cele mai bune cripto

Prețurile criptomonedelor astăzi: când este mai bine să cumpărați?

Prețul Bitcoin a continuat să rămână marți sub 35.000 de dolari marți, pe fondul reprimării viitoare a industriei criptomonedelor din întreaga lume. Cea mai mare criptomonedă din lume a înregistrat o creștere marginală de 0,74% pe zi, la 34 673,09 dolari la ora 0730 ora IST pe 29 iunie pe indexul coinmarketcap.com. În weekend, autoritatea de reglementare financiară britanică a declarat că Binance, unul dintre cele mai mari burse de criptomonede din lume, nu poate desfășura nicio activitate reglementată în Regatul Unit.

Autoritatea de reglementare a emis, de asemenea, un avertisment către consumatori cu privire la platformă și la reclame care promit rentabilitate ridicată a investițiilor în criptomonede. Controlul reglementar a tras Bitcoin la un minim de aproximativ 30.50 dolari duminică înainte de revenire. De asemenea, China și-a reînnoit recenta represiune împotriva criptomonedelor în trecutul recent, cu închiderea activității miniere în provincia Sichuan.

Plafonul global al pieței criptomonedelor a crescut luni cu 3,52% de la zi la 1,38 trilioane de dolari față de maximul de aproximativ 2,6 trilioane de dolari luna trecută, potrivit coinmarketcap.com. „Vânzarea masivă la care am asistat săptămâna trecută pare să fi dispărut. După cum era de așteptat după o astfel de volatilitate, consolidarea poate fi observată pe tot spectrul criptografic. Bitcoin, cel mai mare contribuitor la plafonul global al pieței criptomonedelor, a început ziua cu 5% mai mare decât ziua precedentă.

Bitcoin și alte criptomonede au atins noi culmi de popularitate în acest an, propulsate de tweet-urile lui Elon Musk, IPO-ul blockbuster al Coinbase și acceptarea tot mai mare a bitcoinului ca investiție și stoc de valoare.

Dar un nou raport indică un dezavantaj: infractorii încearcă să încaseze interesul crescând pentru bitcoin și cripto. De fapt, pe măsură ce prețul bitcoin a crescut, a crescut și numărul de atacuri cibernetice, a spus un raport publicat marți de Barracuda Networks.

Pericolul este absolut acolo“, a declarat pentru Protocol Fleming Shi, directorul tehnologiei Barracuda. „Această corelație între atacuri și valoarea criptomonedelor este uimitoare.”

Raportul Barracuda s-a axat în principal pe bitcoin, a cărui valoare a crescut cu peste 500% între octombrie 2020 și aprilie 2021. În aceeași perioadă, numărul de atacuri legate de cripto, inclusiv suplimente de phishing și incidente de compromis de e-mail de afaceri, a crescut cu 192%, a declarat compania de software de securitate.

Raportul a folosit tehnologia de procesare a limbajului natural pentru a urmări amenințările online legate de bitcoin și alte criptomonede. Amenințările legate de monedele non-bitcoin au reprezentat „o mică parte din atacurile globale”, dintre care majoritatea au citat bitcoin, a spus compania.

„Bitcoin a avut o evoluție volatilă în ultimele zile. Bitcoin, săptămâna trecută a rezistat din nou în jurul valorii de 41.000 de dolari și a scăzut cu aproape 30% și a scăzut cu 28.800 de dolari. În intervalul de timp zilnic, postul activului care a realizat o lumânare „spinning top” la ultimul nivel recent a făcut formarea „lower top lower lower bottom

Prețul Bitcoin a fluctuat de la mijlocul lunii aprilie, când a atins un vârf de aproape 65.000 de dolari în perioada în care acțiunile Coinbase au început să se tranzacționeze. În octombrie, a tranzacționat în jur de 10.600 de dolari. Prețul Bitcoin a fost de aproximativ 34.000 de dolari luni, potrivit CoinMarketCap.

Aruncați o privire asupra criptomonedelor de top și a prețurilor acestora pe 28 iunie (date de pe coinmarketcap.com în timp ce publicați articolul):

 1. Bitcoin 34.512 USD 4,51% schimbare în 24 de ore
 2. Ethereum 1992,40 dolari Modificare cu 4,56% în 24 de ore
 3. Binance Coin 287,13 $ 0,29% schimbare în 24 de ore
 4. Cardano 1,32 dolari 1,37 la sută schimbare în 24 de ore
 5. Dogecoin 0,256 USD 2,61% schimbare în 24 de ore
 6. XRP 0,638 USD 2,47% schimbare în 24 de ore
 7. Polkadot 14,96 USD 0,74% schimbare în 24 de ore
 8. Bitcoin Cash 475,44 USD 1,56% schimbare în 24 de ore
  Monedă USD 1,00 $ -0,14% schimbare în ultimele 24 de ore
 9. Litecoin 130,99 USD 1,21% schimbare în 24 de ore

Vânzarea de panică a scăzut și acesta este un semn extrem de pozitiv pentru piețe. Mai mulți investitori s-au aruncat asupra oportunității de a cumpăra scăderi, care pot fi observate din volumele tranzacționate. Cu toate acestea, investitorii relativ noi care locuiesc în acest spațiu ar trebui să țină cont de faptul că criptomonedele majore sunt susceptibile de a fi limitate în termen scurt “, a menționat Patel.

În timp ce „piața criptomonedelor prezintă semne că nu este încă sănătoasă, pare să înceapă și procesul de vindecare”, a declarat o echipă JP Morgan Chase & Co.

Acel raliu a coincis cu creșterea profilului bitcoin, împins mai sus de știri precum decizia lui Tesla de a lua bitcoin ca plată pentru mașini, deoarece a inversat preocupările cu privire la impactul asupra mediului al bitcoin.

Toată această atenție a declanșat un volum mai mare de tranzacționare, pe care infractorii l-au văzut repede ca o oportunitate de a lovi, Shi a spus: „Asta îi determină pe criminali să se gândească:„ OK, acum pot să fac o campanie de phishing în masă. Pot determina oamenii să facă clic pe lucruri mai usor.’ … Pe măsură ce devine mai popular, pe măsură ce devine din ce în ce mai obișnuit, ei folosesc acest lucru.

În general, bitcoin și alte criptomonede sunt considerate „o monedă perfectă pentru activitatea infracțională, deoarece sunt „nereglementate, dificil de urmărit și cresc în valoare, se spune în raport. Infractorii cibernetici au trimis e-mailuri angajaților unor organizații specifice pentru a-i atrage „cumpara bitcoin, sau să doneze unor organizații caritabile false sau să plătească un vânzător fals”, se arată în raport.

Susținătorii criptomonedelor contestă ideea că bitcoinul și alte monede digitale sunt potrivite în mod unic pentru criminalitate, susținând că numerarul este mai greu de urmărit și utilizat pentru tranzacții mai ilicite.

Spre dezgustul entuziaștilor cripto, Bitcoin a apărut însă ca plată preferată în atacurile ransomware. Acest lucru a fost subliniat în iunie, când FBI și Departamentul de Justiție au anunțat că au recuperat 2,3 milioane de dolari în răscumpărare bitcoin plătită DarkSide, grupul criminal care a spart Colonial Pipeline.

Studiul Barracuda a oferit informații despre ransomware, despre care Shi a spus că este cu siguranță în creștere. Cererea tipică de răscumpărare a crescut brusc, de la „câteva mii de dolari la 2 milioane de dolari” în 2019, până la peste 20 de milioane de dolari în 2021, se arată în raport. “Majoritatea dintre ei au peste 10 milioane de dolari răscumpărare” a spus Shi.

El a speculat că creșterea atacurilor ransomware se bazează pe credința criminalilor că bitcoinul și cripto le oferă anonimat total. „Când au apărut blockchain-ul și criptomoneda, s-a simțit foarte sigur pentru băieții răi”, a spus el.

Dar, după cum a demonstrat cazul Colonial Pipeline, el a spus: „Deși criptomonedele sunt greu de urmărit, ele nu sunt de găsit. Cu suficient efort, veți ajunge acolo”.

Și tendința către cereri mai mari de răscumpărare sugerează că „mai puține organizații plătesc de fapt răscumpărarea și aleg să ia lovitura”, se spune în raport. Acest lucru i-a determinat pe infractori să facă cereri mai mari de răscumpărare, ceea ce a determinat, de asemenea, mai multe ținte de răscumpărare să apeleze la forțele de ordine pentru ajutor, a spus Shi.

Bitcoin ar putea scădea la 10.000 de dolari

Acest lucru ar putea fi indicativ pentru venirea unei piețe urs . Spargerea suportului de 30.000 de dolari ar pune presiune negativă pe piață.

Dar, potrivit lui Stockton, impulsul pe termen lung este încă în partea de sus. Indicatoarele de scădere a tendinței pe termen lung sunt încă pozitive. Și chiar dacă suportul de 30.000 USD a fost rupt, există încă un sprijin puternic la 27.000 USD.

Cine crede că prețul se ridică la 10.000 de dolari. Stockton crede că există încă un sprijin amplu peste nivelul de 10.000 USD.Nivelul de asistență de 30.000 de dolari a fost important în menținerea prețului bitcoin. Bitcoin a depășit acest nivel săptămâna trecută și a crescut imediat din nou. Dar a fost suficient pentru a provoca panică pe piață. Și oamenii și-au vândut monedele.

Rezistență majoră este încă montată peste 30.000 USD. Comercianții și investitorii sunt hotărâți să împiedice moneda să scadă sub aceasta. Făcând acest lucru un punct crucial în realizarea sau ruperea pieței taurului sau a ursului .

Indiferent, ruperea sub 30.000 de dolari este încă un drum lung de 10.000 de dolari. Prețul ar putea scădea foarte bine acum. Dar va exista o altă rezistență montată la prețul de 27.000 de dolari pentru a susține moneda .itcoin a rămas bine licitat peste zona principală de asistență de 30.000 de dolari . BTC a început o nouă creștere peste nivelul de rezistență de 32.500 $ și 33.500 $. Prețul a rupt chiar nivelul de pivot de 34.000 $.

Acum se tranzacționează frumos peste 34.000 USD și media mobilă simplă de 100 de ore . A existat, de asemenea, o creștere peste nivelul de 35.000 de dolari. Cu toate acestea, taurii nu au reușit să câștige forțe peste 35.000 de dolari, iar prețul consolidează acum câștigurile.

Acesta a testat nivelul de retragere a fibrelor de 23,6% din mișcarea ascendentă de la nivelul minim de 30.180 USD la 35.315 USD. Bitcoin se tranzacționează acum peste nivelul de 34.500 USD. Există, de asemenea, o linie de tendință alcistă cheie care se formează cu suport de aproape 34.500 USD pe graficul orar al perechii BTC / USD.

Leave a Reply