Cumpara Bitcoin: Ghid pentru începători de la zero [2021]

Interesul pentru criptomonede și în special pentru Bitcoin crește zi de zi: creșterea acestei ultime perioade continuă să fie exponențială, iar mii de noi investitori contribuie zilnic la creșterea valorii de piață din ce în ce mai mult. În următoarele câteva rânduri vom vedea în special cum și unde să cumpăr Bitcoin.

În domeniul financiar, este dificil să găsești o noutate mai interesantă: Bitcoin-urile s-au impus ca moneda digitală prin excelență. Am crezut că un ghid care a făcut un pic de ordine pe această temă ar putea fi util atât celor care se apropie de lumea criptomonedelor, cât și celor mai experimentați.

Cumpărarea Bitcoin în 2021

Acesta ar putea fi momentul potrivit pentru a intra pe piața Bitcoin, jetonul pierzând aproape 43% din vârful său din 2021, atins la mijlocul lunii aprilie și stabilit la 64 829 dolari. Declinul este, prin urmare, deosebit de convenabil pentru cei care, continuând să creadă în soliditatea monedei și în perspectivele sale pe termen lung, doresc să intre pe piață prin exploatarea slăbiciunii sale temporare. Prin urmare, în prezent, indiferent dacă doriți să tranzacționați sau să cumpărați monedă digitală direct la un schimb, este posibil să faceți acest lucru la un preț mult mai ieftin decât în ​​urmă cu câteva luni, când Bitcoin a fost la maxim.

Online puteți găsi multe platforme unde puteți tranzacționa Bitcoin, dar doar unele sunt într-adevăr sigure și recunoscute ca schimburi serioase și fiabile. Unul dintre acestea este cu siguranță eToro , poate cel mai cunoscut, datorită și faptului că a fost unul dintre primii din Romania care a oferit posibilitatea de a investi în criptomonede și Bitcoin.

Este o platformă sigură, legală și ușor de utilizat, care vă permite să luați legătura cu cei mai buni traderi de pe piață și să le copiați strategiile. Un adevărat sistem de copiere, cu care puteți aplica aceste strategii direct operațiunilor dvs.

Pentru a cumpăra Bitcoin (sau orice altă criptomonedă minoră) direct, trebuie mai întâi să deschideți un cont la un comerciant cu amănuntul, numit bursă, care, pe lângă faptul că acționează ca o mediere între investitor și piață, se ocupă și de deținerea banilor virtuali în interiorul așa-numitului portofel, adică un portofel digital real.

Există numeroase schimburi cu care este posibil să cumpărați jetoane, cu toate acestea, înainte de a continua operațiunea, este recomandabil să vă informați despre fiabilitatea acestora, poate căutând recenzii ale altor utilizatori pe net.

În acest studiu aprofundat pe care vă recomandăm să-l citiți până la final, vom încerca să înțelegem împreună cum să cumpărați Bitcoin și cum să investiți în BTC cu tranzacționarea . Vom afla împreună care sunt diferențele dintre cele două modalități diferite de a participa la afacerea Bitcoin și cum puteți investi direct, cumpărând BTC sau investiți indirect cu CFD-uri.

Acestea fiind spuse, sperăm că acest ghid vă va fi util pentru a putea cumpăra orice întârziere și pentru a aborda tranzacționarea BTC cu o mai mare conștientizare!

Cei mai buni brokeri pentru a investi în Bitcoin

Broker Depozit Min Reguli investitie
50 USD CySEC 109/10, FCA 583263
250 USD CySEC 169/12, FCA 522157
250 USD CySEC 250/14

Iată, deci, că accentul nostru de astăzi nu poate începe decât prin sublinierea modului în care puteți investi în BTC:

cumpărând criptomoneda direct și ținând-o în portofel. Puteți face acest lucru folosind unul dintre cele mai cunoscute schimburi de pe piața din Romania(vă recomandăm să utilizați eToro ). Odată ce operațiunea este finalizată, veți deține BTC, pe care îl puteți ține în portofel.

Evident, făcând acest lucru pentru a câștiga bani cu Bitcoin, va trebui să sperați că prețurile Bitcoin vor crește, astfel încât să puteți revinde BTC la un preț mai mare și să profitați de diferența dintre prețul de achiziție și preț de vânzare.

Desigur, având în vedere că sunteți un proprietar direct și eficient al BTC, puteți utiliza și criptomonede pentru alte operațiuni, cum ar fi plăți sau transferuri de bani către prieteni sau rude;investițiile în criptomonede prin CFD-uri , care sunt instrumente financiare derivate al căror preț fluctuează exact ca cel al activului suport (în acest caz, Bitcoin) fluctuează.

După cum am văzut deja când ne-am ocupat de cum să cumpărăm și să investim pe Ethereum, investiția în BTC cu CFD-urile unui broker precum eToro vă va permite să profitați de versatilitatea maximă din această operațiune, de exemplu, veți câștiga atât când piața crește și când piața cade.

De fapt, tot ce trebuie să faceți este să preziceți corect modul în care se va schimba prețul Bitcoin .
Dacă aveți ceva experiență în acest subiect, probabil că ați realizat că diferențele dintre cumpărarea Bitcoin cu un schimb și investiția în Bitcoin CFD-uri cu un broker sunt cu siguranță mai numeroase. Veți găsi confirmarea acestui lucru în rândurile următoare, în care am ales să explorăm câteva aspecte deosebit de importante cu privire la modul în care puteți cumpăra și investi în Bitcoin.

Cumpara Bitcoin cu un broker eToro

Acum, că ați înțeles că puteți cumpăra Bitcoin folosind serviciile profesionale și platformele calificate ale unei bănci precum Binance, nu mai este nimic de făcut decât să mergeți pe a doua cale alternativă pe care am prezentat-o ​​pe scurt mai sus și care este reprezentată de posibilitatea de tranzacționare a Bitcoin cu un broker CFD reglementat și autorizat, cum ar fi eToro (site-ul oficial) , care considerăm fără îndoială cel mai bun serviciu din această categorie.

eToro

eToro

Motivele care ne determină să preferăm eToro ca broker de referință pentru tranzacționarea BTC sunt numeroase și cu siguranță le putem rezuma pe cele principale din această listă scurtă:

Platforma sa de tranzacționare este foarte profesională, dar, în același timp, este extrem de simplă de utilizat. Oricine, chiar și comercianții fără experiență, îl va putea folosi fără probleme;

-Serviciul de tranzacționare eToro vă permite accesul gratuit la mii de active diferite pe care le puteți utiliza ca CFD-uri subiacente și, printre acestea, se evidențiază toate cele mai cunoscute criptomonede, într-o listă actualizată periodic de broker; serviciul său de asistență este foarte bun, cu experți în limba roamna care vă vor răspunde la toate întrebările;

-Puteți investi pe piețele financiare chiar și fără a alege niciun produs de investiții.

De fapt, eToro copytrading vă va permite să căutați profit prin simpla copiere a ceea ce fac cei mai cunoscuți și renumiți comercianți!
Este clar că factorii determinanți pe care i-am rezumat mai sus sunt doar vârful aisbergului pe care vă sfătuim să-l descoperiți direct, pentru a înțelege cât de avantajos este să tranzacționați Bitcoin cu eToro .

Pentru a face acest lucru și chiar înainte de a înțelege cum să deschideți un cont de tranzacționare pe eToro și să investiți în BTC , am dori să încheiem această scurtă introducere cu o reflecție asupra a ceea ce înseamnă a investi în CFD-uri.

Pe scurt, cel propus de brokeri este o modalitate utilă de a putea cumpăra Bitcoin fără comisioane , deoarece remunerația pentru broker (care cu siguranță nu funcționează gratuit!) Nu va fi caracterizată de costurile pentru cumpărare sau vânzare, ci prin spread, sau diferențialul dintre prețul de cumpărare și prețul de vânzare al CFD. Datorită acestui serviciu vi se va permite, prin urmare, să cumpărați Bitocin cu PayPal sau să cumpărați Bitcoin cu un card de credit într-un mod simplu, gratuit și imediat.

Mergând mereu pe principalele avantaje ale tranzacționării Bitcoin cu eToro, nu putem să nu subliniem faptul că platforma sa este extraordinar de simplă și, prin urmare, chiar și cei care nu sunt familiarizați cu tranzacționarea online și cu investițiile în general, vor putea duce la finalizarea această operațiune imediat. Dacă este nevoie, există posibilitatea de a apela la serviciul de asistență pentru clienți al operatorului.

Cumpara Bitcoin

De Retinut!!!!!
De ce sunt atât de multe escrocherii Bitcoin? Pe de o parte, Bitcoin a devenit faimos: toată lumea crede că puteți câștiga bani ușori cu Bitcoin chiar și începând de la zero (și acest lucru nu este în totalitate adevărat).

Pe de altă parte, există schimburi, adică site-uri de unde este posibil să cumperi Bitcoin. Din păcate, aceste site-uri acționează în afara oricărui tip de reglementare și, prin urmare, ascund adesea escrocherii reale. Foarte des, schimburile funcționează doar pentru o anumită perioadă de timp, apoi se închid, făcând ca Bitcoin-urile utilizatorilor să dispară.

Chiar și în cazul în care începătorul se întâmplă cu un schimb care nu fură (și trebuie să fie deja foarte norocos), el se găsește întotdeauna cu două probleme foarte grave: comisioanele mari plătite pentru a cumpăra Bitcoin și dificultatea extremă de utilizare pentru mulți dintre ele.aceste schimburi .

Deschizi un cont pe eToro și să tranzacționezi Bitcoin

În acest moment, în speranța de a vă fi intrigat puțin despre posibilitățile pe care vi le oferă acest broker, putem integra doar evaluările de mai sus încercând să înțelegem cum să deschideți un cont pe eToro și să tranzacționați pe Bitcoin.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Ei bine, indicațiile sunt puține și foarte simple!

În primul rând, deschiderea unui cont pe site-ul oficial eToro este o operațiune gratuită pe care o puteți face în câteva secunde. Nu există cheltuieli, explicite sau ascunse, nici pentru deschiderea, nici pentru închiderea relației. Toate tranzacțiile principale sunt fără costuri directe, deoarece – așa cum am subliniat – brokerul își primește remunerația numai și exclusiv din spread.

Deci, dacă sunteți interesat să deschideți un cont la acest broker, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la site-ul oficial eToro și să faceți clic pe butonul de înregistrare. Introduceți datele dvs. principale de contact, adresa de e-mail și confirmați dorința de a vă deschide un cont!

În acest moment, accesați căsuța de e-mail și confirmați adresa:

veți fi redirecționat imediat către site-ul eToro pentru a finaliza operațiunea de deschidere a contului. Va trebui să încărcați documentele dvs. personale de identitate și să furnizați câteva informații despre cunoștințele și competența dvs. financiară (nimic complicat, nu vă faceți griji!).

În câteva minute eToro vă va confirma că contul a fost deschis și nu veți mai avea nimic de făcut decât să alegeți cum să tranzacționați.

Brokerul vă permite să investiți în modul demo : veți intra, așadar, într-un mediu virtual în care nu veți cheltui banii, ci cei fictivi, puse la dispoziție de broker. Gândiți-vă la asta ca la un fel de sală de gimnastică, unde vă antrenați pentru a înțelege cum funcționează lucrurile înainte de a investi cu bani reali.

Alternativ, puteți deschide și utiliza direct un cont real care, după cum puteți ghici, pentru a putea fi utilizat – dacă nu ați făcut deja acest lucru – vă va cere să vă plătiți fondurile, prin transfer bancar, card de credit sau alte instrumente de plată aici accesibil.

Faceți clic aici pentru a deschide un cont gratuit pe eToro și pentru a tranzacționa Bitcoin cu CFD-uri !

Cum funcționează eToro

Acum, că știm că eToro nu este o înșelătorie, să examinăm cum funcționează. iar Toro este, în primul rând, un broker de tranzacționare online gratuit . Nativ platforma de tranzacționare de eToro este foarte simplă și intuitivă (mult mai intuitiv decât MetaTrader, pentru a înțelege) și , prin urmare , oferă un mediu ideal pentru cei care încep de la zero.

Cu brokerul eToro este posibil să tranzacționați:

  • Valute
  • Acțiuni
  • Criptomonede
  • Materii prime

În practică, este posibil să speculăm pe toate piețele financiare majore . Cu eToro, de exemplu, este posibil să investiți pe toate bursele majore mondiale și pe toate perechile valutare.

eToro a fost unul dintre pionierii criptomonedelor și, în zilele noastre, oferă posibilitatea de a opera practic pe toate criptomonedele majore și, de asemenea, pe cele emergente. În acest context, eToro dezvoltă, de asemenea, proiecte foarte inovatoare.

Este important să subliniem modul în care eToro garantează posibilitatea de a tranzacționa cu CFD-uri, dar și de a cumpăra acțiuni și criptomonede direct.

În acest fel, cei care doresc pot specula în sus sau în jos folosind, de asemenea, pârghia financiară avantajoasă folosind CFD-uri (contracte pentru diferență).

Pe de altă parte, cei care doresc să investească pe termen lung au posibilitatea de a cumpăra acțiuni și criptomonede fără a plăti niciun fel de cost.
eToro este prima platformă de investiții sociale din lume. Cu eToro nu numaică puteți cumpăra Bitcoin și alte criptomonede,dar este, de asemenea, posibil să interacționați cu alți utilizatori și, mai presus de toate, să le copiați automat și gratuit.

În practică, multe principate deschid un cont pe eToro și selectează cei mai buni investitori , cei care au obținut cele mai mari profituri în trecut. Copierea acestor persoane înseamnă, de exemplu, cumpărarea și vânzarea Bitcoin exact atunci când o fac.

În acest fel începătorii reușesc să obțină aceleași profituri ca și investitorii profesioniști și, în același timp, își învață și secretele.

Cei mai buni comercianți cu eToro

eToro

eToro

Este inutil să ascundem că succesul imens al eToro în rândul comercianților începători se datorează posibilității de a copia, într-un mod complet automat, ceea ce fac cei mai buni comercianți. eToro este probabil singurul sistem automat de tranzacționare care funcționează cu adevărat  și garantează rezultate pozitive.

Cum este posibil? Datorită sistemului patentat Copytrading. Acest sistem garantează identificarea comercianților care au câștigat maximul posibil în trecut. Cu un simplu clic puteți începe să copiați acești comercianți și să replicați automat toate tranzacțiile lor.

Este evident că mulți comercianți începători obțin astfel două avantaje valoroase : pe de o parte, pot începe să tranzacționeze profitabil și, pe de altă parte, pot învăța să tranzacționeze online observând ceea ce fac giganții pieței.

Atenție: aceasta nu este o modalitate de a câștiga bani ușori, pentru a obține cele mai bune rezultate trebuie să aplicați și strategiile corecte.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Leave a Reply