Mai bine să cumpărați Bitocin cu numerar sau depozit?

Este privat și de obicei rapid

Una dintre cele mai simple modalități de a obține bitcoin
Conversia banilor dvs. în bitcoins vă poate aduce bitcoin în câteva ore.

Asigurați-vă că aveți un portofel Bitcoin înainte de a cumpăra, deoarece unele dintre schimburile de mai jos necesită unul.Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele Bitcoin.

Cumpărarea bitcoin în numerar vine de obicei cu taxe foarte mari. Pentru taxe mai mici, încercați unul dintre schimburile de mai jos și depuneți prin transfer bancar sau card de credit.Puteți cumpăra bitcoins pentru numerar prin schimb de numerar personal sau cu depozit în numerar.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

De ce să cumpărați bitcoin în numerar?

Un ghid rapid pas cu pas despre cum să cumperi bitcoin cu numerar pe Bitcoin:

  • Găsiți un furnizor din zona dvs. care acceptă numerar;
  • Selectați cantitatea de monede și plasați o comandă;
  • Primiți numărul de cont de la vânzător;
  • Depuneți numerar în contul vânzătorului;
  • Încărcați chitanța pentru a dovedi că ați făcut depunerea;
  • schimb valutar;

Primește bitcoin! Monedele vor ajunge în portofelul dvs. Bitcoin.

Ghidul de mai sus a fost destinat să vă ofere o idee despre cum funcționează Bitcoin.

Dacă doriți mai multe informații, citiți ghidul nostru complet despre modul de utilizare a Bitcoin.Bitcoin sunt private și nu necesită nicio informație personală sau verificare, deși anumiți furnizori pot solicita aceste informații.

Asigurați-vă că cumpărați de la vânzători cu tranzacții istorice anterioare și feedback pozitiv. Bitcoin-urile locale percep o taxă forfetară de 1% pentru fiecare achiziție.

Cumpara Bitcoin in Romania.

Cumpara Bitcoin Romania

Bancomatul mediu percepe o taxă de 5-10%, dar asta este ceea ce oamenii sunt dispuși să plătească pentru a cumpăra bitcoin în mod privat și fără verificare.Există multe produse Bitcoin ATM, deci fiecare bancomat este diferit. Unele necesită verificare, deși majoritatea nu.De ce sunt bancomatele locale și bancomatele Bitcoin la un preț mai mare decât alte schimburi?

Prețul mediu de achiziție pentru bancomatele locale de Bitcoin și Bitcoin este de obicei cu 5-10% mai mare decât rata globală medie.Spre deosebire de alte schimburi, care necesită verificarea identității și informații personale, Bitcoin nu necesită nicio informație de acest fel.

Prima de 5-10% la ATM-uri este pur și simplu costul pe care oamenii sunt dispuși să-l plătească pentru confidențialitate atunci când cumpără bitcoins.

Bitcoin este un tip de monedă virtuală pe care o puteți utiliza pentru achiziții digitale sau puteți tranzacționa ca acțiuni sau obligațiuni. Pentru a cumpăra și a vinde criptomonede, inclusiv Bitcoin, trebuie să utilizați un schimb de bitcoin.

Cele mai bune schimburi de criptomonede sunt sigure, ieftine, rapide de configurat, ușor de utilizat și acceptă o varietate de surse de finanțare. Iată opțiunile noastre pentru cele mai bune locuri pentru a cumpăra bitcoin.

Cele mai bune locuri pentru a cumpara bitcoin:

Cel mai bun pentru începători: eToro

eToro

Dacă sunteți în căutarea unei platforme simple și direcționate care să vă permită să cumpărați bitcoin în timp ce aflați mai multe despre ecosistemul criptomonedelor, eToro ar putea fi pentru dvs.

Noul bitcoin va aprecia platforma simplă și simplă și sistemul CopyTrader, care vă permite să imitați meseriile altora pe platformă.

Puteți testa apele cu un cont virtual de 100.000 USD, fără niciun risc pentru banii dvs. reali atunci când vă înscrieți.

Odată ce vă simțiți confortabil, puteți intra într-un schimb live cu dolari reali. Rețineți prețul spread de 0,75% pentru bitcoin și taxele mai mari pentru alte valute.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.