Cumpărarea acțiunilor Facebook: cel mai bun ghid pentru începători

Acum există mulți comercianți începători care doresc să înțeleagă cum să cumpere acțiuni de pe Facebook . Deși nu sunt experți, sunt interesați de acțiunile marilor companii și încep să investească în acțiuni.Cumpărarea acțiunilor pentru a juca pe piața bursieră este posibilă folosind diferite canale, dintre care primul este Trading CFD, care le permite celor care au un buget mediu-mic să investeascăpentru a juca pe bursă.

Cealaltă metodă este să contactați banca dvs., dar este de obicei cea mai puțin utilizată, deoarece este necesar să investiți sume pe care nu le poate permite toată lumea, ceea ce nu se întâmplă dacă decideți să investiți în tranzacționare online .Tranzacționarea CFD vă permite să urmăriți mișcările bursiere ale acțiunilor care ne interesează, chiar și fără a investi bani.

Desigur, pentru a câștiga cu CFD Trading, trebuie să faceți o investiție minimă , care este cea cerută de majoritatea platformelor de tranzacționare.

Cu cât investiți mai mult, cu atât câștigați mai mult, cu atât investiți mai puțin, cu atât câștigați mai puțin.
CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 65% din conturile investitorilor cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Trebuie să știți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă pierdeți banii.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Scurtă prezentare a Facebook

Facebook, Inc. oferă diverse produse pentru conectare și partajare prin dispozitive mobile, computere personale și alte suprafețe din întreaga lume.

Produsele sale includ site-ul Facebook și aplicația mobilă care permite oamenilor să se conecteze, să partajeze, să descopere și să comunice între ei pe dispozitive mobile și computere personale; Instagram, o comunitate pentru partajarea poveștilor vizuale prin fotografii, videoclipuri și mesaje directe; Messenger, o aplicație de mesagerie pentru comunicarea cu alte persoane, grupuri și companii pe diverse platforme și dispozitive; și WhatsApp, o aplicație de mesagerie mobilă.

Compania oferă, de asemenea, tehnologia Oculus pentru realitatea virtuală și platforma de conținut, care permite oamenilor să intre într-un mediu interactiv și captivant pentru a se antrena, a învăța, a juca, a consuma conținut și a se conecta cu ceilalți.La 31 decembrie 2017, avea aproximativ 1,40 miliarde de utilizatori activi zilnic. Facebook, Inc. a fost fondată în 2004 și are sediul în Menlo Park, California.

Investiția în acțiuni Facebook cu CFD Trading

Înainte de a explica cum să investiți în acțiuni Facebook, va fi important să înțelegeți cum funcționează tranzacționarea CFD. și ce este.

CFD înseamnă Contract for Difference. Este un instrument derivat, ceea ce înseamnă că nu dețineți activul subiacent pe care îl tranzacționați, ci că încheiați un contract futures și diferențele de decontare se fac în numerar, mai degrabă decât cu livrarea activelor fizice.
CFD-urile vă permit să tranzacționați o gamă largă de instrumente, inclusiv Forex, indici, mărfuri etc.

Dacă doriți să tranzacționați acțiuni, de exemplu, este mult mai ușor să utilizați un CFD decât să mergeți la o bancă pentru a cumpăra acțiunile. CFD-urile oferă comercianților avantajele investiției într-o acțiune, fără a deține efectiv acesteia.

Un CFD vă permite, de asemenea, să mergeți lung, adică să cumpărați și să mergeți scurt, adică să vindeți , pe piața financiară aleasă, conform previziunilor dvs. personale.

Aceasta înseamnă că puteți încerca să câștigați bani atât de pe o piață în creștere, cât și de pe o piață în scădere.Acest lucru se datorează faptului că un CFD este un acord între două părți. Vânzătorul va plăti cumpărătorului diferența dintre valoarea curentă a unui activ și valoarea acestuia la „momentul contractului”.

Avantajele CFD-urilor sunt multe, unul dintre ele este pârghia.

CFD-urile au un levier mai mare decât tranzacționarea tradițională. Pârghia standard pe piața CFD începe cu o marjă de până la 2% și poate ajunge până la 30%, cerințele de marjă mai mici înseamnă o cheltuială de capital mai mică pentru comerciant sau investitor și randamente potențiale mai mari.
Cu toate acestea, creșterea pârghiei vă poate lărgi și pierderile.

Mulți brokeri CFD oferă produse pe toate piețele mondiale majore, permițând accesul non-stop.
Unele piețe au reguli, altele cer investitorului să împrumute instrumentul înainte de a vinde scurt sau au cerințe de marjă diferite pentru pozițiile scurte și lungi. CFD-urile pot fi închise oricând fără costuri de finanțare, deoarece comerciantul nu deține niciodată activul suport.

Brokerii CFD oferă multe dintre aceleași tipuri de comenzi ca și brokerii tradiționali.

De brokerii castiga , atunci când comerciantul plătește răspândirea și cele mai multe nu percepe comisioane.

 • pentru a cumpăra, un comerciant trebuie să plătească prețul cerut;
 • pentru a vinde comerciantul trebuie să plătească prețul ofertei;
 • acest spread poate fi mic sau mare, în funcție de volatilitatea spread-urilor subiacente, iar spread-urile fixe sunt adesea disponibile .

Unele piețe necesită cantități minime de tranzacționare a capitalului sau impun limite cantității de tranzacții zilnice care poate fi efectuată în anumite conturi. Piața CFD nu este obligată de aceste reguli și toți deținătorii de conturi pot tranzacționa zilnic dacă doresc.

Brokerii CFD sunt disponibili pe acțiuni, indici, criptomonede,(cumapara bitcoin) valute, ETF-uri și mărfuri, astfel încât cei care doresc să parieze pot face acest lucru pe diferite piețe financiare și pot tranzacționa CFD-uri ca alternativă la bursele tradiționale.

Tranzacționarea CFD-urilor, după cum înțelegeți, este ușor de înțeles …

Ești începător? Am creat un exemplu simplu doar pentru dvs.:

 • Exemplu Cum să tranzacționați cu CFD-uri.

Pentru a cumpăra acțiuni Facebook aveți nevoie de:

 • Alegeți o platformă de tranzacționare CFD din tabelul de broker de mai jos;
 • Faceți clic pe „DEMO” și deschideți un cont Demo gratuit;
 • Urmați instrucțiunile de pe platformă și începeți să practicați tranzacționarea imediat!

Cum și de unde pot cumpăra acțiuni Facebook?
Există numeroase platforme care vă oferă posibilitatea de a tranzacționa online, dintre care cele mai bune sunt:

DESCHIDE UN CONT DEMO GRATUIT CU ETORO

67% din conturile investitorilor cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Cryptoassets sunt produse de investiții nereglementate foarte volatile. Fără protecția investitorilor din UE. Deoarece vă permite să deschideți un cont demo gratuit fără a face nicio depunere pentru a utiliza demo-ul.

Pentru a începe să investiți în acțiuni Facebook:
Care este simbolul stoc Facebook?
Facebook, Inc. Acțiuni obișnuite pe NASDAQ cu simbolul „FB”.

Cine sunt managerii Facebook?

Facebook, Inc. Echipa de gestionare a stocurilor comune include:

 • Domnul Mark Elliot Zuckerberg: Fondator, președinte și CEO (vârsta de 34 de ani);
 • Domnul David M. Wehner: director financiar (49 de ani);
 • Dna Sheryl Kara Sandberg: director operațional și director (49 de ani);
 • Dl Michael T. Schroepfer: șef de tehnologie (vârsta de 43 de ani);
 • Dl. Christopher K. Cox: Ofițer de produs principal (35 de ani).
 • Prognoza Facebook : vorbesc analiștii de pe Wall Street.

Acoperirea de știri despre acțiunile FB a mers destul de bine săptămâna aceasta , potrivit Accern Sentiment. Accern evaluează sentimentul acoperirii știrilor prin revizuirea a peste douăzeci de milioane de știri și surse de blog în timp real. Accern clasifică acoperirea companiilor publice pe o scară de la -1 la 1, cu scorurile cele mai apropiate de una dintre cele mai favorabile. Facebook, Inc. Common Stock a obținut un scor de opinie media și zvonuride 0,18 pe scara Accern.

De asemenea, aceștia au atribuit titlurilor de presă ale companiei de rețele sociale un scor de impact de 46,57 din 100, indicând faptul că este puțin probabil ca acoperirea știrilor recente să aibă un efect asupra prețului acțiunilor companiei în viitorul apropiat.

Iată câteva citate recente de la analiștii de cercetare de pe Facebook, Inc. Stoc de stoc comun:

Potrivit Zacks Investment Research: Rezultatele din al doilea trimestru ale Facebook au fost afectate de o încetinire a ritmului de creștere a utilizatorilor, în principal din cauza preocupărilor tot mai mari privind confidențialitatea datelor. În plus, poziția prudentă a companiei a afectat încrederea investitorilor. o rată mai rapidă decât veniturile din 2019.

Investițiile agresive în inițiative legate de îmbunătățirea transparenței anunțurilor, eliminarea conturilor false și reducerea știrilor false ar afecta cu siguranță profitabilitatea pe termen scurt. În plus, povestirile mai lente și monetizarea prin Messenger ar dăuna creșterii de vârf a Facebook Creșterea concurenței este, de asemenea, o problemă, chiar și acțiunile au subperformat industria în ultimul an ”;

Analiștii Stifel Nicolaus au comentat: „Îmi vine în minte fraza lui Warren Buffett:„

Încrederea este ca aerul pe care îl respirăm – când este prezent, nimeni nu-l observă, când este absent, toată lumea îl observă ”.

Puncte cheie 1. A devenit evident în timpul audițiilor că Mark Zuckerbergel cunoaște mai mult tehnologia decât membrii Congresului. Din păcate, pentru Facebook și industrie, cunoștințele extinse ale politicienilor asupra problemelor reale nu sunt o condiție prealabilă pentru reglementare.

Este nevoie doar de câțiva membri ai Congresului interesați de subiectele în cauză (confidențialitate, securitate, concurență și protecția consumatorilor) pentru a începe procesul de creare a regulilor pentru companiile de internet, la fel ca cele care există în aproape orice alt sector. pentru a proteja consumatorii și că dimensiunea și practicile comerciale ale Facebook au servit drept catalizator.

Atentie!!!

Cei mai buni brokeri pentru a investi în Bitcoin

Broker Depozit Min Reguli investitie
50 USD CySEC 109/10, FCA 583263
250 USD CySEC 169/12, FCA 522157
250 USD CySEC 250/14

Leave a Reply