Cumpara Bitcoin in Romania

Poți câștiga cu adevărat bani cu Bitcoin?

Doriți să aflați cum să cumpărați Bitcoin

  • Sunteți în locul potrivit!
  • Răspunsul scurt este:
  • Găsiți un schimb Bitcoin
  • Schimbați moneda locală, cum ar fi dolarul american sau euro, pentru Bitcoin
  • Mutați-vă Bitcoin într-un portofel Bitcoin sigur
  • Pentru un răspuns lung, citiți acest ghid de cumparare Bitcoin și până la final veți înțelege aceste puncte cheie:
  • Cum și de unde să cumpărați Bitcoin
  • Cum să alegi schimbul potrivit
  • Cum să vă asigurați monedele după ce ați cumpărat
  • Cum să evitați escrocheriile

Alegerea unui schimb: Care este cel mai bun schimb Bitcoin?
Pentru a selecta schimbul perfect pentru nevoile dvs., luați în considerare acești 7 factori.

Confidențialitate: păstrați-vă informațiile în siguranță!
Doriți să cumpărați BTC în mod privat?

Puteți deja să tăiați o serie de metode de plată:
-Transfer bancar
-Card de credit
-Card de debit
-PayPal
Orice altă metodă care necesită informații personale sau de identificare
Cumpărarea de Bitcoin cu numerar sau depunere în numerar este cea mai privată modalitate de a cumpăra Bitcoin.
Limite: cumpărați o mulțime de monede?

Dacă trebuie să cumpărați o cantitate mare de Bitcoin – să zicem 25 sau mai multe – atunci brokerii mari sau bursele majore sunt calea de urmat.
Când aveți nevoie de acces la Bitcoin-urile dvs.?
Cât de repede aveți nevoie pentru a converti banii obișnuiți în Bitcoin? Diferite metode de plată livrează monedele dvs. la viteze diferite.

Rata de schimb
Nu există un preț oficial Bitcoin. Utilizați indicele nostru de preț pentru a vedea prețul mediu al Bitcoinîn toate schimburile majore internaționale Bitcoin și comparați-l cu prețul de pe bursa aleasă.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
 

Obțineți o ofertă bună?

Cât costă schimbul pentru serviciile sale? Taxa va varia foarte mult în funcție de metoda de plată pe care alegeți să o utilizați. Nu uitați să includeți taxele de depozit și retragere, precum și taxele de tranzacționare. Unele schimburi își vor reduce taxele dacă tranzacționați o mulțime de Bitcoin. Cumpărarea de Bitcoin în 2021 devine mai ușoară în fiecare an cu noi servicii care simplifică procesul de cumpărare, vânzare și câștig, mai ales că prețul continuă să crească. Acestea fiind spuse, Bitcoin este o clasă de active complet nouă și cu adevărat de primă natură, care necesită o înțelegere corectă a principiilor și tehnologiei de bază.

Voi presupune câteva lucruri: în primul rând, presupun că sunteți nou în Bitcoin și nu l-ați cumpărat niciodată înainte și, în al doilea rând, presupun că tratați Bitcoin ca pe o investiție pe termen mediu și lung. În plus, există multe alte cripto monede pe piață. Unele au potențial, în timp ce altele sunt practic escrocherii. Acest articol este doar despre Bitcoin , care este primul, cel mai mare și de departe cel mai bun dintre toate.

Bitcoin este rar și, prin urmare, are o valoare incredibilă

Un catalizator predominant pentru Bitcoin este percepția penuriei. În prezent are 18,57 milioane de jetoane în circulație și o limită de 21 de milioane. În timp, restul de 2,43 milioane de jetoane vor fi exploatate prin verificarea tranzacțiilor și recompense de blocare. Cu doar atât de multe jetoane de parcurs (fracțiunile unui jeton pot fi cumpărate și vândute), teza de cumpărare sugerează că această lipsă face din Bitcoin o investiție excelentă.

Problema este că Bitcoin îi lipsește lipsa reală. Limita percepută de 21 de milioane de jetoane există din cauza codului computerului. Am verificat ultima dată, codul poate fi întotdeauna șters și rescris. Deși este puțin probabil să se ajungă la un consens comunitar pentru a crește oferta circulantă de Bitcoin, posibilitatea ca acest lucru să se întâmple nu este zero.

Prin comparație, un metal prețios precum aurul are o limită de aprovizionare dură. Nu putem folosi alchimia pentru a face mai mult aur. Singurul aur disponibil este ceea ce a fost exploatat sau este încă subteran. Când singurul parametru al deficitului este codul computerului scris, acesta nu este adevărat deficit.
Bitcoin devine din ce în ce mai popular printre comercianții cu amănuntul în fiecare zi

O altă teză de cumpărare a taurilor este că utilitatea Bitcoin crește pe zi ce trece. Mai multe companii acceptă jetoane digitale pentru plată, iar o gamă mai largă de oameni cumpără jetoane Bitcoin pentru prima dată. Potrivit companiei de servicii financiare, aproximativ 2.300 de companii din SUA și 15.174 de companii la nivel mondial acceptau Bitcoin la sfârșitul anului 20202. Mai mult de o duzină de companii multinaționale acceptă și Bitcoin.

În urma raliului său monumental, Bitcoin are o valoare totală de piață de 654 miliarde de dolari. Aceasta se compară cu aproximativ 162 trilioane de dolari în produsul intern brut global (PIB) în 2021. Deși este adevărat că nu tot PIB-ul se bazează pe consum, acest 654 miliarde de dolari reprezintă mai puțin de 0,3% din PIB-ul global.

În plus, aproximativ 40% din jetoanele Bitcoin sunt deținute de investitori pe termen lung, fără dorința de a pune aceste jetoane în circulație. În loc să aibă 654 miliarde de dolari în putere de cumpărare, există mai mult de 240 de miliarde de dolari în putere de cumpărare disponibilă, reprezentând 0,17% din PIB-ul global în 2021. Nu există aproape suficiente jetoane pentru a conduce la adoptarea pe scară largă, pe baza acestor cifre.

Ca o notă suplimentară, există aproximativ 32,5 milioane de companii în SUA, inclusiv întreprinderi individuale. Eliminarea acestor întreprinderi fără angajatori lasă 7,7 milioane de companii cu cel puțin un angajat plătit, pe Biroul de recensământ al SUA în 2016. Potrivit , doar 2.300 dintre aceste companii acceptă Bitcoin.

Bitcoin este noul magazin de valoare


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Bulls Bitcoin sunt, de asemenea, destul de convinși că cea mai populară monedă digitală este acum un magazin de valoare de bună credință: adică un activ, marfă sau monedă care își menține valoarea.

În fiecare lună, orice țară cumpără aproximativ 120 de miliarde de dolari în datorii garantate de guvern. Odată cu angajamentul băncilor centrale de a-și menține rata fondurilor federale la sau aproape de minime record, este destul de evident că dolarul SUA va fi sub presiune. Investitorii cripto consideră că o cantitate mare de bani este un steag verde pentru ca Bitcoin să se îndrepte semnificativ mai sus.

Problemele pe care le am cu teza depozitului de valoare sunt duble. În primul rând, Bitcoin nu este susținut de niciun alt activ sau guvern. Prin urmare, nu are legături sau relații oficiale cu mișcările dolarului american. Implicarea faptului că o cantitate mare de bani ar trebui să împingă Bitcoin mai sus nu este altceva decât o aruncare cu săgeți.

Cumpara Bitcoin

În al doilea rând, activele de stocare a valorii sunt concepute pentru a-și menține valoarea în timp și a proteja investitorii de volatilitate.  În 2018, cea mai mare cripto monedă pe cap de piață a scăzut peste 80% din valoarea sa. În 2013, Bitcoin a pierdut aproximativ jumătate din valoare în aproximativ șase ore. Nu așa se comportă un stoc de valoare.

O revoluție de plată digitală este în curs și este condusă de Bitcoin

Optimiștii Bitcoin vor cânta, de asemenea, în legătură cu Bitcoin care va conduce revoluția plăților digitale. Trecerea fără numerar ar putea rezolva problemele create de anumite regiuni ale lumii fiind subliniate.

În plus, tehnologia blockchain care stă la baza Bitcoin ar putea revoluționa perioada de procesare a plăților și decontarea, în special în tranzacțiile transfrontaliere. Deși nu sunt de acord că o revoluție a plăților digitale este în curs sau că blockchain-ul ar putea oferi soluții financiare și de lanț de aprovizionare globale, Bitcoin nu este nava care va face această viziune o realitate.

Interesant despre blockchain este că poate fi legat de mai multe tipuri de monedă digitală, poate fi utilizat împreună cu moneda fiduciară sau poate funcționa independent de un token legat. Există absolut nicio dovadă că Bitcoin este necesar pentru a sprijini o revoluție blockchain.

Pentru a adăuga, cumpărarea de jetoane Bitcoin nu oferă investitorului nicio proprietate asupra blockchain-ului de bază. Fără nicio proprietate asupra soluției care are potențialul de a conduce efectiv această revoluție digitală, investitorii Bitcoin își pun speranța că alți investitori sunt dispuși să plătească mai mult pentru o monedă care există doar în codul computerului decât au făcut-o.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
 

Deci, de ce este Bitcoin?

Aș presupune că este o combinație de emoții pe termen scurt, analize tehnice (adică grafice frumoase) și o piață criptografică extrem de ineficientă, care favorizează în mod covârșitor partea de cumpărare. La urma urmei, nu este nici pe departe atât de ușor să pariezi împotriva Bitcoin, precum este să pariezi împotriva unei acțiuni tranzacționate public.

Istoria a dovedit că sentimentul se poate schimba la căderea unui ac în spațiul cripto monedelor. Aș sugera investitorilor să se distanțeze de Bitcoin.O cotă de top cu un potențial enorm de creștere,investitorii pricepuți ca tine nu vor dori să rateze această oportunitate oportună …Iată șansa dvs. de a descoperi exact ce a determinat analistul nostru să se declanșeze în legătură cu această afacere online „pură” (da, în ciuda pandemiei!).Nu numai că această companie se bucură de o poziție dominantă pe piață …

Dar modelul său de afaceri ușor de capital, foarte scalabil, l-a ajutat anterior să livreze vânzări constant ridicate, cu marje uimitoare de aproape 70% și cu randamente în creștere ale acționarilor … de fapt, în 2019 a returnat acționarilor peste 150 milioane de lire sterline acționarilor în dividende și răscumpărări!

Iată partea cu adevărat interesantă …

În timp ce COVID-19 ar fi putut arunca compania o curbă, conducerea a acționat rapid pentru a se asigura că această afacere este la fel de bine plasată pentru a rezolva perioada actuală de incertitudine … de fapt, analistul nostru consideră că ar trebui să revină la viață, imediat ce se reia activitatea economică normală.

De aceea, credem că acum ar putea fi momentul perfect pentru a începe să-ți construiești propria acțiune în această afacere excepțională – mai ales având în vedere că acțiunile par să tranzacționeze la o evaluare destul de nesiguranța pentru martie 2021.