Cum să faci bani cu eToro: Ghid și sfaturi utile

Câștigarea și câștigarea de bani cu eToro este cu siguranță posibilă și există mai multe mărturii care o dovedesc. Cu toate acestea, nu există nicio formulă secretă care să vă facă bani cu eToro într-o zi.

Știți care este adevărata problemă?

Există multe, prea multe „resurse” în jurul internetului care încearcă să te convingă contrariul, că a face bani cu eToro este jocul copiilor.

Din păcate, mulți investitori noi au fost convinși de aceste promisiuni false și au urmat diferitele „formule magice” despre cum să câștigi bani cu eToro rapid.

Pentru mulți nu s-a terminat deloc bine.

Cum sa castigi bani cu eToro

eToro

eToro

În această postare ne vom ocupa mai întâi de toate promisiunile false, informații înșelătoare și formule magice găsite pe internet despre investirea banilor cu eToro.

Prin urmare, primul pas va fi să te eliberezi de toate aceste credințe false și să-ți oferi o imagine realistă a adevăratului potențial și oportunități care te așteaptă cu eToro.

În cele din urmă, pentru a vă oferi cea mai bună șansă de a câștiga cu eToro, vă vom arăta formula noastră, nu magică sau nerealistă, ci o „formulă profesională” de investiții cu eToro care poate fi replicată de oricine.
Pentru că prima regulă de a face bani este să nu-i pierzi inutil prin deschiderea imediată a unui cont real. Încercați mai întâi totul în demo.

Mito-urile false despre a câștiga bani cu eToro
„A câștiga bani cu eToro este o joacă pentru copii”
Să specificăm imediat.

A câștiga bani cu eToro este posibil , poate fi foarte profitabil și cu siguranță este mai ușor decât să faci tranzacții cu amănuntul „fă-o singur” pe piețele financiare.Acestea fiind spuse, micșorarea problemei prin transmiterea ei ca joc al copiilor nu poate decât să inducă în eroare potențialii investitori.

De ce?

Efectuarea de tranzacționare socială cu eToro implică investiții pe piețe financiare, de asemenea , instrumente derivate foarte volatile ( valutare , acțiuni, indici, mărfuri, bitcoin), cum ar fi CFD-uri eToro (Contract for Difference sau Contracts for Difference), cu capacitatea de a utiliza pârghia financiară.

Așa cum ar trebui să știm cu toții până acum, efectul de levier este un aliat, deoarece vă permite să investiți pe piață chiar și cu sume mici, dar este, de asemenea, un posibil inamic dacă este folosit prea mult și fără a ști cum să îl controlați și să îl gestionați.

Nu este dificil să înveți cum funcționează, atâta timp cât este realizat.
Deși este adevărat că, cu Social Trading, este posibil să se obțină randamente foarte mari, semnificativ mai mari decât orice alt instrument de investiții, gândirea în termeni de dublare poate provoca doar riscuri potențiale.

Cei care încearcă sau joacă sau sunt convinși că își pot dubla capitalul într-un timp scurt ar trebui să ia în considerare posibilitatea de a-l pierde complet, în aceeași perioadă scurtă.

Faptul este următorul:

Câștigarea cu eToro este un maraton, nu un sprint .

Randamentele mici, de exemplu de 5%, dar obținute constant în fiecare lună și cu riscuri puține, pot duce la o performanță de 100% în aproape un an, prin urmare la faimoasa „dublare” a capitalei.

Cu cât sunteți mai buni și prudenți în alegerile dvs., cu atât veți crește procentul lunar de rentabilitate, menținând întotdeauna riscurile scăzute.

alegeți primii traderi din clasament și gata
Încredințarea alegerii comercianților de urmat sistemelor automate de clasificare eToro , fără a ști ce faci și pe cine alegi, nu este absolut o alegere recomandată .

Din experiența noastră de prea multe ori, am observat cum au fost evidențiați comercianții care au obținut performanțe extraordinare, dar în fața riscurilor excesive , ca să nu spunem fatale.

În plus, considerați că cel mai bun moment pentru a începe reproducerea unui trader nu este atunci când a avut o serie de victorii (motivul pentru care probabil a crescut în clasament), ci dimpotrivă atunci când se află într-o perioadă de pierdere, așa-numitul Drawdown (întotdeauna cu condiția să se verifice soliditatea istorică a strategiei aplicate de comerciant).

Gandeste-te la asta:

Poate părea un concept absurd, dar ia în considerare faptul că în tranzacționare nu poți câștiga doar; câștigurile sunt urmate de pierderi, deci este mai bine să începeți să urmăriți pierderile pentru a beneficia imediat de câștigurile viitoare, mai degrabă decât să faceți contrariul.

Mai mult, trebuie să luăm în considerare faptul că nu toți comercianții sunt buni pentru toate situațiile , dar fiecare investitor își trăiește starea sa particulară. Dimensiunea contului, obiectivul de returnare, sensibilitatea la risc, prezența unui anumit număr și tip de comerciant sau investitor popular în portofoliul dvs. bazat pe oameni sunt doar elemente decisive în procesul care duce la alegerea unui anumit comerciant .
Acest mod de gândire s-a născut odată cu înțelepciunea teorii mulțimii în comerțul social .

Deși este cu siguranță valabilă (Wikipedia și Google se bazează pe aceste ipoteze), această teorie se bazează pe mai multe principii, inclusiv pe cea a independenței . Pentru a rezuma pe scurt, judecata participanților ar trebui să fie independentă, nu influențată de alegerile altora.

Și aici apare problema:

În eToro, la fel ca în toate companiile de tranzacționare socială, utilizatorii se auto-influențează reciproc, mulțimea se auto-manipulează. Este suficient ca un trader să obțină performanțe bune pe termen scurt, poate complet fortuit, pentru a obține o creștere a adepților care declanșează automat o reacție în lanț pentru care mulți investitori neexperimentați încep să-l urmeze, pentru simplul fapt că și ei o fac. alții.

Numărul de adepți poate fi o dată care trebuie luată în considerare, dar numai la final, după evaluarea independentă a comerciantului.

„Puteți începe să câștigați cu eToro chiar și cu sume minime fără risc”

Este adevărat că cu eToro puteți începe să câștigați chiar și cu sume mici, dar trebuie să știți cum funcționează sistemul de replicare proporțională a semnalelor de tranzacționare, altfel riscați să nu câștigați sau să pierdeți chiar mai rău.

Sistemul EToro se bazează pe replicarea proporțională a tranzacțiilor, dar proporțiile au o limită dincolo de care eToro nu poate merge și operațiunile nu pot fi replicate în contul investitorului.

Iată o altă problemă:

Dacă Investitorul Popular operează deja pe cont propriu cu procente foarte mici din capitalul său și îl replicați cu un capital minim, riscați să reproduceți doar câteva dintre semnale sau să nu le reproduceți deloc.

De asemenea, puteți începe cu câteva sute de euro , important este să înțelegeți funcționarea capitalului minim cerut de eToro pentru replicarea semnalelor, pentru a nu rămâne în situații riscante sau contraproductive.

„Pentru diversificare, trebuie doar să măriți numărul comercianților, să alegeți 5 sau 10 și să le acordați capital în părți egale”
Diversificarea este cu siguranță unul dintre cele mai importante lucruri în practica investițiilor.
Departe de dorința de a contrazice această practică, este interesant să auzim ce spune un investitor „destul de” experimentat precum Warren Buffet:

“Diversificarea prea extinsă are loc atunci când investitorii nu știu ce fac . “Vă pot asigura, dar puteți vedea singuri că diversificarea alegând la întâmplare sau aproape o duzină de comercianți , alocând acțiuni egale de capital fiecăruia înseamnă să nu știți ce faceți.

De ce?

Diversificarea este o fază importantă, sau mai degrabă fundamentală, în crearea unui portofoliu, în acest caz al unui portofoliu bazat pe oameni diversificat cu eToro .

Pentru a câștiga cu eToro trebuie să aplicați o anumită metodă în această etapă, nu dificilă și cu siguranță nu complicată, dar cu siguranță nu la fel de ușoară ca alegerea la întâmplare și atribuirea acțiunilor egale fiecăruia.

Alegerile trebuie să fie prudente și nu este absolut corect să creștem comercianții fără criterii și să atribuim acțiuni egale tuturor, dar totul trebuie gestionat în primul rând în funcție de riscul specific al fiecărui comerciant.

„Important este că traderul face întotdeauna profit și niciodată o pierdere”
Foarte fals și nimic mai riscant .

Pierderile din tranzacționare sunt mai mult decât în ​​mod normal. Bunul comerciant știe că regula de aur în tranzacționare este „ reducerea pierderilor și lăsarea profiturilor să curgă ”.

În eToro este foarte obișnuit să întâlnești comercianți cu procente de plată foarte mari, chiar și aproape de 100%. O astfel de date nu înseamnă absolut abilitate, deoarece vă puteți verifica cu un cont demonstrativ eToro , ci pur și simplu că traderul folosește tehnici de tranzacționare, cum ar fi medierea sau martingala.

Practic, atunci când o operațiune nu merge așa cum se spera, comerciantul nu o închide, ci o lasă deschisă așteptând ca (mai devreme sau mai târziu) să revină în profit, deschizând posibil altele întotdeauna în aceeași direcție pentru a încerca să accelereze procesul de recuperare pierderi.

Și iată riscul:

Acest tip de tehnici, având în vedere că pot duce chiar la zeci de pierderi de operațiuni în același timp, dacă nu sunt gestionate ca un adevărat profesionist sunt o rețetă sigură pentru faliment .Adevărul este că procentajul câștigător nu este suficient pentru a decide dacă un comerciant este bun sau nu. În primul rând trebuie să fie plauzibil, în al doilea rând trebuie să luați în considerare și rentabilitatea strategiei și câte operațiuni deschide comerciantul în același timp.

Cum să faci bani cu eToro

La fel ca mulți dintre cei mai buni brokeri Forex, eToro oferă, de asemenea , o gamă largă de materiale de instruire. Acestea includ o serie de seminarii web live, videoclipuri de tranzacționare și chiar un ghid detaliat fintech.

Acest ghid include o serie de articole de blog, care acoperă toate nivelurile de tranzacționare, de la începători la experți.

Acest tip de material poate fi foarte util în îmbunătățirea abilităților dvs. ca comerciant valutar la orice nivel și este un alt motiv pentru care eToro este adesea recomandat ca cel mai bun broker pentru comercianții începători.
Ei bine, cu aceasta am demontat toate minciunile și formulele magice pe care le puteți găsi pe internet.
Primul lucru pe care vreau să vi-l arăt este de fapt o formulă, sau mai bine zis, o procedură precisă, secvențială și profesională pentru a găsi cei mai buni comercianți de copiat pe eToro.

Această postare este doar o parte a Ghidului nostru pas cu pas pentru a reuși cu eToro.
În acest ghid gratuit am turnat toate noțiunile și strategiile cele mai importante pentru a putea avea succes și a câștiga bani serioși cu această companie.
După cum puteți vedea direct, nu există o formulă magică, ci mult profesionalism și concretitate.

Serviciu clienți

Asistența pentru clienți a eToro este completă și disponibilă prin trei canale: asistență prin e-mail , telefon , serviciu de apel invers și chat web în timp real . Primele două metode sunt disponibile în aproape toate cele 19 limbi, în timp ce chat-ul live oferă câteva limbi mai puțin, inclusiv engleza, germana și chineza.

Pentru a vă ajuta mai bine, odată ce ați creat un cont vi se va atribui un manager de cont, care vă va contacta și pe care îl puteți contacta în caz de nevoie.

Platforma proprietara eToro (platforma desktop)

Pentru a tranzacționa cu eToro, veți avea la dispoziție un singur tip de platformă. Aceasta este platforma lor de tranzacționare proprietară, care de-a lungul anilor și-a câștigat o reputație excelentă, deoarece este extrem de intuitivă și ușor de utilizat. Platforma este bine organizată și veți vedea că, în comparație cu celelalte, este nevoie de mult mai puțin timp pentru a vă lăsa purtați.

Pe platformă în sine, una dintre cele mai importante zone este secțiunea „feed” . De acolo, puteți profita de partea socială a eToro pentru a interacționa cu alți traderi. De fapt, operatorii pot partaja informații, prognoze, știri, imagini și multe altele pentru a se ajuta reciproc.

Mobil

Tranzacționarea valutară mobilă este esențială în zilele noastre. Chiar și din acest punct de vedere, platforma de tranzacționare mobilă eToro nu dezamăgește: poate fi utilizată de dispozitivele mobile și inteligente Android și iOS, deși nu este disponibilă pentru smartwatch-uri.

Este disponibil în mai multe limbi , precum engleză, germană, spaniolă, franceză și italiană, iar designul este similar cu cel al platformei desktop, oferind, de asemenea, o secțiune dedicată fluxurilor și instrumentelor preferate, o listă de preferințe personalizabile și capacitatea de a primi alerte prin notificări push pe dispozitiv în funcție de nevoile dvs.

Cele două platforme sunt foarte asemănătoare, principala diferență fiind disponibilitatea mai mică a instrumentelor de cartografiere pe dispozitivele mobile. Cu toate acestea, cu eToro mobile, veți găsi în continuare destule pentru a fi la curent și a face tranzacții în deplasare.