cumpara Bitcoin in Romania cu eToro

De ce sa cumperi Bitcoin in Romania cu eToro

Pentru prima dată de la 13 mai, prețul bitcoin a depășit marca de 51.000 USD, potrivit datelor de tranzacționare.
Bitcoin a crescut puțin peste 3% la 51.596 dolari la bursa Binance.
Și potrivit CoinMarketCap, prețul bitcoin a crescut cu 2,96%, până la 51 612 dolari.
Recordul istoric al bitcoinului, care a fost stabilit în aprilie, este de 64.850 de dolari.

BTC a deschis pe 30 august la un preț de 48.767 dolari. Crește constant în timpul săptămânii, creând un sfeșnic alcătesc și ajungând la aproape 51.900 USD.
În ciuda mișcării ascendente, graficul săptămânal nu este încă optimist. BTC nu a revendicat încă linia de susținere ascendentă de la care a ieșit. Anterior, linia era în vigoare din martie 2020.
Cea mai mare și mai cunoscută criptomonedă din lume a crescut cu 81% față de minimul din acest an, de 27.734 USD, pe 4 ianuarie.

Platforma de investiții sociale, eToro, a câștigat 264 milioane de dolari din comisioane de tranzacționare criptografice în trimestrul II 2021, în creștere față de 11,26 milioane de dolari în anul precedent.

Comisioanele din tranzacționarea criptografică au reprezentat 73% din totalul de 362 milioane dolari pe care platforma le-a câștigat prin comisioane de tranzacționare. În al doilea trimestru al anului 2020 tranzacțiile cu active criptografice au reprezentat doar 7%.

Yoni Assia, CEO și cofondator al eToro, a atribuit succesul platformei capacității sale de a identifica tendințele pe termen lung în comportamentul investitorilor.

Cum se utilizează corect eToro in Romania

Pentru a deschide un cont real, trebuie să vă conectați prima dată. Urmați acești pași:Acum descriem procesul simplu de înscriere la eToro pentru cei care doresc să încerce serviciile sale gratuit:

  • Faceți clic pe acest link pentru pagina oficială de înregistrare a brokerului;
  • Completați formularul simplu de înregistrare;
  • Trebuie să introduceți numele de utilizator, adresa de e-mail, parola și telefonul.
  • Formularul arată ca imaginea de mai jos.
  • Dacă doriți, vă puteți conecta, de asemenea, direct cu contul dvs. Facebook sau Google, deoarece eToro are un acord cu aceste conturi.
  • Deschideți un cont gratuit pe eToro (platformă de tranzacționare socială câștigătoare cu mai multe premii).

De asemenea, veți avea ocazia să deschideți un cont demo pe eToro , care poate fi utilizat gratuit, adică fără a depune nimic. Desigur: nu veți câștiga nimic, ci faceți teste. Și, mai presus de toate, mergeți să efectuați tipul de operație pe care îl doriți fără să riscați. Pentru a face acest lucru, pur și simplu accesați site-ul oficial și urmați instrucțiunile.

Conectați-vă, primul, pe eToro; apoi finalizați înregistrarea prin e-mail. În cele din urmă, reveniți la pagina de pornire eToro și faceți clic pe Conectare. Pentru a debloca contul și a efectua operațiuni, este necesar să trimiteți documentele dvs. de identitate pentru a verifica contul.Monedele criptografice majore tranzacționează la cel mai înalt nivel din luna mai.Bitcoin își va continua cursa taurului care a început în august și, după ce a rezistat cu succes față de rezistența psihologică recentă la valoarea de 50.000 dolari, poate face o croazieră până la marca de 100.000 dolari cu o rezistență minimă.

🌈 Activ de la: 2006
Licențe: ASIC / CySEC / FCA
💸 Depozit minim: 50 USD
📈 Active: 4.000+
🌞 Piețe : Acțiuni, ETF-uri, cripto, indici, mărfuri, valute
Tipologie: Market Maker / Broker DMA
📖 Instruire : Gratuit – 📚eBook / 
🤔 Sigur sau furt: Da – Este de încredere 👍 Nu fură!
👍 Cei mai buni comercianți : Aflați pe cine să copiați pe eToro – 🥇 Top 
💡 De ce este convenabil: Social și CopyTrader / CopyPortfolios / 0 comisioane / Staking
🔍 Site-ul oficial: https://www.etoro.com/ro/
 


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

De ce sa cumperi Bitcoin in Romania cu eToro

eToro este un broker multi-active, listat la bursă, care oferă posibilitatea de a investi pe bursă, prin tranzacționare online pe produse speculative. Cu eToro puteți cumpăra acțiuni online pure, ETF-uri, puteți investi în Forex, CFD-uri și în cât mai mult de 4.000 de active subiacente . Oferă acces, de la o singură platformă și cu un singur cont, la un flux de produse și servicii exclusive.

Un hub de tranzacționare autentic , creat pentru a oferi tuturor oportunitatea de a accesa piețe altfel complexe de atins, cu zero comisioane (și doar un spread foarte mic) și o platformă – așa cum vom vedea mai târziu în recenzia noastră – de utilizare imediată.
eToro
Etoro este probabil cea mai bună soluție pentru cei care doresc să participe la tendința momentului, dar care, în același timp, nu se simt adecvat și nu înțeleg ce este un portofel sau care, în orice caz, nu se simte în siguranță să își investească bani singuri.

Etoro este o platformă de tranzacționare socială, iar ceea ce o face unică este că puteți copia alți utilizatori ai platformei și puteți câștiga bani dacă câștigă bani. Puteți investi în acțiuni, mărfuri, criptomonede sau copiați persoane.

Înregistrarea la eToro este foarte simplă și o puteți face la acest link: etoro.com/ro .

🟢AVANTAJELE  👍Puncte Broker DEZAVANTAJE ȘI PROBLEME 
Acțiuni străine și ETF-uri realstock la zero comisioane 10 📗 Latență de răspuns la biletele clienților ❓ 
CopyPortfolios (portofolii de investiții gestionate și care pot fi copiate) 10 📗 Puține mărfuri disponibile ❓ 
Social Trading și CopyTrading (Puteți copia operațiunile celor mai buni traderi de pe platformă) 10 📗 Puțini indici bursieri sunt disponibili ❓ 
Depozit inițial minim 50 USD 10 📗 Secțiunea de materiale educaționale pentru a învăța tranzacționarea trebuie îmbunătățită ❓ 
Peste 3.000 de active disponibile pentru tranzacționare 9.8 ✅ Creșteți miza criptografică ❓ 
Miza criptomonedelor pentru a obține recompense în pozițiile HODL 9.6 ✅
Broker reglementat și disponibil în Europa (licență CySEC) 9.6 ✅
Tranzacții minime 25/50 € / € 9.5 ✅
Avantaje și dezavantaje ale eToro cu detalii și judecată cu privire la avantajele enumerate (o valoare care, în felul nostru, justifică impactul real pozitiv pentru client).

Credem pe deplin că succesul enorm realizat de eToro în ultimii ani se datorează în principal unuia dintre principalele sale puncte forte: inovația, cercetarea și dezvoltarea, care l-au făcut cel mai de referință Fintech în prezent . Care sunt cele mai bune servicii ale sale? Revoluționarul CopyTrader , The Trading Social, a CopyPortfolios și posibilitatea de a investi într – o gamă largă de produse, inclusiv ETF – uri și realstock străine la comisioane zero , printr – o singură platformă.

Vă puteți înscrie și încerca gratuit serviciile eToro aici – contul demonstrativ este de 100.000 USD și vă permite să aveți acces la toate serviciile sale în modul virtual.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
 Poate că urășii care populează rețeaua vor fi gata să vă spună că numărul de clienți nu contează, că nu spune nimic despre calitatea unui broker. Dar între timp, dacă urătorii permit acest lucru, credem că a fi ajuns la 32+ milioane de clienți în lume nu este deloc un fapt de subestimat. Acestea nu sunt lucruri care se întâmplă întâmplător. Aceste date ne spun că tranzacționarea cu eToro este, de asemenea, foarte populară. Întrebarea este de ce?limba disponibila

Dacă scopul traderului este de a obține randamente de top, este clar că cei care investesc în tranzacționarea socială a eToro reușesc să aducă acasă rezultate financiare considerabile. Altfel, cum ați explica o alegere masivă a acestui intermediar ( peste 24 de milioane de utilizatori astăzi )

Ceea ce putem spune cu certitudine este că, până în prezent, unul dintre principalele sale merite este de a oferi tranzacționarea cu instrumente financiare online oricui dorește, cu posibilitatea unui acces ușor și imediat. Mai presus de toate, opiniile clienților care pot fi găsite online și pe rețelele de socializare mărturisesc un fapt: cei care aleg eToro să facă tranzacții online își măresc capitalul într-un mod pe care astăzi aproape nici o altă formă de investiție nu o poate garanta.

🎮Cont virtual : Gratuit🟢🔒  100.000 $
💵Depozit minim : 50 USD
💼 Listare la bursă : NASDAQ
Tipologie : Market Maker / Broker DMA
🌈Exclusivitate : Stocuri și ETF-uri 0 comision /
Social și CopyTrader / Portofolii gestionate / Crypto
Instrumente : Stocuri, cripto, indici, ETF-uri, mărfuri
📱Platforme : Proprietar / WebTrader
👍Evaluare și opinii : 10/10 – Pozitiv👌
Încercare gratuită : Începeți gratuit AICI!

Care sunt criptomonedele tranzacționate de eToro?

Odată ajuns înăuntru, distrează-te. Puteți tranzacționa Bitcoin, Litecoin , Dash , Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Ethereum Classic. Dar mai presus de toate Bitcoin și Ethereum atrag atenția celor care doresc cu adevărat să investească: ele sunt de fapt cele mai capitalizate valute ale momentului. Cu toate acestea, multe alte active sunt la dispoziția ta completă: tot ce trebuie să faci este să vezi perioadele potrivite pentru monedele potrivite.

Lasă-mă să fiu clar: nu se termină aici. Deoarece eToro a creat și un indice de referință pentru criptomonede: calculează media ponderată pe fiecare valorificare a tendințelor criptomonedelor disponibile cu acest broker. Cu ajutorul indexului puteți vedea, evalua și face investiția mai sigură.

Avantajele tranzacționării criptomonedelor pe eToro

Avantajele tranzacționării cu criptomonede sunt multe: de exemplu, eToro nu percepe comisioane, foarte mari în altă parte. Deci, tranzacționarea socială, de asemenea și, mai ales, pentru comercianții începători. În cele din urmă, este posibil să consultați blogurile brokerilor: aceasta este știrea reală și cea mare, care vă aduce, pe lângă citirea sfaturilor experților, și toate cele mai recente știri despre criptomonede.

Tot acest schimb de informații se face prin tranzacționarea copiilor: acestea sunt asociate cu anumite active, alegând unul sau mai mulți comercianți ale căror mișcări de copiere, o parte din capitalul cu care să o facă și lăsând apoi „magia” să se întâmple. Adică să așteptăm posibilul rezultat al investiției.

La urma urmei, problema „informațiilor” pentru eToro este importantă: tranzacționarea copiilor se bazează pe clarificarea totală a operațiunii, pentru a cunoaște profitabilitatea și timpul operațiunii, precum și alocarea activelor acestora, astfel încât să lase liberul arbitru cei care vor să încerce mâna la acest tip de investiții.

eToro Cryptocurrencies

Pe eToro este posibil să investiți în toate criptomonedele reale reale . Prin urmare, veți putea opera printr-o platformă reglementată, în timp ce schimburile sunt nereglementate.Pe broker puteți, de asemenea, Criptomonede sau veți fi plătit pentru simplul fapt de a deține unele criptomonede.

eToro este un proces care permite utilizatorilor care dețin și dețin criptoasete acceptate să câștige recompense, doar pentru a le deține. eToro efectuează procesul de miză în numele utilizatorilor săi. Recompensele constau din altele din aceste cripto-active, ceea ce înseamnă că utilizatorii își măresc deținerile de cripto-active, utilizând un mecanism similar cu modul în care o persoană poate câștiga dobânzi pentru bani.

Miza cu eToro este simplă, sigură și simplă . Recompensele de miză sunt plătite utilizatorilor în fiecare lună, în setul de criptare acceptat, fără a fi nevoie de acțiune din partea lor.

Cripto-activele din miză rămân proprietatea utilizatorilor eToro; la rândul lor, utilizatorii eToro îi încredințează eToro să efectueze întreaga procedură de mizare pentru ei, într-un mod sigur și eficient.

eToro are mare grijă în protejarea activelor criptografice ale utilizatorilor de expunerea la orice risc suplimentar, economisindu-le astfel de bătăi de cap și miză de a miza singuri. Ca rezultat, eToro păstrează un procent mic din randament ca comision, precum și pentru a acoperi diferitele costuri operaționale, tehnice și juridice implicate. ”

Utilizatorii eToro sunt încă în creștere

În 2020, celebrul broker online eToro a obținut rezultate record, cu o creștere de 30% a numărului de utilizatori înregistrați în cadrul platformei sale multi-active pentru tranzacționare online .

Conform sondajelor inițiale, compania fintech ar fi depășit 17 milioane de comercianți , confirmând performanța excelentă în anul care tocmai s-a încheiat, având în vedere că la sfârșitul anului 2019 erau puțin peste 13 milioane de clienți.Din 2007 până astăzi, operatorul specializat a reușit să se impună în scenariul european, stabilindu-se ca unul dintre jucătorii de referință pentru tranzacționarea online , precum și fiind liderul absolut în tranzacționarea socială .

eToro a reușit, de asemenea, să crească numărul comercianților de sex feminin, care, în ciuda faptului că reprezintă încă o pondere marginală față de bărbați, sunt din ce în ce mai interesați de investiții financiare independente.

Când doriți să începeți tranzacționarea online, prima decizie de luat este alegerea brokerului , ceea ce pentru mulți comercianți începători înseamnă înregistrarea pe platforma eToro. De fapt, brokerul este foarte popular printre investitorii mai puțin experimentați, deoarece serviciile sale care vizează acest obiectiv simplifică accesul la tranzacționare, oferind instrumente utile pentru a primi sprijin de la cei mai capabili investitori.

În orice caz, alegerea necesită o abordare conștientă și atentă, pentru a înțelege dacă brokerul este de fapt cea mai potrivită soluție bazată pe obiectivele dvs. de investiții.

Din acest motiv, sugestia este să vizitați secțiunea „ opinii etoro ” a portalului cumparabitcoin.com , astfel încât să cunoașteți opinia unor specialiști reali din sector, cu analize detaliate și aprofundate ale ofertei brokerului pentru comercianți.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
 

Cele Aspectele care urmează să fie evaluate sunt numeroase, inclusiv certificari ale companiei, servicii de tranzacționare on – line, de securitate, gama de active și instrumente pentru a investi, costurile și metodele de depunere și retragere. Aceste caracteristici trebuie analizate cu atenție, în acest fel este posibil să luați decizii conștiente, stabilind dacă eToro este brokerul potrivit sau dacă există alternative care sunt mai potrivite pentru nevoile dvs. de tranzacționare .

În general, opiniile celor mai mulți experți sunt destul de pozitive pentru eToro , în special în propunerea intermediarului pentru traderii novici, pentru care brokerul oferă soluții de tranzacționare, cum ar fi portofolii tematice, tranzacționare socială și capacitatea de a copia strategiile celor mai buni traderi ai platformei.

Desigur, înainte de a începe să investiți cu eToro, este esențial să încercați serviciile brokerului , de exemplu, utilizând contul demo gratuit și nelimitat pentru a testa toate caracteristicile principale ale operatorului.

Având în vedere că majoritatea criptomonedelor se tranzacționează astăzi la prețuri record, prețurile actuale ar putea încurca investitorii în ce direcție ar putea lua piața. Acesta este motivul pentru care este mai prudent pentru investitori să aibă o perspectivă pe termen lung asupra pieței.

Pentru a ajuta la luarea deciziilor de investiții pe termen lung, acest articol colectează cele mai bune criptomonede de pe piață pe baza performanței de la an la an. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că acestea sunt cele mai bune criptomonede de pe piață astăzi și nici că vor fi cele mai bune în viitor. Nimeni nu știe cum se vor comporta piețele în viitor.

Pentru cei care caută cele mai bune criptomonede în care să investească , ar putea lua în considerare investițiile în criptomonede prin ETF-uri.Cele mai bune criptomonede pentru a investi în septembrie:cripto romania


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.


Dacă sunteți interesat în a investi în ETF – uri poti face la comisioane zero pe eToro platforma ,
eToro este una dintre cele mai bune cunoscute și că majoritatea brokerilor de încredere în Romania. Pe lângă investițiile în ETF-uri (inclusiv piața americană), oferă posibilitatea de tranzacționare pe acțiuni, indici bursieri, mărfuri, valutare și criptomonede.

Pentru cei care nu au experiență sau nu au timp să urmeze piețele, eToro are serviciul exclusiv CopyTrader  care vă permite să „copiați” portofoliul unui trader expert în mod independent (mai multe informații despre eToro’s Copy Trading. ghid despre cum funcționează ).

Cum să alegeți platforma pentru a investi în criptomonede

Există multe platforme pe internet care vă permit să investiți în criptomonede , dar aici vrem să vă oferim cea care, în opinia noastră, este cea mai simplă, mai rapidă și mai practică. Dar, mai presus de toate, este necesar să alegeți o platformă sigură, serioasă și reglementată în Romania, pentru a evita orice fel de problemă.

Criptovalute sunt tocmai monede digitale, astfel încât nu monede clasice pe care le poate atinge, dar monedele virtuale . În tranzacțiile de criptovalute apar prin Blockchain , un registru digitală, astfel încât virtuale, și sunt anonime, sunt publice , dar puteți vedea nici expeditorul , nici destinatarul. Una dintre caracteristicile cheie ale criptomonedelor este că acestea sunt descentralizate, deci nu sunt gestionate de bănci sau guverne.

Am ales să investim în criptomonede, deoarece, în opinia noastră, este cea mai simplă, mai rapidă și mai practică, precum și siguranță, seriozitate și reglementare în Romania, așa că ceea ce faci, o faci în siguranță.Pentru a investi în monede virtuale , este necesară mai întâi o scurtă introducere pentru a explica care sunt principalele criptomonede și cum funcționează acestea, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple, Dash, Ethereum Classic.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Leave a Reply