Cele mai bune metode de a cumpăra Bitcoin online

Există o serie de site-uri web de unde puteți cumpăra bitcoin în siguranță. Această pagină vă va oferi o listă de site-uri Bitcoin de încredere și de încredere de unde puteți cumpăra BTC și alte monede digitale.

Prima și cea mai mare criptomonedă din lume prin capitalizare de piață, Bitcoin este considerat a fi prima implementare pe scară largă a tehnologiei blockchain.

Blockchain-ul Bitcoin a fost conceput pentru a permite tranzacții rapide și sigure, menținând în același timp anonimatul utilizatorilor săi, utilizând un registru public pentru autentificarea tranzacțiilor.

Bitcoin a condus industria criptomonedelor de la înființarea sa în 2009, evoluând de la singura criptomonedă din lume la cea mai mare dintre sutele altor criptomonede. De-a lungul anilor, blockchain-ul Bitcoin a suferit mai multe schimbări.

Un exemplu notabil a fost hard fork-ul Bitcoin, care a avut loc în august 2017 și a dus la crearea Bitcoin, o criptomonedă de mai multe miliarde de dolari. Bitcoin a fost introdus pe eToro în 2013 și îl puteți cumpăra și adăuga la portofel 24/7

Care este cel mai bun site pentru a cumpăra bitcoin? Te găsești punând aceeași întrebare?

Cumpara bitcoin eToro acum este posibil?

Construiți un portofel de criptomonede pe eToro
eToro este cunoscut ca un schimb de criptomonede, dar de fapt puteți depune multe monede fiat precum USD, EUR și GBP.

Pentru a depune fiat sau criptomonede în contul dvs. eToro, puteți consulta tutorialul nostru eToro.

Între timp, există un număr aproape infinit de modalități de a cumpăra, cumpăra, tranzacționa și investi în Bitcoin.
În timp ce unele necesită o înțelegere mai tehnică, alte alternative sunt destul de ușor de utilizat chiar și pentru noii veniți pe piața Bitcoin.

Acesta din urmă include, fără îndoială, brokerul eToro, care oferă o platformă în care oricine, de la începător la traderul avansat, poate cumpăra și tranzacționa BTC.

Pe eToro, clienții pot cumpăra și vinde BTC și se pot bucura de avantaje care nu sunt disponibile pe alte burse, cum ar fi executarea instantanee a comenzilor de piață. În plus, utilizarea eToro nu necesită utilizarea portofelului digital.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Primul pas este crearea unui cont cu eToro. Accesați site-ul web * (folosind butonul de mai sus) și faceți clic pe butonul albastru „Cont Demo”. Se va deschide o nouă fereastră care vă solicită să introduceți un nume de utilizator, o adresă de e-mail și o parolă.

După introducerea tuturor informațiilor, trebuie să acceptați și Condițiile de utilizare și divulgarea riscurilor, confidențialitatea și politica privind cookie-urile. Apoi puteți face clic pe butonul albastru „Creați un cont”. Veți primi apoi un link de confirmare în e-mail pentru a vă activa contul.

Cumpara Bitcoin cu PayPal

PayPal este probabil cea mai populară metodă de plată pentru efectuarea unui depozit pe eToro. Marele avantaj al PayPal este că suma pe care o depuneți este disponibilă imediat pentru tranzacționarea Bitcoin pe contul dvs.

Cumpara Bitcoin cu un card de credit

Dacă aveți un card de credit, puteți cumpăra și Bitcoin cu un card de credit. Ca și în cazul PayPal, banii depuși sunt disponibili imediat în contul dvs. de tranzacționare eToro.

Cumpara Bitcoin prin transfer bancar / SEPA

Dacă nu aveți nici o metodă de plată electronică (cum ar fi PayPal) și nici un card de credit, transferul bancar clasic (SEPA) este probabil cea mai bună soluție pentru dvs. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că depozitul minim este de 500 USD. Dacă alegeți transferul bancar, veți vedea codul IBAN și BIC al eToro, deci va trebui să efectuați doar un transfer din contul dvs. bancar. Un alt dezavantaj: banii vor ajunge în contul dvs. de tranzacționare eToro după 1-2 zile.

De asemenea, puteți utiliza banca / cardul de credit pentru a cumpăra criptomonede pe eToro. Dar, de obicei, nu este posibil să cumpărați cantități mari de criptomonede cu această metodă, iar taxele sunt foarte mari.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.


După aceea, puteți depune criptomonedele pe care le-ați achiziționat în contul dvs. eToroși puteți începe tranzacționarea. Puteți vedea adresele dvs. de depunere făcând clic pe fiat și spot și apoi pe butonul de depunere de pe pagina portofel de pe Binance.

Odată ce aveți Bitcoin, Ethereum sau orice altă monedă în contul dvs. eToro, puteți începe tranzacționarea și crearea de portofele criptomonede.

Puteți crea un portofel cu monede de pe platforma dapp, cum ar fi Ethereum, EOS și TRON sau alte criptomonede.

Cumpărați sau vindeți CFD-uri (Contract for Difference) la prețul Bitcoin prin brokeri reglementați, cum ar fi eToro.com.

Când cumpărați un CFD la prețul Bitcoin, nu cumpărați Bitcoin. În schimb, speculați despre prețul criptomonedei. De exemplu, ar trebui să cumpărați un CFD dacă vă așteptați să crească prețul Bitcoin, pentru a-l vinde ulterior pentru mai mult, pentru a obține profit. Alternativ, ar trebui să vindeți un CFD dacă vă așteptați să scadă prețul Bitcoin, pentru a-l cumpăra ulterior la un preț mai mic, pentru a obține profit.

Portofelul criptomonedelor eToro, eToro și-a lansat propriul portofel pentru, permițând utilizatorilor să tranzacționeze și să transfere criptomonede prin intermediul telefonului lor mobil.

Cu toate acestea, portofelul nu pare a fi un adevărat portofel de criptomonede, ci mai degrabă o interfață mai bună cu platforma existentă a eToro.

Portofelul EToro nu vă oferă un control deplin asupra fondurilor dvs., oferindu-vă o frază originală sau o cheie privată, ceea ce obțineți cu un portofel real. În schimb, vă permite să vă conectați la contul dvs. eToro și să tranzacționați sau să trimiteți monede specifice prin intermediul acestuia.

În cele din urmă, eToro vă stochează fondurile și nu portofelul în sine. Acestea fiind spuse, aveți opțiunea de a trimite fonduri în afara portofelului către un portofel auto-găzduit. Deși portofelul eToro poate fi o soluție bună pentru începători, nu este o modalitate bună de a stoca sume mari de bani dacă sunteți serios în legătură cu criptomoneda.

În acest moment, portofelul acceptă Bitcoin, Litecoin, Ethereum și Bitcoin Cash.

 Cumpara Bitcoin – Schimb descentralizate

Credeți în potențialul schimburilor descentralizate? Ar trebui, deoarece chiar și cele mai mari schimburi centralizate precum eToro, Bitfinex și Coinbase au construit sau au achiziționat un schimb descentralizat.

Vă rugăm să rețineți că CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Din 2007, Etoro a democratizat managementul tradițional al banilor pentru a deschide piețele financiare către toată lumea, peste tot.

Depunerile se pot face prin transfer bancar online, transfer bancar, portofel electronic (PayPal, Skrill sau Neteller) sau card de credit, iar suma minimă a depozitului este de 50 USD. Clienții pot retrage fonduri din contul lor Etoro în orice moment și fără taxe de platformă deși se pot aplica taxe de la banca dvs.).

Este eToro legitim?

Etoro are birouri în Londra, Marea Britanie, Limassol, Cipru, Tel Aviv, Israel, Hoboken, New Jersey, Sydney, Australia și a fost fondată în 2007. Echipa executivă este formată din Yoni Assia (CEO), Ronen Assia (fondator) și David Ring (fondator).

Termeni de plata

Clienții Etoro pot efectua depuneri utilizând una dintre următoarele metode de plată:

 • Card de credit / card de debit;
 • Cont bancar;
 • Transfer bancar SWIFT (suma minimă a depozitului este de 500 USD);
 • Transfer ACH;
 • Transfer SEPA;
 • Plăți mai rapide;
 • Banca online;
 • Giropay;
 • Transfer rapid;
 • PayPal;
 • Skrill;
 • Neteller;
 • Revolut.

Criptomonede :Etoro acceptă următoarele criptomonede pentru tranzacționare:

Bitcoin este un tip de monedă virtuală pe care o puteți utiliza pentru achiziții digitale sau puteți tranzacționa ca acțiuni sau obligațiuni. Pentru a cumpăra și a vinde criptomonede, inclusiv Bitcoin, trebuie să utilizați un schimb de bitcoin.

Cele mai bune schimburi de criptomonede sunt sigure, ieftine, rapide de configurat, ușor de utilizat și acceptă o varietate de surse de finanțare. Iată opțiunile noastre pentru cele mai bune locuri pentru a cumpăra bitcoin.

 • Bitcoin;
 • Ethereum;
 • Bitcoin Cash;
 • Litecoin;
 • Riple;
 • Dash;
 • Lumeni stelari;
 • EOS;
 • Cardano;
 • Tron;
 • Tezos;
 • NEO;
 • IOTA;
 • Ethereum Classic;
 • Zcash.

Cumpara Bitcoin: Tranzacția CFD

Când tranzacționați CFD-uri, nu veți fi niciodată expus riscului ca criptomoneda dvs. să fie furată sau piratată. Acest lucru se datorează faptului că nu aveți resurse. Pur și simplu speculați asupra modificărilor de preț.

CFD-urile vă permit să profitați de creșteri și scăderi ale prețului Bitcoin. Interesant este că puteți vinde un CFD (mergeți scurt), fără a deține Bitcoin, deoarece speculați doar schimbări de preț. Deschideți un cont demonstrativ pentru a vedea singur.

Toți brokerii CFD vă permit să împrumutați pentru a vă finanța investiția. Deoarece Bitcoin este deosebit de volatil, majoritatea brokerilor vor limita pârghia maximă. Folosiți pârghia cu precauție, deoarece vă poate amplifica câștigurile, precum și pierderile.

Acestea fiind spuse, aveți opțiunea de a trimite fonduri în afara portofelului către un portofel auto-găzduit. Deși portofelul eToro poate fi o soluție bună pentru începători, nu este o modalitate bună de a stoca sume mari de bani dacă sunteți serios în legătură cu criptomoneda .
În acest moment, portofelul acceptă Bitcoin, Litecoin, Ethereum și Bitcoin Cash.

Pe 26 aprilie 2019, eToro a anunțat lansarea eToroX, un schimb de criptomonede complet reglementat. Spre deosebire de serviciul de investiții pe care l-am menționat mai devreme, eToroX vă oferă acces efectiv la activele cripto (adică le puteți retrage din bursă).

Înțeleg cât de dificil este să găsești cel mai bun site pentru a cumpăra și a vinde bitcoin. Deci, pentru a vă ușura lucrurile, am compilat cele mai bune site-uri pentru a cumpăra bitcoin.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Cumpara Bitcoin online

Există o serie de site-uri de unde puteți cumpăra bitcoin, astfel încât alegerea celui mai bun poate fi confuz. Lucrul bun este că există, de asemenea, o serie de site-uri cu reputație în care puteți face sigur, dar BTC. Site-urile din lista de mai sus au o experiență dovedită și o bună reputație în cumpărarea și vânzarea de bitcoin. Prin urmare, vă puteți baza pe ele atunci când intenționați să cumpărați BTC.

Cu toate acestea, ce se întâmplă dacă îl cumpărați și prețul său începe să scadă și apoi continuă să coboare și să coboare? Vânzarea imediată va aduce mai degrabă pierderi decât câștiguri. Așteptarea câtorva zile va înrăutăți probabil situația.

Cu toate acestea, dacă decideți să o scurtați, puteți face totuși un profit. Shorting-ul este un tip de tranzacționare în care vindeți contracte futures Bitcoin. Este un concept destul de simplu de înțeles: dacă credeți că prețul BTC va continua să scadă, puteți paria că va avea un preț mai mic în viitor. Dacă presupunerea dvs. se dovedește a fi corectă, obțineți un profit.

Am spus că acest lucru nu este tranzacționarea reală a Bitcoin, deoarece nu trebuie să dețineți Bitcoin pentru a paria pe prețul său. Totul se face în monede fiat, cum ar fi USD. De asemenea, puteți mări miza și mai mult cu tranzacționarea în marjă sau cu pârghie, unde puteți împrumuta BTC suplimentar de pe platforma pe care ați decis să o scurtați pe Bitcoin.

Dacă presupunerea dvs. despre prețul său viitor va ajunge să fie corectă, câștigurile dvs. ar fi de multe ori mai mari. Cu toate acestea, tranzacționarea pe marjă crește și riscul de a vă pierde investiția, deoarece aveți mai puțin spațiu pentru greșeli.

Deci, pe de o parte, există recompense mărite. Pe de altă parte, există și un risc mult mai mare. Acesta este motivul pentru care tranzacționarea în marjă este destinată doar iubitorilor de riscuri care știu și ei ce fac și își pot permite să își piardă investiția dacă este vorba despre asta.

Cumpara Bitcoin in Romania

Cumpara Bitcoin eToro? De ce ar trebui!

În ultimii ani, eToro a devenit din ce în ce mai popular în Europa în alte părți ale lumii. În cel mai scurt timp eToro a devenit unul dintre principalii brokeri. Compania, cu sediul central în Cipru (UE), este specializată în tranzacționarea de valute străine, acțiuni, indici, ETF-uri și certificate de mărfuri. Cu toate acestea, din 2017 eToro a adăugat din ce în ce mai multe criptomonede în portofoliu și oferă în prezent 16 criptomonede diferite pentru tranzacționare – ca o criptomonedă reală și ca CFD.

Compania a fost înființată în Cipru în 2007. Este, prin urmare, supusă Comisiei pentru valori mobiliare și cipru din Cipru (CySEC). Mai mult, eToro a înființat o filială în Marea Britanie, motiv pentru care este controlată și de FCA din Marea Britanie.

Popularitatea crescândă a eToro se datorează nu numai seriozității sale ridicate, ci și numeroaselor caracteristici pe care le oferă. În special în zona de tranzacționare socială și de tranzacționare a copiilor, brokerul se distinge în mod clar față de concurență.

Intrebari cum se cumpara bitcoin

Este momentul potrivit pentru a cumpara Bitcoin?

Este posibil ca prețurile Bitcoin să explodeze în viitorul apropiat, dar este, de asemenea, posibil ca acestea să fie pe punctul de a se prăbuși.

Nimeni nu este pe deplin sigur ce vor face prețurile Bitcoin, așa că este imposibil de spus dacă este momentul potrivit pentru a cumpăra.

Pot cumpara mai puțin de 1 Bitcoin?

Da. Fiecare Bitcoin este divizibil la 0,00000001 BTC, deci este posibil să cumpărați o mică fracțiune dintr-o monedă.

Pot să-mi stochez Bitcoin-ul la un schimb?

Deși vă puteți stoca Bitcoin pe un schimb, în ​​general nu este recomandat. Nu numai că schimburile de criptomonede sunt o țintă populară pentru hackeri, dar stocarea monedelor pe un schimb înseamnă că nu aveți controlul cheilor dvs. private. În consecință, cea mai sigură opțiune este să vă transferați monedele într-un portofel privat și sigur.

Care este cel mai rapid mod de a cumpara bitcoin?

Cel mai rapid mod de a cumpăra Bitcoin este probabil să folosiți un bancomat Bitcoin. Dacă există un bancomat Bitcoin lângă tine, procesul de depunere și conversie BTC este destul de rapid. Dacă nu există niciun bancomat lângă tine, cel mai rapid mod va fi probabil să folosești un serviciu care nu necesită nicio verificare a identității.

Care este cel mai simplu mod de a cumpara bitcoin?

Cel mai simplu mod de a cumpara Bitcoin în România este de a folosi un broker de renume Bitcoin. Aceste servicii fac cât mai ușor posibil să puneți mâna pe unele BTC. Platformele lor sunt ușor de utilizat, puteți plăti în Ron folosind metode de plată zilnice, cum ar fi cardul dvs. de credit sau un transfer bancar, iar tranzacțiile sunt procesate în general destul de repede.

Ce determină prețul Bitcoin?

Prețul Bitcoin este determinat de cerere și ofertă. Există o ofertă limitată de BTC în circulație și monede noi sunt generate într-un ritm previzibil, dar există mai mulți factori care pot afecta cererea.

Dacă doriți să cumpărați bitcoini folosind Etoro, urmați acești pași simpli pentru a începe imediat. Creați un cont cu Etoro.

Verifica-ti contul. Conectați-vă banca sau portofelul electronic și finanțați-vă portofelul de tranzacționare. Accesați „Bitcoin” și selectați suma pe care doriți să o cumpărați.

Cei mai buni brokeri pentru a investi în Bitcoin

Broker Depozit Min Reguli investitie
50 USD CySEC 109/10, FCA 583263
250 USD CySEC 169/12, FCA 522157
250 USD CySEC 250/14