etoro sponsor as monaco

eToro devine sponsor oficial AS Monaco

Platforma globală de tranzacționare multi-active eToro a colaborat cu clubul european de fotbal AS Monaco. Aceasta extinde în continuare sponsorizarea sportivă.

Acest parteneriat va pune sigla eToro pe mâneca stângă a tricoului AS Monaco Esports.
Oleg Petrov, vicepreședinte și CEO al AS Monaco, a declarat că sunt încântați să întâmpine eToro în familia Rouge et Blanc. eToro este o companie dinamică, precum AS Monaco, a cărei ambiție este de a descoperi noi orizonturi.

Acesta își propune să își continue dezvoltarea, în special în Esport și la nivel internațional. AS Monaco este hotărât să se concentreze asupra inovației și tehnologiei și, ca atare, sunt fericiți să colaboreze cu eToro.

De tranzacționare și de brokeraj sociale multi-activ platforma eToro a incheiat un parteneriat cu clubul de fotbal monegască Ca Monaco. Potrivit acordului, semnat săptămâna trecută, sigla eToro va apărea pe mâneca stângă a tricoului AS Monaco Esports între acum și 2022 a tuturor jucătorilor echipei Principatului, atât din Fortnite, cât și din Fifa și Rocket League.

eToro , o companie cipriotă cu birouri în Israel, Marea Britanie, Statele Unite și Australia, a demonstrat de multă vreme o abordare foarte agresivă a pieței, nu numai cu o prezență larg răspândită în publicitate online, ci și ca partener al unor cluburi de fotbal din Premier League , inclusiv Everton FC (al doilea club de Liverpool) și Aston Villa, ambele participante la ePremier League .

Suntem încântați să întâmpinăm eToro în familia Rouge et Blanc – a declarat Oleg Petrov , vicepreședinte și CEO al As Monaco -. eToro, la fel ca noi la As Monaco, este o companie dinamică a cărei ambiție este de a descoperi noi orizonturi și de a-și continua dezvoltarea la nivel internațional, în special în esports, cu atenție la inovație și tehnologie “.

Fondată în 2007, eToro oferă de mult timp o gamă largă de servicii de tranzacționare, inclusiv valutare, acțiuni, mărfuri și monede digitale. Platforma are în prezent aproximativ 14 milioane de clienți atrași și de noutatea tranzacționării sociale, care vă permite să vă împărtășiți investițiile și să „copiați” cele ale utilizatorilor mai experimentați.

eToro devine sponsor al As Monaco

Compania, eToro, se încadrează în categoria firmelor de tranzacționare online care se aflau sub incidența lui Hauser când era președinte al Autorității de valori mobiliare din Israel (ISA) din 2011 până în 2017. În 2017, eToro a făcut lobby și Hauser a fost de acord cu reducerea efectului. a unei facturi Knesset care interzice industria frauduloasă a opțiunilor binare. EToro nu a vândut opțiuni binare. Cu toate acestea, proiectul inițial al proiectului de lege, dacă ar fi lăsat intact, ar fi restricționat activitățile de peste mări ale eToro, interzicându-i să funcționeze în țări în care nu are licență.

Rețeaua de investiții sociale lider eToro a anunțat miercuri, 30 iunie, o dezvoltare interesantă în relația existentă a companiei cu AS Monaco. eToro a anunțat pentru prima dată un parteneriat cu clubul Principatului în 2020 și va deveni partenerul principal al clubului odată cu apariția noului sezon, printr-un acord de mai mulți ani.

Acordul va vedea ca eToro să-l înlocuiască pe Fedcom pe fața emblematicelor tricouri de joc de la Monaco de la începutul sezonului de Ligue 1 2020/21.

EToro este un brokeraj online care permite comercianților mom-și-pop, cunoscuți și ca comercianți cu amănuntul, să cumpere și să vândă acțiuni, mărfuri, cripto, valute, indici și ETF-uri (fonduri tranzacționate la bursă), precum și instrumente derivate ale unora dintre aceste active . Călătorind pe valul interesului Millennial în tranzacționarea online, eToro a raportat o creștere de peste 275% a conturilor finanțate în 2020 și urmează să devină publică în Statele Unite la o evaluare enormă de 10,4 miliarde de dolari în următoarele luni. Compania a raportat venituri brute de 605 milioane dolari anul trecut.

AS Monaco are plăcerea de a anunța consolidarea parteneriatului său cu eToro, care a devenit principalul sponsor al clubului. Ca parte a acestei evoluții, eToro, o platformă globală de investiții multi-active, nu va mai fi „în spatele” AS Monaco, dar va fi prezentată acum pe „fața” kitului Rouge et Blanc pentru meciurile echipei din Ligue 1 Uber Eats .

eToro sponsor principal pe tricoul AS Monaco

După un sezon 2020-2021 marcat de creștere, competitivitate și inovație pentru ambele entități, eToro este încântată de dezvoltarea acestei colaborări, care a început cu doar un an în urmă . Acest parteneriat ilustrează angajamentul eToro de a-și aprofunda angajamentul față de fanii AS Monaco și subliniază dorința sa de a construi gradul de conștientizare a mărcii în liga franceză.

În centrul activării parteneriatului, eToro va colabora cu clubul pentru a face piețele financiare mai accesibile ca niciodată, ajutând apropiați fanii de acțiune și educându-i în ceea ce privește investițiile.

Suntem foarte mulțumiți că la un an de la începutul colaborării noastre, eToro a devenit sponsorul principal oficial al AS Monaco. Aceasta este o oportunitate de a ne consolida legăturile cu o companie care, la fel ca noi, plasează dezvoltarea, competitivitatea și inovația în centrul a tot ceea ce face.

Valérie Kalifa, director de marketing Franța la eToro: „Suntem încântați să facem acest nou pas cu AS Monaco și să aducem o altă dimensiune colaborării noastre. Suntem mândri că prima noastră plasare ca sponsor principal al trusei este pe tricoul AS Monaco și vom susține echipa mai mult ca oricând în sezonul următor. Viziunea eToro este de a deschide piețele financiare către toată lumea și vedem acest parteneriat ca o oportunitate de a ajunge la fanii echipei și de a interesa mai mulți oameni să investească. ”

Oleg Petrov, director adjunct al AS Monaco: „Suntem foarte încântați că la un an de la începutul colaborării noastre, eToro a devenit sponsorul principal oficial al AS Monaco. Aceasta este o oportunitate de a ne consolida legăturile cu o companie care, la fel ca noi, plasează dezvoltarea, competitivitatea și inovația în centrul a tot ceea ce face. Evoluția acestui parteneriat demonstrează, de asemenea, atractivitatea AS Monaco ca marcă. Împreună, sperăm să trăim un sezon plin de succes. ”

eToro vrea să-i învețe pe fani să investească

„Fiind o platformă de investiții de top cu peste paisprezece milioane de utilizatori, credem că sponsorizarea este un instrument puternic pentru a ajuta la construirea și consolidarea eToro ca un brand de clasă mondială. Vom lucra cu cluburile pentru a face piețele financiare mai accesibile ca oricând, folosind parteneriatele noastre pentru a ajuta fanii să se apropie de acțiuni, Forex și CFD-uri și să-i învățăm să investească ”

eToro este o platformă de investiții cu mai multe active care împuternicește oamenii să își dezvolte cunoștințele și bogăția ca parte a unei comunități globale de investitori de succes. eToro a fost fondată în 2007 cu viziunea de a deschide piețele globale, astfel încât toată lumea să poată tranzacționa și investi în mod simplu și transparent.

Astăzi, eToro este o comunitate globală de peste 20 de milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; și oricine poate urma abordările celor care au avut cel mai mare succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, păstra și vinde cu ușurință active, își pot monitoriza portofoliul în timp real și pot tranzacționa ori de câte ori doresc.

Mai multe informații pe: https://www.etoro.com/ro

Astăzi, eToro are un portofoliu extins de parteneriat global, incluzând cluburi de fotbal din Premier League și Bundesliga, Rugby Australia, precum și jucătorul de tenis francez principal Gaël Monfils.

„@EToro nu va mai fi în spatele clubului. A venit timpul să ia atenția ”, l-a tachinat AS Monaco pe Twitter, înainte de a arunca fanilor o scurtă privire asupra a ceea ce ne-am putea aștepta să vedem pe tricoul clubului în sezonul viitor.

Aceasta va fi prima față a sponsorizării tricourilor eToro și va marca sfârșitul unei ere pentru Fedcom, deoarece specialistul în îngrășăminte a împodobit tricoul clubului de peste două decenii. Cu toate acestea, Fedcom va continua să fie prezentat pe tricourile Monaco în competițiile europene.

Vorbind despre noua afacere, directorul de marketing al eToro pentru Franța, Valérie Kalifa a spus: „Suntem încântați să facem acest nou pas cu AS Monaco și să aducem o altă dimensiune colaborării noastre. Suntem mândri că prima noastră față a tricoului este pe tricoul AS Monaco, pe care îl vom susține mai mult ca oricând în sezonul următor.

Kalifa a adăugat că „viziunea eToro este de a deschide piețele financiare către toată lumea și vedem acest parteneriat ca o oportunitate de a ajunge la fanii echipei și de a interesa mai mulți oameni să investească”.

Oleg Petrov, vicepreședinte al AS Monaco, a comentat că „Suntem foarte încântați că la un an de la începutul colaborării noastre, eToro a devenit principalul partener oficial al AS Monaco. Aceasta este o oportunitate de a ne consolida legăturile cu o companie care, la fel ca noi, plasează dezvoltarea, competitivitatea și inovația în centrul preocupărilor sale. Evoluția parteneriatului demonstrează, de asemenea, atractivitatea AS Monaco. Împreună, sperăm să trăim un sezon plin de emoții.

 eToro se extinde pentru a include comerțul cu MATIC, ALGO și BAT

⚡️MATIC își propune să permită scalarea blockchain-ului financiar descentralizat
Poligon (MATIC)
MATIC ( MATIC / USD ) a fost recent în știri și nu este o surpriză. Principala misiune a noului cripto este de a permite scalarea blockchain-ului de finanțare descentralizată prin utilizarea unei consumuri mai mici de energie, costuri mai mici de gaze și viteze mai mari de tranzacționare.

Mark Cuban, investitor miliardar notabil, a scris despre aprecierea sa pentru aplicațiile platformei pe blogul său privat . MATIC încearcă de fapt să obțină același lucru pe care Ethereum ( ETH / USD ) îl are prin intermediul upgrade-ului său Eth2. În 2021, valoarea simbolului nativ al poligonului MATIC a crescut cu 9.000%. Nu este de mirare că cubanezul îl descrie ca „genial”.

⚡️ALGO a strâns o sumă impresionantă de 100 milioane USD pentru a contribui la dezvoltarea dezvoltării.
Algorand (ALGO)
ALGO ( ALGO / USD ), simbolul nativ al Algorand, este utilizat în principal pentru acoperirea taxelor de rețea în acest moment. Este considerat nucleul ecosistemului Algorand.

Recent, această platformă de contracte inteligente dovadă de miză a strâns 100 milioane de dolari impresionante pentru a contribui la dezvoltarea dezvoltării, o realizare impresionantă de când a fost introdusă acum patru ani. Este o rețea DeFi nouă, în creștere rapidă, cu scopul de a dezvolta economia fără frontiere și de a lucra la îmbunătățirea și evoluția consecventă a blockchain-ului. Platforma găzduiește un număr din ce în ce mai mare de proiecte de profil înalt, inclusiv un sistem de plăți transfrontaliere la care se află doi foști angajați ai PayPal.

⚡️BAT este folosit pentru a plăti editorilor pentru conținutul pe care îl postează pe platforma publicitară rapidă a browserului Brave.
Indicativ de bază pentru atenție (BAT)
Tokenul de atenție de bază ( BAT / USD ) încearcă să rezolve „ineficiențele endemice și încălcările confidențialității care împiedică industria publicitară digitală”, potrivit eToro. Scopul său este de a accesa o bază de clienți neexploatată. Aceștia sunt utilizatori care încă nu sunt pe deplin familiarizați cu clasa de active cripto și spațiul DeFi în general.

Dezvoltatorii BAT au două produse. Ei folosesc primul, BAT, pentru a plăti editorilor conținutul pe care îl postează pe platforma publicitară a browserului lor. Browserul foarte rapid Brave este al doilea produs. Acest lucru sa dovedit a fi un concept profitabil. În prezent, 1 milion de creatori de conținut verificați acceptă plăți în jeton și 30 de milioane de persoane folosesc browserul activ în fiecare lună.

eToro prevede un flux de 100 de miliarde de dolari către Crypto până în 2031

eToro, Yoni Assia, și-a împărtășit gândurile despre viitorul criptomonedelor.
Assia consideră că peste 100 de miliarde de dolari se vor muta în active digitale în decurs de 10 ani.
De asemenea, Assia a numit DeFi și contractele inteligente viitorul serviciilor financiare.
Yoni Assia, cofondator și CEO platforma de tranzacționare eToro, și-a împărtășit recent gândurile cu privire la viitorul pieței criptografice. CEO-ul prezice că peste 100 trilioane de dolari se vor transfera în active digitale în următorii 10 ani.

Assia a făcut aceste comentarii către Cointelegraph la conferința Bitcoin 2021 din Miami SUA.

De asemenea, Assia a dezvăluit că majoritatea utilizatorilor eToro tranzacționează atât cripto, cât și acțiuni. Această tendință l-a determinat să creadă că, în viitor, mai mulți oameni vor opta pentru „gestionarea investițiilor într-un singur cont”.

Leave a Reply