Bitcoin din China

Minerii de Bitcoin părăsesc China și se îndreaptă spre SUA pe măsură ce climatul cripto se schimbă

Represiunea minieră Bitcoin din China a atins apogeul ieri, după ce provincia Sichuan a devenit cea mai recentă aderare la mișcare. Potrivit rapoartelor locale, o întâlnire recentă între autoritățile de reglementare sa încheiat cu adoptarea interdicției, care a intrat în vigoare în această dimineață, 20 iunie. Sichuan a găzduit una dintre cele mai mari concentrații de mineri din lume care sunt acum blocați și încearcă disperat să se mute în străinătate. China a eliminat acum aproximativ 90% din comunitatea sa minieră cunoscută, care reprezintă aproape 35% din rata globală de hash BTC.

Bitcoin scade pe măsură ce Hashrate scade odată cu reducerea minelor din China

Cripta emblematică a tranzacționat sub nivelurile de preț de 35.000 de dolari în primele ore ale zilei de luni, deoarece temerile legate de sprijinul slab au sporit măsurile de luare a profitului în rândul unui număr semnificativ de investitori.

Biroul Știință și Tehnologie și Biroul Energetic Sichuan Ya’an au ținut recent o întâlnire pentru a discuta poziția lor cu privire la interdicția minieră. La sfârșitul acesteia, au decis să mențină interdicția națională și au notificat minerii că trebuie să închidă până pe 25 iunie. De asemenea, au instruit companiile electrice să deconecteze toți minerii până astăzi, 20 iunie.Sichuan a fost popular printre mineri, deoarece are una dintre cele mai ieftine rate de putere din China. În plus, are multă energie hidroelectrică, în special în timpul sezonului ploios care începe în mai și se termină în septembrie.

Bitcoin a scăzut în weekend, pe fondul concentrării asupra închiderii minelor chineze și a potențialului control reglementar.

Cea mai mare criptomonedă a scăzut cu 5,5%, până la 34.142 dolari, începând cu ora 10:50, duminică, la New York, scăzând pentru a patra oară în ultimele cinci sesiuni. Ether, al doilea ca mărime, a scăzut cu 5,9%, până la 2.095 dolari.

Trump crede că Bitcoin este o înșelătorier

Minerii care au vorbit cu Global Times, un ziar chinez în limba engleză, și-au exprimat șocul față de această mișcare. Ei au susținut că s-au gândit că Sichuan nu va urma celelalte provincii și nu va interzice extracția BTC, deoarece energia hidroelectrică regenerabilă este în abundență.

Schimbările de prețuri ridicate în prezent pe piața criptografică pionieră îl fac un magnet pentru profesioniștii de tranzacții intra day care sunt capabili să monetizeze fluctuațiile de preț în ambele direcții, sugerând în continuare că prețurile ar putea continua să varieze în următoarele zile.

Deși modelele prețurilor arată că investitorii pe termen lung păstrează considerabil stocul dorit de active valorice, activitatea în creștere a investitorilor cu amănuntul a făcut ca reacțiile pieței să fie agitate și consolidate în principiu.

În plus, activitatea de tranzacționare în viitorul Bitcoin a scăzut drastic, în special față de 120 de miliarde de dolari în volume de tranzacționare care au avut loc în timpul evenimentului de capitulare luna trecută.

Tranzacționare suplimentare

Deși datele de la Glassnode, o firmă analitică criptografică care prezintă aproximativ 15 miliarde de dolari în volume de tranzacționare suplimentare, au venit să se joace în urma votului din El Salvador, prima țară care a adoptat Bitcoin are o plată legală, prin urmare, datele actuale de tranzacționare care expun volumele se reduc din nou.

Speram că Sichuan va fi o excepție în timpul reducerii, deoarece există un exces de electricitate acolo în sezonul ploios. Însă autoritățile de reglementare chineze adoptă acum o abordare uniformă, care ar revizui și va contracara industria minieră Bitcoin în plină expansiune în China.

Autoritățile au enumerat 26 de firme despre care consideră că au efectuat minerit BTC. Aceste firme trebuie să închidă imediat sau să riște consecințe juridice. Companiilor electrice din Sichuan li s-a ordonat, de asemenea, să efectueze auto-inspecția cu privire la presupușii mineri de cripto și să raporteze constatările lor pe 25 iunie.

Deja, bazinele miniere BTC care se bazează pe minerii chinezi, cum ar fi Antpool și piscina Binance, au înregistrat o scădere drastică a ratei de hash, variind de la 20% la scăderi și crescând până la 50%, potrivit unor estimări.

10 greșeli cripto de evitat.

China a fost regele incontestabil al mineritului Bitcoin. La un moment dat, aproximativ trei sferturi din toți minerii BTC s-au spus că se află în țara asiatică. Cu toate acestea, China s-a întors împotriva sectorului și le elimină. În mod așteptat, acest lucru a afectat rata de hash BTC, care a ajuns la un nivel inferior în aproape șapte luni. Va afecta acest lucru prețul criptei emblematice?

Rata de hash a lui Bitcoin este cantitatea de putere de calcul și procesare pe care minerii o contribuie la rețeaua BTC. (Puteți afla despre elementele de bază Bitcoin în ghidul nostru aici .) Cu cât rata de hash este mai mare, cu atât resursele sunt alocate exploatării criptelor de top.

Bitcoin s-a prăbușit în timp ce decesul asupra simbolului Titan a ridicat presiunea autorităților de reglementare pentru a oferi mai multe protecții publicului“, a spus Moya într-un e-mail vineri. „Accidentul criptografic al lui Titan a fost o surpriză pentru mulți, deoarece este o stablecoin parțial garantată. Având în vedere mediul de risc care afectează Wall Street, criptomonedele sunt sub presiune.

Acum, conform analizelor realizate de mai multe platforme, rata de hash BTC scade drastic. Rata medie de hash pe 7 zile pentru săptămâna trecută a fost de 129,1 milioane de exhahashes. Aceasta este o scădere mare față de maximul istoric de 180,6 milioane pe care minerii l-au stabilit la mijlocul lunii mai.

China este cel mai mare – dacă nu singurul – vinovat în ultima scădere a ratei de hash. Țara asiatică a reprimat cu seriozitate minerii cripto în ultimele săptămâni. China caută să-și reducă amprenta de carbon și consideră că mineritul BTC este un factor important. Ca atare, multe provincii din China, care erau paradisuri miniere, au fost înfrânate de mineri, unele oferind chiar recompense pentru cei care îi raportează pe minerii ilegali.

Cea mai recentă provincie în China pentru a crack jos , pe minerii a fost Yunnan. Acest lucru este destul de semnificativ, mai ales având în vedere că Yunnan a fost a patra cea mai mare provincie pentru mineri din China.

Bitcoin – afla de ce scade recent.

Rata hash are vreo corelație cu prețul Bitcoin?

Scăderea ratei de hash poate să nu afecteze utilizatorul mediu BTC, deoarece rețeaua va fi în continuare sigură, așa cum a făcut-o întotdeauna. Cu toate acestea, în ceea ce privește speculațiile, ar putea fi destul de semnificativ.

Deci, rata hash a Bitcoin este corelată cu prețul său?

Experții, atât în ​​economie, cât și în tehnologie, sunt în general de acord că cele două sunt corelate. Cu toate acestea, apar argumentele în care dintre cele două conduce și care urmează.

Max Keizer, una dintre cele mai sincere personalități media de pe BTC, este unul dintre cei care cred că prețul BTC urmează rata de hash. În esență, Keizer consideră că cu cât rata de hash este mai mare, cu atât prețul este mai mare.

10 diferențe majore între cripto și acțiuni

Din 19 mai, Bitcoin se situează între 31.000 și 40.000 de dolari. În ultima lună, Bitcoin a fluctuat constant în intervalul limitat. Comercianții cu limite de gamă pot adopta o strategie cu limite de gamă pentru tranzacționarea prețurilor Bitcoin. Prețul BTC se consolidează peste suportul de 35.000 de dolari.

Taurii și urșii sunt indecisi cu privire la direcția Bitcoin. Presupunând că prețul BTC găsește asistență peste 31.000 USD, un comerciant cu limite de gamă va avea nevoie de o tranzacție îndelungată.

Stop loss ar trebui plasat sub suportul de 31.000 USD. Acest comerț îndelungat ar trebui să se încheie în apropierea zonei de rezistență de 40.000 de dolari.

În mod similar, dacă prețul BTC se confruntă cu respingere în zona de rezistență de 40.000 USD, va fi nevoie de o tranzacție scurtă.

Cu toate acestea, plasarea stop loss ar trebui să fie deasupra zonei de rezistență. Astăzi, prețul BTC se tranzacționează la 32.804,80 dolari în momentul scrierii.

Leave a Reply