câștiga bani cu Bitcoin

Moduri practice de a câștiga bani cu Bitcoin

În 2021, Bitcoin (BTC) urmează să împlinească 12 ani – oh, cum zboară timpul. Suntem siguri că toți cei de aici au auzit despre asta cel puțin până acum.

Pe măsură ce moneda noastră digitală preferată continuă să se maturizeze în timp, la fel și oportunitățile sale de a câștiga bani. Mai mulți oameni își dau seama cum să câștige bani cu Bitcoin și înțelegem că uneori poate fi greu să ții pasul. Pentru a vă ușura lucrurile, am compilat o listă cu moduri în care puteți transforma 2021 într-un an plin de Bitcoin.

Nu, nu vorbim despre a ne îndrepta într-o peșteră cu un târnăcop și o cască – vorbim despre mineritul Bitcoin , una dintre primele modalități de a obține BTC. Acesta este procesul în care minerii folosesc computere puternice pentru a rezolva probleme matematice complexe. Când sparge codul, sunt recompensați cu BTC nou creat. Practic este o cursă pentru a vedea cine poate rezolva blocajul cel mai rapid și cei care au norocul să facă acest lucru culege recompensele.

Este posibil să faci bani cu Bitcoin? Cu siguranță, da!

Dacă sunteți aici, înseamnă că doriți mai multe informații despre el. Foarte normal, având în vedere că Bitcoin este cea mai faimoasă dintre criptomonede. De când există, adică din 2009, a contribuit la crearea de la zero a unei piețe care are astăzi o capitalizare valoroasă.

Cel mai probabil, după ce ai auzit de posibilitatea de a investi în criptomonede de mai multe ori (și în tonuri diferite), ești curios să încerci.

Tocmai pentru a-i satisface pe cei cu curiozitate de acest tip am scris acest ghid, care contine nu doar cele mai bune sfaturi tehnice pentru investitia in Bitcoin (trucuri puse la punct de traderii care au facut cu adevarat bani cu aceasta moneda digitala), ci si specificatiile privind platforme precum eToro , care sunt ideale pentru tranzacționarea în siguranță și fără riscul de escrocherii.

Pe vremuri, mineritul nu era la fel de complicat. Unii dintre primii mineri au putut extrage mii de BTC folosind doar computerele lor de acasă. Acum, este un scenariu foarte diferit. Pentru al meu în scena BTC de astăzi, veți avea nevoie de echipamente de top – care vă pot ajuta să câștigați câteva mii de dolari. De asemenea, din moment ce Bitcoin și-a făcut un nume acum, veți avea multă concurență.

Pentru a vă oferi o șansă de luptă, vă puteți alătura piscinelor miniere Bitcoin sau norilor miniere. Un pool de minerit Bitcoin este un grup colaborativ de mineri care își combină puterea de calcul pentru a rezolva mai repede probleme matematice complexe. Un nod de minare Bitcoin este similar, dar în schimb, ei folosesc norul pentru a-și conecta puterea de calcul. În acest fel, nu vor trebui să instaleze și să ruleze direct hardware-ul și software-ul aferent. În ambele cazuri, comisioanele minerilor plătite din tranzacții și moneda nou creată sunt împărțite între persoanele din grup.

Moduri practice: Cumpărarea și păstrarea cu eToro

Cumpărarea și păstrarea Bitcoin este răspunsul la întrebarea veche de „Cum să investești în Bitcoin și să câștigi bani?”. HODLing , celălalt termen pentru cumpărare și deținere, este una dintre cele mai simple și mai prietenoase strategii de tranzacționare de acolo. Mai întâi, obțineți un portofel Bitcoin , cumpărați BTC și apoi sperați că prețurile Bitcoin vor crește în viitor – indiferent cât de mult ar putea dura. Ar putea trece săptămâni, luni sau chiar ani înainte să decideți să vindeți.

Cele mai bune 15 criptomonede cu potențial ridicat din 2021

Termenul HODL a fost inventat din această cauză. A început ca o greșeală de tipar pe un forum, apoi a devenit o strategie de tranzacționare cu normă întreagă. Înseamnă, de asemenea, să aștepți viața dragă – deci este esențial să te uiți la modul în care este apreciat Bitcoin și să mergi de acolo.

Tranzacționare
Dacă HODLing investește pe termen lung, tranzacționarea Bitcoin este echivalentul său rapid. În esență, tranzacționarea BTC înseamnă a profita de natura extrem de volatilă a Bitcoin. Această metodă necesită practică și cunoaștere a pieței, așa că asigurați-vă că vă faceți temele înainte de a vă gândi chiar să le dați o lovitură.

Iată câteva stiluri de tranzacționare pentru a începe:

Tranzacționare pe zi – Tranzacția pe zi pe Bitcoin implică tranzacții scurte și rapide, permițând oportunități de profituri mici și rapide. Comercianții de zi nu dețin nicio poziție deschisă peste noapte, așa că metoda constă în analizarea cu atenție a pieței, vizualizarea unor mici oportunități de câștig de bani și valorificarea pentru un profit mic. La sfârșitul sesiunii, comercianții de zi ar putea avea un câștig cumulativ semnificativ.

Tranzacționare swing – Dacă HODLing este pe termen lung și tranzacționarea pe zi este pe termen scurt, tranzacționarea swing este cam la mijloc. La fel ca HODLers, comercianții swing vor cumpăra scăzut, vor aștepta suficient de mult pentru a vedea cum deținerile lor cresc în preț și apoi vor vinde ridicat. Cu toate acestea, timpul lor de păstrare nu este la fel de lung ca un HODLer și nu este la fel de scurt ca un comerciant de zi.

Arbitraj – Arbitrajul Bitcoin este similar cu stilurile de mai sus. Cu toate acestea, în loc să caute oportunități de a face bani în cadrul aceluiași schimb, comercianții care folosesc arbitrajul caută acele oportunități pe diferite platforme. În esență, cumpără BTC de la bursa A, apoi o vând la bursa B la un preț mai mare.

Cum să câștigi bani de pe Bitcoin folosind aceste metode necesită multă practică, așa că nu te aștepta să le faci bine la prima încercare. Doar faceți-vă propriile cercetări, aflați ce strategie este cea mai potrivită pentru dvs. și aveți încredere că veți fi pe drumul vostru.

Bitcoin este cea mai populară criptomonedă
Bitcoin a fost prima monedă digitală și rămâne cea mai populară. De fapt, valoarea combinată a tuturor Bitcoin-urilor aflate în circulație este acum de aproximativ 1,1 trilioane de dolari – de peste patru ori mai mare decât cea a Etherului pe locul doi . Mai exact, utilitatea sa din lumea reală se îmbunătățește.

Fintech-urile precum Square și PayPal permit acum consumatorilor să tranzacționeze Bitcoin, iar PayPal a lansat recent Checkout cu Crypto, făcând posibilă finanțarea achizițiilor cu Bitcoin. De asemenea, Mastercard și Visa au lansat carduri de plată criptografice , care au un scop similar.

Începeți cu un cont demo
Am anticipat deja parțial prima sugestie: folosește un cont demo !

Printre cei mai buni brokeri CFD online, veți observa că majoritatea oferă conturi demo gratuite . Aceste conturi vă permit să experimentați toate caracteristicile platformei fără a vă risca banii. De fapt, veți folosi doar banii virtuali pe care brokerul vă pune la dispoziție, dar aceste conturi vă pot ajuta în continuare să dezvoltați o strategie și să vă obișnuiți cu platforma.

De exemplu, eToro (aici site-ul oficial) vă permite să deschideți un cont demo cu o înregistrare foarte rapidă (aici) . Datorită riscului ridicat pe care îl implică tranzacționarea CFD-urilor, este important să poți exersa cu un cont demo o lungă perioadă de timp și, doar odată ce te simți pe deplin confortabil, să treci la tranzacționarea cu capital real.

Moduri practice: Bitcoin este o investiție bună?

Bitcoin este aproape în totalitate o investiție speculativă. Există o serie de considerații pe care ar trebui să le cântăriți atunci când decideți dacă investiți. Principalul dintre ele este care sunt obiectivele dvs. financiare.

Cel mai important lucru de reținut este istoria extrem de scurtă a bitcoin și, pentru toate acestea, a tranzacționat pe o piață foarte mică.
De ce investiția în bitcoin nu este ca investiția în valută? Nakamoto a conceput-o ca să fie o formă de bani, dar a dispărut în 2010 și de atunci nu s-a mai aflat de ea.

Prețurile monedelor tradiționale sunt rezultatul unei piețe deschise și a dorințelor guvernelor care emit aceste monede. Valoarea Bitcoin, pe de altă parte, este doar rezultatul a ceea ce investitorii sunt dispuși să plătească. Este o piață bazată pe sentiment și nu există nicio limită în ceea ce privește cât de sus sau de jos poate merge.

Moduri practice:Ce să știți înainte de a investi în bitcoin

Există o serie de schimburi bine reglementate și credibile, precum Coinbase în SUA, BitFlyer în Japonia și Kraken în Europa, de unde investitorii pot cumpăra bitcoin. Înscrierea pentru un cont este simplă, deși vi se va cere să furnizați dovada identității.

Mai multe servicii de masă permit și tranzacționarea bitcoin. Aplicația Cash Cash, etoro  permit acum utilizatorilor să cumpere sau să vândă bitcoin direct în conturile lor.

Cumpărare directă
Cea mai folosită metodă de a câștiga bani cu Bitcoin este, evident, să -și cumpere Tokenul BTC .

Gândiți-vă la cei care au cumpărat o mână de Bitcoin în 2007, când valora câțiva dolari: astăzi sunt milionari! Procesul de cumpărare este acum făcut practic și sigur de cele mai bine reglementate platforme de investiții , cum ar fi eToro . Doar finalizați înregistrarea, faceți o depunere (200 EUR sunt suficiente) și continuați cu achiziționarea Bitcoin.

În special pentru eToro, faceți clic pe BTC și deselectați efectul de levier. În acest fel, făcând clic pe „ cumpără ”, vom pune mâna pe Token.

Alte soluții pentru a cumpăra Bitcoin sunt schimburile , dar acești intermediari au marea problemă de a nu fi reglementați.

Dacă doriți să mențineți un anumit nivel de anonimat, o caracteristică atractivă și controversată a bitcoinului este că există și schimburi nereglementate. Mai mult, puteți descărca software-ul de operare bitcoin direct. Sau puteți descărca software și hardware gratuit și de vânzare pentru un portofel digital și puteți stoca bitcoins direct. Fiți atenți, însă, acestea necesită un anumit nivel de abilitate tehnică.

Moduri practice: Cum să faci bani cu Bitcoin?

Deci, acum, când știți câteva lucruri despre creșterea și căderea Bitcoin , putem trece în cele din urmă la metodele de a face bani .

Există destul de multe metode pentru a câștiga bani cu ajutorul Bitcoin, dar în acest ghid, voi acoperi doar principalele – dacă ar trebui să le enumăr pe toate, acest ghid ar avea o lungime de cel puțin trei sute de pagini.

Investiția
Și nu, nu tipul de investiție care cumpără bitcoin și apoi îl vinde . Există destul de multe opțiuni pe care le aveți atunci când vine vorba de investiții în Bitcoin . Ați putea câștiga bani cu Bitcoin investind în startup-uri, companii, acțiuni sau chiar dezvoltarea blockchain-ului în sine .

Start-urile bazate pe blockchain sunt o alegere foarte populară atunci când vine vorba de investiții într-un domeniu legat de criptomonede. Deja, unele start-up-uri notabile au devenit un succes de masă (de exemplu, Tokenul de atenție de bază al lui Brave).

Ar trebui să faceți niște săpături și să aflați următorul lucru cel mai bun, dar dacă ați avea dreptate și veți investi în startup în timp ce este încă la începuturile copilăriei, s-ar putea să loviți jackpot-ul și să vă măriți profiturile până la acoperiș .

Companiile care se ocupă de dezvoltarea Bitcoin sau blockchain (sau de cercetare) sunt, de asemenea, o opțiune bună pentru investiții. Ar trebui să vă uitați la informațiile lor – Cartea albă, obiectivele și etica muncii, rezultatele, statisticile etc. și, dacă viziunea lor generală pare atractivă, vă puteți gândi să investiți în proiectele lor sau în compania însăși.  Cu toate acestea, ar trebui să aveți grijă cu investițiile – mai ales când vine vorba de criptomonede. Nu este un secret faptul că piața criptomonedelor este un loc foarte imprevizibil .

Faceți întotdeauna temele și cercetați obiectele în care intenționați să investiți sau altfel întrebarea „ cum să faceți bani cu Bitcoin? ”S-ar putea transforma în„ cum să ieși din datorii (fără Bitcoin)? ” .

Tranzacționare cu CFD-uri

Pentru a profita de fiecare scenariu de piață (Bitcoin ne-a obișnuit chiar și cu colapsuri mari!) Cele mai bune instrumente de luat în considerare pentru a face bani cu Bitcoin sunt CFD-urile (Contracts for Difference) .

Acestea sunt instrumente derivate care există de 20 de ani. Cu toate acestea, acestea au devenit celebre doar de când investițiile online, în special în criptomonede, sunt la îndemâna tuturor.

Caracteristica lor principală este capacitatea de a reproduce performanța activului fără a fi nevoie de cumpărare. Investitorul care folosește CFD-uri se poate proteja de volatilitatea care caracterizează criptomonedele. Mai mult, așa cum era de anticipat, există posibilitatea de a câștiga atât atunci când dobândesc valoare, cât și atunci când o pierd.

Acest lucru este posibil deoarece există două tipuri de contracte:

  • Bullish CFD (Long) de câștigat în cazul unei creșteri
  • CFD-ul ursist (scurt) pentru a profita în cazul unui dezavantaj
  • Practic, pentru a obține profit va fi suficient să ghiciți tendința. Dacă credeți că valoarea Bitcoin va crește, trebuie să deschideți poziția lungă (de cumpărare). În caz contrar, în schimb, trebuie să deschideți poziția scurtă (short vânzare).

Cu previziunile corecte este posibil să câștigi în toate situațiile , chiar și în cazul unei pierderi de valoare. Prin urmare, problema constrângerii la creșterea prețului nu există.CFD-urile sunt foarte simplu de gestionat și au și avantajul de a fi gratuite , de fapt nu prevăd aplicarea de comisioane fixe.

Investiție in Bitcoin
O soluție foarte populară pentru a câștiga bani cu Bitcoin este aceea a investiției automate. Opțiunile sunt numeroase, însă cea mai profitabilă (de ani de zile) este Copy Trading . Despre ce e vorba? Vorbim despre o metodă patentată de eToro Broker și care oferă posibilitatea copierii automate a operațiunilor celor mai buni investitori de pe platformă.

Iată cum funcționează tranzacționarea automată Bitcoin pe eToro:

  • Înregistrare gratuită pe Broker
  • Acces la secțiunea Comercianți
  • Alegerea celor mai buni investitori
  • Faceți clic pentru a le copia tranzacțiile

În acest fel se vor putea copia operațiunile lansate de adevărații specialiști Bitcoin , cu un simplu clic și totul în întregime online.

Pentru a începe gratuit, chiar și pe un cont Demo pentru înregistrare!

Deci, cum se compară bitcoin cu Fiat?

Dolarul SUA este o obligație a guvernului SUA. Valoarea dolarului american pentru deținătorul respectivului dolar este bunurile reale pe care le cumpără dolarul.

În ciuda faptului că bitcoin conține cuvântul „monedă” și criptomonede cuvântul „monedă”, acestea nu sunt bani în niciun sens convențional. Încercați doar să explicați bitcoin unei persoane obișnuite și devine imediat clar că criptomonedele nu sunt bani în felul în care majoritatea oamenilor, precum și economiștii profesioniști, se gândesc la bani.Asta ne lasă cu două întrebări interesante. Ce se întâmplă cu deținătorii de bitcoin? Și ce se întâmplă cu toți ceilalți?

Pentru început, actualii proprietari de bitcoin vor deveni cei mai bogați oameni din lume, rivalizând cu regii și împărații care au condus imperiile în secolele trecute. Ei vor deține literalmente toți banii. Pot cumpăra orice vor. Nu sunt atât de mulți dintre ei. Comparativ cu multitudinea care deține astăzi active prin toate fondurile de pensii și fondurile mutuale și restul, este un grup mic de oameni.

 Câștiguri cu Bitcoin: cele mai bune platforme

În timp ce concurența dintre brokerii CFD este acerbă, cu noi comercianți care intră în fiecare zi pe această piață profitabilă, cei mai buni pot fi numărați de fapt pe degetele unei mâini.

De exemplu, eToro Opinie și Recentie s-a dovedit de ani de zile a fi fiabil, accesibil și în general superior tuturor celorlalți. În cazul eToro, este important de reținut că oferă posibilitatea de a copia ceea ce fac alți investitori de pe platformă.

Prin urmare, datorită eToro este posibil să obțineți imediat aceleași rezultate ca cei mai mari experți și chiar să învățați de la ei cum să investiți.Vă puteți înscrie pe eToro făcând clic aici .

Ce putem spune despre XTB ? Cursul său gratuit, după cum am văzut, este unul dintre cele mai apreciate și universal recunoscute manuale de tranzacționare ca fiind fundamentale pentru comercianții începători.

Ca să nu mai vorbim de serviciul gratuit Trading Signals care vă permite să știți întotdeauna când este cel mai bun moment pentru a intra pe piața criptomonedei și a face bani cu Bitcoin.

Înregistrează-te gratuit pe XTB făcând clic aici

Cu toate acestea, suntem conștienți de faptul că nu orice broker poate satisface nevoile tuturor investitorilor și tuturor strategiilor de tranzacționare în același mod.Prin urmare, vă recomandăm să aruncați o privire la recenziile noastre despre cele mai bune platforme de tranzacționare online și să evaluați cu atenție cei mai importanți factori de luat în considerare atunci când vă decideți să alegeți un broker CFD online, cum ar fi comisioanele, simplitatea platformei de tranzacționare. serviciu pentru clienți și așa mai departe.

Concluzie

Există o mulțime de diverse metode de a câștiga bani cu Bitcoin , atât direct, cât și indirect. Metodele directe ar fi cumpărarea criptomonedei sau tranzacționarea acesteia , în timp ce un exemplu de metodă indirectă ar fi extragerea criptelor . Este firesc dacă te confuzi la început – criptomonedele sunt o piuliță greu de spart!

După cum am afirmat la început, preferințele pentru oricare dintre aceste metode se află solemn pe persoana care le folosește. Dacă o persoană găsește un cloud care extrage un cadou trimis de sus, altul ar putea crede că este o înșelătorie majoră și ar dori să facă totul pe cont propriu.

Un sfat : CERCETARE . Faceți multe cercetări. Dacă depuneți eforturi, veți alege metoda potrivită în cel mai scurt timp. Forumurile sunt un loc minunat pentru a începe. Alăturați-vă grupurilor Facebook, participați la chat-urile lor. Nu vă fie frică să puneți întrebări.

În plus, este de remarcat faptul că acestea au fost doar câteva metode, alese de mână de modul de a face bani cu Bitcoin . Dacă nici una dintre aceste metode de a se potrivi sau par atrăgătoare pentru tine, ai putea întotdeauna încerca și să caute alternative, cum ar fi zi de tranzacționare, de creditare cripto, etc . Alegerile sunt cu adevărat nelimitate. Nu vă fie frică să experimentați și să încercați lucruri noi!

Chiar dacă cripto există deja de ceva timp , lumea criptomonedelor este încă un mister pentru mulți oameni. În fiecare zi există analize noi, informații statistice și chiar monede noi care intră în comunitate și pe piață. Nu este o faptă ușoară, dar dacă decideți să urmați și să încercați una dintre aceste metode pentru a câștiga bani cu criptomonede (sau, mai precis, Bitcoin), vă doresc mult noroc!

 

Leave a Reply