Cele mai bune 15 criptomonede cu potențial ridicat din 2021

Experții și entuziaștii cripto sunt de acord că 2021 arată un mare potențial în tranzacționarea criptelor. Până în prezent, există numeroase criptomonede disponibile pe piață, care pot fi copleșitoare pentru comercianții de cripto și, mai mult, pentru noii traderi.
2020 a fost anul COVID-19 și al boomului criptomonedelor. De-a lungul anului trecut am văzut valoarea celei mai faimoase criptomonede, Bitcoin, crescând până la niveluri de neimaginat.

De ce ar trebui să investiți în criptomonede

Apple, Google, Tesla, Samsung, Facebook, PayPal, Deutsche Bank – aceștia sunt doar câțiva dintre jucătorii de renume care au făcut din criptomonede parte din planurile lor strategice pe termen lung recent.

Așa cum am subliniat în postarea noastră anterioară „ Viitorul criptomonedelor”, criptomoneda s-a transformat din a fi un activ digital de nișă în ceva care se confruntă cu adoptarea pe scară largă din mai multe motive din diferite segmente ale societății.

Nu mai este domeniul exclusiv al perturbatorilor fintech și al comercianților de zi, criptomonedele și tehnologia utilizată pentru tranzacționarea acestora, cum ar fi instrumentele de tranzacționare criptografice de ultimă generație , au devenit obișnuite.

Și cu comercianții și instituțiile de masă care urmăresc din ce în ce mai mult activele digitale, nu există nicio îndoială că criptomonedele s-au dovedit a fi atât populare, cât și de succes.

În ultimele luni, mai mulți jucători importanți din lumea financiară au decis să intre pe teren pentru a începe să își ia partea de piață în lumea criptomonedelor. De la JP Morgan, la Visa și Mastercard, la Goldman Sachs , ca să nu mai vorbim de numeroasele fonduri de investiții din spatele noilor criptomonede ale momentului.

Trebuie să aveți încredere : Da , dacă faci o analiză amănunțită
Există escrocherii : Da , iată cum să le evitați
Nou : 🥇 Top 30 – Nou pentru a paria
De unde să cumpărați : Broker de tranzacționare criptografică  
Broker de top : ⚡⚡⚡⚡ eToro ⚡⚡⚡⚡
Top schimb : ⚡⚡⚡⚡ eToro ⚡⚡⚡⚡
Cum să le alegeți : Potențial, rețea, tehnologie, proiect, hype


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Criptomonede să investim astăzi

Care sunt cele mai tari criptomonede în care merită să investim astăzi ? Există astăzi peste 9111+ criptomonede listate la bursă pentru o capitalizare generală care a atins 1.923.326.813.337 USD în acest moment exact, din care peste 56% sunt capitalizate doar de Bitcoin (și peste 11% de Ethereum), care sunt protagoniștii unui boom preț incredibil în ultimele câteva luni.

Puteți investi în ambele criptomonede prin intermediul platformei de top eToro investind cu platforme revoluționare precum eToro ( puteți încerca înscriindu-vă gratuit aici ) datorită căreia, prin sistemul inovator de tranzacționare a copiilor sociale , vă permite să copiați cei mai buni traderi în comunitate (cei cu cea mai bună performanță în tranzacționarea criptelor).

FinTech eToro este listat, din martie 2021, NASDAQ, prestigiosul indicele bursier din SUA, care încorporează cea mai bună companie mare tech din lume.

Da, pentru că, țineți-vă bine, există în prezent peste 8000 de criptomonede în circulație, mult, iar numărul pare să crească.

Devine din ce în ce mai dificil să-ți găsești drumul în jurul acestei mări de criptomonede și să înțelegi care sunt cele mai promițătoare și care vor dispărea în câteva luni.

În acest articol vă recomandăm cele mai bune 15 criptomonede cu potențial ridicat din 2021. Unele pe care le știți deja, sunt cunoscute sub numele de Altcoin sau alternative de criptare la cea mai faimoasă monedă non-fiat: Bitcoin.

Aceste cifre, așa cum ne-am putea aștepta, sunt în continuă expansiune: devine din ce în ce mai dificil pentru un începător care intră astăzi în lumea tranzacțiilor cu criptomonede , să înțeleagă care sunt cele mai bune criptomonede pentru a investi în acest moment precis.

În ultimele 12 luni, echipa cumparabitcoin.com a studiat și investigat anumite proiecte, conectate la cât mai multe criptomonede; am adunat o serie de informații pentru a înțelege care sunt astăzi cele mai potrivite criptomonede pe care să pariați acum.

vrei sa sti cum se cumpara acțiuni in 2021

Criptomonede care pariază astăzi – clasament aprilie 2021

Unele criptomonede pe care le veți găsi în lista noastră sunt relativ „ noi ”, altele sunt doar criptomonede emergente , dar asta nu este tot: clasamentul celor mai bune , se referă și la unele criptocoine care sunt pe piață de 5 sau mai mulți ani acum, dar achiziționarea lor astăzi ar putea fi deosebit de convenabilă.

Acestea sunt criptomonede care au performanțe bune în această perioadă, le-am analizat pentru a înțelege care sunt cele cu cele mai interesante cu un volum de creștere in 2021.

Cum funcționează eToro cu criptomonede ?


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin , monedă digitală creată de un programator anonim sau de un grup de programatori cunoscut sub numele deSatoshi Nakamoto în 2009. Proprietarii de Bitcoins pot folosi diverse site-uri web pentru a le tranzacționa în monede fizice, cum ar fi dolari americani sau euro , sau le pot schimba cu bunuri și servicii de la un număr de vânzători.

Utilizatorii care transferă monedele semnează cu cheile lor private, iar tranzacția este apoi transmisă prin rețeaua Bitcoin. Pentru ca niciun Bitcoin să nu poată fi cheltuit de mai multe ori în același timp, timpul și suma fiecărei tranzacții sunt înregistrate într-un fișier registru care există la fiecare nod al rețelei. Identitățile utilizatorilor rămân relativ anonime, dar toată lumea poate vedea că anumite Bitcoin-uri au fost transferate.

Tranzacțiile sunt reunite în grupuri numiteblocuri. Blocurile sunt organizate într-o secvență cronologică numităblockchain. Blocurile sunt adăugate în lanț folosind un proces matematic care face extrem de dificilă pentru un utilizator individual să deturneze lanțul de blocuri. Tehnologia blockchain care stă la baza Bitcoin a atras o atenție considerabilă, chiar și din partea celor sceptici cu privire la Bitcoin, ca bază pentru a permite păstrarea de încredere și comerțul fără o autoritate centrală

Creșterea bruscă a valorii Bitcoin a încurajat minerit mai intens. S-a estimat la sfârșitul anului 2017 că exploatarea Bitcoin a consumat 0,14% din producția mondială de energie electrică. Valoarea Bitcoin a scăzut brusc și a fluctuat între aproximativ 3.500 USD și 12.000 USD din 2018 până la sfârșitul anului 2020, când investitorii instituționali precum fondurile speculative au devenit interesați de monedă.

A început un alt raliu, iar la începutul anului 2021, Bitcoin a atins un maxim istoric de aproape 45.000 USD când Elon Musk a anunțat că compania sa de mașini Tesla a investit 1,5 miliarde de dolari în monedă.

Uimit să vezi Bitcoins pe această listă? Nu ar trebui să fii! În acest moment BTC este pe cale să revină la 60.000 de dolari , o evaluare care pentru mulți a fost imposibilă până acum câțiva ani. Așa cum am spus mai sus, din ce în ce mai multe nume mari salt pe căruciorul Bitcoin.Prin urmare, este imposibil să nu se includă mama tuturor criptomonedelor în cele mai bune 15 criptomonede cu potențial ridicat din 2021!

Ethereum (ETH)

Ethereum este o platformă dezvoltată de Vitalik Buterin. Platforma conține, de asemenea, un activ cripto numit Ether (ETH). Platforma și activul cripto sunt denumite în mod obișnuit Ethereum.
Ethereum este una dintre miile de criptomonede care au apărut în ultimii ani. Fiind creat de 8 co-fondatori, Ethereum și-a făcut debutul în 2015. Criptomoneda sau platforma se numește Ethereum, în timp ce unitatea individuală este numită eter (2 eteri, 17 eteri etc.)

Imposibil de a nu include Ethereum în această listă, un nume care este mult mai mult decât o criptomonedă, un ecosistem real. Să vorbim despre Altcoin (alternativele la Bitcoin) cu cea mai mare evaluare după BTC. Dar ce este Ethereum?

O realitate care oferă o rețea open source (bazată pe blockchain) care a sponsorizat așa-numitele Dapps (aplicații descentralizate) de la începuturile lor.Nu numai că, pe lângă Ether (ETH), platforma Ethereum găzduiește și alte criptomonede interesante, precum Uniswap (UNI), despre care vă vom spune foarte curând.

Ethereum este în prezent motorul DeFi: finanțare descentralizată, iar Ether face parte din cele mai bune 15 criptomonede cu potențial ridicat din 2021.

Ethereum operează pe o rețea de calculatoare descentralizată sau un registru distribuit numit blockchain , care gestionează și urmărește moneda. Poate fi util să ne gândim la un blockchain ca la o chitanță curentă a fiecărei tranzacții care a avut loc vreodată în criptomoneda. Calculatoarele din rețea verifică tranzacțiile și asigură integritatea datelor.

Această rețea descentralizată face parte din atractia Ethereum și a altor criptomonede. Utilizatorii pot schimba bani fără a fi nevoie de un intermediar central, cum ar fi o bancă, iar lipsa unei bănci centrale înseamnă că moneda este aproape autonomă. De asemenea, Ethereum permite utilizatorilor să facă tranzacții aproape anonime, chiar dacă tranzacția este disponibilă public pe blockchain.

În timp ce întregul domeniu este menționat în termeni de monedă, poate fi mai util să ne gândim la cripto ca pe un simbol care poate fi cheltuit pentru un scop specific activat de platforma Ethereum. De exemplu, trimiterea de bani sau cumpărarea și vânzarea de bunuri sunt funcții activate de monedă. Dar Ethereum poate face mult mai mult și poate forma, de asemenea, baza pentru contractele inteligente și alte aplicații.

Ethereum poate alimenta o serie de aplicații care oferă o gamă largă de funcții:

Moneda: Cu un portofel cu criptomonede , puteți trimite și primi eter sau puteți plăti pentru bunuri și servicii, dacă moneda digitală este acceptată ca plată. Unele platforme, cum ar fi Coinbase , vă permit chiar să preluați custodia monedelor într-un portofel digital, astfel încât să le puteți face mai puțin expuse la hackeri, în teorie.

Contracte inteligente: contractele inteligente sunt un fel de aplicație fără permisiuni care se execută automat atunci când condițiile contractului au fost îndeplinite.

Aplicații digitale sau dapps: Ethereum alimentează aplicații digitale care permit utilizatorilor să joace jocuri, să investească, să trimită bani, să urmărească un portofoliu de investiții, să urmărească rețelele sociale și multe altele.

Jetoane nefungibile : Aceste jetoane pot fi alimentate de Ethereum și pot permite artiștilor sau altora să vândă artă sau alte articole direct cumpărătorilor folosind contracte inteligente.

Finanțare descentralizată: prin utilizarea Ethereum, unii oameni pot evita controlul centralizat (guvernamental) asupra mișcării banilor sau a altor active.
Din nou, ar putea fi mai corect să ne gândim la Ethereum ca la un simbol care alimentează diverse aplicații, mai degrabă decât la o simplă criptomonedă care permite utilizatorilor să-și trimită bani unul altuia.

Bonus

Este Ethereum o investiție bună?
Ethereum a crescut semnificativ în ultimii ani, așa că cei care au cumpărat și au deținut cu ani în urmă s-au descurcat bine. Dar, în loc să vă uitați la mișcările de preț de ieri și să vă fie teamă să nu pierdeți, este important să înțelegeți în ce investiți. Și, pe această bază, cei care cumpără Ethereum cumpără o criptomonedă care nu este susținută de active dure sau flux de numerar. .

Poate suna banal, dar este diferența cheie dintre acțiuni și criptomonedă . Un stoc este o proprietate fracționată într-o afacere, astfel încât performanța sa în timp se datorează succesului continuu al acelei afaceri. Dacă afacerea își crește profitul, este probabil ca stocul său să urmeze această creștere în timp. Acţionarii deţin o acţiune legală de proprietate în activele şi fluxul de numerar al acelei afaceri.

În schimb, Ethereum – și majoritatea altor criptomonede populare – nu sunt susținute de nimic. Singurul lucru care ține prețul este optimismul altor investitori, care toți cred că vor putea vinde criptomoneda pentru mai mulți bani mai târziu altcuiva – ceea ce se numește „teoria mai mare prost” a investiției.

Speculatorii pot investi în criptomonede, cum ar fi Ethereum, direct, dar pot investi și în companiile care ar putea profita de pe urma trecerii către monedele digitale .

Indiferent dacă tranzacționați Ethereum, Bitcoin sau orice companie de criptomonede, este vital să înțelegeți riscurile, inclusiv potențiala pierdere a întregii investiții. Investitorii ar trebui să adopte o abordare măsurată cu criptomoneda, având în vedere volatilitatea acesteia și numeroasele riscuri. Cei care caută să guste acțiunea nu ar trebui să investească mai mult decât își permit să piardă.

Ripple (XRP)

Ripple nu este în primul rând o criptomonedă . Mai degrabă, este o rețea de plată digitală și un protocol bazat pe o platformă descentralizată peer-to-peer. Acesta este ceea ce îl diferențiază de alte criptomonede. În loc să folosească metoda convențională de minerit blockchain, rețeaua Ripple folosește un mecanism unic de consens distribuit.

Pentru a valida tranzacțiile, se efectuează un sondaj de către nodurile participante pentru a verifica autenticitatea tranzacției. Acest lucru se întâmplă aproape instantaneu, facilitând confirmări rapide fără a fi nevoie de o autoritate centrală.

Ripple este, fără îndoială, unul dintre cei mai interesanți jucători din sectorul criptomonedelor. Este posibil să fi auzit ceva despre procesul intentat de SEC sau de Comisia de Securitate și Schimb SUA împotriva Ripple, care se presupune că a vândut în mod ilegal jetoane XRP care sunt de fapt valori mobiliare financiare (prin urmare supuse altor tipuri de reglementări).

Cu toate acestea, lucrurile arată mult mai bine pentru Ripple, care s-a născut ca o rețea de schimb valutar rapid, fără taxe și așteptări epuizante. Moneda este XRP. În acest moment, prețul XRP nu a revenit la nivelurile de pre-cauză ale SEC , dar este încă o criptomonedă cu potențial ridicat.
Criptomoneda funcționează la fel ca piața de valori, dar poate fi mult mai volatilă. Există șanse să vă pierdeți toate investițiile, așa că este important să cercetați și să fiți atenți înainte de a investi în cripto.

XRP este o formă de monedă digitală. Poate fi tranzacționat în rețeaua Ripple și transferat între persoane fizice sau bănci.
Dacă o persoană trebuie să trimită euro unei persoane care folosește dolari americani, rețeaua Ripple ar putea converti moneda în XRP.

XRP este o formă de monedă similară cu Bitcoin, iar Ripple este o rețea care transferă bani. XRP a existat înainte de Ripple. Ripple a început în 2012 și a fost introdus ca Newcoin, apoi Opencoin luna următoare, în octombrie 2012. Aproximativ un miliard de monede XRP sunt lansate în fiecare lună, iar Ripple are 55 de miliarde.

Confirmările XRP durează câteva secunde, în timp ce Bitcoin durează câteva minute. Cele mai multe criptomonede au scăzut recent, cu excepția Bitcoin. Nu se știe de ce exact XRP a scăzut.

China interzice băncilor să permită cripto și avertizează investitorii cu privire la tranzacționarea acestora. Elon Musk a anunțat, de asemenea, că Tesla nu va accepta cripto-ul ca formă de plată pentru mașini. Nu-i place daunele aduse mediului din minerit pentru criptomonede.

La fel ca toate criptomonedele, Ripple are avantajele și dezavantajele sale. Cu cât comercianții le cunosc mai bine, cu atât sunt mai bine poziționați să decidă dacă acceptă sau nu Ripple ca plată sau îl încorporează în strategia lor de investiții.

Particularitatea XRP este că monedele sunt finite și, prin urmare, nu există un proces minier!

Litecoin (LTC)

Înființată în 2011 de Charlie Lee , un fost angajat Google, Litecoin (LTC) este o criptomonedă peer-to-peer. Are mai multe asemănări cu Bitcoin și această criptomonedă se bazează de fapt pe codul sursă original al Bitcoin.

Litecoin a fost creat pentru a fi folosit pentru tranzacții mai puțin costisitoare și pentru a fi mai eficient în ceea ce privește utilizarea zilnică. Relativ, Bitcoin este considerat un depozit de valoare care trebuie adoptat pe termen lung. Limita de piață a monedelor este mult mai mare pe litecoin decât pe bitcoin, iar procesul de extragere este mult mai rapid. Aceasta înseamnă că tranzacțiile sunt mai rapide și mai ieftine, deși în general mai mici ca dimensiune.

Similar cu Bitcoin, Litecoin este o formă de bani digitali . Prin utilizarea tehnologiei blockchain , litecoin poate fi adoptat pentru transferul direct de fonduri între persoane fizice sau întreprinderi. Acest lucru ajută la asigurarea faptului că un registru public este înregistrat cu toate tranzacțiile efectuate și care permite monedei să instituie un sistem de plată descentralizat care este lipsit de cenzură și control guvernamental.

Termenul „Criptomonedă” a apărut ca o tendință extrem de populară în ultimul deceniu. Cu toate acestea, în ciuda popularității sale, mulți începători rămân încă nesiguri cu privire la acest termen. Termenul a suscitat multe nelămuriri și a ridicat mai multe îndoieli și opinii diferite în rândul publicului.

Interesant este că aceste monede sunt dezvoltate prin utilizarea tehnologiilor avansate care pot modifica modul în care funcționează economiile. Natura lor volatilă atrage un nivel ridicat de atenție, supunându-i în același timp destul de multe critici.Acest atribut excentric a stârnit un mare interes în rândul speculatorilor, investitorilor și, de asemenea, în rândul celor care sunt interesați să observe cum se va desfășura piața criptomonedelor în viitor.

De ce este Litecoin pe listă? Din diferite motive:Încă are un preț accesibil pentru un novice criptotrader, 168 EUR la momentul scrierii. Exploatarea Litecoin este extrem de rapidă, iar recompensa pe bloc este destul de mare (25 LTC).

Este posibil să nu fie criptomoneda cu cel mai mare potențial din 2021, dar cel mai probabil va fi una dintre cele mai fiabile și cele mai populare criptomonede.

Uniswap (UNI)

Uniswap este un protocol pe Ethereum pentru schimbul de jetoane ERC20 . Spre deosebire de majoritatea schimburilor, care sunt concepute pentru a percepe comisioane, Uniswap este conceput să funcționeze ca un bun public – un instrument pentru comunitate pentru a tranzacționa jetoane fără taxe de platformă sau intermediari. De asemenea, spre deosebire de majoritatea schimburilor, care potrivesc cumpărătorii și vânzătorii pentru a determina prețurile și a executa tranzacții, Uniswap folosește o ecuație matematică simplă și grupuri de jetoane și ETH pentru a face aceeași treabă.
Pentru a spune mai simplu, Uniswap este o modalitate prin care oamenii pot schimba diferite tipuri de jetoane construite pe popularul blockchain Ethereum, într-o manieră sigură, fără a fi nevoie să se bazeze pe un schimb centralizat.

Tranzacționarea cu moneda Uniswap (UNI) permite deținătorilor de cripto să participe la guvernarea acestui protocol financiar pe măsură ce intră pentru a explora spațiul finanțelor descentralizate (DeFi). Independent de intermediarii financiari centrali, cum ar fi bursele sau portofelele online centralizate, DeFi folosește blockchain-urile Ethereum pentru tranzacții financiare.
Uniswap este din nou pe listă datorită boom-ului de jetoane ERC-20, contracte inteligente create pentru a îmbunătăți blockchain-ul Ethereum. Protocolul Uniswap este utilizat pentru schimbul ERC-20, iar UNI este simbolul acestui protocol.

Uniswap face parte din ecosistemul DeFi (Finanțare Descentralizată) și are un potențial foarte interesant (Fundația Ethereum a investit 100.000 USD în UNI) și reprezintă 49,6% din piața DeFi.

Uniswap este listat pe toate schimburile cripto majore care nu numai că măresc fiabilitatea platformei, ci și îmbunătățesc comunitatea acesteia.După cum am menționat, Uniswap este un protocol open-source care a fost revizuit de mai multe ori de comunitatea dezvoltatorilor. Concluzia despre această platformă explică faptul că codarea inteligentă a contractului este complet securizată, ceea ce oferă utilizatorilor control deplin asupra portofelelor cripto și a cheilor private.

Polkadots (DOT)

Ce este Polkadot? Citez de pe site-ul oficial:
Polkadot, lansat în 2020, este numit o tehnologie blockchain de a treia generație, care are capacitatea de a construi blockchain-uri interconectate create de utilizatori pe deasupra. Se adaugă funcționalitate și o interoperabilitate mai simplă între blockchain-uri care nu au mai fost văzute înainte.

Polkadot folosește un mecanism de staking care are doi actori de rețea, validatori și nominalizatori. Această combinație asigură rețeaua într-un mecanism de consens numit Nominated Proof of Stake (NPoS) și câștigă recompense pentru rolurile lor.

Polkadot, cunoscut și ca monedă DOT, este un protocol blockchain fragmentat. Sharding este o tehnică de partiționare utilizată în bazele de date blockchain pentru a crește scalabilitatea și rata tranzacțiilor pe trimitere. În cazul Polkadot, folosește sharding pentru a permite mai multor blockchain-uri să comunice și să lucreze împreună, împărțind volumul de lucru pentru a evita blocajele.

Similar cu alte criptomonede, Polkadot este descentralizat și complet transparent în modul în care funcționează. Și din moment ce toți cei care participă la rețeaua Polkadot au un cuvânt de spus în modul în care este gestionat lanțul, este avantajos atunci când transportă date sensibile.

O singură rețea blockchain are un număr limitat de tranzacții pe care le poate procesa. Pe cont propriu, nu poate găzdui cantitatea masivă de tranzacții necesare în aplicațiile financiare din lumea reală. Aici intervine Polkadot, permițând mai multor blockchain-uri să lucreze împreună ca unul singur.

Polkadot, alternativ, folosește un sistem de validare a protocolului Proof-of-Stake. Validatorii sunt aprobați în funcție de cantitatea de monede DOT pe care o dețin. Acest sistem de verificare descentralizează și mai mult controlul blockchain-ului Polkadot și consumă mai puțină energie, făcând monedele DOT o criptomonedă mai ecologică .

Indiferent dacă priviți Polkadot ca o monedă în care să investiți sau o tehnologie blockchain și de calcul genială, este sigur să spuneți că moneda DOT nu va dispărea prea curând. Polkadot contribuie deja la viitorul Finanțelor Descentralizate (DeFi) datorită sistemului său de rețea 100% descentralizat.

„Polkadot va permite un web complet descentralizat, unde utilizatorii sunt în control”.

Pur și simplu, Polkadot este o platformă creată de Fundația Web3 cu scopul de a facilita schimbul de informații și tranzacții prin lanțul Polka Relay . Scopul este de a crea un web cu adevărat descentralizat.

Valoarea acestei criptomonede este încă accesibilă. Și știți de ce este interesant DOT? Deoarece sistemul Fundației Web3 promite să faciliteze comunicarea între diferite blockchain-uri, mai degrabă decât să le încorporeze într-un singur conglomerat imens, plin de probleme. Într-o lume în care blockchain-urile sunt din ce în ce mai multe, promisiunea Web3 și Polkadot pare să aibă mult potențial!

Cardano (ADA)

Cardano este o platformă blockchain publică, open-source, pentru construirea și rularea de contracte inteligente și alte protocoale descentralizate. A fost creat de o echipă condusă de co-fondatorul Etherum, Charles Hoskinson. Cardano este o platformă blockchain bazată pe protocolul Ouroboros, care își propune să pună în aplicare care au fost obiectivele principale ale Bitcoin în momentul nașterii sale. Dezvoltat de academicieni, este propus ca o alternativă durabilă la alte blockchains.

Algoritmul de consens al unui blockchain determină modul în care tranzacțiile din rețea sunt verificate și securizate. Cardano este diferit de Bitcoin, deoarece depinde de dovada de miză în loc de un algoritm de consens pentru dovada de lucru, care necesită extragere intensivă de resurse de pe computere foarte puternice.

Spre deosebire de algoritmul de consens pentru dovezi de lucru al Bitcoin , Cardano folosește dovada mizei pentru a verifica tranzacțiile pe blockchain-ul său.

Deținătorii de monede își pot miza ADA pentru dreptul de a verifica tranzacțiile și de a câștiga recompensele tranzacției. Hoskinson estimează că întregul sistem al lui Cardano utilizează mai puțin de 0,01% din rețeaua Bitcoin, ceea ce îl face o alternativă mai durabilă și mai ecologică.

În 2015, împreună cu Jeremy Wood, Hoskinson a găsit IOHK (Input Output Hong Kong). IOHK este o „companie de cercetare și dezvoltare angajată să folosească inovațiile peer-to-peer ale blockchain-ului pentru a construi servicii financiare accesibile pentru toți”. Au fost contractați să construiască, să proiecteze și să întrețină Cardano până în 2020.

În sfârșit, avem Emurgo. Emurgo este o companie japoneză care „dezvoltă, sprijină și incubează întreprinderi comerciale care doresc să-și revoluționeze industriile folosind tehnologia blockchain”. O mare parte din finanțarea IOHK provine dintr-un contract de 5 ani cu Emurgo.

Aceste trei organizații lucrează în sinergie pentru a se asigura că dezvoltarea Cardano merge într-un ritm bun. Deci, acum probabil vă gândiți de ce a fost cerut Cardano în primul rând. Cardano se descrie ca un blockchain de a treia generație. La momentul scrierii, acesta este în ușoară scădere, dar vorbim despre una dintre cele mai bune 15 criptomonede cu potențial ridicat din 2021, fii cu ochii pe ea!

Reserve Rights (RSR)

Ești uimit să vezi RSR pe listă?

Lansat în mai 2019 , are sprijin semnificativ din partea investitorilor de top și rămâne un activ puternic în care să investești.
Proiectul Reserve este un grup flexibil de stablecoins care include stablecoinul nativ RSV, USDC și DAI . Reduce riscul prin diversificare și guvernanță descentralizată . În același timp, protejează activele utilizatorilor, acționează ca un activ de transfer transfrontalier și servește ca mijloc de plată cu comercianții.

Moneda RSR servește două scopuri distincte pentru proiectul de rezervă. În primul rând, asigură stabilitatea prețului jetonului Reserve (RSV). Mai exact, garantează rata de garanție și peg-ul RSV. Moneda RSR servește , de asemenea , ca guvernarea jeton pentru proiect . Oferă deținătorilor puterea de a vota propunerile care pot afecta direct proiectul.

Drepturile de rezervă (RSR) este un simbol popular care menține în prezent o lichiditate excelentă pe multe burse și platforme de top. Îl puteți cumpăra și tranzacționa pe multe dintre cele mai bine stabilite platforme de schimb de criptomonede, inclusiv Binance , eToro . Puteți tranzacționa RSR cu diverse criptomonede populare, inclusiv Bitcoin (BTC), Tether (USDT) și Ethereum (ETH). Desigur, îl puteți tranzacționa și față de dolarul american (USD) pe mai multe platforme.

Nu ar trebui! Dar ce sunt drepturile de rezervă?Sunt modene de protocolului Reserve, o platformă de criptomonede bazată pe Ethereum.Vorbim despre o criptă cu o valoare încă foarte accesibilă, atât de mult încât este de obicei listată printre criptele ieftine.

Prima fază trebuia să aibă loc în 2019 și să aibă tokenul RSV centralizat și susținut de dolari americani deținuți în încredere de o terță parte, similar modului în care Tether este garantat. În schimb, echipa a sărit peste această primă etapă și a trecut la a doua etapă.

A doua etapă este o etapă descentralizată în care jetoanele RSV sunt susținute de un coș de alte active blockchain. Aceasta este etapa actuală din octombrie 2020.

În cele din urmă, proiectul va intra în faza independentă în care RSV este susținută de un set divers de active. Tokenul în acest moment va avea propria sa economie puternică și putere de cumpărare și nu va mai necesita o legătură cu dolarul american. În acest moment, RSV va putea să-și deservească baza globală de utilizatori pe cont propriu, indiferent de fluctuațiile dolarului american sau ale altor valute fiduciare.

Dar creșterea sa este interesantă, motiv pentru care am inclus-o pe lista noastră.

Tron (TRX)

Tron s-a născut inițial ca o platformă pentru partajarea democratică a conținutului în rețeaua Ethereum. Ideea călăuzitoare a lui Tron a fost aceea de a împărtăși departe de mecanismele rețelelor sociale clasice, bazată pe exploatarea datelor altor persoane și pe reclame sufocante.

Pentru a înțelege pe deplin ce este moneda Tron, trebuie să începem de la elementele de bază . Tron este un descentralizat de divertisment și de partajare de conținut platforma pe care utilizările blockchain și peer-to-peer ( P2P ) de tehnologie .

Această platformă are parteneriate majore, cum ar fi cea cu Samsung și este una dintre cele mai tari criptomonede de pe lista noastră. Boom-ul Dapps favorizează mult cotația TRX, așa că un alt cripto care trebuie să fie atent!

Tron este considerată o criptomonedă în creștere rapidă . Rețeaua a fost dezvoltată pentru a oferi o soluție descentralizată în industrie. Tron a atras atenția experților pe piața cripto și și-a asigurat o capitalizare de piață mare. În această postare, aruncăm o privire mai atentă la Tron și la simbolul TRX. De asemenea, luăm în considerare modul în care funcționează criptomoneda și analizăm dacă ar putea fi sau nu de interes pentru cei care caută noi oportunități de investiții.

Rețeaua Tron a fost anunțată inițial și lansată în septembrie 2017. La acea vreme, anunțul venea de la principalul dezvoltator al tehnologiei din spatele Tron – Justin Sun. Pe lângă faptul că este fondatorul Tron, Justin Sun este și un cunoscut antreprenor în tehnologie. De la înființarea Tron, Justin a servit ca șef al Fundației Tron.

Aceasta este o organizație non-profit care a fost dezvoltată pentru a ajuta la dezvoltarea ecosistemului Tron. După oferta inițială de monede sau ICO, rețeaua principală a rețelei Tron a fost lansată în iunie 2018. În urma acestor evenimente, Tron și-a câștigat un loc în top 20 de criptomonede pe baza capitalizării pieței. Rețeaua a ajuns, de asemenea, într-un loc în top 10 pentru o scurtă perioadă de timp.

TRX, biletul oficial pentru rețeaua Tron, este cunoscut și ca monedă de guvernare. Platforma rulează pe ceea ce este cunoscut sub numele de TRON Virtual Machine, sau pe scurt TVM. TVM este responsabil pentru executarea contractelor inteligente, care fac parte din rețeaua TRON. Un consens delegat-proof-of-stake, sau DPoS, este utilizat pentru a permite o securitate sporită în întreaga rețea TRON.
Caracteristica de guvernare în lanț a rețelei Tron înseamnă, de asemenea, că utilizatorii care dețin TRX în portofel joacă un rol important în modelarea viitorului întregii platforme blockchain.

Stelar (XLM)

După TRX, continuăm să urcăm la nivel, iată-ne în Stellar, un alt cripto pe platforma de lansare pentru 2021.

O premisă, XLM este în creștere, dar continuă să fie foarte volatilă, așa că ar trebui gândită o investiție în Stellar, dar este cu siguranță o cripto foarte interesantă. Este încă considerată o monedă ieftină și vorbim despre un simbol folosit pentru ceea ce este de fapt o platformă de plăți bazată pe blockchain, promite tranzacții ieftine și ultrarapide între instituțiile financiare.

Stellar este un protocol de plată bazat pe tehnologia registrului distribuit. Permite tranzacții rapide, transfrontaliere, între orice pereche de valute. În multe privințe, este similar cu alte criptomonede bazate pe blockchain.

Stellar Lumens este un sistem de plată distribuit cu sursă deschisă care utilizează o monedă numită Lumen (XLM) pentru a plăti tranzacțiile. În general, Stellar este o platformă rapidă, sigură, fiabilă și ieftină. Datorită acestor caracteristici, Stellar a devenit rapid una dintre primele 10 monede de pe Coinmarketcap.

Dezvoltatorii din spatele Stellar își propun să dezvolte această platformă pentru a deveni o rețea financiară la nivel mondial, care este deschisă oricui. În plus, au creat platforma pentru a permite transferul diferitelor criptomonede. Vă interesează să cumpărați sau să vindeți Stellar Lumens? Începeți chiar acum pe eToro!

Potrivit site-ului lor, Stellar blockchain „este o platformă care conectează bănci, sisteme de plată și oameni” și are scopul de a „mișca bani rapid, fiabil și aproape fără costuri”.

Stellar Lumen (XLM), moneda digitală nativă a Stellar, alimentează întreaga gamă de operațiuni din rețeaua blockchain. La începutul rețelei Stellar, au fost create 100 de miliarde de XLM/Stellar Lumeni.

Singurul alt mecanism pentru crearea XLM este inflația. Există o inflație anuală fixă ​​de 1% a ratei de creare a Lumen, pentru a ține seama de creșterea economică și de pierderea Lumeni. Lumenii nou-creați sunt generați în fiecare săptămână și distribuite printr-o metodă de vot direct.

Notă mică: nu există minerit XLM, emiterea de monede se bazează pe un algoritm.

EOSIO (EOS)

Eosio este o platformă ambițioasă care pretinde a fi cea mai bună platformă blockchain pentru contracte inteligente. EOS este tocmai simbolul acestei platforme, care pune scalabilitatea în centrul strategiei sale, pe lângă Dapps, precum Ethereum și Tron.

EOS sau EOSIO au zguduit lumea blockchain atunci când prima ofertă inițială de monede (ICO) a fost lansată în iulie 2017. EOS s-a impus ca una dintre primele 5 cripto-monede în decurs de doi ani de la lansare. A oferit o concurență intensă atât liderilor de piață (cum ar fi Ethereum), cât și noilor intrați (cum ar fi Tron și NEO).

În acest articol, vom oferi o introducere generală despre EOS, vom discuta despre caracteristicile sale proeminente și despre aspectele care îl fac o platformă blockchain promițătoare pentru construirea de dApps scalabile la nivel de întreprindere.

EOSIO este un protocol blockchain alimentat de criptomoneda indigenă , EOS. Protocolul emulează majoritatea atributelor unui computer real, cum ar fi procesoarele hardware și GPU-urile pentru procesare, memoria RAM, stocarea pe hard disk, împreună cu resursele de calcul distribuite uniform între deținătorii de criptomonede EOS.

EOSIO funcționează ca sistem de contract inteligent și sistem de operare descentralizat destinat instalării de software centralizat la scară industrială printr-un model de corporație autonomă descentralizată. Platforma de contract înțeleaptă pretinde că elimină taxele de tranzacție și efectuează milioane de tranzacții pe secundă.

Scopul platformei este de a prezenta găzduirea descentralizată a aplicațiilor, capacitatea de contract inteligent și stocarea descentralizată a soluțiilor enterprise care rezolvă problemele de scalabilitate ale blockchain-urilor precum Bitcoin și Ethereum, precum și eliminarea tuturor taxelor pentru toți utilizatorii. EOSIO realizează acest lucru prin faptul că este atât multi-threaded (capabil să funcționeze pe mai multe nuclee de PC), cât și folosind dovada de miză atribuită pentru protocolul său de consens.

Acesta își propune să fie primul sistem de operare descentralizat (EOSIO) care oferă un mediu de dezvoltare pentru aplicații descentralizate precum Steemit, o rețea socială cu stimulente financiare și BitShares, un schimb de criptomonede descentralizat (DEX).

Cotația este încă accesibilă, dar un potențial foarte interesant pentru o platformă care ar putea merge pe valul succesului Dapps.

IOTA

O altă monedă care merită să fie printre cele mai bune 15 criptomonede cu potențial ridicat din 2021.

Lansat în 2016, IOTA este un registru public fără lanțuri, fără blocuri și fără taxe. Numele său reprezintă aplicația Internet of Things și, în loc de blockchain, folosește o nouă tehnologie numită Tangle. Moneda de bază se numește MIOTA și, fără taxe de tranzacție, această rețea este concepută extrem de bine pentru a gestiona o cantitate mare de microplăți pentru a alimenta Internetul lucrurilor.
De ce este interesant IOTA? Este o platformă creată pentru a permite tranzacții rapide între dispozitivele conectate prin IOTA (Internet of Things).Cu siguranță nu este una dintre cele mai valoroase criptomonede, dar având în vedere creșterea IOT, este mai bine să păstrați un ochi pe această criptă.

IOTA nu este un blockchain. De fapt, IOTA își propune să îmbunătățească unele defecte tehnice ale blockchain-ului despre care IOTA consideră că împiedică adoptarea. Potențialul blockchain-ului este incontestabil – rețelele descentralizate pot facilita tranzacțiile globale cu comisioane mici și fără intervenția terților.

Cu toate acestea, pe măsură ce adoptarea blockchain-ului a crescut, scalabilitatea a devenit un factor limitativ. Blockchain-urile se grăbesc să finalizeze actualizările rețelei și să îmbunătățească scalabilitatea, dar, între timp, utilizatorii se confruntă cu timpi lenți de tranzacție și majorări ale taxelor.

În plus, blockchain-urile cu recompense financiare devin din ce în ce mai competitive, dar și din ce în ce mai centralizate, lucrând împotriva scopului descentralizat al blockchain-ului. Acest lucru este valabil mai ales pentru blockchain-urile Proof-of-Work. În ciuda acestui fapt, nevoia de sisteme descentralizate fără permisiune continuă să crească.

IOTA folosește un registru distribuit diferit, cu sursă deschisă, cunoscut sub numele de „The Tangle”. Utilizarea Tangle IOTA urmărește să remedieze problemele comune ale blockchain-ului și să faciliteze o nouă economie fără permisiuni pentru oameni și mașini.

Chainlink (LINK)

Chainlink este un cripto fondat în 2017 de Steve Ellis și Sergey Nazarov. Scopul său?

Istoria Chainlink datează din 2014, când a fost fondată organizația non-profit numită SmartContract Ltd. SmartContract Ltd este organizația din spatele Chainlink. CEO-ul SmartContract Ltd este Sergey Nazarov, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din lumea criptomonedei. Proiectul Chainlink a fost dezvoltat în liniște timp de câțiva ani, până când în 2017 a organizat crowdfunding, adică ICO, strângând astfel 32 de milioane de dolari în finanțare pentru proiect.

Chainlink a început operațiunile pe blockchain-ul Ethereum în 2019. 2019 a fost un an solid pentru Chainlink. În acel an, Chainlink a obținut multe parteneriate semnificative (Google, Oracle și Microsoft) și a fost, de asemenea, listată în cele mai mari burse de criptomonede din lume.

Anul 2020 a fost și convingător pentru Chainlink. Chainlink s-a impus ca cea mai importantă soluție oracolă din lume și una dintre cele mai mari criptomonede din lume în ceea ce privește valoarea de piață.

Chailink este puntea care interconectează lumea reală, DeFi și dApps. Este blockchain-ul în care aceste trei lumi se întâlnesc și comunică între ele. Acest lucru se întâmplă prin Oracles, care sunt servicii terțe care permit blockchain-ului să interacționeze cu lumea fizică și să înregistreze date și informații. Prin accesarea acestor date, Chainlink pune în mișcare un lanț de contracte inteligente care funcționează în rețeaua Ethereum, creând o infrastructură operațională descentralizată și autosusținută.

Pentru această funcție, este foarte asemănător Bitcoin atunci când este distribuit minerilor. Capacitatea de a face schimb de date cu lumea fizică face din Chainlink unul dintre primele proiecte care promovează interoperabilitatea între blockchain-urile DeFi.
Soluția oferită de Chainlink este folosită în aproape orice proiect de criptomonedă care necesită informații produse de oracole. Se poate spune că fără soluția oracol a lui Chainlink, dezvoltarea pieței de criptomonede ar fi fost mai lentă, iar majoritatea celor mai semnificative inovații de pe piață nu ar fi fost posibile din punct de vedere tehnic.

În prezent, poziția Chainlink pe piața criptomonedelor este solidă. În viitor, succesul Chainlink va depinde de dezvoltarea proiectului și de popularitatea tot mai mare a contractelor inteligente. În teorie, în viitor, contractele inteligente pot înlocui fiecare contract realizat în formă digitală. Potențialul contractelor inteligente este imens, iar contractele inteligente pot schimba permanent modul în care oamenii fac contracte. Deblocarea întregului potențial al contractelor inteligente ar fi foarte dificilă fără soluția Oracle a Chainlink.
Prin urmare, nu este de mirare că LINK este poziționat printre primele 15 criptomonede de pe piață.

Hedera Hashgraph (HBAR)

În centrul ideii lui Hedera este de a furniza o structură de date pentru gruparea tranzacțiilor, numită Hashgraph. Această structură ar garanta un număr mai mare și mai rapid de tranzacții decât alte blockchains.

Hedera Hashgraph este un registru distribuit de tranzacții, altfel cunoscut sub numele de DLT (tehnologia registrului distribuit). În timp ce blockchain-urile sunt cele mai utilizate DLT-uri, Hedera este ușor diferită, deoarece utilizează un nou algoritm de consens cunoscut sub numele de hashgraph.

Algoritmul de consens hashgraph urmărește să proceseze și să finalizeze mai multe tranzacții la scară decât rețelele tradiționale Proof-of-Work (PoW), deoarece acestea sunt adesea caracterizate prin latență ridicată și tranzacții pe secundă scăzute .

Starea lui Hedera este stocată pe noduri de rețea principală, care sunt toate conduse în prezent de membrii Consiliului de Guvernare Hedera. Dar, în viitor, nodurile rețelei principale vor fi fără permisiune. Aceste noduri asigură registrul Hedera prin atingerea unui consens asupra validității și ordinii tranzacțiilor.

Hedera oferă două servicii de bază de rețea: Hedera Consensus Service (HCS) și Hedera Token Service (HTS). HCS permite clienților să trimită mesaje către rețeaua Hedera pentru marcarea temporală și comandarea consensului, dar nu necesită ca nodurile de consens să stocheze starea aferentă mesajului respectiv.

În schimb, starea aplicației sau datele sunt menținute în afara lanțului, unde utilizatorii HCS pot defini confidențialitatea și controlul accesului care se potrivesc cazului lor de utilizare. HTS acceptă tokenizarea nativă, prin care clienții pot crea și gestiona diferite tipuri de simboluri. Controalele tokenului includ gestionarea aprovizionării și a conformității KYC, împreună cu schimburile atomice native și capabilitățile multi-sig.

De ce se află Hedera în primele 15 criptomonede cu potențial ridicat din 2021?

Deoarece a primit deja sprijinul unor nume mari precum LG sau IBM, BOEING ca participanți la Rețeaua creată de această criptomonedă născută acum câțiva ani.

Aave (AAVE)

AAVE este o criptomonedă, sau mai degrabă un token nativ, al rețelei cu același nume.
Aave a fost fondată în 2017. Fondatorul și actualul CEO al Aave este Stani Kulechov. Aave are în prezent sediul la Londra și angajează mulți dintre cei mai pricepuți experți din lumea criptomonedei.

Aave a fost cunoscută inițial ca ETHLend (Ethereum Lending). În 2017, ETHLend a oferit ICO (ofertă inițială de monede) și a strâns 16,2 milioane de dolari în finanțare. Anul viitor, ETHLend și-a schimbat numele în Aave. În legătură cu schimbarea numelui, a fost schimbat și modelul de funcționare al serviciului. Datorită noului model de operare, a fost mai ușor să se ofere lichiditate protocolului.
Aave este un astfel de proiect. Compania, care până la pandemie a funcționat din centrul de start-up din Estul Londrei, este o companie de împrumuturi care vă permite să împrumutați și să împrumutați criptomonede cu dobândă mare. Proiectul, încă la început și, prin urmare, foarte riscant, oferă randamente anuale de, în multe cazuri, cu mult peste 10%, oferind investitorilor cripto pe termen lung o modalitate de a-și pune banii la lucru în timp ce așteaptă ca mormanele lor virtuale de bani să modificarea valorii.

Și Aave are un simbol, numit și AAVE , care dă putere întregului lucru. Puteți câștiga AAVE prin blocarea acestuia în cadrul protocolului și puteți tranzacționa AAVE pe burse, la fel cum puteți tranzacționa Bitcoin sau Ethereum . La schimburi, prețul acestuia se schimbă în fiecare zi. Deoarece capitalizarea pieței AAVE este relativ mică, aceasta fluctuează adesea foarte mult.
Aave este unul dintre cele mai mari și mai populare protocoale DeFi (Decentralized Finance) din lume. În practică, DeFi înseamnă că serviciile financiare tradiționale sunt aduse pe un blockchain descentralizat, eliminând nevoia de terți, cum ar fi băncile. Majoritatea serviciilor DeFi, inclusiv Aave, au fost dezvoltate pe lângă blockchain-ul Ethereum.

Vorbim despre o platformă DeFi, sau finanțare descentralizată, dezvoltată de Ethereum.

Ce face AAVE?În principal împrumuturi, sau mai degrabă împrumuturi descentralizate bazate pe criptomonede. Tocmai în lumina anului 2020 marcat de multe criptomonede AAVE ar putea fi o monedă interesantă de urmat in 2021.

Criptomonede de cumpărat acum: ce aveți nevoie pentru a începe.

După ce am ilustrat care sunt astăzi cele mai bune criptomonede pe care merită cu adevărat să pariați, să definim care sunt instrumentele indispensabile pentru a pune în practică investiția noastră.

Cont pe platforma de tranzacționare
Primul pas este deschiderea unui cont la o platformă de tranzacționare a criptomonedelor pentru criptomonede printre cele recomandate.

De ce recomandăm eToro ? Deoarece este potrivit și pentru cei care încep de la zero, deoarece, datorită tranzacționării sociale și tranzacționării prin copiere, pot copia operațiunile altor traderi – puteți alege pe cei care au obținut cele mai bune performanțe stabilind intervalul de timp dorit (de exemplu luna trecută, 3 luni, 6 luni și un an), precum și setarea gradului de experiență pe un anumit instrument financiar, criptomonede în cazul nostru!


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Puteți încerca serviciul, fără a utiliza bani reali, pur și simplu deschizând o demonstrație virtuală la această adresă .A fi la curent cu ceea ce se întâmplă în lumea criptomonedelor este o cerință fundamentală pentru succesul pe piețele criptomonedelor. Prin urmare, devine foarte important să urmăriți știrile zilnice despre criptomonede , să înțelegeți dacă există noi oportunități de a fi interceptate sau alerte pentru a favoriza și rectifica deciziile de tranzacționare făcute anterior.

eToro este un broker multi-active care vă permite să investiți în criptomonede și alte instrumente financiare și este considerat astăzi una dintre cele mai bune platforme pentru a investi în CFD-uri și în modul 1: 1 fără pârghie.

Platforma criptomonedă eToro ( aici pentru site-ul oficial ) a fost prima care a introdus Tranzacționarea socială / CopyTrading , o funcție care permite traderilor începători să copieze toate mișcările făcute de mai mulți investitori. Experți și este disponibil și pentru tranzacționarea criptografică.

De ce să alegi eToro?

eToro

eToro

Abilitatea de a copia portofoliile comercianților cu cea mai bună performanță (Social & Copy Trading);
Verificați portofoliile gestionate: acestea sunt portofolii tematice gestionate de comercianți experți, iar printre acestea există și portofolii cripto, bazate exclusiv pe criptomonede;
Abilitatea de a cumpăra acțiuni străine și ETF-uri la zero comisioane.
Puteți verifica totul înscriindu-vă pentru o demonstrație gratuită pe eToro aici .

Platforma eToro este atât de bine cunoscute și larg răspândite în lume , care de multe ori vorbim despre „ fenomenul eToro “: astăzi mai mult de 32+ milioane de utilizatori folosesc eToro pentru a comerțului on – line , atât pe mărfuri și indici bursieri , și pe cryptocurrencies ( de asemenea. Defi ), cum ar fi Bitcoin , Uniswap , Ethereum , Ripple , Chainlink , Dash și Litecoin , pentru a numi doar câteva dintre cele mai cunoscute.

eToro este disponibil în peste 16 țări și, pe lângă romana, este disponibil și în italiană, rusă, chineză, poloneză, germană, franceză, spaniolă, arabă, engleză și olandeză. Consultați mai multe informati site-ul oficial eToro aici.

Pentru a afla toate caracteristicile principale ale eToro, aruncați o privire la recentia de mai jos!

Caracteristici principale eToro :

Tipologie : Market Maker / DMA
Exclusivitate : CopyTrader / Social Trading
Comisioane : Zero
Listare la bursă : NASDAQ – martie 2021
Criptovalută  .:  📑 Lista completă
Spread-uri : Variabile
Instruire : Video / BookeBook
Reglementat : ESMA
Licențe : CySEC / FCA / ASIC
Demo : Gratuit – 100.000 $ virtual – Deschideți-l aici
Site-ul oficial : https://www.etoro.com/ro


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Broker online multireglementat

  • Etoro (Europe) Ltd., o companie de servicii financiare autorizată și reglementată de Către Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC) sub licența # 109/10;
  • Etoro (UK) Ltd, o companie de servicii financiare autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) sub licența FRN 583263;
  • Etoro (AUS) Capital Pty Ltd. este autorizată de Australian Securities and Investments Commission (ASIC) sub Licența australiană pentru servicii financiare 491139.

Și dacă intenționați cu adevărat să le cumpărați, trebuie să aveți și un …

Mă bazez pe un schimb de criptomonede
Dacă intenționați cu adevărat să cumpărați una sau mai multe criptomonede recomandate pe lista noastră, trebuie să deschideți în mod necesar un cont pe unul dintre cele mai bune schimburi de criptomonede recomandate de experții în criptomonede.

Activați-l, finalizând întregul proces de verificare a contului, efectuați o depunere (acestea vă permit, de asemenea, să depuneți și să retrageți cu Paypal și unele chiar și cu Postepay Evolution ) și puteți începe imediat să investiți în criptomoneda ideală.

Bonus – având un portofel criptomonedă
Dacă sunteți în posesia criptomonedelor „ fizice ” achiziționate la o bursă, vă sfătuim PUTERNIC să nu o păstrați în portofelele furnizate de bursele care, deși sunt în siguranță, sunt adesea subiectul atacurilor hackerilor, deci obțineți un portofel criptovalut .Vă recomandăm hardware fizic, la această adresă veți găsi un studiu aprofundat despre cel mai bun hardware pentru criptomonede

Concluzie

Monedele digitale apar ca noua normă pentru mulți investitori globali care încearcă să-și diversifice averea. Cu toate acestea, vă recomandăm să tranzacționați aceste monede pe platforme fiabile și reglementate, care au demonstrat un potențial remarcabil pentru comercianții din industrie.

Alegerea uneia sau mai multor criptomonede pe care să pariați în această perioadă de criză severă din cauza covid19 , poate fi, fără îndoială, cea mai bună alegere de făcut astăzi, chiar dacă nu aveți un capital ridicat.

Piața criptomonedelor oferă astăzi, așa cum am văzut deja, o serie de oportunități de exploatat, dar și de mari capcane care trebuie luate în considerare, cum ar fi marea escaladare a fenomenului înșelătoriei.

Există multe criptomonede care se confruntă cu o creștere extraordinară în această ultimă perioadă, prin urmare este esențial să le studiați îndeaproape și să înțelegeți pe care să scufundați mișcarea decisivă, cea care ar putea multiplica suma capitalului dvs. inițial

În ce criptomonede să investească astăzi: întrebări frecvente

De ce aveți nevoie pentru a investi în criptomonede astăzi?

Pentru a începe să investiți astăzi în criptomonede, trebuie doar să deschideți un cont demonstrativ pe una dintre cele mai bune platforme de criptomonede și să urmați instrucțiunile pe care criptomonede ar trebui să le investiți chiar acum, pe care le găsiți în ghidul nostru.

Cei mai buni brokeri pentru a investi în Bitcoin

Broker Depozit Min Reguli investitie
50 USD CySEC 109/10, FCA 583263
250 USD CySEC 169/12, FCA 522157
250 USD CySEC 250/14

Bitcoin este o înșelătorie?

Bitcoin NU este o escrocherie, dar există sute de escrocherii pe net care, din păcate, îi poartă numele și, prin exploatarea ilegală a chipurilor multor oameni celebri, încearcă să fure bani de la nefericiți. Citiți cu atenție cum să vă apărați de escrocheriile cu criptomonede .

Care sunt cele mai bune platforme de tranzacționare cu criptomonede?

Există sute de platforme de tranzacționare online pentru a investi în criptomonede astăzi, dar cele mai bune sunt eToro ,XTB, IQ Option si altele .

Cum să cumperi cu adevărat criptomonede?

Dacă nu intenționați să tranzacționați pentru a investi în criptomonede, puteți cumpăra de fapt criptocurrency prin schimburi de criptomonede. Pe cumparabitcoin.com vă oferim toate informațiile cu recenzii și opinii despre cele mai bune schimburi de criptomonede .

Care sunt cele mai bune criptomonede emergente pentru a investi astăzi?

Noile criptomonede în care să investim astăzi sunt Polkadot ,ADA (cardano), HedgeTrade și NEAR Protocol .