bani bitcoin dolari

Sfaturi și trucuri pentru investitori: Cum să cumperi bitcoin

În acest articol, vom arunca o privire asupra uneia dintre platformele noastre preferate de tranzacționare – eToro și vom răspunde la câteva întrebări importante, cum ar fi cum să tranzacționați Bitcoin pe eToro și dacă puteți cumpăra Bitcoin de fapt pe eToro .

Căutați „trucuri valutare și de tranzacționare” și vă întrebați dacă este posibil să câștigați bani cu investiții urmând trucurile?

Cu aceste câteva concepte de bază, veți fi echipat pentru a vă construi și gestiona portofoliul de investiții. Aceasta este o zonă cu posibilități aproape infinite, cu cât ai mai mult capital, cu atât mai multe uși vei avea la dispoziție. Într-o lume incertă, este esențial să începeți să investiți și să economisiți cât mai curând posibil pentru a face față capriciilor vieții. Continuați să învățați pe măsură ce vă optimizați averea și maximizați veniturile.

Nu este un truc, ci primul pas fundamental pentru a putea începe să investești cu succes.Este important să alegeți doar platforme de tranzacționare valutară care sunt de încredere și sigure , pentru că doar astfel puteți fi sigur că banii dumneavoastră sunt protejați împotriva escrocherilor și fraudelor.

În acest sens, ar trebui alese numai platforme autorizate să opereze în Romania, precum eToro ( vezi mai multe oficial ).

Vă recomandăm eToro dacă doriți să limitați riscurile și comisioanele de gestionare a portofoliului dvs.

Scopul acestui ghid este exact acela de a risipi toate aceste îndoieli și de a înțelege care este calea de urmat pentru a deveni un trader de criptomonede performant și poate într-o zi să trăiești din tranzacționare .

Deci, să începem cu întrebarea principală: De ce să investești în Bitcoin? Cu siguranță pentru oportunitățile excelente de profit pe care le oferă acest activ digital, cu condiția să știi să recunoști oportunitățile reale de investiții și să folosești doar intermediari siguri și reglementați.

Unde și cum să investești în Bitcoin? Există mai multe opțiuni disponibile, dar sfatul nostru este să utilizați doar platforme sigure și reglementate.

Dar ce zici de cumpărarea Bitcoin pentru tranzacționare ?

În acest moment, eToro nu acceptă achiziționarea de Bitcoin direct pe platformă, deși acest lucru s-ar putea schimba în lunile următoare, așa că vom investiga modalități în jurul acestui mijloc alternativ de cumpărare a monedelor, diferite tipuri de tranzacționare și cum să semnezi sus și fii verificat.

In acest  momentul pentru Bitcoin se află la 40,287.76 USD, nu departe de maximele istorice atinse la sfârșitul anului 2020 . În 2021, cripto moneda prin excelență a recâștigat atenția, chiar dacă în mass-media, datorită unui salt de 186%. O accelerare care a coincis cu o nouă fază a politicilor monetare ultra-acomodație, care ar putea fi principalul factor din spatele recuperării acestei monede digitale.

Bitcoin, de unde să-l cumperi

Cumpărarea Bitcoin nu este, în sine, o operațiune dificilă. Prima întrebare care ar trebui să preceadă operația este, mai degrabă, dacă cineva este pe deplin conștient de riscul pe care îl implică acest lucru.

Criptomoneda, de fapt, a fost extrem de volatilă de-a lungul istoriei sale, iar mișcările sale sunt deosebit de dificil de interpretat și chiar mai dificil de prezis. De asemenea, din acest motiv, interesul pentru cripto monede a preocupat în principal acei investitori care sunt hotărâți să se angajeze într-o provocare speculativă: în acesta din urmă, puțin sau nimic este implicat în posibilitățile de utilizare a Bitcoin ca formă de plată.

Având în vedere aceste premise, în acest moment cel mai răspândit sistem pentru cumpărarea (și conversia în valută) a Bitcoin sunt platformele de schimb specializate, cunoscute sub numele de schimburi.
Potrivit CoinMarketCap, unul dintre site-urile de referință pentru lumea cripto monedelor, cele 2 „cele mai bune” schimburi din lume sunt Binance și Coinbase Pro. În același timp, CoinMarketCap consideră aceste trei platforme și printre cele mai utilizate: în ceea ce privește trafic web (începând cu 14 decembrie 2020) eToro este cea mai populară platformă, Coinbase Pro. Există, de asemenea, platforma pentru tineri.

Cum să-l cumperi
În general, pașii pentru utilizarea unui schimb de schimb constau în crearea unui profil pe platformă, din care va fi posibil să aterizați suma stabilită pentru investiții dintr-un cont bancar la alegerea utilizatorului.

Pentru a finaliza înregistrarea, va fi necesar, printre altele, să încărcați un document de identitate pentru verificările corespunzătoare. Apoi, foarte simplu, procedăm în cadrul schimbului pentru a cumpăra cripto monedele dorite.

Dincolo de riscurile financiare derivate din deținerea Bitcoin, este important să evaluați cu atenție reputația bursei pe care să operați.
Din păcate, în trecut au existat numeroase experiențe de atacuri cibernetice împotriva acestor site-uri sau de escrocherii directe – platforme care au dispărut în aer cu toți banii utilizatorilor lor.

Una dintre cele mai recente a fost experiența Novachain, care în iulie 2019 a dispărut după aproximativ un an de activitate. În ceea ce privește furtul de computere, apelul experților este următorul: nu lăsați niciodată cripto monedele achiziționate pe portofelul bursei, cu excepția celor care sunt destinate schimbului pe termen scurt. Va fi mai înțelept să le stocați în aplicații speciale sau pe dispozitive fizice, cum ar fi Ledger nano.

Cum se cumpără Bitcoin ?

eToro are o mare varietate de opțiuni de tranzacționare disponibile utilizatorilor săi. O astfel de opțiune este opțiunea „Crypto CopyFunds”, prin care puteți copia mișcările altor traderi de succes. Cu această opțiune, puteți copia un portofoliu de criptomonede înființat de un grup de elită de traderi. Există o mulțime de astfel de opțiuni.

Pentru un nou investitor, „conturile de bani virtuali” ale platformei de tranzacționare ar putea fi utile. Conturile de bani virtuali sunt conturi în care primiți „bani falși”, 100.000 USD, cu care puteți tranzacționa și investi. În acest fel, veți avea o idee despre modul în care funcționează tranzacționarea și investițiile înainte de a face acest lucru cu adevărat. Cu conturile de bani virtuali veți avea acces, de asemenea, la analize detaliate ale pieței și la alte informații care vă vor ajuta în luarea deciziilor de investiții.

Ghid pentru cumpărarea celei mai populare criptomonede din lume prin card de credit, portofel, schimb sau CFD.

Cum se cumpără bitcoin? Datorită celei mai recente și mai recente ascensiuni, aceasta este o întrebare pe care mulți o pun din nou. Este un fapt: 2019 asistă la o recuperare pe piața criptomonedelor și până în prezent bitcoin rămâne moneda digitală prin excelență, cea mai răspândită, cea mai utilizată și cu cea mai mare capitalizare.

Prețul bitcoin a trecut rapid de la o valoare de câteva sute de dolari la peste 50.000 de dolari pe unitate la maximul său istoric, mărturisind marea oportunitate pe care o poate presupune decizia de a cumpăra Bitcoin .

10 reguli de respectat pentru a investi în Bitcoin în cel mai bun caz și fără riscul de escrocherii!

 1. Cunoașteți atuul
 2. Alegeți numai brokeri de renume
 3. Observați citatul în timp real
 4. Nu vă alarmați de prăbușirile bruște
 5. Ai grijă la Hard Forks
 6. Diversifică-ți investiția
 7. Fii cu ochii pe notificări
 8. Efectuarea de previziuni eficiente
 9. Nu vă bazați complet pe conținutul forumurilor
 10. Fiți mereu la curent cu evoluțiile BTC

Fie că este vorba de a specula pe piață sau de a profita de anonimatul tranzacțiilor, știind cum să cumpărați Bitcoin este primul pas pentru a profita de o fază favorabilă a pieței, care ar putea împinge prețul Bitcoin chiar mai mult, cu atenția cuvenită care vorbește despre bula speculativă. Acest ghid nu este destinat să vă ajute să decideți dacă investiți în Bitcoin . Dacă ați decis deja să mergeți pentru criptomoneda momentului, iată tot ce trebuie să știți despre cum să cumpărați Bitcoin.

eToro cea mai buna platforma pentru tranzactionare

Cum se cumpără bitcoin?

Există diferite moduri de a cumpăra bitcoin: așa cum se întâmplă adesea, alegerea depinde de nevoile dvs. Metoda „clasică” presupune crearea unui portofel (deținător de monede online) și achiziționarea acestuia la unul dintre diferitele schimburi bitcoin împrăștiate pe internet.
Un altul vede utilizarea cardului de credit pentru a cumpăra Bitcoin , dar se dovedește a fi cea mai scumpă și mai riscantă opțiune. O altă metodă, mai rapidă și mai ușor de gestionat, este alegerea CFD-urilor printr-o platformă de tranzacționare.

 • prin CFD-uri;
 • prin card de credit la bitcoin exchange;
 • la schimbul bitcoin prin păstrarea monedei pe portofel.

Să vedem în detaliu toate procedurile necesare pentru a cumpăra Bitcoin , de la crearea unui portofel până la achiziționarea pe un schimb, până la utilizarea CFD-urilor sau cardurilor de credit.

Cum apare bitcoin cu portofelul
Pentru a cumpăra Bitcoin în siguranță, trebuie să creați un cont de portofel în care să le puteți stoca și, odată ce procedura este finalizată, trebuie doar să vă conectați la contul dvs. prin PC sau smartphone și să cumpărați Bitcoin.

Cum se cumpără bitcoin la bursă de valori
Pentru a cumpăra Bitcoin trebuie să mergeți la o bursă de bitcoin, un loc în care cumpărătorii și vânzătorii de Bitcoin se întâlnesc practic. Dintre acestea, cele mai utilizate la nivel internațional sunt piețele Coinbase, Bitstamp și BTC.

Vorbim despre platforme care trebuie să cunoască detaliile și adresa portofelului dvs. – un cod reprezentativ de cel puțin 12 caractere alfanumerice.

Prin aceste schimburi este posibilă și cumpărarea altor criptomonede, cum ar fi Ethereum.
Majoritatea acestor platforme, odată ce ați efectuat tranzacția, vor depune bitcoin achiziționate în portofelul dvs. în câteva ore.

Pentru a cumpăra bitcoin, odată ce avem portofelul, putem urma următorii pași:

 • găsiți unde se cumpara bitcoin (eToro );
 • cumpărați Bitcoin prin conversia monedei,usd,euro;
 • transferați Bitcoin cumpărate în portofelul nostru;
 • obțineți un card de debit bitcoin pentru a vă realiza cheltuielile.

Procedura de înregistrare la burse este ghidată și ușor de urmat, la fel ca și achiziționarea de bitcoin în sine.

Cum se alege un schimb bitcoin

Factorii trebuie luați în considerare la alegerea schimbului în care vor fi cumpărați bitcoin, care variază de la o persoană la alta în funcție de următoarele aspecte:

Cursul de schimb – Cât de aproape este cursul de schimb oferit de schimb de prețul mondial al Bitcoin ? Comparând prețurile oferite de diferitele burse, este mai ușor să obțineți cel mai bun curs de schimb.

Metoda de plată – Găsiți un schimb de Bitcoin care acceptă metoda de plată preferată. Fiecare metodă de plată implică taxe diferite. Achizițiile prin carduri de credit, de exemplu, au adesea o taxă de 3-10%, în timp ce majoritatea depozitelor prin transfer bancar sunt gratuite. Informații suplimentare despre taxe pot fi găsite pe site-ul web al fiecărei burse.

VitezăCumpărarea rapidă a Bitcoin poate fi dificilă, mai ales în cantități mari. Este posibil să fi găsit cel mai bun schimb Bitcoin , dar dacă verificarea durează o săptămână și aveți nevoie de Bitcoin imediat, atunci va trebui să căutați în altă parte. Verificarea inițială poate dura adesea câteva zile, dar toate achizițiile ulterioare ar trebui să fie mai imediate.

Limite de cantitate – Fiecare schimb Bitcoin are limite de cumpărare diferite, care variază adesea în funcție de nivelul de securitate aplicat verificării identității.

De exemplu, utilizatorii obișnuiți pot cumpăra bitcoin în valoare de până la 1.000 de euro pe zi. Pe de altă parte, utilizatorii complet verificați pot cumpăra până la 50.000 € pe zi.

Taxe – Fiecare schimb Bitcoin percepe taxe diferite pentru serviciile sale. Majoritatea percep o rată forfetară de 1% pe tranzacție. Bursele care funcționează la comenzi au un volum mare de tranzacționare și oferă adesea comisioane de 0,25-0,50% pe tranzacție.

Confidențialitate – Schimburile care acceptă carduri de credit sau transferuri bancare sunt obligatorii prin lege pentru a colecta informații despre identitatea utilizatorului.

Observații finale

Pe parcursul acestui ghid am văzut în detaliu ce este Bitcoin și cum este posibil să investim în ceea ce este încă criptomoneda cu cea mai mare capitalizare bursieră după ani de zile .
În consecință, după ce am văzut cum funcționează Bitcoin-urile, am analizat diferitele modalități de a investi în această criptomonedă , printr-o lista fundamentale .

Dar să revenim la Bitcoin : poate fi această criptomonedă într-adevăr considerată o investiție de încredere și sigură ? Investiția în criptomoneda Bitcoin îți permite să dormi liniștit ? Poate fi de încredere sau nu această soluție de investiții ? De asemenea , este important să menționăm alegerea a platformei : din păcate , există numeroase escrocherii online , cum ar fi Codul Bitcoin care subminează încrederea în lumea de cripto .