Criptovalute mit sau realitate

Criptovalute : mit sau realitate

Criptomonedele și tehnologia blockchain au deschis ușile pentru milioane, dacă nu miliarde, de dolari în venituri pe o gamă de industrii diferite. Această nouă tehnologie a devenit un subiect fierbinte în rândul investitorilor de orice tip, mai ales când vine vorba de Bitcoin și alte monede alternative.

Piața criptomonedelor este fierbinte, în tendințe și oferă multă valoare. Este noul lucru. Acestea fiind spuse, piața criptomonedelor nu este atât de „nouă” pe cât pretind oamenii că este. Uimit? Deși nu ar trebui să fii, o mulțime de oameni sunt.

Legile încep să ajungă din urmă.

Unul dintre cele mai mari semne pe care piața criptomonedelor se maturizează este că legile încep să ajungă la curent cu noua piață. IRS, de exemplu, a făcut o declarație spunând că se așteaptă să vadă impozite plătite pentru câștigurile de capital din investițiile în criptomonede. Multe țări, inclusiv Coreea de Sud și China, au început, de asemenea, să se oprească pe piață. Aceasta se întâmplă atunci când piețele se maturizează; se impune reglementarea.

„Deschiderea” pieței miniere se închide destul de rapid.”
Poate că cel mai grăitor dintre toate semnele pe care piața criptomonedelor se maturizează este modul în care mineritul crește din ce în ce mai exclusiv. Înainte, mineritul Bitcoin nu depunea deloc eforturi sau echipamente speciale.

Oricine ar putea să o facă.

Cu toate acestea, pe măsură ce dovada muncii a devenit din ce în ce mai solicitantă pentru procesoare, costurile au început să crească. În aceste zile, este foarte greu să obțineți profit în timp ce extrageți Bitcoin sau orice altă criptomonedă, cu excepția cazului în care aveți deja o tonă de capital de pornire.

Daca tu calculați profitabilitatea minieră Bitcoin, devine clar că ai avea nevoie de multă pornire pentru a o face demnă de făcut. Faptul că acum este cazul este un semn că piața s-a maturizat și că acum există „jucători mari” în joc care au avantaje. Instituțiile financiare și marile corporații nu sunt interesate de tendințele „flash in the pan”. Ei tind să lucreze doar cu concepte care au avut o experiență destul de decentă de a fi profitabile.

De aceea, unul dintre semnele pe care piața criptomonedelor se maturizează este faptul că băncile majore încep acum să ofere stocuri de criptomonede sau chiar tranzacționarea criptomonedelor pe propriile platforme. Faptul că puteți tranzacționa criptomonede pe eToro, de exemplu, este imens.

Industriile începătoare nu beneficiază de sprijin bancar așa. Aceasta înseamnă că criptomonedele nu mai sunt o industrie incipientă.Bitcoin are aproape 10 ani. Lumea criptomonedelor are acum un deceniu . E destul de nebun, nu? Tehnologia se îmbunătățește într-un ritm exponențial în zilele noastre, ceea ce înseamnă că numai în timp, criptomoneda este o piață solidă.
Cu doar doi ani în urmă, numărul persoanelor care discutau despre criptomonedă și tehnologia blockchain a crescut. Nu mai este mișcarea subterană pe care a fost-o cândva și asta înseamnă că, pentru o perioadă scurtă de timp, piața a fost nebunie fluctuațională.

Deși piața criptomonedelor este încă cunoscută pentru volatilitatea ridicată, nu este nici pe departe ridicatele ridicate și minimele pe care le-a fost odinioară. Este o schimbare subtilă, dar cu siguranță este una care arată că piața se maturizează și oamenii sunt mai realiști cu privire la investițiile lor.

Deoarece volatilitatea prețurilor continuă să se stabilizeze, vom avea un spațiu tehnic mult mai sănătos.Experții observă că deținerea unei singure „companii” sau, în acest caz, monede, dominarea pieței este adesea un semn al unei industrii foarte noi. Faptul căEthereum este pregătit să depășească Bitcoin, sau cel puțin să-i alergeți pentru bani, este o afacere imensă în acest caz.

De fapt, unii cred că această diversificare se situează printre semnele că piața criptomonedelor se maturizează. Având în vedere avantajele Ethereum, acest lucru ar putea fi luat ca un semn că consumatorii sunt din ce în ce mai înțelepți față de industrie și caută produse mai raționalizate și mai eficiente.La un moment dat, criptomoneda a fost privită ca o formă de monedă total criminală. A fost un fel de plată care a fost utilizat aproape exclusiv în Dark Web și a fost foarte puternic legat de tranzacțiile ilicite care implică droguri, prostituție sau chiar trafic de arme.

Deși există încă acea ușoară nuanță de stigmatizare, criptomoneda nu mai ridică sprâncenele pe care le ridica. A devenit o tehnologie de masă care sa dovedit că funcționează bine.

Unul dintre semnele pe care piața criptomonedelor se maturizează este lipsa de stigmatizare din jurul cripto-monedelor. Oamenii o văd acum ca fiind normală. Unii vorbesc chiar despre recunoașterea Bitcoin ca mijloc legal de plată!O industrie nou-născută nu va avea multe adaptoare timpurii, chiar dacă pare altfel. Majoritatea oamenilor nu vor ști despre o piață nouă până când aceasta nu se maturizează. Până la urmă, durează ceva timp ca aceste tendințe să prindă.

Faptul că vedeți oameni dintr-o gamă largă de culturi diferite vorbind despre Bitcoin ca o investiție arată că piața s-a maturizat după punctul său „bebeluș”.Investițiile în criptomonedă și companiile au acum un standard tipic pe care îl respectă atunci când vine vorba de modul în care atrag investitorii. Eliberează un ICO, își comercializează monedele și explică la ce servește ICO. Faptul că acesta este acum un standard este unul dintre cele mai grăitoare semne pe care piața criptomonedelor se maturizează.

Un ritm înseamnă că oamenii știu acum ce funcționează și acesta este un semn excelent pentru cei care doresc să intre pe piață astăzi.

 

Leave a Reply