Cum să tranzacționezi acțiuni: Ghid și sfaturi utile

Prin aceasta înțelegem că nu este ușor să indicăm care sunt cele mai bune acțiuni de cumpărat, deoarece acestea nu sunt aceleași pentru toți investitorii. Desigur, alegerea se poate baza pe unele criterii științifice, împărțindu-le în diferite sectoare și zone geografice, cum ar fi Romania, Statele Unite, Europa, Asia, Oceania și Africa.

Astăzi, oricine poate accesa toate piețele financiare , inclusiv începătorii, datorită celor mai buni brokeri care, prin platformele lor de tranzacționare, vă permit să investiți în orice activ.
Cum alegi cu adevărat acțiunile de cumpărat? Personalul nostru de experți a folosit criterii transparente – care vor fi analizate în profunzime în scurt timp – pentru a identifica acțiunile care pot avea cu adevărat un randament bun și se pot integra perfect în portofoliul nostru.

Cum se cumpara acțiuni.

O premisă necesară: nu toate acțiunile pot fi utile pentru fiecare tip de portofoliu. Am oferit o selecție imensă de titluri tocmai din acest motiv. Pentru a oferi tuturor cel puțin 1 titlu pe zonă regională, cel puțin 1 titlu pentru fiecare sector principal și cel puțin 1 titlu pe răspuns pe termen scurt sau lung.

Cu toate acestea, alegerea compoziției portofoliului nu poate fi făcută de experții noștri: stocul ar trebui să se integreze perfect în strategia generală a investitorului, în raport cu riscul și sfera sa temporală. Prin urmare, va fi posibil să începem de la sfaturi și apoi să facem o alegere cât mai autonomă posibil și în conformitate cu toate înclinațiile noastre personale.

Dacă o acțiune este utilă doar pe termen scurt și foarte scurt, aceasta va fi raportată în mod corespunzător, permițând astfel cititorilor noștri să facă alegeri de portofoliu adecvate. De fapt, fiecare acțiune poate fi ideală în anumite contexte – și va fi datoria noastră să îi ajutăm pe cititorii noștri să identifice contextul corect în care să insereze acest titlu.

Important: selecția celor mai bune titluri recomandate pentru cumpărare astăzi este actualizată periodic periodic. Selectarea stocurilor de top pe care le vedeți se referă la sfaturile valabile pentru septembrie și octombrie 2021.

Mai jos vom explica care sunt cele mai importante criterii care trebuie luate în considerare pentru a alege cele mai bune acțiuni . Acolo unde este posibil și acolo unde este necesar, nu vom omite să ne îndreptăm cititorii către informații suplimentare.

Posibilitatea de creștere

Mai ales în timpul unei crize epocale precum cea cu care ne-am confruntat (și încă ne confruntăm parțial), există multe companii care pot pune un bun potențial de creștere pe masă. La urma urmei, ceea ce ne interesează cel mai mult este să obținem profituri atunci când investim în acțiuni și acest lucru trebuie să rămână printre primele criterii care trebuie luate în considerare.

Dividend

Nu trebuie să fie singura distincție, dar o acțiune care poate oferi posibilitatea de a colecta un dividend bogat este cu siguranță mai bună decât una care, toate celelalte lucruri fiind egale, nu o face. Dividendul poate fi important în raport cu suma de bani investită, care vă permite să obțineți randamente mai mari.

Poziția pe piață

Mai ales în ceea ce privește reluarea post-criză, o poziție bună pe piață poate face cu adevărat diferența dintre care sunt cele mai bune acțiuni în care să investească și care nu. Aceasta nu este o analiză ușoară, deși este la fel de adevărat că știrile provenite din calendarul economic, din actualizările brokerilor – Trade.com oferă analize zilnice gratuite – și din alte tipuri de surse care ne pot ajuta să înțelegem situația reală a unui companie.

Date economice

Care sunt cele tipice care sunt analizate în lumea acțiunilor, la relația dintre profituri și valoarea capitalizării. Cu toate acestea, capitalizarea și volumul mediu de tranzacționare ar trebui incluse în întrebare.

Risc

Riscul unei acțiuni nu este întotdeauna ușor de cuantificat și previzibil. Rămâne însă faptul că există o diferență uriașă, și mai ales în ceea ce privește riscul, între acțiunile cassettiste și acțiunile cu un potențial de câștig mai mare.

Intuiţie

Nu, nu este magie neagră și nici nu este al șaselea sens. Dar trebuie spus că pentru a paria pe acțiuni care vor depăși performanța, aveți nevoie și de un anumit nivel de intuiție.[/alert-success]

Tranzactionare

De asemenea, este posibil să beneficiați de serviciul de tranzacționare a copiilor , prin intermediul căruia nu puteți vedea doar investițiile altor traderi, ci puteți replica pozițiile deschise de investitori cu cele mai bune performanțe într-un mod automat, simplu și gratuit. Brokerul oferă, de asemenea, programul de comision zero pentru tranzacționarea acțiunilor și a ETF-urilor , eliminând costurile de tranzacționare pentru cei care cumpără și vând acțiuni fără pârghie fără a utiliza CFD-uri.

Cripto

Shiba Inu a început să atragă atenția acum că piața începe să se refacă. Acest lucru este determinat în mare parte de performanțele sale de la lansare. Din punct de vedere al performanței prețurilor, Shiba Inu este cu ușurință unul dintre cei mai buni performanți vreodată.

De la minimele istorice din noiembrie 2020, Shiba Inu a crescut cu 11 milioane la sută până la sfârșitul lunii aprilie 2021. Acest lucru îi conduce pe mulți investitori către această criptomonedă în așteptarea următorului ciclu de hype.

Datorită acestei cereri în creștere, eToro, unul dintre cele mai bune schimburi din Statele Unite și Europa, a decis să îl integreze în platformă și să îl pună la dispoziția clienților săi. Acest lucru a sporit entuziasmul din jurul Shiba Inu, deoarece investitorii se așteaptă ca acesta să se alăture alături de criptomonede de top precum Bitcoin și Ethereum.

 

Cumpărăm acțiuni?

Din ce în ce mai mulți oameni se îndepărtează de numerarul de hârtie și își folosesc cardurile de credit și alte modalități de plată online pentru achiziții. Drept urmare, companiile de carduri de credit emit întotdeauna noi carduri și acordă recompense acestor carduri pentru a îndulci interesul consumatorilor. Desigur, cu cât o companie are mai mulți utilizatori de carduri de credit, cu atât compania poate avea mai multe venituri potențiale. Dar nu toate companiile de carduri de credit și nici stocurile de carduri de credit nu sunt egale.

Acțiunile sunt o modalitate ușoară de a începe cu tranzacționarea și investițiile. Acțiunile oferă atât flexibilitate, cât și diversitate. Puteți cumpăra și vinde acțiuni pe termen scurt sau vă puteți deține pozițiile pe termen lung, personalizându-vă strategia.

Stocuri de cumpărat: iată cum!

Puteți cumpăra aceste 2 acțiuni (fracționate sau nu) de la brokerul eToro. Pentru a cumpăra aceste acțiuni de la broker va trebui doar să:

 1. Înregistrați-vă gratuit pe platformă: Faceți clic aici pentru a vă înregistra gratuit pe eToro
  Exersează cu Demo-ul gratuit actiuni;
 2. Depuneți suma minimă de 50 € prin card de credit / debit sau transfer bancar
 3. Căutați acțiuni în bara de căutare
 4. Faceți clic pe „ Investiți
 5. Alegeți cât să investiți și faceți clic pe „ Cumpărați ” fără a activa LEVER-ul (procedând astfel veți investi în acțiuni reale și nu în CFD-uri, prin urmare veți primi și dividende)

 

Stocuri americane:
 • -Tesla (TSLA);
 • Energia următoarei ere (NEE);
 • Amazon (AMZN);
 • Moderna (MRNA);
 • Microsoft (MSFT);
Stocuri Romanesti:
 •  Banca Transilvania
 • SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A
 • BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A.
 • BURSA DE VALORI BUCURESTI SA
 • C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA
 • ALRO S.A.
 • CONPET SA
 • Digi Communications N.V.
 • MedLife S.A.
 • OMV PETROM S.A.
 • ONE UNITED PROPERTIES
 • PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED
 • S.N. NUCLEARELECTRICA S.A.
 • S.N.G.N. ROMGAZ S.A.
Stocuri europene:
 • AstraZeneca (AZN)
 • Essilo Luxottica (EL)
 • Vodafone (VOD)
 • Volkswagen (VOW3)
 • Royal Dutch Shell (RDSA)
Stocuri asiatice:
 • Alibaba (HKG 9988)
 • Sony (TYO 6758)
 • Tencent Holdings (HKG 0700)
 • NIO (NIO)
 • Nintendo (TYPO 7974)


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Mulți începători consideră eToro cea mai bună opțiune pentru cumpărarea de acțiuni (și tranzacționarea online, în general), dacă începeți cu adevărat de la zero. Care este avantajul utilizării eToro?

Pe lângă faptul că este complet gratuit, sigur și ușor de utilizat, eToro este singura platformă de tranzacționare care vă permite să copiați, într-un mod complet automat, ceea ce fac alți traderi.

Datorită software-ului patentat Copytrader este posibil să identificați cu ușurință comercianții care au câștigat cel mai mult în trecut cu cel mai mic risc . Acești comercianți pot fi selectați pentru copiere și software-ul va fi cel care va replica toate operațiunile lor în timp real.

Avantajul pentru cei care copiază este dublu: obțin imediat aceleași rezultate ca cei mai buni traderi din lume și pot învăța tranzacționarea online observând ce fac cei mai buni. Într-adevăr, mulți începători consideră eToro drept cea mai bună opțiune pentru a învăța tranzacționarea online, mai bună decât orice carte de tranzacționare .

Opiniile și recenziile brokerului eToro

eToro

eToro

eToro Broker este una dintre cele mai bune platforme de acolo, există 21 de milioane de utilizatori care au decis să facă tranzacționare online și tranzacționare socială cu eToro . Acest broker vă va oferi o mare oportunitate atât de a învăța cum să tranzacționați prin contul demo gratuit, cât și prin intermediul platformei de tranzacționare socială , unde puteți copia comercianții de top înregistrați în program și puteți reproduce automat toate operațiunile lor.

Cu unica înregistrare în contul demo puteți negocia cu 100,00,00 EUR virtual și puteți studia toate strategiile de tranzacționare prin secțiunea de instruire a eToro.

Citiți acest articol complet eToro pentru a afla mai multe informati

Pe eToro poti gasi orice tip de “actiune” care te intereseaza; iata un exemplu mai jos

SECTOR CELE MAI BUNE ACȚIUNI OPINII RISC
🌳Energii regenerabile, ecologice, sustenabilitate ecologică Cele mai bune acțiuni cu energie regenerabilă și verde ⭐⭐⭐⭐ 2/5
💊Big Pharma Cele mai bune stocuri farmaceutice ⭐⭐⭐⭐ 3/5
🤖Robotică Cele mai bune acțiuni robotizate ⭐⭐⭐ 2/5
👨‍🎓 Inteligența artificială Cele mai bune acțiuni de inteligență artificială ⭐⭐⭐ 1/5
Tehnologie 5G Cele mai bune acțiuni 5G ⭐⭐⭐ 4/5
🌈 Schimbările climatice / climatice Acțiuni climatice ⭐⭐⭐⭐ 1/5
⚙Semiconductori și jetoane Stocuri de cipuri și semiconductoare ⭐⭐⭐ 1/5
⚽ Fotbal și sport Cele mai bune acțiuni de fotbal ⭐⭐⭐ 2,5 / 5
💧Hidrogen Acțiuni mai bune cu hidrogen ⭐⭐⭐⭐ 4/5
🚗Automobile electrice Cele mai bune acțiuni cu mașina electrică ⭐⭐⭐⭐ 2/5
🚀Fintech Cele mai bune acțiuni Fintech
👜Lux Cele mai bune fapte Lux
🚕Automobil de conducere automată Auto-conducere auto-conducere cele mai bune acțiuni ⭐⭐⭐⭐⭐ 2,5 / 5
🛩Dronuri Cele mai bune acțiuni cu drone
🎮Jocuri Cea mai bună acțiune de joc 3.5


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Cumpărați acțiuni pe termen lung

Cealaltă opțiune pentru cei care doresc să investească în acțiuni este să cumpere acțiuni pe termen lung . În acest caz, merită să cântăriți investiția extrem de atent și trebuie, de asemenea, să aveți nervi de oțel pentru a rezista tentației de a vinde atunci când prețul acțiunilor se prăbușește.

În practică, este o investiție pe termen lung în care cumpărați o acțiune și o uitați (probabil amintindu-vă o dată pe an pentru a primi creditele dividendelor. Dacă există ). Este mai bine să cumpărați și să vindeți acțiuni în cursul zilei sau să faceți investiții pe termen lung? Nu există un răspuns unic, dar depinde mai ales de capital.

Dacă doriți să începeți să investiți cu un capital mic (de la 50 la 100 de euro), atunci este mai bine să cumpărați și să vindeți în cursul zilei . Dacă, pe de altă parte, aveți un capital foarte mare, atunci este indicat să evaluați și o investiție pe termen lung (dar nimic nu vă împiedică să susțineți, chiar și în acest caz, o activitate speculativă pe termen scurt).

Cumpărați acțiuni Amazon

Cumpărarea de acțiuni Amazon este de obicei primul lucru pe care îl fac începătorii atunci când încep să cumpere acțiuni. De ce? Acțiunile Amazon au cunoscut o creștere înspăimântătoare: oricine a cumpărat 1000 de dolari din aceste acțiuni în faza IPO s-ar regăsi acum cu un capital de peste un milion .

De ce facem acest exemplu? Tocmai pentru că mulți începători sunt tentați să le cumpere! Nu este o idee proastă în sine, dar trebuie întotdeauna să ținem cont de faptul că nici un stoc financiar nu este destinat să crească tot timpul, nici măcar acțiunile Amazon . Însuși Jeff Bezos, fondatorul și proprietarul Amazon, a recunoscut că în 30 de ani gigantul ar putea intra în criză.

Soluția este de a tranzacționa în mod inteligent , decidând întotdeauna în mod rațional dacă să cumpere acțiuni Amazon sau să le vândă scurt. Sau puteți decide întotdeauna să copiați cei mai buni comercianți de pe eToro și să îi lăsați să decidă ce să facă.

Către infinit și dincolo: acțiunile companiei au funcționat întotdeauna și au satisfăcut investitorii chiar și atunci când Amazon nu a fost încă capabil să genereze profituri. Astăzi, compania se află într-o stare excelentă de sănătate, are o expansiune foarte puternică și continuă să cucerească piețele. Obiectivul său, chiar și către 3.300 USD pe acțiune , nu pare să fie o idee proastă. Titlul a fost de-a lungul timpului lateral : ar putea fi taxa pentru următoarea urcare?

Cumpărați acțiuni Juventus

Un alt exemplu deosebit de interesant este cel al acțiunilor Juventus . Este o companie cu o capitalizare globală mică și fără perspective excepționale de câștig.Cu toate acestea, există traderi care se grăbesc să cumpere acțiuni Juventus . În acest caz, aspectul emoțional are o greutate puternică: micii comercianți care cumpără acțiuni Juventus sunt adesea fani.

Aceasta este și o atitudine greșită: acțiunile sunt cumpărate pentru a câștiga bani, nu pentru a urma o pasiune sportivă.

Cumpărați acțiuni Tesla

De ce să cumpărăm acțiuni Tesla ? Într-adevăr, dacă ar fi să luăm în considerare câștigurile pe acțiune, în conformitate cu principiile investiției valorice, nu ar trebui să le cumpărăm absolut, deoarece profiturile produse sunt într-adevăr scăzute în comparație cu capitalizarea.

În realitate, aceasta este investiția tipică de „creștere”: investitorii cumpără acțiunile nu pentru dividendele actuale plătite, ci anticipând că, în câțiva ani, Tesla poate domina cu adevărat sectorul auto și, prin urmare, poate plăti dividende mari acționarilor .

Evident, nimeni nu știe dacă această predicție este corectă sau nu, dar pentru moment cei care au cumpărat acțiuni Tesla au fost recompensați de piață .

Cumpărați stoc Pfizer

Cumpărarea acțiunilor Pfizer înseamnă concentrarea asupra unui sector, cel farmaceutic, care în mod paradoxal a fost favorizat de criza gravă indusă de Coronavirus. Pfizer, pe care l-am ales intenționat ca exemplu, s-a întărit foarte mult tocmai pentru că a produs unul dintre cele mai eficiente (și din păcate și mai scumpe) vaccinuri împotriva Coronavirusului.

Evident, atunci când cumpărați o acțiune, trebuie să vă amintiți întotdeauna că nici o acțiune nu poate continua să crească pentru totdeauna și trebuie să luați întotdeauna în considerare în detaliu analizele și rapoartele investitorilor.

Cumpărați stocuri legate de petrol

Pentru a completa imaginea noastră generală a stocurilor, să vorbim despre stocurile legate de petrol. Investiția în aceste tipuri de acțiuni, de exemplu cumpărarea acțiunilor Aramco , vă permite să plasați un pariu pe performanța petrolului.

De fapt, valoarea acțiunilor petrolului este strâns legată de tendința prețurilor petrolului.

Dacă credeți că petrolul va crește în preț, atunci ar trebui să cumpărați stocuri de petrol . Dacă credeți că va scădea prețul, atunci ar trebui să vindeți pe scurt aceste acțiuni.

Putem spune că cumpărarea de acțiuni legate de petrol este, din toate punctele de vedere, echivalentă cu achiziționarea de petrol, cu excepția faptului că este mai ușor și mai intuitiv și, prin urmare, este recomandat investitorilor mai puțin experimentați.

Cum se controlează riscurile

Este riscant să cumperi acțiuni? Evident că da, la fel ca toate investițiile financiare, cumpărarea acțiunilor poate prezenta și riscuri. Frumusețea este că folosești informații și alegi cele mai bune platforme de tranzacționare, aceste riscuri pot fi foarte limitate.

Ca? În primul rând, prin gestionarea banilor. Aceasta înseamnă să nu folosiți întregul capital depus în contul de tranzacționare (de exemplu, 50 de euro) pentru o singură operațiune.

Este întotdeauna recomandabil să împărțiți capitalul în acțiuni mici și să utilizați doar una dintre aceste acțiuni mici pentru fiecare operațiune . În acest fel, chiar dacă o tranzacție ar genera pierderi, impactul asupra capitalului global ar fi neglijabil.

Este posibil să tranzacționați cu sume atât de mici, deoarece cele mai bune platforme de tranzacționare garantează posibilitatea utilizării efectului de levier.

Un alt instrument fundamental pentru limitarea riscului este stop loss . Un stop loss este indicația precisă a nivelului maxim de pierderi pe care sunteți dispus să îl suferiți pentru o singură tranzacție.
Cele mai bune platforme vă permit să setați stop loss (și să îl declanșați la momentul potrivit). Folosirea stop loss-ului este un avantaj spectaculos pentru controlul riscurilor, păcat că mulți comercianți începători nu cunosc acest instrument sau nu știu cum să-l folosească.

Pentru aceasta, vă recomandăm întotdeauna să studiați această carte electronică fundamentală (care este, de asemenea, gratuită), care explică cum să utilizați cel mai bine toate instrumentele de tranzacționare.

Cea mai bună idee pentru a cumpăra acțiuni

De zeci de ani, Romania s-au obișnuit să folosească băncile pentru investițiile lor financiare . Rezultatele sunt acolo pentru toți de văzut: o serie nesfârșită de înșelătorii și scandaluri de tot felul, care au redus sute de mii de economisitori la trotuar. Și chiar și atunci când nu suferiți o adevărată înșelătorie , există întotdeauna comisioane foarte mari de plătit pentru orice operațiune pe care o faceți. De aceea nu recomandăm utilizarea băncilor din Romania pentru a cumpăra acțiuni . Nu există o bancă mai bună decât celelalte, deoarece toate percep taxe grele. Mult mai bine să funcționăm cu platformele de investiții independente pe care le-am prezentat în acest articol. Pe lângă faptul că nu sunt comisionate, acestea sunt foarte sigure și transparente.

Prin acest sistem aveți ocazia să acționați nu numai în sus (adică prin implementarea unei strategii de cumpărare), ci și în jos (adică prin implementarea unei strategii de vânzare în lipsă ).Alegerea intermediarului potrivit este, prin urmare, un pas crucial

Iată câteva caracteristici pe care trebuie să le aibă fiecare broker profesionist:

 • Prezența reglementărilor;
 • Sisteme de protecție a utilizatorilor;
 • Diferite piețe disponibile (asociate cu diferite burse mondiale de valori);
 • Servicii și instrumente de asistență;
 • Prin urmare, am efectuat o analiză completă pe piață, evidențiind cei mai buni brokeri care vă permit să tranzacționați și să cumpărați cele mai bune acțiuni.

Parametrii pentru evaluarea unei acțiuni

Care sunt principalii parametri pentru identificarea celor mai bune acțiuni? Premisa este că, în orice caz, depinde și de tipul de strategie pe care doriți să o implementați. Dacă sunteți comerciant intraday sau pe termen scurt sau mediu, sau dacă sunteți comerciant cu sertare.

În cazul comercianților intraday, adică a celor care operează într-o zi, calculele trebuie să fie rapide și se fac pe baza mai presus de toate mișcările perioadei foarte scurte, aprofundând graficele și știrile externe așteptate în timpul zilei.

Dacă, pe de altă parte, sunteți un comerciant de sertare, atunci trebuie să țineți cont de tendința stocului de-a lungul anilor, revenind chiar și în 5 ani anteriori. Pentru a înțelege cum s-a comportat titlul de-a lungul timpului, chiar și în fața anumitor contexte sau situații.

Acțiuni de cumpărat și vândute în aceeași zi

Aspectele pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când alegeți valori mobiliare pentru a investi în timp scurt / foarte scurt sunt mai presus de toate trei:

 • Volumurile mari de tranzacționare : număr mare de operațiuni efectuate pe stocul ales
 • Volatilitate zilnică semnificativă : stocul declanșează tendințe sau urcatoare semnificative în aceeași zi
 • Lichiditate : aceasta este diferența de preț a unui activ calculată pe un anumit orizont de timp
 • Mai precis, volumele mari de tranzacționare oferă acces la o piață mai receptivă.

Remunerația va fi imediată și va fi, de asemenea, posibil să se deducă tendința pieței și lichiditatea acțiunilor în cauză. Volumele mari indică adesea o piață în creștere și tendințe de urcare. Cu toate acestea, aveți grijă, deoarece în condiții de piață dinamice, este posibil să apară și o schimbare vizibilă. Ceea ce va fi contrar poziției noastre.

Volatilitatea este măsurată prin așa-numita „deviație standard”, care este foarte importantă pentru a înțelege schimbarea valorii unei acțiuni în comparație cu media raportată de obicei pe piață. Mișcările semnificative indică faptul că comercianții de zi reușesc să asigure un procent atractiv din veniturile din tranzacțiile lor.

Cumpărați acțiuni: întrebări frecvente

Care sunt cele mai bune stocuri de cumpărat?

Acestea sunt acțiunile pe care merită să pariați, deoarece sunt solide din punct de vedere financiar și pentru că au o volatilitate marcată. Evaluările depind, de asemenea, de tipul de strategie care trebuie pusă în practică, indiferent dacă este pe termen scurt, mediu sau lung.

Care sunt cele mai bune actiuni de cumpărat?

Iată câteva exemple: 

 • Facebook;
 • Amazon;
 • Microsoft;
 • Square;
 • Astra Zeneca;
 • BURSA DE VALORI BUCURESTI SA;
 • OMV PETROM S.A.;
 • S.N.G.N. ROMGAZ S.A. si altele.

Cei mai buni brokeri pentru a investi în Bitcoin

Broker Depozit Min Reguli investitie
50 USD CySEC 109/10, FCA 583263
250 USD CySEC 169/12, FCA 522157
250 USD CySEC 250/14

FAQ

Cum să cumpărați cele mai bune acțiuni?

Profitând de platformele CFD care oferă comisioane mici și spread-uri competitive.

Care sunt cele mai bune acțiuni de cumpărat în 2021?

2021 continuă să fie un an deosebit de agitat pentru piețe. Date financiare Lista noastră este actualizată constant – și îi sfătuim pe toți să o verifice.

Cum să cumperi cele mai bune acțiuni?

Există mai mulți brokeri care vă permit să cumpărați acțiuni: cele mai bune astăzi sunt eToro , XTB și PLUS500.

Cât de mult este nevoie pentru a cumpăra cele mai bune acțiuni?

Astăzi este nevoie doar de câteva sute de euro pentru a începe tranzacționarea în acțiuni. Bani care sunt suficienți chiar dacă vrem să cumpărăm mai multe acțiuni.

Vor câștiga cu siguranță cele mai bune stocuri din 2021?

Nu. Strategiile trebuie ajustate în timp, mai ales într-un an turbulent, cum ar fi 2021. Nu există guru capabili să indice acțiuni care vor crește cu siguranță.

Piețele sunt în jos, ar trebui să nu mai investesc?

Nu neaparat. Cu vânzarea în lipsă, chiar și cei mai slabi performanți pot deveni o investiție excelentă.

 

Leave a Reply