Strategia de tranzacționare Forex

Pretul Bitcoin : Tot ce trebuie să știi despre criptomonede ca începător

Criptomonedele sunt active digitale cumpărate în schimbul monedei dvs. obișnuite, cum ar fi dolari. După ce au investit în aceste active digitale, oamenii câștigă și pierd mulți bani, deoarece această piață este extrem de incertă.

Datorită acestui fapt, conștientizarea celor mai importante aspecte ale tranzacționării și investițiilor în criptomonedă este importantă. Dacă sunteți nou pe această piață, ar trebui să cunoașteți cea mai populară criptomonedă, Bitcoin , care a intrat pe piață în 2009. Deși partea nebună este că nimeni nu știe cine a introdus Bitcoin pe piață. Acest lucru a fost aici de ani de zile, dar acum mai mult ca oricând, majoritatea companiilor așteaptă cu nerăbdare această investiție.

Deoarece nu există intermediari în achiziționarea acestor active digitale, acestea sunt tratate direct de oameni în loc de bănci sau de guvern. Astăzi, vom discuta despre unele dintre cele mai importante aspecte ale tranzacționării și investițiilor în criptomonede pentru a vă asigura că vă cheltuiți corect banii.

Graficul se mișcă întotdeauna

Când vine vorba de criptomonede, nu există nicio certitudine. Creșterile și coborârile extreme ale valorii împiedică majoritatea oamenilor să investească pe piață. Durează câteva secunde până când prețul scade sub așteptările dvs.

Din acest motiv, oamenii care sunt dispuși să-și asume riscuri pentru o posibilitate de profit mai mare tranzacționează în general cu ei. Dacă ești unul dintre acei oameni care nu cred cu greu în noroc, atunci prietenul meu, este timpul să schimbi asta. A schimbat într-adevăr viața multor investitori într-o manieră pozitivă, dar s-a dovedit, de asemenea, a fi o afacere nedreaptă cu ceilalți.

Înainte de a investi în aceste active digitale, ar trebui să știți că riscul este mare. Chiar și după acest scenariu, unii dintre cei mai importanți investitori cripto se asigură că se ocupă de scăderea prețului calm și rațional.

Așa cum am spus mai sus, această piață vă poate trage în jos sau vă poate ajuta să atingeți vârful. Majoritatea oamenilor fac investiții mari în aceste active digitale doar pe baza creșterii din 2017. Investitorii au ajuns să câștige destul de bine din cauza creșterii bruște, dar vremurile s-au schimbat. Nu puteți investi pur și simplu pe baza scenariilor anterioare.Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Criptomonedele nu sunt restricționate de Bitcoin

Bitcoin a fost prima criptomonedă introdusă pe piață. Cei mai mulți dintre noii investitori sunt prinși într-un mit conform căruia investiția criptografică este pur și simplu limitată la Bitcoin. Multe criptomonede diferite pe piață câștigă popularitate pe piață. Cea mai populară alegere după Bitcoin este Ethereum. În afară de asta, puteți alege Litecoin , Cardano, Polkadot, Stellar etc. Cercetările au arătat că există mai mult de 1300 de criptomonede pe piață. Dacă veți continua să fugiți în spatele Bitcoin, cum veți explora alte opțiuni care vă pot ajuta să faceți progrese reale în această cursă sălbatică?

Diversificarea este de cea mai mare importanță

Cea mai frecventă greșeală pe care o fac investitorii începători este plasarea tuturor cripto-monedelor într-un coș. Asigurați-vă că cercetați și investiți în mai multe monede pentru a ajunge la un portofoliu de criptomonede sănătos. Dacă ați investit deja în acțiuni, trebuie să fiți conștienți de modul în care nu investim niciodată toți banii noștri într-o singură direcție. Acest lucru asigură că, chiar dacă unul dintre activele digitale cade la pământ, celelalte vor fi în continuare acolo sus asigurându-vă o poziție bună. Unii oameni încă mai cred că Bitcoin îi va ajuta să urce pe scară. Înainte de a-ți acumula toate speranțele în această singură direcție, cercetează cum a contribuit la căderea majoră a multor investitori. Vă veți menține expus la un nivel minim de risc.

Investiții prin CFD-uri cu criptomonedă

Sunteți unul dintre acei oameni care doresc investiții tipice în care achiziționați criptomonedă, o dețineți și o vindeți pentru profit?

Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de nicio altă formă de investiție care îi poate duce la profit. Există o altă metodă de a câștiga bani prin criptomonede, care câștigă popularitate de-a lungul perioadei. În această metodă, tot ce trebuie să faceți este să preziceți creșterea sau scăderea criptomonedei va avea de suferit.

Pe baza previziunilor făcute, o persoană poate câștiga cu ușurință, indiferent dacă investitorii suferă câștiguri sau pierderi. Aceasta este în general aleasă de persoanele care doresc să fie libere de sarcina de a cumpăra și a vinde . De asemenea, pierderea constatată este relativ mai mică în această formă de investiție.Acestea au fost câteva dintre cele mai importante aspecte ale tranzacționării și investițiilor în criptomonede pe care trebuie să le aveți în vedere.

Piața este riscantă, dar cu o cunoaștere și un calendar adecvat, puteți câștiga o sumă suficientă de bani, ca niște investitori de top. Există mai multe resurse disponibile online pe care le puteți parcurge înainte de a vă pune piciorul pe piață. Este vorba despre evaluarea pieței și efectuarea investițiilor în consecință.

COVID-19 a avut un impact considerabil asupra condițiilor socio-economice din mai multe țări. Oamenii care trăiesc în diferite țări se confruntă cu mai multe crize financiare în țările lor respective. Aproape totul a fost cel mai rău în timpul acestei pandemii. Oamenii caută o modalitate de a elimina această stare deteriorată a țării.

În timp ce alte întreprinderi se deplasează în starea lor cea mai gravă în timpul acestei pandemii, afacerea criptografică lovește și mai mult cu încredere. Acolo unde această situație pandemică a distrus economia mai multor țări, s-a dovedit a fi un boom pentru criptomonede și pentru utilizatorii săi. De la apariția pandemiei globale a coronavirusului, criptomonedele precum Bitcoin cresc până la un record.

Prețul crescând al bitcoin în mijlocul pandemiei a dovedit că este aici pentru a rămâne cu un viitor strălucit. Nu contează, dacă bitcoin se confruntă cu o scădere a prețului. Valoarea sa a crescut de zece ori în timpul pandemiei. Bitcoin a câștigat încrederea multor investitori și nu se oprește popularitatea sa. Chiar dacă există un număr limitat de bitcoin, merită să crească în continuare în următorii ani. Dacă încă nu sunteți sigur dacă veți investi sau nu în această monedă volatilă, răspunsul este că ar trebui să o faceți cu siguranță. Dar asigurați-vă că faceți investiții pe termen lung .

Coronavirus are un efect uriaș asupra pieței criptografice, dar asta nu înseamnă că există o amenințare la adresa creșterii sale. Multe companii mari găsesc modalități de a adopta criptomonede pentru acceptarea plăților. Deși criptomoneda devine acum un activ principal, nu este încă autorizată de niciun organism guvernamental.

Guvernul fiecărei țări trebuie să ia măsuri îndrăznețe pentru a o reglementa și pentru a facilita tranzacționarea sau deținerea de bitcoin. Până când se va întâmpla, criptomoneda va continua să lupte din cauza incertitudinii. În următorii ani, schimbarea narațiunii va deveni una pozitivă.

Concluzie
Această pandemie a arătat oamenilor cele mai grave condiții din fiecare țară, în special în țările subdezvoltate. Cu toate acestea, creșterea Bitcoin a jucat un rol crucial în menținerea nevoilor financiare în timpul COVID-19.

Mulți oameni au început să-și investească economiile în criptomonede, pe măsură ce au fost concediați de la locurile de muncă, iar afacerile se închideau. Încrederea lor în bitcoin a crescut când prețul său începe să explodeze. În timpul pandemiei, prețurile au crescut cu aproape 200%, ceea ce a fost record. Dacă încă nu ați investit în Bitcoin, trebuie să o faceți acum. La urma urmei, nu este niciodată prea târziu.

Leave a Reply