eToro Bitcoin: cum să tranzacționați, sfaturi și indicații [2021]

Ei bine, chiar și după un deceniu de fluctuații și Satoshi Nakamoto neidentificat, Bitcoin continuă să fie în top. Pentru a fi mai precis, Bitcoin este cea mai mare cripto monedă din lume. Deci, răspunsul este un da mare, Bitcoin este o modalitate de a câștiga bani.

Din moment ce vi se pare încrezător, următoarea întrebare implicită este: cum câștigați bani cu Bitcoin? Există o listă lungă de opțiuni, cele mai populare fiind extragerea Bitcoin, tranzacționarea, investițiile, câștigurile afiliate și câștigurile micro.

Pot câștiga bani cu Bitcoin?

Cu toate acestea, nu există o metodă unică de a face bani cu Bitcoin. Suma de bani pe care o veți genera depinde de toleranța la risc și de metoda pe care o alegeți.

Această postare va discuta șapte dintre cele mai bune moduri de a câștiga bani cu Bitcoin. Indiferent dacă sunteți un investitor instituțional sau un debutant complet în criptomonede.

Cum câștig bani cu Bitcoin?

Iată cele mai bune șapte modalități de a învăța cum să câștigi Bitcoin:

  • Comercial;
  • Investi;
  • Extracție;
  • Micro câștiguri;
  • Acceptați Bitcoin ca plată;
  • Împrumut;
  • Venituri afiliate.

Cat costa eToro?

Există, de obicei, patru tipuri de taxe pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când alegeți o platformă de tranzacționare. Ar trebui să aveți grijă de acestea atunci când evaluați orice serviciu de investiții sau de tranzacționare:

Taxe de tranzacționare – Orice taxă fixă ​​atașată la fiecare tranzacție pe care o faceți. Aceasta poate veni sub forma unei taxe forfetare sau a ceea ce este cunoscut sub numele de „spread”. Acesta este momentul în care brokerul dvs. vă percepe pe baza diferenței, dacă există, dintre prețul de cumpărare și prețul de vânzare al unui activ.
Comisioane de tranzacționare – Acesta este momentul în care un broker vă va percepe un procent pe baza volumului sau valorii fiecărei tranzacții.

Taxe de inactivitate – Orice taxe pe care brokerul vi le percepe pentru că nu tranzacționați, cum ar fi pentru păstrarea banilor într-un cont de brokeraj.

Taxe non-tranzacționare / alte comisioane – Orice formă de comision pentru tranzacționare pe această platformă care nu este acoperită mai sus. De exemplu, un brokeraj vă poate percepe taxe pentru efectuarea de depozite în contul dvs. de brokeraj, scoaterea banilor din acesta sau înscrierea pentru servicii suplimentare.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

În acest domeniu, publicitatea eToro este ușor înșelătoare. Compania spune că nu percepe comisioane pentru tranzacții, ceea ce este adevărat din punct de vedere tehnic. În schimb, încarcă ceea ce este cunoscut sub denumirea de spread, care este diferența dintre oferta unui activ și prețul cerut în momentul tranzacționării. Ca rezultat, prețurile pentru eToro variază destul de mult, deoarece se bazează pe fiecare monedă la momentul tranzacționării, dar ar trebui să vă așteptați la o taxă de tranzacționare între 0,75% și 3%.

În plus, eToro percepe o taxă de 5 USD pentru a retrage fonduri din contul dvs. În cele din urmă, această platformă necesită, de asemenea, un sold minim de 50 USD.

Eficacitate: cât de bine funcționează eToro?

Această platformă are două identități: o tranzacționare socială și o tranzacționare cu criptomonede. Ca platformă de tranzacționare socială, eToro funcționează destul de bine.
Aceasta este o platformă foarte bine concepută, ușor de utilizat și ușor de navigat. Parcurgerea profilurilor altor comercianți se simte oarecum ca și cum ai găsi consiliul de investiții Pinterest (un design care a fost, fără îndoială, intenționat) și dacă este sau nu util, este foarte distractiv.

Aplicabilitatea reală a investițiilor sociale este o întrebare deschisă. Există un aspect foarte înțelept al mulțimilor la această caracteristică și, cu siguranță, nu este nimic în neregulă cu a permite comercianților să caute sfaturi tacite de la colegii lor de succes.

În multe moduri, CopyTrader se simte ca răspunsul rețelelor sociale la contul index , permițându-vă să vă urmăriți propriul succes la un punct de referință al unei terțe părți; cu excepția acestui caz, acest indicator este portofoliul unei alte persoane.

Cu toate acestea, există ceva nepotrivit în ce măsură această caracteristică se maschează drept sfatul financiar pe care îl susține cu voce tare că nu este.

EToro știe că oamenii derulează profilurile altor comercianți pentru sfaturi, trucuri și strategii și că a spune că acest lucru nu este destinat să ajute oamenii să facă tranzacții este mai mult decât puțin lipsit de importanță. Pentru acest sistem este aproape exclusiv. Acest lucru nu face neapărat greșit comerțul social și CopyTrader, dar cu siguranță îl face să se simtă mai puțin corect.

În ceea ce privește tranzacționarea criptomonedelor, eToro îl pune la punct. Majoritatea platformelor de criptomonede par concepute pentru mulțime, ceea ce face foarte greu pentru noii investitori să intre în activ. Subliniind ușurința în utilizare, designul curat și o mână de active bine curate, eToro ajută la eliminarea tuturor acestor probleme.

Tranzacționarea Bitcoin pentru profituri bancare este unul dintre cele mai populare răspunsuri la: Cum câștigi bani cu Bitcoin?

Dacă aveți un talent pentru analiza graficelor de tranzacționare și sunteți gata să vă asumați riscuri, această opțiune este pentru dvs. Înscrieți-vă la eToro și schimbați moneda locală cu moneda digitală, BTC. Acum, trebuie să purtați o pălărie de comerciant de cripto monede. De îndată ce vedeți cea mai bună creștere a profitului, schimbați-vă Bitcoin și bucurați-vă de profit.

Cireașa de pe tort este că tranzacționarea Bitcoin este disponibilă 24 × 7, astfel încât să puteți tranzacționa în timp liber (desigur, atunci când profiturile dvs. cresc).

Dacă sunteți mai puțin avers de risc, tranzacțiile intra-zile și oportunitățile de arbitraj sunt pentru dvs. Arbitraj înseamnă cumpărarea aceluiași activ la un preț mai mic și vânzarea acestuia pe altă platformă în timp ce obține profituri. Odată ce aveți un cont eToro , grafitați un plan de tranzacționare bazat pe cercetare, păstrând o filă pe grafice, având în vedere vitalitatea lumii Bitcoin, tranzacționați suma pe care vă puteți permite să o pierdeți.

Marjele dvs. de profit în tranzacționarea Bitcoin sunt complet dependente de abilitățile dvs. în analiza graficelor și citirea situațiilor de pe piață. Puteți profita de instrumentele de tranzacționare eToro pentru a obține mai multă claritate asupra tranzacțiilor dvs. Instrumentele de tranzacționare eToro asigură o experiență de tranzacționare fără probleme.

Investi cu eToro

Prezentare generală
eToro este un broker multi-active. Oferă o varietate de produse de investiții, inclusiv acțiuni, valute fiduciare, mărfuri, fonduri tranzacționate la bursă și criptomonede populare, printre altele. Puteți tranzacționa unele prin CFD-uri și altele ca active.

Au fost unul dintre primii brokeri care au oferit o caracteristică de tranzacționare socială. Au inițiat tendința. În aceste zile, mulți rivali oferă alternative similare. eToro continuă să fie lider în acest domeniu.

Tranzacționarea socială este o combinație a unui mediu de tip social-media în cadrul unei platforme. Comercianții se pot conecta și pot chata serviciul prin eToro. Adică, ceilalți comercianți îi pot urmări și pot verifica performanța lor și ce instrumente tranzacționează.

Au introdus două produse inovatoare în acest domeniu: CopyTrader și CopyPortfolios.

Platforma lor și-a câștigat reputația de broker sigur și atractiv atât pentru comercianții experimentați, cât și pentru cei amatori. Acest lucru se datorează taxelor sale mici și platformei ușor de utilizat. În 2019, eToro a lansat un schimb de cripte numit eToroX, care este reglementat de Comisia pentru servicii financiare din Gibraltar.

Investiția în Bitcoin reține BTC până când fierul se încălzește. HODL (Hold On for Dear Life) este jargonul criptografic pentru investițiile pe termen lung. Dacă credeți în viitorul pozitiv al Bitcoin și sunteți sigur de creșterea prețului său, trebuie să optați pentru a investi. Cu toate acestea, investițiile HODL nu trebuie să fie legate de așteptările fanteziste. Trebuie să știți când este momentul potrivit pentru a vinde. Dacă sunteți în căutarea investițiilor pe termen lung, trebuie să vă păstrați Bitcoin într-un portofel hardware.

Cei mai buni brokeri pentru a investi în Bitcoin

Broker Depozit Min Reguli investitie
50 USD CySEC 109/10, FCA 583263
250 USD CySEC 169/12, FCA 522157
250 USD CySEC 250/14

Există opțiuni diferite, altele decât cumpărarea Bitcoin și apoi vânzarea investițiilor?

Da, puteți face și bani cu Bitcoin investind în startup-uri, companii, dezvoltare blockchain etc. Acestea sunt investiții intensive în cercetare. Trebuie să evaluați potențialul unui startup analizând cărțile albe, opiniile experților, cererea pieței și așa mai departe. Cu toate acestea, dacă obțineți această investiție corect, nu veți câștiga doar câțiva dolari cu BTC; în schimb, s-ar putea să lovești un cufăr.

Dezavantajul investiției este că trebuie să faceți salturi între diferite burse pentru a găsi oportunitățile de investiții potrivite. Spre ușurarea dvs., Zipmex oferă o gamă largă de opțiuni de investiții. Nu este nevoie să săriți între schimburi, găsiți cele mai bune cripto monede sub un singur acoperiș.

Dacă cumpărați bitcoin pe eToro

Așa cum am menționat anterior, eToro a combinat cu succes o rețea socială de succes cu cea a tranzacționării zilnice și a activității financiare. Deci, în afara tranzacționării pe piață a diferitelor criptomonede, utilizatorii pot copia și tranzacțiile altor membri în cadrul comunității eToro.

Dacă cumpărați bitcoin

Aflați cum funcționează bitcoinul și blockchain-ul, astfel încât să aveți o oarecare înțelegere a sistemului, a registrului, a jucătorilor principali și a elementelor cheie publice și private.

Nu uitați că bitcoinul nu produce nimic, iar principala sa sursă de valoare este lipsa. Cea mai mare parte a activității bitcoin este tranzacționarea, nu investiția.

Cercetați portofelele de monede, seifurile digitale în care se deține criptocurrency și luați în considerare securitatea cu atenție. Bitcoinele au fost furate înainte, înțelegeți cum s-a întâmplat acest lucru.

Fii pregătit pentru o volatilitate extremă. Prețul se poate muta cu 20% într-o singură zi și ați putea pierde cu ușurință jumătate din numerar într-un timp mult mai rapid decât investițiile în piața de valori.Luați în considerare modul în care ați încasa orice câștiguri. Există rapoarte că acest lucru s-a dovedit greu pentru unii oameni. Un moment de stres al pieței ar putea duce la blocarea persoanelor și imposibilitatea de a tranzacționa.

Ce trebuie să știi despre eToro România.

Citiți ghidul nostru pentru Cum să fiți un investitor de succes , care analizează lumea mult mai puțin octanică a investițiilor pe termen lung și cum să o faceți un succes.Pe lângă cele cinci schimburi majore descrise mai sus, alte platforme de tranzacționare permit, de asemenea, investitorilor să cumpere bitcoin și alte criptomonede.

Una dintre cele mai cunoscute este eToro , una dintre noile rase de platforme de tranzacționare fără comisioane destinate în mare parte investitorilor mai tineri.

În timp ce reclamele sale vizează în primul rând lăsarea investitorilor să cumpere companiile lor preferate, firma de 13 ani a început să ofere acces la criptomonede în 2018.

FCA

Începând cu 6 ianuarie, autoritatea de reglementare financiară din Marea Britanie va interzice vânzarea de instrumente financiare derivate din criptomonede clienților cu amănuntul, de teamă că ar putea costa investitorilor ocazionali pierderi masive.

Acest lucru înseamnă că nu vor mai putea cumpăra produse pe baza prețului actual sau viitor al bitcoin, cum ar fi fondurile de urmărire a investițiilor care nu dețin monede singure. Aceste instrumente derivate pot mări câștigurile și, mai important, pierderile pe care le suportă investitorii.

Dar aceasta nu este o interdicție asupra bitcoinului în sine, ceea ce înseamnă că schimburile și platformele de investiții sunt încă o opțiune. Utilizatorii se pot înregistra cu o adresă de e-mail și un număr de telefon și trebuie să furnizeze dovada adresei și a identificării guvernului. Banii pot fi încărcați prin transfer bancar, cu o depunere minimă de 500 USD sau utilizând PayPal sau un card de debit, cu o depunere minimă de 50 USD. Aceasta înseamnă că investitorii din Marea Britanie ar putea fi afectați de o taxă de schimb valutar de la banca lor, în timp ce platforma percepe ea însăși 0,5%.

Cum să tranzacționați cripto pe eToro?

Aproape oricine din lume poate deschide un cont eToro, dar pe baza anumitor reglementări, este posibil ca unii utilizatori să nu se bucure de toate caracteristicile platformei.

Utilizatorii din Statele Unite pot tranzacționa toate cele 16 criptomonede, cu câteva excepții . Tranzacția tradițională de acțiuni către utilizatorii SUA va fi lansată în 2021 prin intermediul unei entități afiliate din SUA

Înscrierea nu este diferită de interacțiunea cu un schimb centralizat. Platforma solicită utilizatorilor să completeze diverse informații KYC și, după trimiterea acestor detalii, majoritatea conturilor pot fi verificate pe parcursul zilei. Este posibil ca utilizatorii să aștepte până la patru zile pentru a-și verifica contul.

eToro USA LLC este reglementată oficial de Rețeaua de Criminalitate Financiară ( FinCEN ) pentru oferta sa criptografică.

Depunerea de fonduri cu care se tranzacționează este, de asemenea, simplă, conectând conturile direct la băncile utilizatorilor. Utilizatorii nu pot cumpăra sau vinde active digitale fără a-și finanța mai întâi conturile. Suma minimă depinde de locul în care se află un utilizator și poate varia de la50 €la 1.000 USD.

Odată ce utilizatorii sunt înregistrați și conturile lor sunt finanțate, aceștia pot începe tranzacționarea Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Dash (DASH), Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC), Cardano (ADA) , IOTA (MIOTA), Stellar (XLM), EOS (EOS), NEO (NEO), Tron (TRX), Zcash (ZEC), Binance Coin (BNB) și Tezos (XTZ).

Utilizatorii nu pot cumpăra mai puțin de 25 USD din orice activ digital. Fiecare achiziție pe care o faceți servește ca unitate închisă. Aceasta înseamnă că, dacă un utilizator cumpără BTC în valoare de 25 USD, nu poate vinde o parte din această achiziție. De asemenea, este important să rețineți că eToro nu este un schimb; utilizatorii nu cumpără și nu vând împotriva altor utilizatori de pe platformă. Taxele pentru o tranzacție criptografică variază de la 0,75% la 4,5% , în funcție de criptocurrency.

Descărcarea și utilizarea portofelului digital eToro

În martie 2019, echipa a lansat portofelul digital eToro, permițând utilizatorilor să dețină în cele din urmă activul digital subiacent. Acest lucru permite utilizatorilor verificați să își scoată de pe platformă criptomonedele cumpărate de pe eToro și să le mute într-un alt schimb sau un portofel hardware.

Cu toate acestea, este important să rețineți că utilizatorii pot face acest lucru numai folosind fonduri care au fost adăugate la eToro prin orice metodă aprobată disponibilă în prezent.

O altă notă importantă pentru entuziaștii cripto este că portofelul eToro este, de asemenea, un portofel de custodie.

Utilizatorii care decid să folosească portofelul eToro se bazează pe platformă pentru a-și proteja fondurile. Acest lucru este în contrast cu portofelele care nu sunt custodiale, cum ar fi un portofel criptografic Ledger sau Trezor. Cu toate acestea, pentru mulți utilizatori, acest lucru poate fi avantajos, deoarece poate face gestionarea fondurilor dvs. un proces mult mai ușor.

În loc să răsfoiască între diverse platforme și portofele, utilizatorii eToro au tot ce au nevoie într-un singur loc.

eToro este un brokeraj online care oferă investitorilor expunere la diverse active, digitale sau de altă natură. În următoarea recenzie, Crypto Briefing îi va ghida pe cititori prin diferitele caracteristici pe care le oferă eToro.

eToro oferă tranzacționare criptografică numai pentru clienții din SUA. eToro USA LLC nu oferă CFD-uri, care sunt un tip de contract financiar împărțit între două părți.

Fondată ca RetailFX în 2007, platforma a început în primul rând ca un loc Forex, permițând traderilor să facă schimb de monede naționale. După creșterea criptomonedelor, eToro a făcut ajustări pentru a se potrivi acestei noi clase de active. Platforma oferă, de asemenea, o suită de produse de tranzacționare ușor de utilizat pentru a ajuta investitorii cripto- începători .

Acceptarea Bitcoin ca opțiune de plată vă deschide lumea. Puteți accepta plăți din orice colț al lumii și chiar și cu viteza fulgerului. Nu este necesar să depindeți de serviciile terților pentru procesarea plăților; tot ce aveți nevoie este un portofel Bitcoin – ar putea fi unul nou sau un portofel Bitcoin existent pe care îl dețineți.

De asemenea, pentru a evita pierderile, stabiliți-vă propriile prețuri, ținând cont de volatilitatea Bitcoin .

eToro și viitorul tranzacționării criptografice sociale

Lumea finanțelor poate fi dificil de navigat, să nu mai vorbim de criptomonede. eToro oferă pasionaților și comercianților profesioniști deopotrivă o platformă pentru a învăța tranzacționarea și a construi o comunitate organică.

Pentru pasionați, eToro este o platformă excelentă pentru a începe. Acestea oferă toate instrumentele de care are nevoie un trader criptografic, inclusiv accesul la 16 dintre cele mai importante criptomonede și un portofel de criptomonede. Echipa din spatele companiei a fost, de asemenea, în jur și activă mult mai mult decât chiar Bitcoin în sine. Astfel, utilizatorii pot avea încredere că compania va continua să găsească succes pe măsură ce se adaptează la cerințele utilizatorilor.

Pentru traderii profesioniști, eToro oferă o platformă pentru a câștiga venituri suplimentare prin partajarea activității lor de tranzacționare cu o comunitate mai mare. Acest lucru permite traderilor populari de criptare care au strâns un public pe alte platforme de socializare, cum ar fi Twitter, să-și monetizeze comunitatea. Membrii comunității beneficiază, de asemenea, deoarece un investitor popular de succes le va câștiga și bani.

Una peste alta, eToro merită timpul traderilor în măsura în care reunește cele mai bune părți ale comunităților de Internet și tranzacționarea criptomonedelor. Aflați mai multe despre deschiderea unui cont astăzi la eToro .

Deveniți afiliat – Câștigați Bitcoin

Este timpul să vă folosiți adepții social media și să câștigați bani. Fiind un afiliat al unei companii de cripto monede, puteți câștiga sume mari de bani.

Trebuie să vă înscrieți pentru un program de afiliere a cripto monedelor și să promovați produsele lor pentru un comision. Veți primi comisioane în funcție de clienții pe care îi creați pentru acea companie. Programele de afiliere vă vor oferi un link de afiliere specializat; aceasta va ține evidența performanței dvs. Pentru fiecare client care cumpără (semnează, în funcție de program) prin link-ul dvs., veți primi un comision decent.

Dacă aveți o rețea bună și puteți convinge oamenii, puteți face avere cu programele afiliate spunându-le oamenilor cum să facă un Bitcoin. Tot ce trebuie să faceți este să partajați linkul pe rețelele sociale și pe site-urile dvs. web în timp ce promovați produsul.

De asemenea, trebuie să vă înscrieți pentru un program de afiliere de renume, deoarece nu doriți să vindeți produse care conțin spam.

Metode bonus: Dacă aveți cunoștințe suficiente despre lumea blockchain-ului, puteți câștiga bani scriind postări sponsorizate pe cea mai râvnită platformă de blogging pentru cripto monede – forumul de discuții Bitcoin. Există și alte platforme, unde poți să-ți arăți abilitățile de Bitcoin și să câștigi Bitcoin.

În plus, dacă sunteți gata să investiți în puterea de calcul, puteți deveni un nod principal și puteți alimenta blockchain-ul Bitcoin.

Gândiți-vă la acest lucru ca la un server care este întotdeauna pornit și care ajută la funcționarea rețelei. Puteți câștiga o sumă impresionantă de bani prin a fi un mod master.