eToro cea mai buna platforma pentru tranzactionare

Mulți dintre noi am auzit despre criptomonede , ne întrebăm cum putem câștiga bani, să investim etc. În acest articol vom oferi o prezentare generală a principalelor criptomonede și a metodelor posibile de a obține profit. Să începem prin a explica ce sunt și istoria lor, criptomonedele sunt monede digitale , care nu aparțin niciunui organism instituțional.

Termenul criptomonedă este împărțit în două cuvinte criptă și monedă , pe scurt, criptomoneda este o monedă ascunsă, adică poate fi utilizată doar prin cunoașterea unui anumit cod de computer.

Are o forma criptomoneda

Criptomonedă nu există în formă reală, pe hârtie, dar numai în rețea. În plus, criptomoneda nu este curs legal în cea mai mare parte a planetei și este guvernată de regulile proprii și neinstituționale.

Pericolul cu care vă confruntați atunci când doriți să tranzacționați pe criptomonede este riscul de a vă confrunta cu escrocherii, motiv pentru care este esențial să vă bazați pe brokeri serioși.

eToro oferă multe avantaje dedicate noilor traderi și, din acest motiv, a devenit cea mai faimoasă platformă de tranzacționare online din lume.

eToro oferă posibilitatea de a tranzacționa cu următoarele criptomonede:

 • Bitcoin;
 • Bitcoin Cash;
 • Litecoin;
 • Eter;
 • Ethereum Classic;
 • Dash;
 • Ripple.

Prima criptomonedă

Prima criptomonedă inventată a fost Bitcoin în 2009 de către un inventator anonim care nu s-a dezvăluit niciodată publicului, această monedă a fost prima introdusă în rețea.

Tehnologia care face ca Bitcoin să funcționeze este un set de blocuri numit blockchange . Bitcoin de-a lungul anilor a atins proporții amețitoare alternând cu căderi și ascensiuni. În 2017, Bitcoin a văzut nivelul său mai mare de evaluare și a izbucnit febra pentru criptovalute . Există multe modalități de a cumpăra Bitcoin , mai jos vom explica cum să procedați.

În plus față de Bitcoin , multe alte criptomonede s-au succedat, cum ar fi Ethereum , Ripple și Litecoin și multe altele, chiar și Facebook planifică o criptomonedă numită Balanță .

Citiți articolul despre Cum se cumpara acțiuni

Utilizarea CFD-urilor este foarte avantajoasă, deoarece aceste produse sunt supuse efectului Leverage . Levier financiar este o relație care se stabilește între comerciant și broker , sau pe scurt, de broker oferă un împrumut către comerciant , care poate utiliza o cantitate mai mare decât capitalul inițial.

Odată ce poziția este închisă, comerciantul va returna suma pe care a împrumutat- o brokerului . Deoarece efectul Pârghie ne permite să creștem câștigurile, ne poate duce și la pierderi excesive. Este recomandat comercianțilornovicii să folosească contul demo , un cont de încercare gratuit, unde pot câștiga experiență într-un mod simulat.

Tranzactionarea criptomonedelor pentru incepatori

Credeți că nu sunteți la dispoziția unei platforme de tranzacționare online?
Nu vă faceți griji …
În primul rând, vă recomandăm să citiți acest ghid fabulos și util despre cum să tranzacționați online de cumparabitcoin.com.

Brokerul eToro întâmpină noii traderi fără experiență, fără cunoștințe de bază de tranzacționare, cu o platformă ușoară și extrem de intuitivă.

Funcțiile cu care veți avea de-a face sunt:

 • Cont demo gratuit (aflați cum să tranzacționați la risc zero cu bani virtuali);
 • Cont real (să începem să tranzacționăm serios cu bani reali);
 • Creați lista profesioniștilor preferați de copiat (copiați complet gratuit mișcările celor mai buni traderi de pe web);
 • Acces la tranzacționare socială (partajați și învățați de la alții).
 • Pentru a deschide un cont eToro aveți nevoie de o depunere minimă de 50 de euro, care se poate face prin diferite metode de plată.

eToro si criptomonede

Cel mai bun și mai rapid mod de a accesa tranzacționarea Bitcoin și a criptomonedelor este să vă încredințați tranzacționarea unui broker certificat. eToro este soluția, vă puteți abona la eToro și după introducerea datelor personale de bază, puteți avea acces la contul demo complet gratuit.

eToro și reglementarea criptomonedelor
Trebuie să știți că tranzacționarea cu criptomonede nu este supusă reglementării. În acest context, eToro își asumă un rol important, gestionând problemele legate de tranzacționarea cu criptomonede.

În plus, cu eToro aveți un suport inovator pentru criptomonede numit Social Trading și funcționalitatea de tranzacționare a copiilor .

Alegerea comerciantului pentru criptomonede de urmat trece prin următorii parametri:

 • Care sunt spectacolele;
 • Ce instrumente utilizează comerciantul;
 • Care este pofta de risc;
 • Care sunt procentele de câștig;
 • Timpi de tranzacționare în raport cu câștigurile.
 • Investiți astăzi cu eToro în criptomonede înseamnă a vă proteja investiția pe termen lung fără comisioane de administrare și a vă garanta protecția împotriva fluctuațiilor de preț.

eToro, cu regulile sale, este singura modalitate echilibrată de a umple lipsa unei reglementări adevărate a pieței criptomonedelor, garantând o investiție diversificată cu posibilitatea de a o combina cu active tradiționale.

In prezent, criptovalutul a devenit un fenomen global cunoscut de majoritatea oamenilor. Criptomonedele au apărut ca un produs secundar al unei alte invenții. Satoshi Nakamoto , inventatorul necunoscut al Bitcoin , prima criptomonedă și, de asemenea, cea mai importantă criptomonedă, dar scopul nu a fost să inventeze o monedă. la sfârșitul anului 2008, misteriosul Satoshi Nakamoto , a pretins că a dezvoltat un sistem de plăți electronice peer to peer .

Cea mai importantă parte a acestei invenții a fost descoperirea unei metode pentru construirea unui sistem de numerar digital descentralizat.

În principal datorită proprietăților sale revoluționare, criptomonedele au devenit un succes. Criptomonedele trezesc entuziasm și fascinație. Criptomonedele sunt considerate aur digital. Sunt bani protejați de influența politică. Criptomonedele sunt, de asemenea, un mijloc de plată rapid și convenabil, sunt private și anonime pentru a servi ca mijloc de plată pentru bunuri și servicii.

Pe scurt, piața criptomonedelor, care acum a fascinat pe toată lumea, este considerată moneda viitorul

Caracteristicile criptomonedelor
Criptomonedele au multe caracteristici și proprietăți care le fac diferite de moneda fiduciară care este utilizată în viața tuturor.

Criptomonedele sunt fără autorizație, putem descărca cu toții programul folosit pentru extragerea, tranzacționarea și cumpărarea articolelor cu criptomonede. Nu trebuie să solicităm autorizarea unei autorități precum o bancă. Tranzacțiile cu criptomonede sunt ireversibile, odată ce tranzacția este trimisă este ireversibilă 100%.

Criptomonedele sunt extrem de sigure, sunt guvernate de un sistem de securitate cunoscut sub numele de criptografie. O altă proprietate importantă este că transferurile au loc instantaneu. În cele din urmă, o altă proprietate foarte importantă este că sunt total anonime. Diferitele tranzacții și conturi de criptomonede nu sunt legate de identitatea proprietarului.

Investiti in criptomonede cu tranzactionarea online

Pentru cei neinițiați, Bitcoin s-a născut în 2009 și a fost prima criptomonedă descentralizată. Este cea mai importantă criptomonedă în ceea ce privește capitalizarea pieței și, de asemenea, cea care are cea mai mare valoare.

Pentru a spune că cei mai mulți oameni folosesc Bitcoin pentru a face un profit, cea mai mare parte pe care o folosesc schimburi Criptomonedă , pentru a stoca lor Bitcoins , așteptând ca prețul să crească și apoi să le vândă la un preț mai mare pentru a face un profit.

Dar putem alege o altă metodă, puteți tranzacționa cu CFD-uri pe Bitcoin și puteți investi diferența de preț.

Citiți articolul despre Cum sa castigi bani cu eToro

Un CFD este un produs financiar sau un contract, între un broker și un comerciant , în care o parte este de acord să plătească celeilalte diferența de valoare a unui activ.

Aveți opțiunea de a putea deschide o poziție de cumpărare dacă credeți că prețul Bitcoin va crește sau puteți deschide o poziție de vânzare dacă credeți că prețul Bitcoin va scădea. CFD este o investiție pe termen scurt, spre deosebire de un simplu schimb de Bitcoin . Cu CFD-urile , investitorii au mai multă flexibilitate, acest lucru se datorează faptului că nu sunteți legat de activ, ci pur și simplu ați cumpărat sau vândut CFD-ul.

….despre CFD vorbim in urmatorul articol.