eToro romania

Primi pasi spre eToro (opinie)

Într-o lume în care criptomoneda a crescut de la foarte puțină importanță la o importanță ridicată în această zi, care este situația legală care planează în jurul tranzacti Bitcoin în Europa? În acest articol, accentul va fi pus mai mult pe Europa și situațiile juridice care înconjoară sau guvernează decizia referitoare la tranzacti Bitcoin. Vă rugăm să continuați cu articolul, pe măsură ce îl vom discuta mai departe. Este foarte evident că tranzacti criptografice câștigă teren rapid în industria cazinourilor online. Ca urmare a acestei creșteri, diferite țări au legislație diferită pentru a-și proteja cetățenii care ar putea fi interesați de tranzacti cripto online.

💸Activele crypto, așa cum știm, au existat doar pentru o perioadă scurtă de timp comparativ cu banii tradiționali. În ciuda acestui fapt, s-au stabilit rapid ca o opțiune de plată de încredere în lumea jocurilor și nu numai. Comunitatea internațională nu a fost încă de acord cu privire la o definiție legală pentru criptomonedă.

😉 Cumpara Bitcoin💶💶💶Schimb de criptomonede 💰💰💰
Securitate❓ ⚠⚠⚠🔐 Protocoal internațional
👶 Anul nașterii :2019/2020/2021
🏦 De unde să cumpărați:🏆🏆🏆ETORO   XTB  /  Plus500
 ☎️ Asistență: Chat 24/7  🔝 
👉 Opinii:⭐✳⭐✳⭐✳⭐✳⭐
🔥🚀 🚀 🚀 Proiect HOT :Bitcoin / Stellar / ETH / Enjin / BNB

Unii oameni consideră criptomoneda ca fiind bani, dar poate garanta autenticitatea tuturor datelor tranzacțiilor, depozitelor și retragerilor, care sunt apoi înregistrate pe un blockchain public, asigurând transparența și securitatea tuturor plăților către jucători, afiliați și alte jocuri de noroc, participanți la ecosistem, asigurând totodată securitatea datelor cu caracter personal. Utilizarea criptomonedelor în afacerea cu jocuri oferă îmbunătățiri interesante și atât de necesare.

Acest lucru ar putea fi, de asemenea, foarte valoros în lupta împotriva spălării banilor. Cu toate acestea, pentru a-și exploata pe deplin potențialul, comunitatea mondială trebuie să fie de acord asupra unei definiții unice a criptomonedei. Este considerată o monedă sau un activ?

Bitcoin este o rețea peer-to-peer care folosește blockchain-ul, un registru descentralizat. Banii digitali „Bitcoin” sunt trimiși prin rețeaua Bitcoin.Bitcoin-urile sunt trimise la adrese care sunt alcătuite dintr-un set unic de numere și litere. Blockchain ține evidența tuturor adreselor și tranzacțiilor create. Protocolul Bitcoin este configurat în așa fel încât minerii (cei care își pun puterea de calcul la lucru verificând autenticitatea tranzacțiilor) pot fi recompensați cu bitcoin în schimbul eforturilor lor. ”

Cerința de uniformitate a modului în care sunt tratate activele criptografice în cadrul cunoștințelor convenționale în materie de finanțe, impozitare și legislație privind confidențialitatea este un motiv convingător pentru a depune eforturi pentru o înțelegere unitară a cripto-ului la nivel mondial. La urma urmei, instituțiile care mențin piețele internaționale stabile sunt construite și se bazează pe legi și reglementări care au fost create pentru a controla sistemele tradiționale de plăți.

Dacă activele criptografice devin pe scară largă acceptate ca formă de plată, este posibil ca aceste legi și reglementări să nu mai fie aplicabile, deoarece diferențele dintre monedele tradiționale și activele criptografice sunt prea mari.

Curtea UE a decis în hotărârea sa din 22 octombrie 2015 că tranzacțiile care utilizează valute netradiționale, descrise de Curtea UE ca fiind „tranzacțiile financiare” sunt „altă monedă decât cele care au curs legal în una sau mai multe națiuni, în măsura în care acestea sunt monedele au fost acceptate ca o alternativă la cursul legal de către părțile la o tranzacție și nu au altă funcție decât să fie o metodă de plată.

În ciuda faptului că Curtea UE nu consideră că este egal cu banii, aceasta este tratată ca atare, conferindu-i un statut unic. Din motive de impozitare a jocurilor, este necesară și consecvență. De exemplu, un câștigător al unui premiu fără numerar, cum ar fi un vehicul, este încă obligat să plătească taxa de joc, care este stabilită pe baza valorii economice a premiului. Ar fi de acord cazinoul să plătească taxa de joc acumulată în numele jucătorului?

De asemenea, deoarece aceasta ar fi considerată o recompensă naturală în sine, ar fi supusă taxei de joc în plus față de taxa de joc plătită în numele jucătorului. Acest lucru se întâmplă frecvent, deoarece majoritatea câștigătorilor nu au mijloacele financiare pentru a plăti impozite pe premii naturale de mare valoare, cum ar fi automobile sau case, obligându-i să refuze recompensa dacă cazinoul nu acoperă povara fiscală.

Creșterea criptomonedei va slăbi controlul autorității de reglementare. Faptul că părțile vor răspunde în principal pentru tranzacții este o consecință inevitabilă. Cu cât există mai multe incertitudini cu privire la modul în care părțile gestionează activele criptografice, cu atât va fi mai dificil să se prevină spălarea banilor și finanțarea terorismului.

Epidemia continuă COVID-19 a împins dezvoltarea băncilor centrale a activelor digitale ca monedă într-un efort de a încuraja publicul global să utilizeze plăți fără numerar. Aceste schimbări contribuie la erodarea autorității globale a instituțiilor, care este o perspectivă atrăgătoare pentru guvernele care caută protecție împotriva puterilor mondiale.

După cum sa spus anterior, posibilitățile ar fi nelimitate dacă ar fi guvernate corespunzător. Activele criptografice pot fi chiar personalizate în funcție de nevoile companiilor. Dacă întreprinderile străine, de exemplu, trebuie să utilizeze un anumit tip de activ criptografic, fiecare plată poate fi urmărită, direct sau indirect, ca o pistă ADN. Acest lucru ar împuternici comunitatea internațională să consolideze de facto aplicarea sancțiunilor în lupta împotriva finanțării terorismului și spălării banilor la fiecare tranzacție.

crypto şi acţiuni

Ce sti despre eToro📖📖📖

Putem spune imediat că eToro lui platforma este de departe una dintre cele mai bune pentru a investi cu computerul / smartphone în piețele financiare . Utilizatorii începători (dar și cei mai experimentați) care operează pe eToro s-au trezit foarte bine, datorită unei serii de caracteristici foarte utile și axate pe practică.
Platforma eToro este complet gratuită , pentru a obține un cont gratuit, faceți clic aici . Dacă doriți să obțineți mai multe informații, citiți mai departe.

eToro a introdus prima platformă de tranzacționare socială publicului larg, perturbând industria de tranzacționare online an de an .

 

💰 Depozit minim:50 USD
🤔 Opinii :Pozitiv⭐⭐⭐⭐⭐
📊 Listare la bursă :NASDAQ – martie 2021
Tipologie :Market Maker – CFD – DMA Trading
📈 Piețe :Acțiuni, ETF-uri, cripto, indici, mărfuri, Forex
Site-ul oficial :https://www.etoro.com/ro/
🏦 Companie :eToro Europe LTD FCA 583263
👍 Evaluare generală :💯  ✅ ✅ ✅ Opinii eToro

Această companie oferă o platformă inovatoare datorită funcției sale CopyTrader .

Acest lucru permite comercianților să urmărească alți comercianți , să discute idei de tranzacționare și chiar să replice strategiile de tranzacționare de succes ale altor comercianți din comunitate ( copiere de tranzacționare ).

Toți utilizatorii care au un cont pe eToro pot folosi sistemul integrat de copiere . Datorită unui sistem de căutare și filtrare, este posibil să găsiți în câteva minute toți experții care au obținut cele mai mari randamente . Un simplu clic este suficient pentru a găsi cei mai buni investitori și apoi pentru a replica toate operațiunile lor în timp real .

Faptul că tot mai mulți oameni novici din acest sector folosesc platforma de tranzacționare online eToro nu este deloc o coincidență. Cu această tehnologie, utilizatorii care nu sunt familiarizați cu modul în care funcționează tranzacționarea pot câștiga aceeași sumă ca și investitorii mai capabili , în timp ce învață observându-și mișcările . Pentru a obține un cont gratuit pe eToro și a le copia pe cele mai bune, faceți clic aici .

Dar ce primesc cei mai mari investitori atunci când sunt copiați pe eToro ?

Foarte simplu: bani, De fapt, platforma eToro îi compensează în funcție de numărul de utilizatori care le copiază. Apoi le trimite o plată suplimentară la sfârșitul lunii, numai și numai dacă rezultatele investiției lor au fost consistente și pozitive de luni de zile .

Pentru a putea cumpăra acțiuni fără comisioane, pur și simplu depune 50 € în contul dumneavoastră . Comision zero înseamnă că nu se vor percepe comisioane de brokeraj la deschiderea sau închiderea poziției și nu se aplică pozițiilor scurte sau cu pârghie.eToro este un broker care prin platforma sa vă permite să operați cu CFD-uri ,cum se cumpara acțiuni și criptomonede. De-a lungul anilor, a devenit foarte popular mai întâi pentru oferirea unei platforme de tranzacționare socială și ulterior pentru oferirea funcției de tranzacționare a copiilor.

Deschiderea unui cont pe eToro

Strategii eToro⏰⏰⏰

În plus față de CopyTrader , eToro vă permite, de asemenea, să operați în mod clasic, adică alegând personal ce să investiți și cum să o faceți.
Tranzacționarea online funcționează numai și exclusiv dacă învățați să formulați strategiile de investiții adecvate.
Prin urmare, a treia recomandare pe care o oferim pentru a câștiga bani cu tranzacționarea este să cunoaștem strategiile.

EUR / USD (€ / $)1 pip
EUR / GBP (€ / £)1,5 pip
EUR / JPY2 pip
EUR / CHF5 pip
USD / JPY1 pip
GBP / CAD4 sâmburi
USD / CHF1,5 pip
GBP / USD2 pip
GBP / CHF4 pip

Apoi avem un spread sau un diferențial de preț pe care brokerul eToro așa cum îl fac toți ceilalți de pe piață se aplică prețului oficial de pe piață. Diferența foarte mică este cât de mult va ajunge brokerul să stocheze în ceea ce privește comisioanele. Cu toate acestea, ceea ce este aplicat de eToro ca spread este scăzut. După cum vom demonstra în tabelul atașat.

Iată câteva sfaturi practice pe care le folosim în mod regulat cu cele mai importante active:

 • Forex
 • Acțiuni
 • Criptomonede

În Forex, diferitele valute utilizate în lume sunt tranzacționate și reprezintă cea mai mare piață care există. De fapt, miliarde de dolari sunt mutați în fiecare zi în tranzacții. Pentru a câștiga cu eToro, piața de valori poate reprezenta o componentă deosebit de incisivă a portofoliului.

Când cumpărați o acțiune într-o companie, cumpărați o mică parte din compania în cauză. Acest lucru vă permite să dețineți mici bucăți de giganți precum Amazon, Apple sau Google.

🔝 Tranzacționare online 📈 100%
💰 Regulat CySEC / FCA / ASIC100%
🔥 Câți pierd 💷 💷 💷

67&

 Cont demonstrativ⚡ ⚡ 100%
💸 Comerț social 🌍 🌍 🌍100%

Autorizat și CySEC reglementat ⚠⚠⚠

Am primit câteva mesaje care ne întrebau dacă eToro este o înșelătorie . Trebuie să răspundem la această întrebare cu un nu ferm. De fapt, eToro este o platformă în măsură să asigure siguranța maximă în absolut .

Compania eToro a fost rareori implicată în acest tip de problemă , dimpotrivă. Acest broker se dovedește a fi absolut sigur și sigur . Brokerul eToro are, de asemenea, licența CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) pentru a-și furniza serviciile de tranzacționare online . În plus, acest broker respectă toate reglementările Autorității europene pentru valori mobiliare și piețe pentru protecția fondurilor investitorilor.

Prin urmare, putem spune cu mare încredere că platforma de investiții eToro nu este absolut o înșelătorie , ci mai degrabă este una dintre cele mai sigure platforme pe care le puteți folosi astăzi . În continuare, vom vedea câteva dintre mărturiile utilizatorilor care au folosit și folosesc și astăzi acest intermediar.

Este 😀eToro o înșelătorie? Nu, este de încredere!
Nu, eToro nu este o înșelătorie . Este unul dintre cei mai cunoscuți brokeri din Europa și unul dintre cei mai longevivi clienți ai săi. Niciodată un scandal nu a atins reputația eToro și fiabilitatea sa este proverbială atât în ​​ceea ce privește păstrarea banilor, cât și pentru retrageri și depozite.

Cu toate acestea, nu contează doar experiența noastră sau a sutelor de mii de europeni. De fapt, eToro are o licență europeană regulată, care, pe de o parte, garantează că există cele mai bune garanții pentru cei care investesc, pe de altă parte, garantează controale constante și amănunțite de către autorități.

Licențe și reglementări eToro
eToro este un broker care are trei reglementări diferite, dintre care vom fi interesați în principal de cel european . Cu toate acestea, prezența licențelor în diferite jurisdicții rămâne un punct în favoarea brokerului, capabil să funcționeze în diferite cadre legislative în deplină conformitate cu regulile.

Platforma de investiții eToro este una dintre cele mai bune, datorită structurii sale , software-ului avansat care este printre cele mai bune din lume. Aplicațiile sunt disponibile și în Play Store și iOS Store și este evident disponibilă pentru a funcționa de pe computerul Macintosh, Windows și Linux prin intermediul platformei web.

Despre etoro

Care este profilul de risc al lui eToro ?
Următoarele profiluri de risc sunt disponibile în prezent :

 • Profil de risc mediu eToro
 • Profil de risc scăzut eToro
 • eToro profil de risc ridicat

Black Friday etoro

 • 💶 Care sunt reducerile etoro de Black Friday?
 • 100% acțiuni, 0% comisioane cu un depozit de 50 €
 • 💌 Cum se cumpără acțiuni fără a plăti comisioane?
 • Înregistrați-vă pe eToro, efectuați prima depunere (începând de la 50 USD) și alegeți o acțiune și faceți clic de Demo
 • 💳 eToro este sigur?
 • Pe eToro, acțiunile tranzacționate pe piețele bursiere din SUA sunt disponibile fără comisioane. Celelalte acțiuni sunt oferite ca instrumente derivate și comisioane de transfer. Acestea sunt oferite prin ARSN 637 489 466 și promovate de eToro Australia Pty Ltd. CAR 001281634 ..
 • 🛍Copiați portofolii cu eToro?
 • Cu CopyTortfolios-ul eToro puteți copia automat un portofoliu de acțiuni în doar câteva clicuri. eToro se va ocupa de restul.
 • 🌐 Cum funcționează personalitatea eToro?
 • eToro nu va partaja niciodată datele dvs. private fără consimțământul dumneavoastră.

 

Demo eToro🚀🚀🚀

eToro, ca toți ceilalți brokeri, oferă o platformă virtuală de tranzacționare online, care poate fi utilizată fără limite și fără obligația de a plăti fonduri.

Aplicația eToro iOS / Google Play: modul în care funcționează și opiniile
EToro Apps sunt urmărite exact la interfața web tocmai am vorbit. Prin urmare, vă permit să investiți în aceleași valori mobiliare, cu aceleași instrumente și mai ales cu aceeași ușurință pe care tocmai am descris-o.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
 

Pentru ce platforme sunt disponibile?
Platformele prin intermediul aplicației eToro sunt disponibile atât pentru dispozitivele Apple – și, prin urmare, iPhone și iPad -, cât și pentru toate dispozitivele din lumea Android. Acestea pot fi descărcate din magazinele de referință relevante: AppStore și Google Play Store.
Platforma este disponibilă direct cu Webtrader-ul clasic sau Mobile Trader, disponibil atât prin Web App, Android și IOS.

Pentru a deschide un cont, trebuie doar să introduceți câteva informații simple, cum ar fi:

Nume
Nume de utilizator
Parola
E-mail
Caracteristicile demonstrației eToro
Cont demo eToro are mai multe caracteristici care fac foarte interesant. La fel ca în cazul altor brokeri, în primul rând, transparența ne oferă brokerul pentru a înțelege dacă poate fi util sau nu. În interior putem folosi toate serviciile pe care le vom găsi în cadrul platformei cu bani reali.

În al doilea rând, este complet gratuit . Nu va trebui să plătim nimic pentru a-l deschide sau pentru a menține contul deschis. Totul, de la început până la sfârșit, este absolut gratuit și nu necesită plăți de niciun fel. Un alt avantaj pentru cei care vor să testeze fără a-și risca atât investițiile, cât și infrastructurile oferite de broker.

Nu în ultimul rând: nu reduce serviciile, nici măcar pentru cei care investesc doar în demo. În timp ce alți brokeri își restricționează listele sau limitează unele servicii, eToro a decis ca toată lumea să aibă acces, chiar și în faza de testare, la instrumentele sale suplimentare.

Platforma eToro oferă capital virtual de 100.000 USD , o sumă mai mult decât suficientă pentru a testa toate comenzile pe care le dorim și instrumentele puse la dispoziție de broker.

Faceți clic aici pentru a obține un cont demo gratuit pe eToro .

Observații despre

Cu recenzia noastră eToro ne-am rezumat opiniile cu privire la această platformă de tranzacționare socială și de copiere . Dorim să specificăm imediat că brokerul eToro este un broker reglementat CYSEC și Europa și este de departe una dintre cele mai faimoase platforme de tranzacționare online Forex și CFD pentru tranzacționare socială .

eToro este un broker activ din 2006 , dar din 2010 a început să ofere una dintre caracteristicile care sunt încă cele mai căutate de traderi.

Vorbim în special despre două caracteristici:

 • Comerț social
 • Copiere de tranzacționare

Pentru a înțelege ce este Social Trading, ne putem gândi la un amestec între Facebook și Twitter, doar în versiunea „financiară”. În practică, eToro oferă o rețea socială integrată cu platforma , pe care este posibil să cunoașteți , să urmăriți și să copiați alți membri ai platformei .

CopyTrading în schimb este o tehnologie folosită pentru a copia altor membri. În practică, dacă un comerciant câștigă 20% pe lună, chiar dacă îl copiem, vom câștiga același proporțional. eToro a devenit o piatră de temelie comercială pas cu pas, deschizând birouri în întreaga lume. Platforma a avut 1,5 milioane de clienți în 2010 și a depășit 10 milioane în 2020.

Atenție: deși această platformă este absolut sigură de utilizat și foarte simplă chiar și pentru utilizatorii începători, acest lucru nu înseamnă că eToro este sinonim cu bani simpli. De exemplu, pentru a obține profit folosind copytrading, trebuie să le alegeți pe cele mai bune și să vă monitorizați investiția.

Dacă după câteva săptămâni observați că unii comercianți pe care îi copiați nu funcționează așa cum vă așteptați , este recomandabil să le eliminați și să le înlocuiți cu altele noi și promițătoare. De asemenea, este important să încercați caracteristicile platformei și să câștigați experiență prin contul demo gratuit și nelimitat. Când vă simțiți gata să investiți cu fonduri reale, faceți doar un depozit. Pentru a începe astăzi eToro cu un cont gratuit, faceți clic aici .


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
 

Întrebări frecvente despre eToro❓

Mai jos puteți găsi cele mai frecvente întrebări pe care ni le-au pus cititorii noștri despre eToro.

Plătește eToro?

Da, în toate ocaziile în care am retras fondurile au ajuns în mai puțin de 24 de ore (cu excepția weekend-urilor). În conformitate cu reglementările europene împotriva spălării banilor, retragerile au loc pe aceeași metodă de plată ca și pentru depozite.

Este de incredereToro?

Platforma eToro este autorizată și reglementată CySEC. Poate că este una dintre cele mai sigure platforme disponibile în prezent pe piața europeană. Satisfacția clienților este foarte mare.

Cine a fondat eToro?

eToro a fost fondată de frații Ronen și Yoni Assia în 2006 împreună cu partenerul lor David Ring .

Ce este Copytrading?

Copytrading este o tehnologie patentată gratuit de eToro. Este un sistem de tranzacționare automat care permite novice investitorilor (dar , de asemenea , cel mai experimentat ) pentru a copia cele mută de majoritatea investitorilor calificați în timp real .

eToro este o înșelătorie in Romania ?

Absolut nu . eToro este un broker înregistrat în mod corespunzător în Europa și cu o licență CySEC valabilă. Are o mare reputație, construită de-a lungul anilor și este menționată pozitiv și în ziare . Nu există nicio îndoială cu privire la regularitatea brokerului și a operațiunilor sale.

Ce platforme oferă eToro?

eToro oferă o platformă web proprietară, care este, de asemenea, reprodusă prin App pentru iPhone și App pentru Android . Platforma, în ciuda faptului că este o aplicație Web, este de fapt o interfață completă și profesională, pe care o putem folosi și pentru gestionarea complexă a comenzilor.

Ce este CopyTrader-ul eToro?

Este un sistem care vă permite să investiți prin copierea altor investitori. Este un sistem exclusiv eToro și care este accesibil și investitorilor mici. eToro oferă, de asemenea, un motor de căutare cu filtre avansate pentru a găsi cu ușurință comerciantul care se potrivește cel mai bine nevoilor noastre.

Cât costă investiția minimă pe eToro?

Depozitul minim pentru a deschide un cont demo este de50 €sau echivalent în euro. Pentru a deschide o poziție, investiția minimă este de50 €pentru majoritatea activelor de pe platformă.

În ce putem investi cu eToro?

Cu eToro putem investi în Forex, acțiuni, mărfuri, criptomonede, ETF-uri și indici. Pentru acțiuni, ETF-uri și criptomonede este de asemenea posibil să accesați în modul DMA cu acces direct.

Ce calculatoare (Pc) și smartphone-uri sunt acceptate de eToro?

Se poate  folosi orice sistem de operare pentru , deoarece oferă un WebTrader care poate fi accesat cu orice browser modern. Pentru aplicații, este oferit suport complet pentru iPhone și Android.

Ce comisioane sunt aplicate de eToro?

Depinde de piață și de modul în care vom opera. De fapt, cu eToro putem opera în modul clasic CFD și Forex și ne vom găsi plătind comisioane și spread-uri peste noapte. Pe de altă parte, în cazul accesului direct, avem doar o diferență minimă între prețul de cumpărare și cel de vânzare. În general, eToro este un broker foarte accesibil și cu costuri reduse.

Este dificil să folosești eToro?

Nu . Astăzi este una dintre cele mai simple de utilizat, chiar și pentru cei cu puțină experiență în ceea ce privește tranzacționarea. În ghidul nostru arătăm, de asemenea, cu două ordine de practică, cât de liniară este ordinea pe piața Forex.

Ce piețe putem găsi pe eToro?

eToro oferă în total peste 2.300 de active, împărțite între Forex, acțiuni , mărfuri , criptomonede , ETF-uri și uneori chiar piețe futures . Este un broker complet care ne permite să investim dintr-un singur cont pe toate cele mai bune piețe din lume.

Nota pentru eToro

CaracteristicăHotărâre
Inovaţie⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
A sustine⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Siguranță⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Listele de prețuri⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Analiza tehnica⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Analiză fundamentală⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Retrageri⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Spreaduri și comisioane⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Platforma de tranzacționare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Managementul comenzilor⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Echipa de redacție: lucrăm din greu cel mult 7 zile pe săptămână și 365 de zile pe an pentru a menține calitatea și actualizarea conținutului cât mai ridicată posibil, dar suntem oameni și este posibil să ne fi scăpat ceva și să nu fie actualizat. Pentru rapoarte despre acest lucru, utilizați un coment pentru a ne scrie, vom fi bucuroși să vă răspundem.Toate informațiile conținute pe site-ul nostru web sunt publicate cu bună credință și numai în scopuri generale.

Orice acțiune pe care cititorul o ia asupra informațiilor găsite pe site-ul nostru este strict pe propria răspundere.”

 

Cei Mai Buni Brokeri De Tranzacționare: Actiuni, Forex, CFD-Uri, Criptomonede

eToroKIBC, etajul 7, strada Profiti llia Germasogesia 4046 Limassol (CY)
LicențeCySEC / FCA / ASIC ✅
TipologieMarket Maker ✅
Depozit minim50 € 💶💶💶✅
Bani  demo100.000 € ✅
Instruire100% Stocuri! 0% Comisioane!!
Spreaduri Min.3 sâmburi
Element distinctivCopyTrading😉🏆🏆🏆
INFORMATII👉👉👉
Vot 9.5
Broker Regolamentato CySEC

 

 

Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Cumparabitcoin

Vot 9.3
71% din conturile investitorilor cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor
plus500Plus500CY Ltd, 169-171 Arch. Makarios III Avenue, Cedars Oasis Tower, Floor 1, 3027, Limassol, Cyprus
LicențeCySEC n° 250/14
TipologieMarket Maker ✅
Depozit minim 100 $  💶💶💶✅
Bani  demo100.000  $ ✅
Instruire Forex Platforma de talie mondială🍀
Spreaduri sâmburi 📲📲📲📲
Element distinctivTrading 🕐  🏆🏆🏆
INFORMATII👉👉👉
Vot 8.6
71% din conturile investitorilor cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor

Cumparabitcoin

Atentie 

Titularul nu este si nu va fi legal responsabil in niciun caz si pentru ca,acest site web include informații despre criptomonede, contracte pentru diferență (CFD) și alte instrumente financiare, precum și brokeri, burse și alte entități care tranzacționează astfel de instrumente. Atât criptomonedele, cât și CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani. Ar trebui să vă gândiți cu atenție dacă înțelegeți cum funcționează aceste instrumente și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Informațiile din aceste pagini conțin declarații anticipative care implică riscuri și incertitudini.

Piețele și instrumentele prezentate pe această pagină au doar scop informativ și nu ar trebui să apară în niciun fel ca o recomandare de cumpărare sau vânzare a acestor active. Ar trebui să faceți propriile cercetări amănunțite înainte de a lua orice decizie de investiții.

CumaparaBitcoin.com nu garantează în niciun fel că aceste informații sunt lipsite de greșeli, erori sau denaturări materiale.

De asemenea, nu garantează că aceste informații sunt în timp util. Investiția în piețele deschise implică un mare risc, inclusiv pierderea totală sau a unei părți a investiției dvs., precum și suferință emoțională.

Toate riscurile, pierderile și costurile asociate investițiilor, inclusiv pierderea totală a principalului, sunt responsabilitatea dumneavoastră.

Opiniile și opiniile exprimate în acest articol sunt ale autorilor și nu reflectă neapărat politica oficială sau poziția CumaparaBitcoin și nici a agenților de publicitate.

Autorul nu va fi responsabil pentru informațiile care se găsesc la sfârșitul linkurilor postate pe această pagină.

Dacă nu este menționat în mod explicit altfel în corpul articolului, la momentul redactării, autorul nu are nicio poziție în acțiunile menționate în acest articol și nu are nicio relație de afaceri cu nicio companie menționată. Autorul nu a primit despăgubiri pentru scrierea acestui articol.

CumaparaBitcoin și autorul nu oferă recomandări personalizate.

Autorul nu face nicio declarație cu privire la acuratețea, exhaustivitatea sau adecvarea acestor informații.

CumaparaBitcoin și autorul nu vor fi răspunzători pentru orice erori, omisiuni sau pierderi, vătămări sau daune care rezultă din aceste informații și afișarea sau utilizarea acestora. Cu excepția erorilor și omisiunilor.

Autorul și CumaparaBitcoin nu sunt consilieri de investiții înregistrați și nimic din acest articol nu este menit să fie consiliere de investiții.

cumparabitcoin.com ofera sansa  să faceți cercetările si analiza pentru aceste instrumente, înainte de a lua orice decizie de a investiții și să evitați investițiile în orice instrument financiar pe care nu îl înțelegeți complet cum funcționează și care sunt riscurile implicate.

Leave a Reply