este o investiție cu risc ridicat și ar trebui să vă revizuiți cu atenție toleranța la risc înainte de a investi. Dacă nu vă simțiți confortabil să investiți în active volatile sau aveți doar o sumă mică de bani de investit, poate doriți să luați în considerare alte opțiuni de investiții.

Diversificați-vă portofoliul: cel mai bun mod de a vă proteja de pierderile din investiții este diversificarea portofoliului de investiții. Investițiile dvs. principale ar trebui să fie cu risc scăzut, cum ar fi obligațiunile de stat sau fondurile indexate.

Apoi, ar trebui să alegeți investiții cu risc mediu, cum ar fi imobiliare sau acțiuni corporative . Investițiile cu risc ridicat, cum ar fi stocurile de bani sau Bitcoin, ar trebui să fie investițiile dvs. cele mai mici și cele mai puțin prioritare. Bitcoin este, în esență, „cireașa de pe tort”: investiția care ar putea produce profit substanțial, dar fără care ai putea face bine.

eToro este un broker multi-active. Oferă o varietate de produse de investiții, inclusiv acțiuni, valute fiduciare, mărfuri, fonduri tranzacționate la bursă și 15 criptomonede, printre altele. Tranzacționați unele prin CFD-uri și altele ca active reale.

Au fost unul dintre primii brokeri care au oferit o caracteristică de tranzacționare socială. Au inițiat tendința. În zilele noastre, mulți rivali oferă alternative similare. eToro continuă să fie lider în acest domeniu.

Depozite și retrageri pe eToro

Depozitul minim pentru prima dată începe în principal de la50 €. Puteți alege să depuneți prin transferuri bancare, transferuri bancare, carduri de debit și de credit (Visa sau MasterCard), PayPal, Skrill și altele.

Depunerea banilor în contul dvs. este privată și sigură. Toate tranzacțiile sunt comunicate utilizând tehnologia Secure Socket Layer (SSL), asigurându-vă că informațiile dvs. personale sunt păstrate în siguranță.

Pentru a vă retrage banii, trebuie mai întâi să completați un formular și să furnizați:

 • o copie a semnăturii tale;
 • o copie color a pașaportului;
 • o dovadă a adresei;
 • Nu dețineți monedele pe eToro;
 • Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că eToro este o platformă CFD, nu este un schimb real de criptomonede.

Acestea fiind spuse, nu aveți acces la monede, chiar dacă le cumpărați de pe eToro. Nu le puteți trimite în portofel. De fapt, nu le puteți cumpăra, speculați doar valoarea USD a criptomonedelor.

Poate fi puțin confuz, mai ales pentru începători și pentru butoanele care spun „Cumpărați / Vindeți”. Încă o dată, nu cumpărați criptomonede pe eToro, speculați despre preț. Cu alte cuvinte, vindeți sau cumpărați un anumit număr de unități pentru acel instrument (criptomonedă) pe baza predicției dvs. dacă prețul va crește sau va scădea. În cele din urmă, nu puteți retrage nicio criptomonedă.

Tranzacționarea socială este o combinație de mediu social-media în care oamenii se conectează și conversează.

Păstrați Bitcoin pe termen lung

Nu atât de diferit de prima strategie, investitorii care doresc să se mențină pe Bitcoin pe termen lung sunt convinși că va aprecia pe perioade lungi de timp. Cu toate acestea, spre deosebire de strategia „hodl”, deținătorii pe termen lung pot fi înclinați să vândă după ce sunt mulțumiți de randamente.

Acești investitori sunt convinși că Bitcoin va crește în valoare, probabil ca servind ca un nou magazin de valoare (cum ar fi aurul), dar nu sunt împotriva vânzării cu profit atunci când este momentul potrivit.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.


De ce ar trebui să citiți această recenzie?
Am cercetat și am scris această recenzie cuprinzătoare. Vă va ajuta să economisiți timp în revizuirea a ceea ce eToro are de oferit înainte de a lua o decizie cu privire la firma de brokeraj cu care mergeți.

Ar trebui să utilizați acest lucru pentru a compara anumite caracteristici și caracteristici cheie. Le selectați apoi pe o listă scurtă și le încercați prin demo-ul lor – dacă este disponibil – pentru a alege pe cel pe care îl veți folosi pentru a vă desfășura tranzacțiile.

Există multe detalii de luat în considerare. Poate părea copleșitor, deoarece trebuie să vă dați seama care dintre acestea oferă taxe competitive, cel mai bun serviciu pentru clienți, o interfață ușor de utilizat și, bineînțeles, doriți să vă asigurați că banii dvs. sunt siguri.
Bitcoin este un tip popular de criptocurrency care utilizează un lanț mare de computere interconectate pentru a stoca și a vă proteja activele digitale.

Bitcoin este un activ extrem de volatil, predispus la variații mari și rapide de valoare, care prezintă o oportunitate pentru randamente mari, dar prezintă și un risc extraordinar. Este esențial să învățați cum să investiți în Bitcoin în mod responsabil înainte de a lua orice decizie. Asigurați-vă că vă diversificați portofoliul de investiții pentru a vă proteja de volatilitatea pieței.

Concluzie: eToro este un loc bun pentru tranzacționarea criptomonedelor?

eToro oferă una dintre cele mai ușor de utilizat platforme pentru tranzacționarea criptomonedelor. Este pur și simplu o bucurie de folosit. Vizualizarea, graficele și UX-ul în general, atât în ​​versiunea desktop, cât și în versiunea mobilă, sunt perfecte. În plus, puteți tranzacționa nu doar bitcoin, ci și o varietate de altcoins care vă oferă un gust deosebit de speculație și diversificare.

De asemenea, CopyTrading și CopyFunds sunt caracteristici foarte utile și atrăgătoare care atrag mulți investitori noi.

Lichidarea activelor cripto este neplăcută, deoarece orice retragere este legată de o taxă destul de mare. Chiar și tranzacționarea pe eToro este mai scumpă (taxe pentru inițializarea pozițiilor și închiderea pozițiilor). Aceasta este cea mai mare oprire pentru mulți comercianți experimentați și entuziaști cripto. Nu uita; poți să încasezi doar monede fiat, nu criptomonede!

Nici asistența pentru clienți nu este excelentă și puteți experimenta unele întârzieri în transferurile de fonduri. În comparație cu alte schimburi majore de criptomonede, reputația eToro nu este semnificativ mai proastă în acest sens.

Pentru a rezuma, eToro nu este locul potrivit dacă doriți să cumpărați și să vindeți criptomonede alternative sau dacă sunteți un trader avansat. Pe de altă parte, eToro atrage și este o potrivire perfectă pentru cei care sunt noi în spațiu și doresc să aibă un gust al tranzacționării cu criptomonede. Oferă o platformă intuitivă și netedă pentru speculații cu diverse caracteristici de tranzacționare.

Cei mai buni brokeri pentru a investi în Bitcoin

Broker Depozit Min Reguli investitie
50 USD CySEC 109/10, FCA 583263
250 USD CySEC 169/12, FCA 522157
250 USD CySEC 250/14