cele mai bune cripto

Cum să faci bani : cele mai bune criptomonede

Mulți dintre noi am auzit despre criptomonede , ne întrebăm cum putem câștiga bani, să investim etc. În acest articol vom oferi o prezentare generală a principalelor criptomonede și a metodelor posibile de a obține profit. Să începem prin a explica ce sunt acestea și istoria lor, criptomonedele sunt monede digitale , care nu aparțin niciunui organism instituțional.

Termenul criptomonedă este împărțit în două cuvinte criptă și monedă , pe scurt, criptomoneda este o monedă ascunsă, adică poate fi utilizată doar prin cunoașterea unui anumit cod de computer. Criptomonedă nu există în formă reală, pe hârtie, dar numai în rețea.

În plus, criptomoneda nu este curs legal în cea mai mare parte a planetei și este guvernată de regulile proprii și neinstituționale. Pericolul cu care vă confruntați atunci când doriți să tranzacționați pe criptomonede este riscul de a vă confrunta cu escrocherii, motiv pentru care este esențial să vă bazați pe brokeri serioși.

Prima criptomonedă inventată a fost Bitcoin în 2009 de către un inventator anonim care nu s-a dezvăluit niciodată publicului, această monedă a fost prima introdusă în rețea. Tehnologia care face ca Bitcoins să funcționeze este un set de blocuri numite blockchanges . Bitcoin de-a lungul anilor a atins proporții amețitoare alternând cu căderi și ascensiuni. În 2017, Bitcoin a văzut nivelul său mai mare de evaluare și a izbucnit febra pentru criptovalut . Există multe modalități de a cumpăra Bitcoin , mai jos vom explica cum să procedați.

În plus față de Bitcoin , multe alte criptomonede s-au succedat, cum ar fi Ethereum , Ripple și Litecoin și multe altele, chiar și Facebook planifică o criptomonedă numită Balanță .

Cum să câștigi bani cu criptomonede : am nevoie de ajutor

Există multe modalități mai mult sau mai puțin sigure de a câștiga bani cu criptomonede . Puteți merge direct la banca dvs. și puteți cumpăra un Bitcoin, dar cu prețuri ridicate sau puteți face acest lucru prin intermediul platformelor de brokeri .

Pentru a câștiga pe criptovalute într-un mod accesibil tuturor, trebuie să vă abonați la un broker de platformă de tranzacționare online . Când căutați platforma, este recomandabil să vă asigurați că brokerul este certificat de certificările care protejează comercianții . Certificările în cauză CySEC, aceste entități intenționează să supravegheze piețele financiare, să protejeze comercianții și investitorii și, de asemenea, să monitorizeze brokerii pentru a determina fiabilitatea acestora.

Odată ce am găsit comerciantul potrivit pentru noi, după înregistrare, putem începe tranzacționarea pe criptomonede . Pentru a opera în acest domeniu, se utilizează CFD-uri sau contracte pentru diferență, cu CFD-uri nu vom merge să cumpărăm Bitcoin-ul în sine, ca și când ar fi trebuit să-l cumpărăm, dar vom câștiga din fluctuațiile de preț. Cu CFD-urile putem deschide poziții atât în ​​sus, cât și în jos. Schimbările de preț în criptomonede sunt foarte mari și ne oferă oportunități mari de profit.

Utilizarea CFD-urilor este foarte avantajoasă, deoarece aceste produse sunt supuse efectului Leverage . Levier financiar este o relație care se stabilește între comerciant și broker , sau pe scurt, de broker oferă un împrumut către comerciant , care poate utiliza o cantitate mai mare decât capitalul inițial. Odată ce poziția este închisă, comerciantul va returna suma pe care a împrumutat- o brokerului . Deoarece efectul de levier ne permite să creștem câștigurile, ne poate duce și la pierderi excesive. Este recomandat comercianților incepatori pentru a utiliza contul demo , un cont de încercare gratuit, unde puteți experimenta simulate.

Istoria criptomonedelor

Criptomonedele s-au născut în 2009, identitatea inventatorului lor este îndoielnică, înainte de 2009, în anii 80 a existat prima platformă online pentru criptomonede fondată de David Chaum, unul dintre primii experți din sector. De-a lungul timpului, au existat multe schimbări în programe până în 2009, unde s-a văzut prima tranzacție de încredere. Criptomonedele s-au născut pentru a îmbunătăți schimburile economice sau de mărfuri prin internet , deoarece cu ele există o securitate mai mare.

Prima criptomonedă a fost Bitcoin
Prima criptomonedă născută a fost Bitcoin, până în prezent este cea mai cotată, la 5 octombrie 2009 a fost stabilit primul curs de schimb Bitcoin. Bitcoin a cunoscut o creștere exponențială de atunci . Criptomonedele fiind un sistem valutar descentralizat nu sunt supuse circuitelor bancare clasice.

 Criptomonede cu potential mare:

În ultimele luni, mai mulți jucători importanți din lumea financiară au decis să intre pe teren pentru a începe să își ia partea de piață în lumea criptomonedelor. De la JP Morgan, la Visa și Mastercard, la Goldman Sachs , ca să nu mai vorbim de numeroasele fonduri de investiții din spatele noilor criptomonede ale momentului.
Da, pentru că, țineți-vă bine, există în prezent peste 8000 de criptomonede în circulație, mult, iar numărul pare să crească.
Cu atât mai multe motive pentru a prefera platformele de tranzacționare gestionate de algoritmi. Acestea te-ar putea ține departe de criptomonede create de străini care au ieșit de nicăieri. Un exemplu excelent este platforma eToro .

Metode pentru a castiga Bitcoin rapid

În acest articol vă recomandăm cele mai bune 15 criptomonede cu potențial ridicat din 2021. Unele le știți deja, sunt cunoscute sub numele de Altcoin , sau alternative de criptare la cea mai faimoasă monedă non-fiat: Bitcoin.

Uimit să vezi Bitcoin pe această listă?

Nu ar trebui să fii! În acest moment, BTC este pe cale să revină la nivelul de 60.000 de dolari , o evaluare care pentru mulți a fost imposibilă până acum câțiva ani. Așa cum am spus mai sus, din ce în ce mai multe nume mari salt pe căruciorul Bitcoin.

Prin urmare, este imposibil să nu se includă mama tuturor criptomonedelor în cele mai bune 15 criptomonede cu potențial ridicat din 2021!

Prognoza criptomonedelor 2021: care merită cumpărate
Bitcoin poate face parte doar din lista celor mai bune criptomonede de cumpărat în 2021 . Această înregistrare este susținută de interesul crescând al investitorilor instituționali față de regina cripto-activelor. În ultimele luni, multe companii mari au dezvăluit că intenționează să investească în Bitcoin. Unii au trecut deja de la cuvinte la fapte precum Tesla, prima companie mare care a decis să cumpere Bitcoin.

Apelul enorm al BTC a împins prețurile activului digital principal la peste 50.000 de dolari. Potrivit unor experți, acesta ar putea fi doar punctul de plecare al unei curse de tauri care ar aduce valoarea BTC până la 70.000 de dolari , un nivel considerat a fi un nou normal. Un catalizator al acestei creșteri poate fi creșterea inflației, considerată acum inevitabilă de mulți analiști în lumina politicilor monetare adoptate de băncile centrale pentru a relansa economia.

În acest moment știm că Bitcoin a atins 64.000 de dolari la mijlocul lunii aprilie 2021 , dar noile înregistrări nu sunt excluse pe parcursul anului.

Pe lângă BTC, totuși, există multe alte monede care ar putea continua, tot în anul următor, performanța pozitivă a început deja după vara trecută. Dacă doriți să aflați mai multe despre perspectivele reginei criptomonedelor, citiți postarea pe prognozele Bitcoin 2021 .

Pe lângă necesitatea exhaustivității, există un alt motiv pentru care anul viitor merită să lărgim orizontul la toate celelalte criptomonede. În timp ce BTC depășește cu mult maximele din 2017, alte criptomonede, începând cu cele cu cea mai mare capitalizare, sunt departe de nivelurile maxime.

Ethereum și XRP , ca să menționăm doar cele cu cea mai mare capitalizare după BTC, s-au apreciat în ultimele luni, dar continuă să fie departe de nivelurile maxime. Aceasta înseamnă că potențialul lor este încă neexprimat și că, prin urmare, au un spațiu pentru creștere.

Așa cum s-a făcut anterior în ceea ce privește metodele alternative de cumpărare a Bitcoin , tot în acest caz argumentul este că, dacă scopul nu este acela al posesiei fizice, cel mai bun mod de a exploata volatilitatea este să investești prin CFD-uri.

eToro este brokerul ideal în acest scop și astăzi puteți încerca să speculați tendința încrucișării ETHUSD și XRPUSD începând cu contul demo gratuit. Fără să plătiți bani și în câteva minute puteți obține 100.000 de dolari virtuali , de care va trebui să faceți testele și să experimentați investițiile într-un mediu complet demonstrativ.

La începutul lunii mai 2021, Ethereum a atins 4.50 de dolari, marcând un nou record din toate timpurile și confirmându-se ca a doua criptomonedă din lume după Bitcoin, cu o capitalizare de piață de aproximativ 450 de miliarde de dolari.

Criptomonede

Ar trebui să preferați criptomonede ieftine?

Prețurile enorme atinse de criptomonedele cu capitalizare mai mare ar putea descuraja în special comercianții începători să investească. Confruntat cu prețurile foarte mari ale Bitcoin, Ethereum și altor cripto-active cu cea mai mare capacitate de piață, o idee de luat în considerare este de a investi în criptomonedele cu cel mai mic cost. Acest lucru este și din motive practice.

De fapt, preferând altcoins cu preț redus, va fi în continuare necesar să vă familiarizați cu gestionarea pe care o impune fiecare criptomonedă, dar fără a fi nevoie să cheltuiți ceea ce ar fi necesar dacă s-ar opta să cumpere monede virtuale scumpe.

În practică, preferarea criptomonedelor low-cost înseamnă a avea posibilitatea de a practica. De fapt, va fi în continuare necesar să alegeți un portofel, să învățați cum să păstrați activul cripto, să știți cum să monitorizați datele și, în cele din urmă, să știți cum să faceți analize tehnice și fundamentale.

Mulți comercianți practică cu criptomonede cu cel mai mic cost și, odată ce au obținut, trec la cele mai prestigioase. Pe scurt, datorită criptomonedelor cu cel mai mic cost, este posibil să se obțină rezultate excelente cu un risc redus.

Care sunt criptomonedele cu cel mai mic cost disponibile pe piața valutară digitală astăzi? Există practic jenarea alegerii. Iată câteva nume: Cardano ADA, XRP, Polkadot, Uniswap, VeChain, Stellar, Theta, Solana și TRON.

Faptul că preferați să investiți în criptomonede low-cost nu înseamnă că, inevitabil, sunteți forțați să cumpărați fizic aceste active, deoarece nu există alte alternative mai accesibile. Chiar și pe criptomonede low-cost, de fapt, este posibil să tranzacționați cu instrumente derivate, cum ar fi CFD-urile. Aflați care sunt altcoins-urile low cost pe cele pe care le puteți face tranzacționare CFD cu brokerul eToro.

O criptomonedă care s-a făcut cunoscută la începutul anului 2021 este cu siguranță Binance Coin (BNB) , criptomoneda de bază a băncii Binance . Astăzi este a treia cea mai mare criptomonedă din lume după Bitcoin și Ethereum și este simbolul succesului Binance în lume. De asemenea, puteți cumpăra Binance Coin de pe eToro, cel mai bun broker de acolo .

Descoperiți platforma eToro și criptomonedele prezente cu un cont demo virtual gratuit de 100.000 USD!

Criptomonede emergente 2021: Dogecoin (DOGE)
Criptomoneda Dogecoin-meme face parte din lista celor mai bune active criptografice emergente pentru 2021. Doge este mult apreciat de proprietarul principal Elon Musk și, de fapt, tweet-urile managerului au reușit adesea să ridice valoarea Dogecoin.

În ultimele luni Dogecoin a fost acceptată ca metodă de plată de către Dallas Mavericks, una dintre cele mai renumite echipe din Asociația Națională de Baschet. Dar Dogecoin este, de asemenea, inclus în peste 1800 de ATM-uri cripto din toată SUA.

Creșterea reputației lui dogecoin este un fapt: nu -i rău pentru un Criptomonedă care sa născut ca o glumă.

Pentru a afla mai multe, consultați ghidul nostru despre cum să cumpărați Dogecoin . Spre deosebire de Cardano, criptomoneda-meme poate fi acum cumpărată și pe eToro (vizitați -recetia oficiala) și nu numai pe schimburi, un simptom că poate Dogecoin nu ar trebui subestimat.

Criptomonede de monitorizat în 2021

În plus față de criptomonedele pe care le-am citat ca fiind cele mai bune de cumpărat în 2021, există și altele pe care să le luăm în considerare. Este despre:

Uniswap : unul dintre cele mai importante proiecte DeFi, Uniswap a înregistrat recent un puternic apel datorită lansării V3. Uniswap este recunoscut astăzi ca fiind cel mai mare schimb descentralizat din lume și nu numai. Datorită anonimatului și ofertei de tranzacționare în marjă, Uniswap a făcut accesibilă simpla listare a criptomonedelor

BitTorrent : potrivit unui post recent pe Nasdaq, BitTorrent ar putea exploda chiar în 2021.

Născută ca o rețea peer-ti-peer capabilă să ofere utilizatorilor servicii de partajare a fișierelor, BitTorrent a rămas un proiect esențial care și-a făcut punctul de simplitate. putere. O cifră mai presus de toate care poate duce doar la optimism cu privire la anul în curs: anul trecut prețul BitTorrent a crescut cu 2500 la sută.

Stellar : Odată steaua incontestabilă a cronicii criptomonedelor, Stellar pare acum să fie pătată. În realitate, opusul este adevărat (și pentru a demonstra acest lucru este suficient să analizăm performanța activului).

Stellar trebuie inclus în criptomonedele care trebuie luate în considerare în 2021, deoarece misiunea sa de a crea un sistem de conexiune simplu și transparent între bănci și clienți va fi întotdeauna actuală. Stellar are într-adevăr o platformă concepută pentru a face schimbul de fonduri aproape instantaneu. Datorită unei arhitecturi tehnologice foarte avansate, Stellar privește în mod necesar spre viitor.

În acest sens, nu putem decât să extindem momentan acest discurs și să ne concentrăm asupra modului în care puteți investi în criptomonede în cel mai convenabil mod posibil. Adică prin deschiderea unui cont de tranzacționare gratuit pe cei mai buni brokeri CFD. Dar de ce?

Având în vedere că am vorbit despre asta de atâtea ori în ultimii ani, nu ne vom gândi prea mult la avantajele tranzacționării cu brokeri CFD precum eToro

Pentru a afla mai multe, vă invităm, așadar, să aruncați o privire la ghidul nostru complet pentru eToro , care este unul dintre cei mai buni brokeri din jur și care vă va permite să înțelegeți cum lucrează brokerii în contracte pentru diferență și cum puteți încerca efectiv să obține bani.profituri potențiale cu ei.

Pe scurt, totuși, dorim să vă reamintim că investiția în CFD-uri nu înseamnă cumpărarea de criptomonede și introducerea lor în portofel, așa cum ați putea face cu bursele, ci este vorba, în schimb, de a lua poziții în instrumente derivate care au Bitcoin și alte criptomonede ca subiacent.

Desigur, unii brokeri, cum ar fi eToro , vă vor permite, de asemenea, să cumpărați criptomonede direct, considerând că au deschis o platformă de schimb valutar și portofel intern , dar în această analiză aprofundată ne vom limita să ne amintim care sunt beneficii derivate din utilizarea CFD-urilor.

Investiția în criptomonede

Investiția în criptomonede cu contracte pentru diferență vă va permite să:

Un potențial profit atât atunci când piața crește, cât și când piața pierde teren. Ceea ce contează nu este, de fapt, că prețul criptomonedelor este neapărat destinat să crească, ci că prognoza dvs. cu privire la tendința prețului monedelor digitale este corectă;
amplificați sfera profiturilor dvs. prin utilizarea pârghiei financiare sau un „împrumut” pe care brokerul îl poate oferi, prin care puteți muta capital mult mai important decât ceea ce dețineți de fapt;
investește cu o ușurință extraordinară, având în vedere că o poți face cu aplicații create special pentru începători, care abordează pentru prima dată tranzacționarea cu criptomonede, dar nu fără elemente de personalizare și analiză care vor satisface și cei mai experimentați traderi.
Pe scurt, dacă sunteți interesat să investiți în criptomonede cu un bun broker precum eToro site-ul oficial, trebuie doar să faceți:

  • faceți clic aici pentru a deschide un cont de tranzacționare GRATUIT ;
  • efectuați o primă depunere folosind instrumentul dvs. de plată preferat;
  • accesați secțiunea Piețe și identificați criptomoneda în care doriți să investiți;
  • deschideți o poziție selectând direcția (cumpărați / urcători; vindeți / urcați), capitalul de investit, orice pârghie financiară, opriți pierderile și luați profit.

În acest moment va trebui pur și simplu să confirmați operațiunea . Poziția va fi închisă atunci când eliberați manual această comandă sau când prețul criptomonedei pe care ați ales să investiți atinge nivelul minim indicat (stop loss) sau maxim (take profit).

Cu toate acestea, acesta nu este singurul motiv pentru care ar trebui să investiți în criptomonede printr-un broker CFD precum eToro. Și, celălalt motiv, se numește copytrading.

Asta este deja?

Copiați tranzacționarea pe criptomonede
Nu toți comercianții au în mod evident cunoștințele și abilitățile necesare pentru a putea investi în autonomie completă în criptomonede .

Dacă faceți parte din acest spațiu mare pentru investitori, dar totuși nu doriți să renunțați la investițiile în criptomonede, există vești bune pentru dvs., pe care vă sfătuim să nu le pierdeți din vedere. De fapt, vă puteți delega opțiunile de investiții altora și, procedând astfel, puteți profita de experiența celor mai renumiți și de succes traderi!

Această activitate, numită copytrading, vede eToro ca liderul mondial incontestabil .

eToro vă va permite să copiați ceea ce fac cei mai consacrați investitori din comunitatea dvs. într-un mod simplu și gratuit.

Dar cum? E foarte simplu. După deschiderea unui cont de tranzacționare GRATUIT pe eToro pe site-ul oficial , va trebui să accesați platforma din secțiunea Oameni și, aici, să utilizați filtrele de căutare pentru a putea identifica comerciantul sau comercianții pe care considerați că este mai util să îi copiați.

În acest sens, vă recomandăm să acordați o atenție deosebită selectării corecte a sursei „copiilor” dvs. De fapt, mulți comercianți fac greșeala de a urmări într-un mod aseptic investitorii care au obținut cele mai bune randamente în trecut, uitând că randamentele din trecut nu sunt cu siguranță un simptom al randamentelor pe care comerciantul copiat le-ar putea obține în viitorul apropiat! În schimb, este mult mai util să vă concentrați asupra analizei altor factori, cum ar fi piețele pe care investitorul investește de obicei , nivelul său de risc, originea și alte date pe care le puteți găsi în detaliile de pe eToro.

De exemplu, dacă doriți să investiți în criptomonede , selectați doar câțiva traderi care au obiceiul de a investi o mare parte din portofoliul lor în criptomonede și care au caracteristici de risc compatibile cu strategia dvs. de investiții!

Vă reamintim în acest sens că serviciul de copiere eToro este complet gratuit. Deși – evident – nu vă poate garanta anumite rentabilități, credem că este o oportunitate utilă de a vă diversifica portofoliul și de a vâna profituri datorită cunoștințelor altora!

Cele mai bune criptomonede emergente

Mai jos am vrut să identificăm și să comentăm pe scurt unele dintre cele mai bune criptomonede emergente din 2021 . Desigur, nimeni nu vă poate spune ce va deveni aceste criptomonede și, prin urmare, dacă prețurile lor sunt destinate să crească în lunile următoare sau dacă se vor scufunda în aer.

Prin urmare, vă recomandăm să citiți cu atenție următoarele rânduri și să începeți să urmăriți soarta acestor monede. Când sunteți convins să investiți în ele și când este posibil să o faceți cu brokerii dvs. preferați (dacă nu este încă posibil să faceți acest lucru), puteți să vă deplasați în direcția corectă cu o mai mare conștientizare!

Cu toate acestea, înainte de a înțelege ce criptomonede ar putea fi potrivite pentru dvs., aruncați o privire și asupra criteriilor pe care le-am folosit pentru a face această selecție.

Acestea sunt câteva tendințe privind criptomonedele emergente sau orientări despre care credem că pot distinge semnificativ piața valutară digitală în următoarele luni.

Stablecoin, este 2021 anul lor?

Moneda stabilă , criptovalută care are o valoare de piață legată de un alt activ sau altă monedă precum dolarul SUA, au devenit din ce în ce mai populare în ultimii doi ani. Tether, actualul lider pe acest segment, are în prezent o capitalizare de piață care i-a adus locul al treilea pe lista celor mai capitalizate criptomonede din lume și este utilizată în perechi de tranzacționare proeminente pe zeci de schimburi de cripto din întreaga lume.

Cu toate acestea, Tether a fost, de asemenea, extrem de contestat în cadrul controverselor legate de presupusele sale dificultăți în asigurarea unor acoperiri eficiente cu rezervele în dolari SUA. Controversele care totuși nu ar fi trebuit să afecteze soliditatea Tether și a stablecoinelor, cu siguranță una dintre tendințele de top pentru acest 2021 și care ar putea contribui la apropierea criptomonedelor de lumea instrumentelor de plată și nu mai, doar, a instrumentelor speculative.

Intrarea pe piață a unor nume mari

Unii giganți internaționali din tehnologie și mai multe organizații financiare multinaționale, arată un interes tot mai mare pentru monede stabile. La începutul anului 2019, trebuie amintit, două nume mari precum Facebook și JPMorgan Chase – două companii de miliarde de dolari – au anunțat prima lor incursiune în spațiul criptomonedelor cu propriile jetoane native. Deși proiectele JPM Coin și Balanță s-au confruntat cu mai multe probleme, nu este exclus ca acestea să poată fi lansate în sfârșit în anul următor. Rămâne de văzut, de asemenea, dacă alte companii vor urma exemplul și își vor anunța stablecoin-ul pe termen scurt sau mediu sau vor sta la fereastră și așteaptă să vadă cum se va mișca sectorul în următoarele luni, în urma pionierilor.

Ambele companii au declarat că măsura are drept scop facilitarea comerțului internațional și a tranzacțiilor în condiții mai eficiente și mai echitabile. Spre deosebire de criptomonede, se știe că sistemele tradiționale de transfer de bani pot fi lente și costisitoare datorită prezenței unor terți. Favorizarea unui transfer direct, datorită tehnologiei blockchain, ar putea elimina probabil o bună parte din ineficiențele sistemului și, prin urmare, ar permite o abordare mai rapidă a acestor proiecte într-un mod mai consolidat.

Criptomoneda și blockchain-ul au atras atenția mai multor guverne și bănci centrale. În timp ce unii se temeau să adopte tehnologia, țări precum Venezuela au decis să lanseze propriile jetoane de criptomonedă pentru a ocoli o economie locală slabă și pentru a scăpa de sancțiunile internaționale. Între timp, guvernul chinez și-a declarat interesul de a evalua studiul unui simbol care integrează yuanul chinez.

 

Leave a Reply