Preturi criptomonede

Preturi criptomonede Romania: Prezentare generala

Prețul Bitcoin este în prezent de 35.325,09 USD, iar dominația sa este în prezent de 46,62 la sută, o scădere de 0,71 la sută pe parcursul zilei.

Prețurile criptomonedelor pentru majoritatea monedelor continuă să fie pe roșu pe 24 iunie. Limita globală a pieței criptomonedelor este de 1,32 trilioane USD, o scădere de 1,9% în ultima zi, în timp ce volumul total al pieței criptomonede în ultimele 24 de ore este de 93,69 miliarde USD, ceea ce face o scădere de 37,09 la sută.

Volumul tuturor monedelor stabile este acum de 74,89 miliarde de dolari – 79,93% din volumul total al pieței criptografice pe 24 de ore. Prețul Bitcoin este în prezent de 35.325,09 USD, iar dominația sa este în prezent de 46,62 la sută, o scădere de 0,71 la sută pe parcursul zilei.

Acest lucru vine după ce prețul acțiunii operatorului de schimb de criptomonede Coinbase a fost pe o lună în această săptămână, deoarece s-a deschis la un minim aproape istoric de 220 USD pe 21 iunie și este începând cu ora 10.00 pe 23 iunie la 222,47 USD.

Tranzacționându-se la 222,47 USD pe NASDAQ, Coinbase a scăzut cu 0,13 USD începând cu ora 10 IST pe 23 iunie. S-a deschis la 216,25 USD, a atins un maxim de 223,15 USD și un minim de 210,77 USD pe parcursul zilei.

Acțiunile au fost în jurul valorii de 220 de dolari niveluri începând cu 21 iunie, când a scăzut cu 49 la sută de la maximul său istoric de 430 dolari la listarea în aprilie. Coinbase a fost listată pe NASDAQ pe 14 aprilie 2021, devenind prima companie criptografică importantă care a devenit publică. De atunci, a înregistrat un interval scăzut de 208 USD / acțiune și maxim de 430 USD / acțiune.

Miscările Chinei au injectat incertitudine pe piața criptomonedelor și au ajutat la retragerea Bitcoin până la capătul inferior al gamei sale recente de tranzacționare, moneda scăzând pe sub marți sub 30.000 de dolari marți, după ce a ajuns la aproape 65.000 de dolari la jumătatea lunii aprilie. Hashratul, care măsoară puterea de procesare utilizată în mineritul Bitcoin și este utilizat ca un proxy pentru activi.

Prețul Bitcoin ar putea ajunge la 25.000 de dolari după deblocarea pe tonuri de gri: JPMorgan

Deși Bitcoin și-a recuperat câteva mii de dolari după prăbușirea de la jumătatea săptămânii, strategii JPMorgan își imaginează în continuare un viitor scăzut pentru activ. În cea mai recentă notă despre performanța sa, au abordat următoarea deblocare a acțiunilor GBTC, care ar putea duce criptomoneda la 25.000 de dolari.

După această perioadă de șase luni de blocare și ținând cont de aprecierea valorii BTC în acest interval de timp, este sigur să presupunem că cel puțin unii dintre investitori vor decide să încaseze. Acest lucru, potrivit JPM, ar putea duce la o volatilitate sporită și ar putea aduce vinde presiune pieței.

25.000 USD pe hartă pentru BTC?

Cu doar câteva zile în urmă, Bitcoin a scăzut la cel mai scăzut preț de preț din aproape jumătate de an, sub 29.000 de dolari. De atunci, a recuperat teren și în prezent depășește 32.000 de dolari, însă analiștii JPM văd încă la orizont mai multe mișcări de preț negative.

„În ciuda corecției din această săptămână, suntem reticenți să abandonăm perspectivele noastre negative pentru piețele Bitcoin și cripto mai general. În ciuda unor îmbunătățiri, semnalele noastre rămân, în general, reduse.”

Mai mult, ei cred că prețul BTC este aproape de a fi supraevaluat, ceea ce este evident din comparația dintre volatilitatea sa și aur. Ca atare, aceștia au menționat că „va dura totuși scăderea prețurilor până la nivelul de 25.000 de dolari înainte ca impulsul pe termen lung să semnale capitularea”.

Bitcoin se prăbușește sub 30.000 USD

Prețul Bitcoin s-a prăbușit sub 30.000 de dolari. Nu am văzut aceste niveluri din ianuarie 2021. Lucrurile de pe piața criptomonedelor arată din ce în ce mai rău, deoarece prețul pentru bitcoin tocmai sa prăbușit sub 30.000 de dolari.

Prețul Bitcoin se tranzacționează în prezent sub 30.000 de dolari.
Acest lucru nu s-a întâmplat de câteva luni, deoarece ultima dată când am văzut aceste niveluri a fost în ianuarie 2021.

Ce naiba s-a întâmplat odata cu scaderea de Bitcoin?

Relația lui Elon Musk cu Bitcoin este una care a trecut prin destul de multe faze. Este important să diferențiem, totuși – așa cum a afirmat el însuși, el trasează o linie între active specifice și cripto în general. Fără a ne întoarce prea mult în timp, să vedem ce s-a întâmplat în 2021. În ianuarie, el a pus Bitcoin ca singurul cuvânt din biografia sa de pe Twitter.

Este demn de remarcat faptul că, pe atunci, majoritatea covârșitoare a oamenilor erau extrem de entuziaști că una dintre cele mai strălucite minți ale generației noastre a sărit pe bandwagon bitcoin.

Tesla va relua acceptarea Bitcoin în această condiție Chiar în acea perioadă, Tesla, compania care conduce Musk, a anunțat o cumpărare enormă de 1,5 miliarde de dolari BTC, trimițând prețul la un nou nivel istoric și devenind piatra de temelie pentru ceea ce va deveni ulterior o creștere și mai impresionantă.

În acel moment, însă, Musk a aruncat un comentariu care a ridicat câteva sprâncene. A venit ca răspuns la un interviu Bloomberg al lui Changpeng Zhao – CEO Binance.

Acțiunea lui Tesla nu reflectă direct opinia mea. A avea ceva Bitcoin, care este pur și simplu o formă de lichiditate mai puțin stupidă decât numerarul, este suficient de aventuros pentru o companie S & P500. ”

De asemenea, merită remarcat faptul că, în tot acest timp, Musk a împins puternic Dogecoin (DOGE) – o criptomonedă inspirată de meme, cu puțină sau deloc activitate de dezvoltare în ultimii ani, care a fost creată ca o glumă.

Cu toate acestea, la o lună după cumpărarea sa de bitcoin, Tesla a anunțat, de asemenea , că compania va accepta plăți bitcoin pentru vehiculele sale, trimitând prețul încă cu un avans considerabil.

Totul mergea grozav pentru susținătorii cripto și nu mulți erau cei care erau preocupați de implicarea lui Musk în domeniu – dimpotrivă, mulți au solicitat alte companii care vor urma exemplul Tesla și vor adăuga BTC la bilanțurile lor. Retrospectiv, este posibil să fi fost inevitabil. Vezi ce am făcut acolo? Bineînțeles, nu mulți erau cei care se așteptau la o întoarcere completă de acest fel, deși revenirea înapoi la istoria evenimentelor ar fi putut sugera că am avut această venire.

Cu câteva zile în urmă, pe 12 mai, Tesla a anunțat că a încetat să mai accepte bitcoin ca plată pentru produsele sale. Compania a menționat preocupările de mediu legate de procesul minier, iar Musk a susținut-o foarte repede.

Destul de repede, comunitatea Bitcoin a reacționat într-un mod oarecum așteptat, dar (în opinia mea) nefericit. Susținătorii au început să numească Musk un ipocrit pentru crearea de vehicule subvenționate de guvern în timp ce foloseau combustibili fosili pentru a-și trimite rachetele în spațiul cosmic.

În timp ce el nu a dat cu ochii de câteva zile, se pare că oamenii i-au intrat sub piele. Punctul de vârf a venit pe 16 mai, când Musk a răspuns la o întrebare care fixează Bitcoin și Dogecoin unul împotriva celuilalt. El a spus că, dacă DOGE reușește să „accelereze timpul de blocare de 10x, să mărească dimensiunea blocului de 10x și să scadă taxa de 100x – atunci câștigă mâinile în jos”.

DOGE / USD: Ce urmează după listarea Coinbase?

Dogecoin, un jeton cripto fondat de Jackson Palmer și Billy Markus în urmă cu aproximativ șapte ani, a crescut cu până la 30% după ce Coinbase l-a listat pe bursa sa. Crypto-token-ul, care a fost promovat de Tesla Elon Musk, cu faimosul slogan „To the Moon”, s-a tranzacționat la aproximativ 0,42 dolari după listare.

O verificare la fața locului a criptomonedei arată că se tranzacționa la 0,226 dolari începând de luni, 21 iunie. Este demn de remarcat faptul că jetonul digital a tranzacționat odată cu un record de 0,688 dolari pe 7 mai anul acesta.

O întrebare pe care i-au pus-o entuziaștii criptografici ai cripto-ului preferat al lui Musk este: își va recupera Dogecoin cursa precedentă de urcare după listarea Coinbase, pentru a atinge maximele anterioare și a se ridica în sus?

DOGE în comparație cu Bitcoin Leader de piață

Similar cu cea mai mare criptomonedă din lume Bitcoin, Dogecoin a arătat mai puțină putere la creștere recent, după ce a atins un record de aproximativ 0,688 dolari.

BTC se tranzacționează în prezent la nivelul de 32.000 de dolari, aproximativ jumătate din recordul său din aprilie de peste 64.000 de dolari. Dogecoin și Bitcoin par să urmeze o cale similară, întrucât tranzacționează la jumătatea nivelului record record anterior, în urma retoricii de reprimare a cripto.

Privind în perspectivă, industria criptografică va fi dornică de actualizări privind reglementarea jetoanelor digitale.

Domenii cheie, cum ar fi dezvoltarea operațiunilor miniere durabile, ar putea reaprinde optimismul pieței și ar putea permite o decolare rapidă alcista.

Cu Dogecoin acum pe unul dintre principalele burse, Coinbase, reputația sporită care vine odată cu listarea i-ar putea permite să atingă recordul anterior și chiar să îl depășească.

Ce altceva? Volumul de Dogecoin în circulație este de așteptat să crească cu 4,1% în 2021, potrivit Motley Fool. Suma se așteaptă să se reducă la doar 3,9% în 2022 și 3,5% până în 2025 și se așteaptă să atingă doar 1,9% până în 2048.

Cu monede reduse în circulație, acest lucru ar putea determina Dogecoin să crească în valoare . Investitorii care se concentrează pe termen lung pot folosi această analogie pentru a evalua potențialul investițiilor în Dogecoin.

Noroc!

Leave a Reply