eToro bitcoin

eToro adaugă 3,1 milioane de utilizatori

eToro, o platformă de investiții multi-active lider, a anunțat că patru noi criptomonede sunt acum disponibile în ofertele sale pentru comercianții de active digitale.

Brokerajul digital eToro a văzut ca noii utilizatori sări cu peste 200% în primul trimestru al anului, deoarece frenezia GameStop și cererea de criptomonede au stimulat activitatea de tranzacționare. Platforma a înregistrat 3,1 milioane de utilizatori noi pe platforma sa în primele trei luni ale anului 2021, în creștere față de 1 milion în aceeași perioadă a anului trecut și 5,2 milioane pentru întregul 2020.

eToro adaugă 3,1 milioane de utilizatori în primul trimestru al anului 2021

Compania israeliană de tehnologie fintech a dublat, de asemenea, numărul tranzacțiilor executate pe platformă de la an la an înainte de viitoarea sa fuziune SPAC, la o evaluare de 9,6 miliarde de dolari. Centrala israeliană fintech eToro a salutat 3,1 milioane de utilizatori noi înregistrați în primul trimestru al anului 2021, compania a dezvăluit înainte de fuziunea SPAC cu FinTech Acquisition Corp. V.

eToro a înregistrat o creștere cu 214% a numărului de noi utilizatori comparativ cu aceeași perioadă din 2020 și a adăugat mai mult de jumătate din cele 5,2 milioane care s-au alăturat pe tot parcursul anului 2020. Numărul total de tranzacții executate pe platforma eToro a ajuns la 210 milioane pentru trimestrul, o creștere de 233% față de primul trimestru al anului 2020, determinată de cererea puternică de acțiuni și cripto-active.

Planul eToro în acest an este de a extinde gama noastră de investiții, astfel încât utilizatorii să aibă la dispoziție o gamă cât mai largă de opțiuni și posibilitatea de a-și diversifica portofoliile într-o gamă largă de cazuri de utilizare.

Odată cu adăugarea acestor patru jetoane, continuăm această călătorie și ne așteptăm să adăugăm mai multe jetoane mai târziu în acest an ”

eToro a declarat că va publica rapoartele financiare interimare în primul trimestru al anului 2021 în următoarele săptămâni.

„Anul trecut a fost caracterizat prin accelerarea implicării investitorilor cu amănuntul.

Mediatizarea pe scară largă a piețelor financiare și mai mult timp pentru îmbunătățirea capacității de blocare au încurajat un număr record de investitori cu amănuntul să intre pe piețe prin intermediul platformelor și aplicațiilor de investiții online “, a declarat Yoni Assia, cofondator și CEO al eToro.

„ Am văzut această tendință accelerează în 2021, iar primul trimestru continuă recordul puternic de creștere al eToro.”

eToro a înregistrat o creștere cu 214% a numărului de noi înregistrări pe platformă comparativ cu aceeași perioadă din 2020.

Bull-ul cripto-rulat la sfârșitul anului 2020 și începutul anului 2021 a evidențiat, de asemenea, o tendință în creștere către diversificarea criptocasurilor în portofoliile de investitori cu amănuntul, unele monede alternative crescând în popularitate. Anul acesta, eToro a adăugat șapte cripto-seturi noi pe platformă pentru a susține această cerere crescută de diversificare și intenționează să adauge mai multe.

De asemenea, eToro a anunțat că intenționează să lanseze aplicația eToro Money și cardul de debit în Marea Britanie și UE în 2021. Aplicația se va conecta direct la conturile de investiții eToro ale utilizatorilor și va permite depuneri și retrageri instantanee, precum și servicii de bani suplimentare.

“A fost un început foarte puternic până în 2021 și eToro rămâne bine poziționat pentru a capta o parte considerabilă dintr-o piață globală în creștere”

Compania este de așteptat să aibă o valoare estimată a capitalului implicit de aproximativ 10,4 miliarde de dolari atunci când va deveni publică, reflectând o valoare implicită a întreprinderii pentru eToro de aproximativ 9,6 miliarde de dolari.

Tranzacția include încasări brute de 250 milioane USD din încasările FinTech  și încasări brute de 650 milioane USD dintr-un plasament privat complet angajat în capital public (PIPE) la 10,00 USD pe acțiune de la diverși investitori strategici și instituționali, inclusiv ION Investment Group, Softbank Vision Fund 2, Third Point LLC, Fidelity Management & Research Company LLC și Wellington Management, care se vor închide concomitent cu combinarea de afaceri.

Compania este de așteptat să aibă aproximativ 800 de milioane de dolari lichidități nete în bilanț pentru a sprijini creșterea viitoare.

eToro, cel de-al doilea cel mai mare bursier din lume, în funcție de numărul de vizitatori săptămânali, a anunțat că a început să cerceteze spații de birouri pentru un hub american de 50 de persoane care va împărtăși îndatoririle cu locația actuală.
Cu peste 19 milioane de vizitatori săptămânali, eToro, cu sediul în Israel, urmărește doar Binance , în prezent domiciliat în Insulele Cayman, ca cel mai popular schimb de criptomonede din lume.

„Angajamentul eToro  sporește narațiunea că acesta nu este un moment, ci o mișcare și suntem pe cale să devenim„ capitala capitalei

Despre eToro

eToro este o platformă de investiții cu mai multe active care împuternicește oamenii să își dezvolte cunoștințele și bogăția ca parte a unei comunități globale de investitori de succes. eToro a fost fondată în 2007 cu viziunea deschiderii piețelor globale, astfel încât toată lumea să poată tranzacționa și investi în mod simplu și transparent.

Astăzi, eToro este o comunitate globală de peste 20 de milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; și oricine poate urma abordările celor care au avut cel mai mare succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, păstra și vinde cu ușurință active, își pot monitoriza portofoliul în timp real și pot tranzacționa oricând doresc.

https://www.etoro.com/ro

De Retinut!!!!!

Ca întotdeauna, îi îndemnăm pe investitori să își facă cercetările. La fel cum fiecare stoc are un caz de afaceri, fiecare cripto are o carte albă care detaliază cazul său de utilizare. Fiți precauți și amintiți-vă principiile de bază ale investiției; diversificați și investiți numai în piețe și instrumente cu care sunteți familiarizați ”
Dacă v-ați gândit să investiți în cripto de ceva vreme, acum este cu siguranță momentul să faceți saltul. Cu toate acestea, investiția în criptare poate fi destul de complicată și intimidantă, iar o mulțime de platforme de tranzacționare se adresează doar experților care știu deja ce fac.

Când vă înscrieți cu eToro, veți putea cumpăra și vinde 17 dintre cele mai populare monede , inclusiv bitcoin, ethereum, XRP și litecoin. Taxele sunt unele dintre cele mai competitive din industrie și toate sunt listate chiar în față, deci nu există niciodată surprize. Cu toate acestea, ceea ce face cu adevărat eToro unic este setul de instrumente pe care le oferă pentru a vă ajuta să vă creați portofoliul.

Dacă credeți că ar putea fi timpul să adăugați criptomonede în portofoliul dvs., nu există un loc mai bun pentru a începe decât eToro.

Notă de la eToro:nu oferă CFD-uri și nu face nicio reprezentare și nu își asumă nicio răspundere cu privire la acuratețea sau caracterul complet al conținutului acestei publicații, care a fost pregătit de partenerul nostru utilizând informații publice care nu sunt specifice entității despre eToro. Capitalul dvs. este în pericol.

Leave a Reply