10 greșeli de evitat atunci când investești în criptomonede

Știm cu toții că Bitcoin a cunoscut o creștere fără precedent în ultimele luni. Numere la care probabil nici măcar cei mai optimisti nu se așteptau. Atât de mult încât investitorii s-au adunat pentru a cumpăra criptomonede.

Făcându-l „mainstream” Având în vedere acest moment de bucurie, mulți cred că prognozele Bitcoin în viitor vor fi chiar peste 200.000 de dolari.

Cu siguranță o viziune pozitivă, dar având în vedere ultimul record maxim, totul este de așteptat.

Criptomoneda este o nouă formă

Criptomoneda este o nouă formă de monedă care se bazează pe un blockchain – un set imuabil de date de interconectare. Bitcoin a fost prima criptomonedă bazată pe blockchain și a fost lansată în 2009. Astăzi există mii de criptomonede diferite.

Băncile centrale din întreaga lume încorporează tehnologia și încorporează monede digitale CBDC – Banca Centrală. Piețele financiare tradiționale încorporează tranzacționarea instrumentelor financiare derivate în criptomonede, jucători importanți precum PayPal permit tranzacționarea cu criptomonede, iar start-up-urile provoacă zilnic status quo-ul prin lansarea de aplicații pentru criptomonede.

10 greșeli cripto de evitat in lumea criptomonedelor

Lucrul despre tranzacționarea cu criptomonede este că este o industrie vastă, plină de platforme, schimburi și roboți de tranzacționare care vă pot ajuta să mergeți mai departe și să vă descurcați foarte bine cu tranzacțiile dvs. De fapt, nu există nicio cale de a înconjura o platformă de schimb, așa că, dacă trebuie să folosiți una, s-ar putea să mergeți la cel mai bun.

Cea mai mare problemă pe care am întâlnit-o până acum în această industrie este că este în mare parte nereglementată. Acest lucru înseamnă că există o mulțime de oportunități pentru oameni de a profita de dvs. și există o mulțime de oportunități pentru platformele de a nu fi la fel de sigure pe cât sună. Lucrul despre tranzacționarea criptomonedelor este că trebuie să vă asigurați nu numai că faceți alegerile corecte pentru jetoanele dvs., ci trebuie să le păstrați în siguranță.

Eșecul raportării criptomonedei

De departe, cea mai gravă eroare – indiferent dacă este intenționată sau neintenționată – contribuabilii fac atunci când vine vorba de impozite și criptomonede este eșecul de a raporta tranzacțiile cripto. Carolyn Schenk, consilierul diviziei de asistență și asistență națională în materie de fraudă pentru biroul consilierului șef al IRS, a spus acest lucru atunci când se adresează investitorilor cripto care nu raportează venituri: „ Te vedem ”.

Eșecul de a lua măsuri adecvate pentru a transmite criptomoneda dvs. în caz de deces sau invaliditate

Cei dragi știu cum să vă acceseze conturile de criptomonede? Dacă mori sau devii invalid, valoarea criptomonedei tale ar putea fi bine inclusă în moșia ta impozabilă, chiar dacă cei dragi nu pot de fapt să acceseze sau să deblocheze valoarea acelui activ. Vom explora cele mai bune practici pentru a ne asigura că cei dragi nu vor rămâne curățându-vă mizeria criptografică fără acces la valoarea activului.

Utilizarea unor schimburi de tip similar pentru a raporta crypto

În mod corect, acest lucru nu este cu adevărat ceva pe care l-am văzut făcând vreunul dintre clienții mei. Dar, deoarece cripto-ul deținut ca investiție trebuie să fie raportat ca proprietate, este logic că schimburile de cripto-uri pentru proprietăți, cum ar fi un Tesla sau schimbul de Bitcoin pentru Ethereum, ar trebui să se califice pentru un schimb de tip similar în conformitate cu secțiunea 1031 din Codul veniturilor interne.

Din păcate, nu. Această serie își propune să îi ajute pe oameni să o facă corect de la început sau să identifice posibilele greșeli care ar putea fi necesare pentru a fi soluționate.

Eșecul calculării corespunzătoare a câștigurilor și pierderilor din criptomonedă

Ați pierdut bani pe criptomonedă? Pierderile pot și trebuie raportate la fel ca și câștigurile, iar pierderile pot compensa complet orice consecințe fiscale ale câștigurilor. Dar dacă o fac, contribuabilii trebuie să raporteze tranzacțiile.

Investitorilor în criptomonedă nu li se cere în mod unic să raporteze și să plătească doar impozite pe câștiguri și ar trebui să includă pierderi și câștiguri la calcularea impozitului datorat.

Eșecul de a pregăti și menține înregistrările adecvate (sau oricare!) Care reflectă tranzacțiile crypto

Ca și în cazul oricărei vânzări sau schimburi de proprietate impozabile, contribuabilii trebuie să poată stabili baza unui activ, inclusiv criptomonedă, pentru a calcula câștigul sau pierderea și impozitul rezultat datorat.

Contribuabilii care nu țin evidențe bune se pot trezi plătind impozitul pe vânzarea criptelor, ca și cum nu ar avea deloc bază în activ. Contribuabilii ar trebui să reziste dorinței de a fi ademeniți în lene și să presupună că toate înregistrările vor fi disponibile electronic în timp de impozitare.

Eșecul raportării criptomonedei schimbate pentru bunuri și servicii

Vă gândiți să plătiți pentru noul dvs. mobilier de exterior de la overstock.com în Bitcoin ? Deoarece din ce în ce mai mulți comercianți cu amănuntul acceptă criptomonede, contribuabilii trebuie să înțeleagă implicațiile fiscale și cerințele de raportare asociate plății în cripto.

Raportarea necorespunzătoare a criptomonedei primite ca venit câștigat

Criptomonedele primite în schimbul serviciilor prestate nu sunt taxate la fel ca și vânzarea criptomonedelor deținute pentru investiții. Vom explora și explica tratamentul fiscal adecvat al criptomonedelor ca venit.

Folosirea formularului greșit pentru raportarea tranzacțiilor cu criptomonedă

Sunteți plătit în criptomonedă? Ați schimbat o mașină contra cripto sau vice versa? Investiți pur și simplu în cripto? Minerați cripto? Fiecare dintre aceste potențiale tranzacții poate necesita un formular IRS diferit pentru a raporta cu exactitate tranzacția și a calcula consecințele fiscale.

Eșecul raportării tranzacțiilor Crypto-to-Crypto

Este obișnuit ca investitorii cripto să schimbe o criptomonedă cu alta într-o tranzacție de la o monedă la alta. Este important să înțelegem că acestea sunt evenimente impozabile și cum ar trebui raportate.

Serviciile de exploatare în cloud implică închirierea de echipamente de exploatare pentru alți mineri, astfel încât să poată exploata pentru dvs. Trebuie să investiți o singură dată și veți continua să obțineți partea din plăcintă.

Nainte de a vărsa monedele câștigate într-o companie de cloud mining, verificați-i credibilitatea, deoarece spasmul este la un nivel maxim în spațiul criptografic.

Pentru a pune totul împreună, mineritul este încă profitabil dacă știi cum să faci asta corect.

Raportarea necorespunzătoare a criptomonedelor primite de la picături de aer, furci și despărțiri

„Căderile de aer, furculițele și despărțirile” pot fi termeni străini pentru investitorii debutanți în criptomonede, dar este important ca oricine chiar să se ocupe de acest domeniu să se familiarizeze rapid cu ei, deoarece au implicații fiscale.

Când faceți ceva online, riscați să vă fie furate activele de către hackeri și, dacă ați reușit să construiți un portofoliu solid de criptomonede, nu este un risc pe care probabil sunteți dispus să îl asumați.

Având în vedere acest gând, să aruncăm o privire la ceea ce credem că sunt cele mai bune schimburi criptografice din acest moment , astfel încât să vă puteți vedea pentru succes și să vă păstrați activele în siguranță.

Leave a Reply