Bitcoin transfer

Bitcoin transferul de active criminale

Sechestrul și înregistrarea anterioară de 114 milioane de lire sterline confiscate pe 24 iunie au fost făcute de detectivi de la Comandamentul pentru Criminalitate Economică al Met, pe informațiile primite despre transferul de active criminale și fac parte dintr-o anchetă în curs de spălare a banilor internaționali.

Detectivii care investighează spălarea banilor internaționali au confiscat aproape 180 de milioane de lire sterline Bitcoin, batând recordul pentru cea mai mare confiscare a criptomonedelor din Marea Britanie.

Sechestrul și înregistrarea anterioară de 114 milioane de lire sterline confiscate pe 24 iunie au fost făcute de detectivi de la Comandamentul pentru Criminalitate Economică al Met, pe informațiile primite despre transferul de active criminale și fac parte dintr-o anchetă în curs de spălare a banilor internaționali. .

Detectivul polițist Joe Ryan a declarat că sechestrul a fost un „reper semnificativ” în anchetă, spunând: „Cu mai puțin de o lună în urmă am confiscat cu succes 114 milioane de lire sterline în criptomonedă.

„Ancheta noastră de atunci a fost complexă și amplă.Am muncit din greu pentru a urmări acești bani și a identifica criminalitatea cu care ar putea fi legată.Sechestrul de astăzi este un alt punct de reper semnificativ în această anchetă, care va continua luni de zile, pe măsură ce îi vom aborda pe cei din centrul acestei presupuse operațiuni de spălare a banilor”.

O femeie în vârstă de 39 de ani a fost intervievată cu precauție în legătură cu cele aproape 180 de milioane de lire sterline, care au fost confiscate sâmbătă pe 10 iulie și, ulterior, au fost salvate la o dată la sfârșitul lunii iulie. Aceeași femeie a fost arestată pe 24 iunie, suspectată de infracțiuni de spălare a banilor, și apoi eliberată pe cauțiune.

Un bitcoin – o criptomonedă – valorează în prezent aproximativ 23.500 de lire sterline, după ce a scăzut de la un vârf în aprilie de 47.126,48 lire sterline.

Înseamnă că acum trei luni suma confiscată ar fi valorat aproape dublu decât este acum.Se  spune că se vede o creștere a utilizării criptomonedelor în spălarea banilor, ceva care a fost „teritoriu neexplorat” acum câțiva ani.

Produsele infracțiunii sunt spălate în mai multe moduri diferite”, a declarat comisarul adjunct adjunct Graham McNulty. În timp ce numerarul rămâne încă rege în cuvântul criminal, pe măsură ce platformele digitale se dezvoltă, vedem din ce în ce mai mulți infractori organizați care folosesc criptomonede pentru a-și spăla banii murdari.

În timp ce în urmă cu câțiva ani, acesta era un teritoriu destul de neexploatat, avem acum ofițeri și unități specializate foarte instruite care lucrează din greu în acest spațiu pentru a rămâne cu un pas înaintea celor care îl folosesc pentru câștiguri ilicite. Detectivii acestui caz au lucrat neobosit și meticulos pentru a urmări criptomonede în valoare de milioane de lire sterline suspectate că sunt legate de criminalitate și acum sunt spălate pentru a ascunde urmele.

Cei legați de acești bani lucrează în mod clar pentru a-i ascunde. Ancheta noastră nu se va opri la nimic pentru a perturba transferul și a identifica pe cei implicați.

10 greșeli cripto de evitat

Tesla poate fi acum cumpărat pentru bitcoin, tweet-uri Elon Musk

Clienții Tesla Inc își pot cumpăra acum vehiculele electrice cu bitcoin, a declarat miercuri șeful său, Elon Musk, marcând un pas semnificativ înainte pentru utilizarea criptomonedei în comerț.

Acum puteți cumpăra un Tesla cu bitcoin”, a spus Musk pe Twitter, adăugând că opțiunea va fi disponibilă în afara Statelor Unite la sfârșitul acestui an.Producătorul de mașini electrice a declarat luna trecută că a cumpărat bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari SUA și că îl va accepta în curând ca o formă de plată pentru mașini, într-un mare pas către acceptarea generală care a făcut ca bitcoinul să crească la un nivel record de aproape 62.000 USD.

Bitcoin, cea mai mare monedă digitală din lume, a crescut cu peste 4% după tweet-ul lui Musk și a tranzacționat ultima dată la 56.429 USD.Musk a spus că bitcoinul plătit către Tesla nu va fi convertit în moneda tradițională, dar a dat câteva alte detalii despre modul în care ar fi procesate plățile bitcoin. Compania folosea „software intern și open source”, a spus el.

Majoritatea companiilor de masă, cum ar fi AT&T Inc și Microsoft Corp, care permit clienților să plătească cu bitcoin, utilizează de obicei procesoare de plată specializate care convertesc criptomoneda în, să zicem, dolari și să trimită suma companiei.Musk, care postează în mod regulat comentarii pe Twitter despre criptomonede, a criticat luna trecută numerarul convențional, spunând că atunci când „are un interes real negativ, doar un prost nu ar căuta în altă parte. În urma investiției Tesla în bitcoin, companii precum Mastercard Inc și Bank of New York Mellon Corp au îmbrățișat activul emergent, provocând predicții că bitcoin și alte criptomonede vor deveni o parte obișnuită a portofoliilor de investiții.

Directorul executiv al Uber, Dara Khosrowshahi, a declarat că compania care discută și „a respins rapid” ideea de a investi în bitcoin. Cu toate acestea, el a spus că Uber ar putea accepta criptocurrency ca plată. General Motors Co a declarat că va evalua dacă bitcoinul poate fi acceptat ca plată pentru vehiculele sale.

Tesla a adăugat recent „Technoking of Tesla” la lista titlurilor oficiale ale lui Musk.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Bitcoin în următoarele zile

Mai multe speculații sunt făcute în jurul acestui eveniment, una dintre ele fiind că deblocarea GBTC poate afecta volatilitatea prețurilor pe piețele Bitcoin în următoarele săptămâni.

Indiferent de speculații, acest analist criptografic avea o perspectivă optimistă față de mișcările de preț ale celei mai mari criptomonede din lume. Această actualizare a încorporat două evenimente interesante referitoare la o valoare cheie pe care Bitcoin a afișat-o timp de opt săptămâni la rând.

În prima sa actualizare , analistul a evidențiat un nivel crucial pe care Bitcoin trebuia să îl atingă pentru o izbucnire iminentă. Nerespectând acest lucru, este posibil ca taurii să nu dureze mult până să se producă pierderi noi.Momentul acestei ultime dezvoltări este unic. Nu cu mult timp în urmă, Bitcoin a înregistrat o creștere semnificativă a acumulării . Diferite firme s-au alăturat clubului Bitcoin prin adoptarea monedei emblematice în portofoliile lor.

Un alt analist a prezentat un sentiment similar cu privire la aceste evoluții. În cel mai recent videoclip al său de pe YouTube , Michaël van de Poppe a discutat despre o posibilă scădere a prețurilor la sfârșitul acestei săptămâni. Acest lucru arată în continuare progresele menționate anterior de Bitcoin în trecerea unui nivel crucial.

34.500 de dolari reprezintă brusc un nivel cheie?

În ultimele săptămâni, s-a vorbit despre nivelul de 30 USD, ooo, iar mai mulți analiști și-au menținut poziția conform căreia această gamă rămâne cheia pentru ca Bitcoin să își mențină controlul. Cu toate acestea, mai degrabă decât marca de 30.000 USD, care este zona de cerere stabilită în prezent, 34.500 USD ar putea avea o semnificație mai mare în funcție de structura actuală a pieței.

Începând cu 17 mai, Bitcoin a reușit să se închidă peste prețul de 6 săptămâni consecutive, chiar dacă au fost înregistrate minime de 29.800 USD și 28.000 USD în perioada respectivă. Bitcoin s-a consolidat sub marca de 33.000 de dolari în ultimele două săptămâni, dar închiderea săptămânală a continuat să rămână peste 34.500 de dolari. Punctul care poate fi dedus din această situație specială este prezența unei achiziții instituționale puternice la acest nivel.

Într-unul dintre articolele anterioare, bazat pe fonduri de lichidități, am ilustrat faptul că instituțiile ar urmări rar prețul și, de obicei, acești investitori așteaptă corectarea. Comerțul cu amănuntul este aspirat din cauza FOMO, neștiind de comenzi imense de capital sub intervalele de preț existente. Faptul că Bitcoin a continuat să închidă peste 34.500 de dolari, în timp ce a re-testat zona de cerere de câteva ori, ar putea indica executarea unor comenzi de cumpărare puternice, pe care instituțiile le-ar fi putut pune în aplicare după prăbușirea din 19 mai.

În timp ce rețeaua devine din ce în ce mai robustă, un tweet inițiat de Elon Musk al Tesla a condus prețul criptomonedei spre sud. După cum sa raportat ieri, producătorul de vehicule electrice a decis să înceteze utilizarea BTC ca metodă de plată.

Activul s-a prăbușit imediat și a pierdut peste 12.000 de dolari într-o zi. În ciuda recuperării inițiale și a sărit peste 50.000 de dolari, BTC a scăzut încă o dată și se află în prezent sub această linie de preț râvnită. Capitalizarea de piață a Bitcoin a scăzut, de asemenea, sub o etapă importantă și se situează cu mult sub 1 trilion de dolari la scrierea acestor rânduri.

Fluxul de schimb valutar în cadere

O altă valoare care susține teoria acumulării este ieșirile de schimb care au crescut în ultimele două săptămâni. Când comercianții se pregătesc să vândă, ei mută Bitcoin pe bursele centralizate pentru a le converti în fiat sau stablecoins, ceea ce s-a întâmplat în aprilie și mai.

O bază mobilă de 14 zile, în ultimele două săptămâni, în special, s-au înregistrat o revenire mai pozitivă a ieșirilor de schimb, la o rată de aproximativ 2.000 BTC pe zi. Acesta a adăugat că taxele de tranzacționare în lanț asociate depozitelor valutare au scăzut, în timp ce cele asociate retragerilor au crescut, concluzionând:

Continuarea acestui lucru ca o tendință structurală poate întări o presiune de vânzare a tezei care se diminuează.”

Perioadele lungi de acțiune laterală a prețurilor duc de obicei la o mișcare mare, dar vânzările majore par să fi avut loc deja în conformitate cu datele din lanț.

Cei mai buni brokeri pentru a investi în Bitcoin

Broker Depozit Min Reguli investitie
50 USD CySEC 109/10, FCA 583263
250 USD CySEC 169/12, FCA 522157
250 USD CySEC 250/14

Leave a Reply