eToro Demo pentru tranzacționare: Cum să deschideți un cont virtual

Cei care tranzacționează online vor fi auzit cu siguranță de eToro, un broker cunoscut în toată lumea cu o bază incredibil de mare și variată de utilizatori: gândiți-vă că platforma revoluționară tocmai a depășit 10 milioane de utilizatori în 140 de țări .

Verdictul exprimat de utilizatorii rețelei pe eToro este pozitiv . Majoritatea comercianților sunt de acord că piatra de temelie a acestui broker este tranzacționarea socială , care este sistemul care vă permite să intrați în contact direct cu cei mai buni investitori și să copiați automat mișcările lor fără costuri suplimentare .

eToro Demo pentru tranzacționare

eToro

eToro

eToro este o platformă sigură și fiabilă, cu o gamă largă de active pe care să le tranzacționați. Se adresează atât comercianților profesioniști, cât și celor începători cărora le oferă o platformă completă și funcțională, care acordă multă importanță clarității și ușurinței de utilizare .

Cei Începătorii pot descărca ghid gratuit la eToro online pentru a începe să investească în mod conștient evitând toate acele erori care comit newbies din cauza lipsei de experiență.

Brokerul oferă, de asemenea, un cont Demo gratuit care vă permite să exersați cu bani virtuali fără a risca niciun risc economic.

eToro cont demo

eToro oferă o formare solidă menită să ofere clienților cunoștințele necesare pentru a învăța cum să utilizeze platforma și să facă primii pași în lumea tranzacțiilor online într-un mod conștient. Pe lângă cursuri , platforma oferă clienților săi un cont demo gratuit sau un cont de bani virtuali cu un sold de 100.000 USD pentru a-și putea testa strategiile și a-și îmbunătăți abilitățile înainte de a începe să investească cu bani reali .

Procedura de urmat pentru a deschide un cont demo pe eToro este foarte simplă. Doar conectați-vă la platformă, completați formularul corespunzător cu datele dvs. personale și faceți clic pe Creare cont . Odată ce contul a fost creat, pur și simplu selectați opțiunea Virtual pentru a începe să practicați cu un portofel virtual de 100.000 USD , fără a fi nevoie să descărcați niciun program. Când vă simțiți gata să tranzacționați pentru bani reali , reveniți la versiunea reală.

Posibilitățile puse la dispoziție de acest software sunt cu adevărat nelimitate, puteți cumpăra criptomonede pe eToro sau tranzacționa cumpărând acțiuni și acțiuni ale companiilor și multinaționalelor .

Utilizarea demonstrației eToro este una dintre cele mai bune modalități de a încerca platforma și diversele instrumente de tranzacționare pe care le are, precum și de a pune în practică ceea ce ați învățat în ghidul nostru.

Pentru toți începătorii din sector, să începem de la elementele de bază: eToro este un broker de tranzacționare online care operează legal în Romania și Europa și accesibil din rețea de către orice utilizator adult.

Mai precis, este o companie de servicii financiare care oferă investitorilor o platformă ușor de utilizat pentru accesarea tuturor piețelor prin orice dispozitiv conectat la internet.

După cum vom vedea în prima lecție a ghidului nostru complet eToro, obținerea unui cont demonstrativ eToro este complet gratuită.

În acest fel, puteți începe să exersați fără niciun risc, deoarece eToro vă atribuie, odată ce contul dvs. demo este activat, un fond virtual cu care puteți tranzacționa la fel ca în contul dvs. real.

Avantajul este că puteți începe să practicați tranzacționarea cu eToro prin evaluarea diferitelor produse de pe platformă.

În acest fel, vă veți putea bucura de platforma eToro cu o structură care este o adevărată bijuterie în lumea tranzacționării, precum și de a fi ușor de utilizat.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Cum functioneaza eToro

Cu contul demo puteți tranzacționa fără a vă risca capitalul: eToro vă va oferi 100.000 de dolari virtuali , adică fonduri false pentru a fi utilizate pe piața de valori, cu scopul de a învăța să stăpâniți platforma brokerului care înfățișează taurul.

Prin urmare, este configurat ca o adevărată simulare de tranzacționare online gratuită . Tot ce trebuie să vă înregistrați este o adresă de e-mail și un număr de telefon (nu vă faceți griji, nu veți fi deranjați de apelurile telefonice).

Prin urmare, cu un cont demo de tranzacționare online, nu puteți pierde și nici nu puteți câștiga bani reali.

Avantajul pe care îl veți obține din acesta este dat cu siguranță de experiența în utilizarea platformei!

Dacă doriți și fără nicio obligație, vă puteți transforma ulterior contul demonstrativ eToro într-un cont real și puteți investi online real (vom vedea mai târziu cum).

Cont demo

Pentru a deschide un cont demo cu eToro este nevoie de doar câteva minute și nu este nevoie de nici o descărcare (totul, în Romania , se poate face de pe site) . Să analizăm împreună procedura de implementat pentru a ne asigura că nu greșim.

Pentru contul demo de 100.000 USD, faceți clic aici: eToro.it . Va apărea o filă nouă cu pagina de care aveți nevoie.
Acum trebuie să completați câmpurile necesare pentru înregistrare . De asemenea, va trebui să introduceți numărul de telefon, dar nu vă faceți griji, deoarece eToro nu vă va deranja (așa cum s-ar putea întâmpla cu alți brokeri).

Pentru a deschide un Cont Demo mai jos ai posibilitatea in 5minute sa iti creezi contul demo pe eToro:urmeaza butonul de jos Demo:

În acest moment, verificați e-mailurile (adresa utilizată pentru înregistrare). Veți găsi unul de la eToro ; deschideți-l și faceți clic pe butonul verde „Verificați e-mailul meu”


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

eToro demo: ce este un portofel virtual

Până acum veți fi înțeles că, pentru a învăța cum să utilizați platforma, contul demo eToro trebuie utilizat pentru a practica.

În special, vă recomandăm să vă familiarizați cu principalele sale caracteristici,unde puteți profita de întreaga putere a tranzacționării sociale replicând investițiile altor operatori.

  • Copyportfolios  funcție care vă permite să copiați fonduri de investiții;
  • Piețe: secțiune în care să finalizați tranzacțiile pe care le-ați decis.

Contul demonstrativ eToro este identic cu cel real (cu excepția faptului că banii folosiți sunt falși), așa că atunci când vă familiarizați cu contul demo veți putea folosi și contul real.
eToro este o platformă de tranzacționare cu mai multe active care oferă posibilitatea de a investi în acțiuni și criptomonede, precum și de a tranzacționa CFD-uri.

Social Trading: exclusiv al brokerului eToro

Și iată-ne la punctul forte: platforma eToro Social Trading. După cum am menționat deja, în comparație cu alți brokeri de tranzacționare de încredere, eToro oferă un serviciu exclusiv al cărui deținător este și autorul. Acest broker a început să tranzacționeze online acum mulți ani. Platformele propuse inițial utilizatorilor erau două: OpenBook pentru tranzacționare socială și WebTrader pentru investiții tradiționale online.

Ulterior, revoluția: cele două platforme au fost combinate într-un singur software capabil să reconcilieze tranzacționarea tradițională cu inovația socială. Practic, faceți Social Trading faceți clic aici pentru a încerca platforma acum * (67% din conturile investitorilor cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor)

cu eToro înseamnă interacțiunea cu piețele și, în același timp, cu alți operatori. Cu o serie de avantaje pentru toată lumea.

Cei mai puțin experimentați pot face tranzacții online, Etoro urmărind operațiunile de piață ale profesioniștilor sau îi pot cere sfaturi. Cei mai de succes investitori pot face schimb de idei și prognoze, rafinându-și în continuare strategiile de tranzacționare . Brokerul eToro a fost primul care a avut intuiția de a aplica conceptul de rețea socială la tranzacționarea online , un experiment foarte reușit care a condus acest brand la atingerea faimei mondiale.

Concluzii

Evaluarea generală pe care o oferim brokerului eToro este absolut pozitivă. Este o companie de brokeraj financiar pentru tranzacționare online care a atins cu succes milioane de clienți din întreaga lume , datorită capacității de a inova continuu, într-un sector în continuă creștere. Platforma este potrivită atât pentru comercianții începători, cât și pentru investitorii profesioniști . Practic, oricine poate obține avantaje tranzacționând cu eToro.

De la capacitatea de a copia cei mai buni profesioniști în investiții până la posibilitatea de a profita de cele mai bune instrumente de tranzacționare în circulație: totul este gestionat aici pentru a garanta comercianților o experiență satisfăcătoare, dar mai presus de toate profitabilă.

Pentru a gasi toate informatiile necesare urmareste pagina Revizuire eToro.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.