Înșelătorie cu criptomonede: Cum să le evitați. Ghid 2022

Înainte de a începe să investiți în lumea monedelor digitale, este important să știți cum funcționează criptomonedele și care sunt acestea . Criptovalute sunt o formă de bani digitale și sunt una dintre cele mai importante știri din tecnolog mondială ICO și finanțe în ultimii ani.
In fiecare zi există șanse din ce în ce mai mari de a utiliza criptomonete ( criptocurrency în engleză) ca monedă reală pentru a cumpăra bunuri și servicii utile și pentru a fi ușor trimise și primite altor persoane.

Revoluția constă în faptul că este prima monedă care nu este legată de emiterea și controlul de către o bancă centrală .

De asemenea, dacă te gândești că și alte sisteme tradiționale îți permit să faci operațiuni cu bani, ei bine, atunci gândește-te că aceste companii, organizații sau bănci îți păstrează banii și ei sunt cei care efectuează operațiunile pe care le ceri.

Fără a fi nevoie de intermediari, o cantitate de monede alese de dvs. poate fi mutată direct de la dvs. către alte persoane și / sau servicii.

Din păcate, ori de câte ori este implicat capital, sosesc și vulturi, cei care încearcă să profite la maximum de situație . În cazul criptomonedelor, acest lucru este foarte simplu de făcut, deoarece este ușor să prindă câțiva neexperimentați, spunându-le că într-o zi se vor îmbogăți cu o investiție minimă, poate chiar cu câteva sute de euro.

Există platforme de tranzacționare online, cum ar fi revolta criptografică , care le spun clienților despre câștigurile incredibile în doar câteva zile. Chiar dacă până în prezent aceste platforme nu par a fi adevărate escrocherii, lipsa permisiunilor și mesajele publicitare foarte agresive ar trebui să ne țină departe., evitându-ne astfel să pierdem tot ceea ce investim într-un mod complet nesăbuit.

De câteva luni, publicul larg a putut să se familiarizeze cu criptomonedele . În cursul anului 2017, știrile despre cei care au reușit să câștige cifre de vis cu investiții minime, prin cumpărarea de criptomonede, începând de la bitcoin pentru a ajunge la Ethereum, XRP sau Litecoin, au cauzat o mulțime de hype. Astăzi, acest lucru provoacă în continuare diverse consecințe, de la cei care încearcă să prindă noi investitori, promițând venituri uriașe datorită criptomonedelor , până la cei care, în schimb, permit specularea lor, cu perspective interesante pentru viitor.

Brokerii înșelătorie

Brokerii de tranzacționare a criptomonedelor online pot fi și înșelătorii. Acum, rețineți că nu toate sunt escrocherii. Este întotdeauna un grup mic de oameni care pătează întreaga națiune sau industrie. Aceasta se întâmplă și în lumea tranzacțiilor online.Există câteva escrocherii care și-au câștigat o reputație proastă pentru industria de tranzacționare online.

Cu toate acestea, dacă știți tactica pe care o folosesc de obicei, nu vă veți îndrăgosti de ele și veți avea o carieră de tranzacționare lină, în ciuda tuturor șanselor împotriva voastră.
Prin urmare, un broker înșelătorie nu este de fapt o înșelătorie cu drepturi depline. Nu va fugi cu banii dvs. și s-ar putea să nu arate nici măcar simptomele complete ale unei înșelăciuni. Poate chiar să vă arate o mulțime de statistici care arată că a funcționat cu succes de mulți ani.

Cei mai buni brokeri pentru a investi în Bitcoin

Broker Depozit Min Reguli investitie
50 USD CySEC 109/10, FCA 583263
250 USD CySEC 169/12, FCA 522157
250 USD CySEC 250/14

Vă oferă o platformă reală de tranzacționare și oportunități reale de tranzacționare. Indicele activelor este, de asemenea, real, la fel ca și alte lucruri pe care le obțineți atunci când vă înscrieți cu un cont de tranzacționare. Cu toate acestea, înșelătoria începe când intrați într-o bursă sau când vă gândiți să vă retrageți banii câștigați în profit.

Veți vedea că brokerul a început brusc să vă bombardeze cu multe tipuri de comisioane. Există un comision pentru tranzacțiile dvs. și altul atunci când retrageți bani din contul dvs. De asemenea, trebuie să finalizați un anumit număr de tranzacții înainte de a putea efectua o retragere. Nu puteți retrage profiturile sau suma care vi s-a dat ca bonus!

Da, toate acestea ți se pot întâmpla atunci când te înscrii la un broker greșit. Există o soluție la această problemă? Desigur, există întotdeauna o soluție pentru fiecare problemă.

 • Trebuie să vă asigurați că vă înscrieți doar la brokeri online cunoscuți și de renume.
 • Primul semn al brokerului potrivit este reglementarea.
 • Dacă brokerul dvs. nu este reglementat, ar trebui pur și simplu să amânați ideea de a vă înscrie.

Investiți în criptomonede cu eToro

După cum sa explicat mai sus, investiția în Bitcoin este legală, dar trebuie să o faceți cu un broker reglementat care este supus unor controale continue, din acest motiv, după numeroase analize, este posibil să se stabilească cu certitudine că unul dintre cei mai buni brokeri reglementați din sector. este cu siguranță eToro .

Pe lângă faptul că este o platformă de tranzacționare, eToro este, de asemenea, un schimb de criptomonede și, prin urmare, este posibil să investiți atât în ​​Bitcoin, cât și să cumpărați Bitcoin.

Diferența substanțială este că, prin tranzacționarea cu eToro pe Bitcoin, este posibil să utilizați efectul de levier , crescând astfel riscul de a vă pierde capitalul mai repede, dar, de asemenea, să puteți câștiga din ce în ce mai repede.

În plus față de această diferență în tranzacționare, este posibil și să câștigi cât de mult se pierde moneda, investind în valoare scăzută. Prin urmare, pe eToro este posibil să alegeți metoda investiției dvs.
eToro este unul dintre cei mai buni intermediari din jur, deoarece vă permite să investiți în criptomonede cu CFD-uri , dar și să cumpărați direct monede digitale.

Un alt avantaj al brokerului este principala caracteristică a platformei, să vorbim despre tranzacționarea socială , care poate fi un ajutor pentru comercianții începători, care pot cere sfaturi comercianților mai experimentați și pot beneficia de experiența lor.

 • Reglementări : CySEC (Cipru), FCA (Marea Britanie) și ASIC (Australia).
 • Platforme : posibilitatea de a investi în criptomonede și de a le cumpăra direct
 • Depozit minim : 50 USD
 • Avantajele : tranzacționarea socială și tranzacționarea copiilor
 • Cont demonstrativ : gratuit și virtual de 100.000 USD disponibil


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Doriți să cumpărați criptomonede pe eToro?
Nu sunt sigur inca? Încercați platforma eToro gratuit! Nu numai asta, brokerul vă va oferi 100.000 $ virtual pentru a investi cu simulări pe orice activ disponibil pe platformă!

De ce vorbim despre eToro

eToro

În descrierea celor mai buni brokeri Bitcoin, nu putem să nu începem cu eToro (faceți clic aici pentru a afla mai multe) . De fapt, acest broker are acum 11 milioane de utilizatori aflați în mai multe țări ale lumii. Este o companie internațională cu sediul social în Limassol (Cipru) și Londra (Marea Britanie). De asemenea, este situat în Tel Aviv, New Jersey, Sydney și Shanghai.

În ceea ce privește comisioanele, eToro este practic numai răspândit. Adică, oferă spread-ul doar ca un cost pentru comerciant, scăzut în cazul unui câștig. La urma urmei, spread-ul reprezintă o intrare inevitabilă pentru Broker, una dintre puținele modalități de a câștiga.

eToro are o licență regulată CySEC, o comisie cu sediul în Cipru. Organisme cu sarcina de a controla piețele financiare. Brokerul eToro oferă, de asemenea, un Serviciu Clienți în versiunea Live Chat și bilete disponibile 24 de ore pe zi, de luni până vineri. Important este să folosiți întotdeauna adresa de e-mail de înregistrare.

*În cazul în care sistemul este defect, puteți utiliza oricând site-ul offline.
*În plus față de transparență și securitate, eToro este apreciat mai ales pentru trei servicii.
*Primul este serviciul CopyTrading.

În practică, prin intermediul tranzacționării prin copiere, utilizatorii începători ai tranzacționării Bitcoin pot copia un trader mai experimentat. Nu este surprinzător apelat pe platforma Popular Investor. Ceea ce va câștiga la rândul său pentru fiecare comerciant care îl copiază.

Avantajul tranzacționării Copy este de a câștiga pe Bitcoin fără a avea experiență în acest sens. Dar, totuși, posibilitatea de a personaliza tranzacționarea, de exemplu, prin setarea unui Stop Loss sau întreruperea tranzacției atunci când este considerat necesar.

Desigur, aceste alegeri implică modificări ale profitului și este întotdeauna necesar să consultați pagina oficială a Brokerului pentru a vedea cum funcționează în detaliu.

Un alt serviciu eToro interesant este tranzacționarea socială , care este adesea confundată cu prima. Tranzacționarea socială este un social real, în care utilizatorii se confruntă reciproc și își dau sfaturi și sugestii. Există, de asemenea, un cont demo, care pe brokerul eToro poartă numele de eToro Practice Account sau eToro Virtual Account.

Cu acces gratuit și posibilitatea de a utiliza 100.000 $ din bani virtuali eToro.

Depozitul minim este de doar 50 USD, unul dintre cele mai mici din industrie.

Pentru a deschide un cont gratuit pe eToro, faceți clic aici.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Schimburi de criptomonede

Creșterea Bitcoin și a fraților săi a dus la o creștere constantă a schimburilor de monede virtuale online.

Pe www, multe programe și site-uri care strălucesc servicii de schimb valutar virtual sunt de fapt false și vizează să aibă cripto prin poștă.

Pentru a evita pierderea cripto-ului nostru, sfatul este să folosiți numai site-uri foarte fiabile pentru a cumpăra sau schimba criptomonede și a verifica dacă acestea sunt în” https “și cu un certificat de încredere.

Scheme piramidale sau Ponzi

Sistemele de vânzare Pyramid sau Ponzi sunt scheme de înșelătorie pentru a fura banii persoanelor interesate de Bitcoin sau alte monede virtuale. Datorită unui fel de sistem în cascadă sau în lanț, oricine aduce un nou client în sistem câștigă un procent din vânzările respectivei persoane.

Pacat ca nu vom primi nimic pentru ca in spatele companiei care ne-a agatat nu exista moneda virtuala sau model economic. În trecut, toată lumea își amintește criptocurrency Bitconnect care a pus mii de economisitori pe trotuar.

Prețurile deghizate

Această înșelătorie există deja în lumea finanțelor și nu necesită tehnologii sau criptografie pentru a funcționa. Este o simplă vânzare frauduloasă. De exemplu, prețul unei noi criptomonede este crescut artificial pentru a ne face să plătim mai mult, dar odată achiziționată își pierde toată valoarea.

Această înșelătorie este posibilă numai cu monede virtuale nou create și semi-necunoscute, deoarece este ușor să le manevrezi după bunul plac. Pentru a fi în siguranță și a nu-ți asuma riscuri, este important să cumperi monede virtuale fiabile și deja cunoscute. Verificați întotdeauna capitalizarea de piață. Mergerea la „joacă” cu cripto sub poziția 50 este întotdeauna foarte riscantă.

Feriți-vă de escrocheriile ICO

Mulțumită Ethereum, oricine își poate emite propria monedă. Cu excepția faptului că, în general, o monedă nou emisă nu are o valoare mare. Cu toate acestea, dacă ai putea cumpăra o monedă când tocmai a ieșit și merită foarte puțin, dacă ar crește în valoare, ai putea câștiga mult fără să faci nimic.

Evident, infractorii cibernetici de pe net au răspândit o mulțime de oferte ICO total false și frauduloase. Acesta este motivul pentru care este recomandabil să nu faceți achiziții dacă: nu există informații exacte sau actualizate ale companiei care a generat moneda, nu găsim nicio noutate pe internet despre compania care emite moneda și dacă observăm reclame comerciale îndoielnice practici, cum ar fi tranzacțiile privilegiate.

Cripto-monedă înșelătorie mondială Top 20:

 1. AdsOk;
 2. AirBit Club (BitBackOffice);
 3. AsiaBits.com;
 4. Atomic Horizons;
 5. Banc de Crypto;
 6. Billion Funds;
 7. BitChair;
 8. Bitclub Advantage Academy;
 9. BitClub Network;
 10. Bitcoin Citadel Investment;
 11. Bitcoin Code;
 12. Bitcoin Doubler;
 13. Bitcoin Generator;
 14. Bitcoin Giants;
 15. Bitcoin Loophole;
 16. Bitcoin Miracle;
 17. Bitcoin-Finder;
 18. Bitcoin1Free.work;
 19. BitcoinFaucet.tk;
 20. BitcoinFire.net.

Criptomonede: portofele și brokeri nereglementați

Această înșelătorie este direct legată de prima și este cea mai comună împreună cu sistemele de tranzacționare auto false.

Unii operatori de portofele și brokeri de tranzacționare a criptomonedelor se vor manifesta ca fiind super profesioniști și eficienți în ochii tăi, dar … în realitate sunt orice altceva decât: sunt operatori care nu au autorizație și licență pentru a oferi servicii financiare și care totuși continuă să atragă mulți investitori datorită atractivității lor, profitând adesea de lipsa de cunoștințe și conștientizare a tinerilor comercianți.

Chiar dacă platformele lor pot părea legitime, în realitate nu sunt brokeri reglementați (cum este eToro sau XTB)”, dar sunt și adevărate escrocherii, care, în spatele unei conveniențe aparente și a numeroase promoții dedicate, ascund o groapă reală și fără fund : după ce v-ați depus banii în ele, banii … vor dispărea sau, în cel mai bun caz, veți suferi comisioane mari doar pentru a vă putea retrage fondurile. Cu toate acestea, uneori, retragerea totală sau parțială a depozitului dvs. poate fi imposibilă.

Din fericire, evitarea acestui tip de înșelătorie cu criptomonede este destul de ușoară. Verificați, din când în când, dacă brokerul sau bursa unde doriți să deschideți un cont este reglementată, cum ar fi Coinbase sau nu. Verificați unde a fost înregistrată și ce permisiuni are, recenziile postate și dacă compania este înregistrată sau nu.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Phishing cu criptomonedă

Cel al phishingului este probabil înșelătoria cu cripto monede pe care o veți cunoaște mai bine și pe care probabil o veți fi deja conștientă, deoarece de obicei se adresează persoanelor care au conturi la bănci importante, implicându-le într-un mecanism acum destul de vechi , dar continuă să revendice victime.

După ce ați furnizat informațiile personale sau datele pe care escrocul vă va cere să le introduceți, acesta va avea toate detaliile necesare pentru a vă accesa contul. Ei bine, acest lucru se întâmplă nu numai pentru conturile bancare, care și-au asumat acum mecanisme de apărare consistente și rigide, ci și, mai ales, pentru conturile de tranzacționare și pentru conturile de schimb, precum și pentru conturile de portofel.

Din nou, există întotdeauna ceva ce puteți face pentru a vă proteja mai bine, cum ar fi verificarea adresei URL a linkului și compararea acestuia cu site-ul web original, fără a face clic niciodată pe un link care pare suspect și niciodată pentru a oferi acreditări. Amintiți-vă că nicio instituție financiară serioasă, cum ar fi eToro (site-ul oficial), nu vă va cere niciodată datele personale sau datele de conectare!

Printre diversele escrocherii cu criptomonede se numără și mesajele false de la Agenția pentru venituri.

Dar cum se face?

Să începem prin a ne aminti că criptomonedele sunt un „lucru” relativ nou și că tocmai din acest motiv mulți investitori sunt destul de „incerti” cu privire la ce să facă. Profitând de această lipsă de informații, unul dintre cele mai bune modele de înșelătorie a criptomonedelor poate fi trimiterea investitorului nedorit un e-mail dintr-un cont care seamănă cu cel al Agenției de venituri, în care este nevoie să efectuezi o verificare a conturilor tale.

Brokerul eToro nu este un broker ca toți ceilalți.

Motivele sunt multe și le vom descoperi împreună în această recentie. Este suficient să spunem că, în ceea ce privește opiniile, clienții acestui broker sunt absolut printre cei mai mulțumiți din sectorul de tranzacționare online.

Una dintre trăsăturile distinctive ale brokerului este, fără îndoială, abordarea investițională. Este cu adevărat o comunitate mare de comercianți care interacționează pe piețe, dar care interacționează și unul cu celălalt, cu scopul de a optimiza experiența și rezultatele tuturor.

Care este cea mai bună platformă de tranzacționare online ?

Cel mai probabil, tocmai această caracteristică a condus eToro să fie, până în prezent, platforma de tranzacționare cu cei mai mulți utilizatori vreodată . Vorbim despre aproape 10 milioane de clienți din întreaga lume. Un număr care spune multe despre rata de succes în tranzacționare pe care o au clienții eToro. Este evident că, de fapt, dacă brokerul nu ar funcționa, operatorii ar fi în mod natural înclinați să se întoarcă în altă parte. Recenziile și opiniile , de asemenea, excelente.

Malware și fișiere corupte

O altă înșelătorie cu criptomonede implică malware și fișiere corupte, care sunt utilizate pe scară largă peste tot de către escrocii online pentru o gamă largă de fraude. După cum sa menționat mai sus, noii traderi care investesc în criptomonede nu au întotdeauna în vedere ceea ce se întâmplă cu investiția lor și sunt uneori destul de confuzi de caracteristicile tehnologice ale activelor criptografice. Drept urmare, malware-ul este una dintre cele mai mari amenințări cu care se confruntă!

Minerit  cripto

Dintre diferitele escrocherii cu criptomonede, le menționăm și pe cele referitoare la extragerea criptomonedelor . Dacă ați citit toate concentrările noastre pe acest subiect și, în special, studiul nostru aprofundat despre minarea criptomonedelor , ar trebui să fiți deja conștienți de faptul că, pentru a „crea” noi criptomonede, puteți continua extragerea acestora prin calcule complexe procese, desfășurate prin așa-numita minerit .

Având în vedere că este din ce în ce mai dificil să vă echipați cu hardware-ul necesar pentru a putea extrage criptomonede , pe internet s-au născut „ mine ” reale sau grupuri miniere care vă vor permite să participați la această afacere chiar dacă nu aveți un hardware bugetar imens.

Atenție: pe web există multe „ mine ” autorizate, dar, din păcate, există și false. Unii promit oamenilor profituri incredibile și nu le spun că ceea ce vor trebui să facă față este incredibil, în timp ce alții sunt chiar mai mulți escroci și vă vor fura toate criptomonedele.

Din acest motiv, înainte de a participa la astfel de afaceri, trebuie să verificați întotdeauna dacă „ mina ” în cauză este legitimă sau nu. De asemenea, verificați dacă tranzacțiile au loc pe adrese „https”, de cât timp funcționează, dacă există recenzii mai pozitive sau negative pe site-urile oficiale sau independente. Acordați o atenție deosebită companiilor care vă garantează un profit de 100% pentru utilizarea platformei lor!

E-mailul de șantaj

Acest lucru este nou și poate funcționa chiar și cu cei mai puternici oameni, din cauza circumstanțelor actuale. Apoi, veți primi un e-mail în căsuța de e-mail care vă va spune că trebuie să trimiteți o parte din Bitcoin sau orice altă criptomonedă unei persoane aleatorii. Ei bine, cine o va face?

Tot ce trebuie să faceți este să ignorați mesajul, să îl aruncați la coșul de gunoi și să continuați cu viața, nu? Nu! Nu așa funcționează lucrurile aici. E-mailul continuă și vă spune câteva lucruri oribile, care vă vor atrage cu siguranță atenția.

De exemplu, vi se va spune că, dacă nu trimiteți monedele digitale persoanei menționate în e-mail, veți primi COVID-19. Ele fac ca e-mailul să fie real atunci când vă spun unde locuiți. Ei bine, nu este foarte greu să afli unde locuiești pentru cineva care știe și un pic de hacking.

Ca să nu mai vorbim că chiar și persoanele care lucrează pentru companii care stochează datele clienților și nu le ascund de angajați pot înșela astfel de escrocherii. În e-mail vă vor spune că vă vor infecta ușa, clanțele, etc. Dacă nu trimiteți banii.

Realitatea este că nu sunt suficient de curajoși pentru a-și dovedi drepturile. O fac doar ca să te sperie. Nu vor îndrăzni să vină acasă și să facă ceea ce spun în e-mail. Deci, oricât de înfricoșător ar fi e-mailul, trebuie să urmați procedura standard, care este să ignorați mesajul, să aruncați e-mailul și să continuați cu lucrurile importante din viața dvs.

Deci, ce este de făcut atunci când primim un astfel de mesaj?

Absolut nimic. Puteți doar să-l raportați public, dar ceea ce nu trebuie să faceți niciodată este să răspundeți sau, desigur, să plătiți. Prinderea acestor escroci nu este ușoară, deoarece noile adrese Bitcoin sunt create din când în când și acestea sunt greu de depistat. Este, de asemenea, principalul motiv pentru care se utilizează bitcoin-urile pentru acest șantaj: greu de găsit și nu pot fi apelate înapoi.

Dar, așa cum am spus deja, aceste șantajuri pot avea fonduri de adevăr sau pur și simplu înșelătorii trase cu degetele încrucișate. Ceea ce vă recomandăm pentru a împiedica pe cineva să vă ghicească cu adevărat informațiile este să utilizați sisteme precum autentificarea în doi pași (cu Authy sau Google Authenticator) sau un manager de parole care utilizează o cheie unică criptată pe computerul dvs.

Pe scurt, deși aceste șantajuri pot fi false, este de asemenea bine să vă asigurați că nu se bazează pe informații reale.

La fel, dacă aveți o cameră web, o puteți acoperi sau dezactiva oricând în Device Manager pentru a elimina această altă incertitudine. Amintiți-vă că, cu securitatea potrivită, vă veți simți mai încrezători în depozitarea unui astfel de e-mail, dacă va apărea vreodată ocazia.

Mesajul SPAM?

Iată un exemplu de mesaj de „ sextorsiune ” primit de la una dintre numeroasele victime de astăzi:

Mesajul SPAM

De la: info @ _________.com

Subiect:👉👉👉Castiga 1 Bitcoin : iti trebuie 60 de minute 💵💵💵

Către: info @ _________..com
Bună ziua, dragă utilizator al _________.com

Dublează-ți btc-ul în doar 24 de ore!

Bitcoin investiți: 1173.65829264💵💵

BTC Bitcoin plătiți: 2337.65158528 BTC

Adrese: 17749
Plătite: 17732💵💵
Se așteaptă plata: 26

Vă oferim cel mai rapid dubler bitcoin. Sistemul nostru este complet automatizat, este nevoie doar de 24 de ore pentru a vă dubla bitcoinii.
Tot ce trebuie să faceți este doar să trimiteți bitcoin-urile dvs. și să așteptați 24 de ore pentru a primi bitcoins dublați la adresa dvs.!

GARANTAT!

 • Minim: 0,005 BTC Maxim: 10 BTC
 • Vă trimitem înapoi automat bitcoinele dublate după 24 de ore. Fii răbdător!
 • Adresa dvs. Bitcoin pentru plată
 • Dublează-mi bitcoinii
 • Faceți Bitcoin-ul dvs. dublu în doar 12 ore.
 • Site-ul web promite să vă dubleze bitcoinul, fără intervenția umană necesară.
 • Sistemul nostru este complet automatizat, are nevoie doar de 12 ore pentru a vă dubla bitcoins-urile.

DE CE UTILIZAȚI PLATAFORMA NOSTRĂ DE INVESTIȚII?

 • Platforma de investiții Bitcoin de încredere cu plăți complet automatizate
 • Primește-ți Bitcoin-urile duble în 10 ore
 • Numai 0,005 BTC minimum și 10 BTC limite maxime de investiții
 • Interfață ușor de utilizat atât pentru investitorii noi, cât și pentru cei experimentați
 • Urmăriți investiția cu tabelul nostru dinamic care prezintă cele mai recente tranzacții
 • pe site-ul CDN cu Securitate SSL și protecție DDoS Timp de
 • funcționare 100% cu șanse zero ca o tranzacție să eșueze

INSTRUCȚIUNI PRIVIND CUM SĂ DOUBLEȚI BITCOINURILE

 • INTRODUȚI ADRESA BITCOIN ȘI APĂSAȚI BUTONUL DE MAI JOS
 • DEPOZITAȚI BTC LA ADRESA DATĂ PE PAGINA DE INVESTIȚII
 • DEPOZITUL DVS. VA APĂREȘTE ÎN TABELUL DE TRANZACȚII RECENTE
 • AȘTEPTAȚI 10 ORE PENTRU A SOSI BTC-UL DOUĂ

INTRODUCEȚI ADRESA DE BITCOIN

 • DOUBLE MY BITCOINS
 • BTC DOUBLER STATISTICS: 94298.1154
 • TOTAL BITCOINS INVESTIT 188596.2308
 • BTC TOTAL ÎN PLĂȚI
 • RATĂ DE SUCCES 100% LA TOATE TRANSACȚIUNILE[/alert-warning]

SAU

Am instalat un troian de acces la distanță pe dispozitivul dvs.

Pentru moment, contul dvs. de e-mail este piratat (vezi, acum am acces la conturile dvs.). Am descărcat toate informațiile confidențiale din sistemul dvs. și am și alte dovezi. Cel mai interesant lucru pe care l-am descoperit sunt videoclipurile în care te masturbezi.

Am încorporat un virus pe site-ul porno, după care l-ați instalat pe sistemul dvs. de operare. Când ați făcut clic pe Redarea unui videoclip porno, dispozitivul dvs. a descărcat troianul meu. După instalare, camera frontală vă filmează de fiecare dată când vă masturbezi, plus software-ul este sincronizat cu videoclipul pe care îl alegeți.

Pentru moment, software-ul a colectat toate informațiile despre contactele dvs. din rețelele sociale și toate adresele de e-mail. Dacă doriți să șterg toate datele colectate, trebuie să transferați 300 USD în BTC (criptomonedă) către mine.

Acesta este portofelul meu Bitcoin: 1CXup5BRrEFuBHDeQcduCvfu3P48rXHrck

Odată ce ați citit această comunicare aveți la dispoziție 2 zile.

De îndată ce ați finalizat tranzacția, toate datele dvs. vor fi șterse.
Altfel voi trimite videoclipurile cu farsele tale tuturor colegilor și prietenilor tăi !!!

Intrebari Cripto

Care sunt cei mai buni brokeri Bitcoin? Dacă vă puneți această întrebare și alte întrebări, este probabil că doriți să abordați lumea Bitcoin, să investiți în ea. La urma urmei, nu ești singurul. Mai ales că prețul său a atins cifra istorică de 64.000 de dolari în 2020. O concluzie demnă pentru un an excelent, alcătuit dintr-un crescendo constant.

Atât de mult încât să-i împingă pe mass media – adică pe cei care ajung la masă și au în spate editori consistenți, deci TV și radio mai presus de toate – să vorbească despre asta zilnic pentru a raporta marile sale fapte.

Criptomonedele sunt o înșelătorie?

Absolut nu, dar există multe escrocherii care le implică.

Cum evit escrocheriile cu criptomonede?

Este necesar să întrebați numai pe site-urile specializate în tranzacționarea criptomonedelor, cum ar fi Criptovaluta.it și altele din sector.

Care sunt cei mai buni brokeri pentru a investi în criptomonede?

Cei mai buni brokeri pentru a tranzacționa criptomonede în siguranță și a vă proteja de înșelătorii astăzi sunt: eToro , IQ Option și Capital.com.

Cum să începi să câștigi în Bitcoin?

Pentru a începe să câștigi bani cu Bitcoin, trebuie să studiezi tranzacționarea online BTC. Pe această pagină: Ghid de tranzacționare în Bitcoin , un studiu specific pe această temă.

EToro este o înșelătorie?

Platforma eToro nu este absolut o înșelătorie, de fapt este reglementată în Europa de Cysec cu numărul de licență 109/10, în timp ce în Regatul Unit este supusă reglementării FCA cu numărul de referință 583263. Etoro este, de asemenea, reglementat în Australia de către ASIC și în America este înregistrată ca o companie de servicii monetare la FinCEN.

În ce poți investi pe eToro?

Pe Etoro este posibil să investiți pe piața valutară (Forex), într-un număr mare de valori mobiliare (CFD) și în principalele criptomonede. În plus, este posibil să se investească și în indici și mărfuri și pentru câteva luni și în ETF-uri.

Ce este tranzacționarea eToro Copy?

Copy Trading este capacitatea de a copia investițiile principalilor traderi care operează cu eToro, printr-un software care leagă investițiile lor de alte conturi de tranzacționare. Pentru a accesa gratuit eToro Copy Trading, este necesară o depunere minimă de 50 USD.

Leave a Reply