Cum să cumpărați Shiba Inu pe eToro

Shiba Inu a început să atragă atenția acum că piața începe să se refacă. Acest lucru este determinat în mare parte de performanțele sale de la lansare. Din punct de vedere al performanței prețurilor, Shiba Inu este cu ușurință unul dintre cei mai buni performanți vreodată.

De la minimele istorice din noiembrie 2020, Shiba Inu a crescut cu 11 milioane la sută până la sfârșitul lunii aprilie 2021. Acest lucru îi conduce pe mulți investitori către această criptomonedă în așteptarea următorului ciclu de hype.

Datorită acestei cereri în creștere, eToro, unul dintre cele mai bune schimburi din Statele Unite și Europa, a decis să îl integreze în platformă și să îl pună la dispoziția clienților săi. Acest lucru a sporit entuziasmul din jurul Shiba Inu, deoarece investitorii se așteaptă ca acesta să se alăture alături de criptomonede de top precum Bitcoin și Ethereum.

Acum, când se întoarce hype-ul criptomonedelor, este posibil ca investitorii să înceapă să devină curioși despre cum să investească în Shiba Inu pe platforma eToro . Dacă sunteți unul dintre acești investitori, iată un ghid detaliat care vă poate ajuta.

Cumpărați Shiba Inu pe eToro?

Pentru a cumpăra shiba inu pe eToro, trebuie să efectuăm prima operațiune esențială pentru a putea cumpăra această criptomonedă sau pentru a vă înregistra la broker. Pentru a vă înregistra, pur și simplu introduceți datele noastre în formularul corespunzător , adică numele, prenumele, adresa de e-mail, parola și confirmarea parolei . După ce ați făcut acest lucru, trebuie doar să faceți clic pe „Creați un cont” și în câteva secunde vom primi e-mailul de confirmare.

În acest moment trebuie să asigurăm depunerea banilor , care este un pas absolut obligatoriu pentru a cumpăra Shiba Inu . Singurul lucru pe care trebuie să-l facem este să facem clic pe „ Depuneți bani ”, odată ce faceți clic, ne vom găsi în fața unei ferestre în care putem alege metoda de plată cea mai agreabilă pentru noi, putem folosi PayPal, card de credit, transfer bancar, Skrill, Neteller.

Odată ce am ales metoda și am introdus suma pe care dorim să o depunem, putem face clic pe „Trimiteți” . În funcție de metoda pe care ați ales să o adoptați, va dura ceva timp până când soldul va fi depus. Cele mai scurte perioade sunt cu PayPal și cu cardul de credit , în timp ce cele mai lungi sunt cu transferul bancar.

După toate aceste operațiuni, suntem pregătiți să ne cumpărăm Shiba Inu , pentru a face acest lucru trebuie să ne ducem la contul nostru și din articolul „ Piețe” selectăm „Crypto ”. În acest moment vom vedea o fereastră în care vom vedea întreaga listă a criptomonedelor prezente pe eToro. Va trebui să facem clic pe „ Cumpărați ” numai după selectarea Shiba Inu sau a criptomonedei de interes. După ce faceți clic pe „ Cumpărați ” vom finaliza pur și simplu achiziția noastră de Shiba Inu.

eToro este o platformă absolut fiabilă pentru achiziționarea de criptomonede , de fapt este în posesia tuturor certificărilor europene care îi permit să funcționeze și să acționeze întotdeauna în beneficiul și protecția clienților săi , păstrându-și în același timp confidențialitatea.

Graficul de tendințe Shiba Inu


Ce este criptomoneda Shiba Inu?

SHIB este adesea menționată ca o criptomonedă care s-a inspirat din mai cunoscutul Dogecoin. Dincolo de faptul că ambele monede se inspiră de o lună, nu există multe alte puncte în comun. monede care funcționează pe blockchain-ul Shiba Inu funcționează pe ERC-20.

Fondatorul Shiba Inu este anonim și folosește pseudonimul lui Ryoshi. Dar, spre deosebire de alte monede influențate de Dogecoin, Shiba Inu are un scop specific: să depășească Dogecoin. Shiba Inu intenționează să atingă acest obiectiv oferind mai multe și mai bune servicii decât Dogecoin, chiar dacă pentru moment este vizibilă doar o parte din ceea ce ar trebui să fie o ofertă mai articulată de către promotori.

Trebuie remarcat faptul că proiectul nu a avut un ICO sau orice alt tip de finanțare pentru dezvoltare și că acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care unele dintre caracteristicile sale vor fi adăugate doar în timp, fără a fi incluse în lansarea inițială a proiect.

Shiba Inu cunoscut în mod obișnuit sub numele de SHIB este o criptomonedă care crește în popularitate. Este clasificat ca memo criptografic, deoarece a devenit popular după frenezia cumpărăturilor Dogecoin și GameStop la începutul anului.

Shiba Inu a fost creat în august 2020 de un fondator anonim. Deși Shiba Inu a fost creat pentru prima dată ca o copie a Dogecoin, are potențialul de a depăși eticheta glumă și de a deveni o criptomonedă foarte populară.

Acest lucru se datorează faptului că are o serie de caracteristici care îi conferă o valoare de piață care depășește hype-ul. De exemplu, construiește un ecosistem de jocuri. Având în vedere că are o comunitate puternică în spate, astfel de evoluții l-ar putea reveni pe măsură ce Bitcoin și alte criptomonede încep să revină. S-a stabilit deja ca unul dintre cele mai bune altcoins de pe piață astăzi.

Pot cumpăra Shiba Inu cu eToro?

eToro

eToro

Înainte de a vă plimba prin procesul de cumpărare Shiba Inu, trebuie să înțelegeți că Shiba Inu nu este un stoc, ci o criptomonedă și criptomonede sunt investiții extrem de volatile. Prin urmare, dacă tocmai intrați în lumea criptomonedelor, ar trebui să o abordați cu prudență. Faceți toate cercetările necesare înainte de a angaja bani.

Criptomoneda Shiba Inu este acum cea de-a 20-a cea mai mare din lume după valoarea de piață și s-a triplat în ultima săptămână, alimentată parțial de ultimul tweet al lui Elon Musk despre propriul său cățeluș.

Moneda SHIB Inu , centrat în jurul unei rase de câini de vânătoare japonezi, a crescut cu 69% în ultimele 24 de ore.

Cu siguranță nu a fost un 2021 plictisitor pe frontul criptomonedelor până acum : unele active deja stabilite, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, și- au văzut prețul crescând semnificativ și consolidându-se, altele precum Dogecoin au atras și au mutat dobânzi și capital.

Acesta din urmă a dus chiar la debutul unui concurent , dacă poate fi definit ca atare: Shiba Inu , despre care am scris în aceste pagini deja în luna mai , astăzi protagonistul unui adevărat val.

Shiba Inu (SHIB) are reputația de a avea una dintre cele mai active comunități care cred cu adevărat în jeton și se poate vedea din numărul deținătorilor de jetoane SHIB. De fapt, numărul a depășit 683.000 de deținători , o demonstrație live a cât de autentic este interesul pentru acest simbol.

Am văzut, de asemenea, o cumpărare nebună de 6 trilioane de SHIB joi, 30 septembrie, urmată de o nouă cumpărare de 267 miliarde astăzi. Este important să rețineți că 43.838.916 USD au fost cheltuiți în monedei Shiba Inu în momentul achiziției.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

eToro a integrat recent criptomoneda Shiba Inu în platforma sa de tranzacționare. Shiba Inu a fost una dintre criptomonedele de top din ultimul raliu și a atins un maxim istoric de 0,00000559 USD.

Performanța lui Shiba Inu în ultimele 12 luni este de 649.737,9%

Shiba Inu a început să atragă atenția acum că piața începe să se refacă. Acest lucru este determinat în mare parte de performanțele sale de la lansare. Din punct de vedere al performanței prețurilor, Shiba Inu este cu ușurință unul dintre cei mai buni performanți vreodată.

De la minimele istorice din noiembrie 2020, Shiba Inu a crescut cu 11 milioane la sută până la sfârșitul lunii aprilie 2021. Acest lucru îi conduce pe mulți investitori către această criptomonedă în așteptarea următorului ciclu de hype.

Datorită acestei cereri în creștere, eToro, unul dintre cele mai bune schimburi din Statele Unite și Europa, a decis să îl integreze în platformă și să îl pună la dispoziția clienților săi. Acest lucru a sporit entuziasmul din jurul Shiba Inu, deoarece investitorii se așteaptă ca acesta să se alăture alături de criptomonede de top precum Bitcoin și Ethereum.

Cu alte cuvinte, suntem doar la începutul a ceva cu adevărat grozav și începem să vedem încet mai mulți oameni și companii începând să îmbrățișeze beneficiile monedei Shiba Inu.

Pentru noi, care trăim în Romania, există de fapt mai multe oportunități de a investi în Shiba Inu . Cu eToro (mergeți aici pentru un cont demo gratuit și nelimitat) – cu o platformă web ușor de utilizat , dar cu toate instrumentele profesionale pentru analiză direct pe grafic.

eToro este, de asemenea, agentul exclusiv pentru servicii precum CopyTrading – pentru a copia cei mai buni investitori sau pentru a spiona fiecare mișcare – și ca CopyPortfolios – portofele inteligente care includ diverse criptomonede pentru cei care preferă o investiție pe scară largă în cripto. 50 $ este suficient pentru a începe tranzacționarea cu un cont real.

Cum pot cumpăra Shiba Inu cu eToro?

Înainte de a vă plimba prin procesul de cumpărare Shiba Inu, trebuie să înțelegeți că Shiba Inu nu este un stoc, ci o criptomonedă și criptomonede sunt investiții extrem de volatile. Prin urmare, dacă tocmai intrați în lumea criptomonedelor, ar trebui să o abordați cu prudență.

Faceți toate cercetările necesare înainte de a angaja bani.

Acestea fiind spuse, să ne uităm la procesul de achiziție Shiba Inu pe eToro .

⚙️  Tipologie
Criptomonedă
📌 Monedă / Jeton
SHIB
📊  Active 394.796.000.000.000 SHIB
📋  Site web
shibatoken.com
💸  Market Cap
Peste 2,4 miliarde de dolari
🖥️  Platforme de tranzacționare
eToro 

eToro lider de tranzacționare socială

eToro este numit liderul tranzacționării sociale, deoarece a fost prima platformă, acum ani în urmă, care a proiectat o metodă de investiții inovatoare care îmbină lumea tranzacționării cu cea a rețelelor sociale. De fapt, cu eToro, utilizatorii înregistrați pot lua legătura între ei pentru a face schimb de sfaturi și opinii; cea mai importantă caracteristică, totuși, ceea ce a făcut brokerul atât de faimos și folosit este aceea a tranzacționării cu copiere.

Prin Copy trading, puteți căuta pe platformă cei mai buni și mai de succes traderi și puteți copia investițiile acestora, adică le puteți urmări exact mișcările, pentru a înțelege modul în care își aplică strategiile. Tranzacționarea prin copiere a fost o adevărată revoluție în lumea financiară și reprezintă un ajutor valid atât pentru utilizatorii care s-au apropiat recent de piețe, cât și pentru cei mai experimentați.

eToro cum funcționează CopyPortfolios

Cum se utilizează eToro CopyPortfolios?

Putem urma următorii pași:

 • înregistrați-vă pe platforma eToro folosind datele personale solicitate;
 • faceți clic pe butonul CopyPortfolios care apare în partea stângă sus;
 • introduceți suma cu care doriți să investiți;
 • Faceți clic pe Invest și Portofoliul va începe copierea.

În comparație cu tranzacționarea Copy, CopyPortfolios nu este accesibil tuturor . Da este necesar să depuneți cel puțin 50 € .

Și din aceasta este clar cât de mult este potrivit pentru comercianții experimentați care doresc să investească mai mult. CopyPortfolios-urile de la eToro replică profiturile pe o scară 1: 1. asta înseamnă că, dacă un fond câștigă 10%, voi vedea aceleași câștiguri în cont.

CopyPortfolios eToro

Să vedem mai jos care sunt CopyPortfolios disponibile pe eToro:

 • GainersQTR: Comercianți de top din ultimul trimestru;
 • Comercianți activi: cei mai activi comercianți;
 • Trending R7: cel mai la modă trader;
 • Marile bănci: acțiuni ale celor mai mari bănci;
 • Big Tech: reținerile de capital ale celor mai mari companii din domeniul tehnologiei;
 • În joc: acțiuni ale celor mai mari companii care se ocupă cu industria jocurilor video;
 • AllStocks: indici de top din lume;
 • GoldenEnergy: cele mai bune ETF-uri din sectorul energetic și oferă o expunere largă la CFD-uri în stocuri și mărfuri;
 • SUA-ETF-uri: obligațiuni cu randament ridicat din SUA și CFD-uri în acțiuni;
 • GlobalETF: complementar celei anterioare, investește în restul lumii, cu excepția SUA;
 • SectorETF: se ocupă cu sectoarele imobiliar, medical, financiar, infrastructură etc. inerent economiei americane;
 • FoodDrink: producători și furnizori de frunte în sectorul alimentar și al băuturilor;
 • PanicMode: oferă o poziție solidă și completă împotriva prăbușirii piețelor mondiale cu poziții scurte pe principalii indici și poziții lungi pe activele de siguranță aur și argint;
 • TravelKit: companii din sectoarele de călătorii, stil de viață și servicii financiare.

Frauda broker de acțiuni – Ce trebuie să știți?

Cum să alegeți comercianții experți

Cum să alegeți comercianții experți cu Copy trading ? Putem face acest lucru alegând direct din clasament, care include toți cei mai buni investitori populari. Acestea se disting prin numere și statistici, precum și fotografia de profil. Totul pentru a facilita alegerea comerciantului.

Odată ce unul sau mai mulți investitori populari au fost selectați în directorul Persoane, va fi suficient să accesați profilul comerciantului și să faceți clic pe butonul de copiere, selectând, de asemenea, cantitatea cu care să copiați comerciantul în cauză.

De asemenea, este important butonul Opriți copierea dacă pierdeți mai mult de: 2.000,00 USD. Este, în toate privințele, stop loss-ul tranzacționării copiilor și servește tocmai pentru a proteja comerciantul de pierderi uriașe.  Nivelul peste care nu doriți să mergeți este încă personalizabil, în funcție de cât intenționăm să riscăm. Odată ce comerciantul expert a fost copiat, este posibil să urmărim progresul investiției noastre în timp real.

Ce este eToro Copy Trading?

Este posibilitatea utilizatorilor, în special a celor mai puțin experimentați, să „copieze” ceea ce fac comercianții mai experimentați. Prin urmare, nu este vorba de generarea de bani prin copierea strategiilor de tranzacționare ale altora sau jocul de tranzacționare. Această caracteristică a fost introdusă pentru prima dată de acest broker în 2010, la 4 ani de la naștere (2006, la Tel Aviv).

Și nu este o coincidență faptul că această platformă de tranzacționare online a trecut de la 1,5 milioane de clienți în 2010 la 3 milioane de clienți în 2013.

În 2015, numărul de utilizatori a crescut în continuare, ajungând la 4,5 milioane. Nu numai clienții au crescut, ci și fondurile de investiții care au decis să investească în compania eToro: până în 2013 reușise să strângă peste 31 de milioane de dolari între diferite fonduri de investiții.

eToro a investit încă 27 de milioane de dolari doar în 2014, pentru a spori serviciile oferite.

În ceea ce privește serviciul de tranzacționare Copy, acesta vă permite să urmăriți alți comercianți și să copiați  operațiunile efectuate de comercianții pe care îi urmăriți.

Veți deveni apoi „adepți” din toate punctele de vedere și puteți alege cei mai experimentați comercianți uitându-vă la istoricul lor, la procentajul câștigurilor, la fotografia de profil. Tranzacționarea prin copiere poate fi foarte utilă chiar și pentru utilizatorii mai experimentați, deoarece aceștia se vor putea compara.

Care sunt avertismentele cu criptomonede?

Prețul Shiba Inu a surprins mulți investitori săptămâna aceasta. Prețul monedei inspirate de Dogecoin a crescut cu peste 2.000% în ultimele șapte zile și cu peste 30% în ultimele 24 de ore. Plafonul de piață relativ necunoscut a crescut la peste 13 miliarde de dolari, ceea ce este mai mult decât DropBox . Cu toate acestea, datele de la CoinGecko indică plafonul de piață al lui Shiba Inu , deoarece se știe foarte puțin despre monedă.

Această nouă criptomonedă 2021 a fost vizată de speculatori.

Lumea criptomonedelor poate fi un domeniu dificil de navigat pentru cei neinițiați. Vă reamintim că volatilitatea prețurilor este foarte mare. Vă recomandăm întotdeauna să evaluați și să studiați cu atenție riscurile înainte de a evalua o posibilă investiție.

La sfârșitul anului 2020, britanicilor li s-a interzis cumpărarea unor criptomonede după o creștere a numărului de persoane care făceau investiții proaste și pierdeau bani.

Autoritatea de conduită financiar (FCA) avertizează oamenii despre riscul de a investi în cryptocurrencies , referindu -se la volatilitatea prețurilor, complexitatea produsului, taxe și comisioane, materiale de marketing și de protecție a consumatorilor.

Articolul pe care l-am scris despre cumpara Bitcoin, cum funcționează, ce sunt, cum și unde să le cumpăr, ar putea fi, de asemenea, interesant

În prezent, Shiba Inu este în tendințe pe Twitter, înaintea majorității celorlalte criptomonede. Cât va dura durata de valabilitate principală este greu de spus, deoarece majoritatea criptomonedelor de nivel inferior se aprind și se aprind rapid atunci când intră pe piața principală.

Nivelul actual de rezistență al lui Shiba Inu este de 0.00001923 € și a fost ultimul peste acest nivel în luna mai a acestui an. Această criptă a reușit câteva mitinguri impresionante de atunci, dar s-a stabilit până în cea mai mare parte a lunii iulie, rămânând sub nivelul de rezistență de 0,000008 €.

Comparând ultimele 30 de zile, Bitcoin s-a comportat mult mai bine, crescând incredibil cu 51,37%. Cu toate acestea, Shiba Inu a reușit o creștere de 36,88%, fără o încetinire în performanța sa de 30 de zile. Bitcoin arată ca o investiție mai bună pe termen lung, dar Shiba Inu poate fi o opțiune bună pentru investitorii pe termen scurt care doresc să obțină un profit rapid.

Atâta timp cât continuă să evolueze pe rețelele sociale și să rămână în conștiința principală, Shiba Inu are potențialul de a crește exponențial

Intrebări frecvente

eToro este un broker de încredere?

eToro este un broker sigur și sigur. Este reglementat și, prin urmare, are o licență pentru a opera în Romania și în întreaga lume. Este una dintre cele mai utilizate platforme în prezent în Romania.

Care este depozitul minim pe eToro?

În prezent, depozitul minim este foarte mic, de fapt, 50 $ sunt suficienți pentru a deschide un cont de tranzacționare real și a începe imediat.

eToro oferă un cont demo?

Da, este oferit un cont demo sau de tranzacționare virtual, pe care îl puteți folosi oricând gratuit. Link direct Cont Demo

Ce comisioane aplică eToro?

eToro este un broker de tip spread doar prin urmare nu aplică comisioane fixe, ci doar o mică parte pe spread care permite vânzarea în lipsă.

Câți monede Shiba Inu sunt?

Peste 394 de miliarde de jetoane au fost introduse pe piață.

Când s-a născut Shiba Inu?

Moneda SHIB s-a născut în august 2020.

Care sunt previziunile pentru SHIB?

Analiștii principali sunt optimiști cu privire la viitorul Shiba Inu și cred că acesta poate ajunge la 0,00005 USD până la sfârșitul lunii iunie 2026.

De unde să cumpărați Shiba Inu?

Cu cei mai buni brokeri CFD precum eToro, puteți cumpăra SHIB în siguranță și fără a plăti comisioane.

Moneda shiba este legitimă?

Pare să fie. Deși ar fi frumos să știm exact cine sau ce este Ryoshi, SHIB pare să se comporte ca majoritatea criptomonedelor. Oamenii îl pot cumpăra și tranzacționa la bursă și nu există caracteristici ascunse. Deși nu este la fel de dinamic ca alte cryptos, orice eșecuri pe care le-ar putea avea nu sunt încorporate și nu par să fie destinate să-i înșele pe oameni din banii lor. Cu alte cuvinte, orice ai crede despre moneda shiba inu, nu credem că este o înșelătorie.

La ce se folosește moneda shiba inu?

În prezent, este folosit cu adevărat doar ca metodă de tranzacție la bursă. Cu toate acestea, moneda are potențialul de a fi folosită pentru alte lucruri. Doar pentru că nu are o utilizare foarte mare acum nu înseamnă că nu va fi util în viitor. Trebuie să așteptăm lansarea ShibaSwap și să vedem dacă se întâmplă ceva acolo. Este demn de remarcat faptul că tokenul Bone propus va permite titularilor drepturi de vot pe ShibaSwap, deci va fi interesant să vedem dacă există ceva similar pentru SHIB.

Leave a Reply