Criptomonede

Criptomonede de cumpărat și investit astăzi

Ce înțelegem prin „ criptomonede de cumpărat ”? Acestea sunt jetoanele care reprezintă compoziția actuală a portofoliului de tranzacționare . Clasamentul nostru se bazează pe date și opinii, deoarece acestea alcătuiesc atât portofoliul nostru de întreținere pe termen mediu și lung, cât și criptomonedele „ alese ” în scopuri speculative sau chiar pentru tranzacționarea criptografică de zi .

Iata cele mai cautate criptomonezi in Romania top :

  BTC         ETH        MATIC     XRP          ADA          DOGE        SHIB

  LINK       GRT        CSPR      VET         MANA        ALGO         RLC

  CHZ         CHR       BAT        FORTH      HOT         GHST         CKB

  XLMS      DOT      STORJ      TFUEL      BAKE      SUSHI         ELF

💰Cât costă: Sunt liberi
❓ De ce aveți nevoie : Faceți analize
🔑 Instrumente : Analiza tehnică / analiza fundamentală
Times: Pe termen scurt / mediu / lung
👍 Eficacitate : Înalt  – ⭐⭐⭐⭐⭐
🟢 Bullish : Cele mai bune schimburi de utilizat
🔴 Bearish : Cele mai bune platforme de criptomonede

Exchange și platforme utilizate pentru compunerea acestui portofoliu criptografic :

eToro pentru tranzacționare speculativă ;
cumparabitcoin.com pentru tranzacționarea intraday la sume mici;
Cu toate acestea oricinepoate  deschide un cont din – ACEST LINK –  imediat în cont + 0% comisioane  ;
Schimb de monede .
Întrucât scenariile de criptomarket se schimbă constant, portofoliul nostru este ținut într-o monitorizare constantă, prin urmare procedăm la realizarea criptocoinelor suplimentare și / sau uneori lichidării pentru a cumpăra altele, pentru a le echilibra pe baza analizei noastre privind creșterea celui mai bun mediu și mediu monede.perioada lungă.

Notă : În prezent oferim informații despre primele ai vazut ceva mai sus , care sunt cele cu cea mai mare pondere% din portofoliul nostru.

De asemenea, este bine să specificați că după deschiderea unui cont demo și / sau real pe platforma de tranzacționare selectată pentru tranzacționarea criptomonedelor, este o idee bună să efectuați în cele din urmă pasul pentru verificarea contului dvs. de tranzacționare, o procedură indispensabilă care vă va permite pentru a vă retrage încasările din cont.

De ce recomandăm eToro ? Deoarece este potrivit și pentru cei care încep de la zero, deoarece permite, datorită tranzacționării sociale și tranzacționării prin copiere, să copieze operațiunile altor traderi – puteți alege pe cei care au obținut cele mai bune performanțe stabilind intervalul de timp dorit de exemplu luna trecută, 3 luni, 6 luni și un an, precum și setarea gradului de experiență pe un anumit instrument financiar, criptomonede în cazul nostru!

Puteți încerca serviciul, fără a utiliza bani reali, pur și simplu deschizând o demonstrație virtuală la această adresă ” fara nici un cost sau un deposit oferit pe eToro

Urmați știrile despre criptomonede
A fi la curent cu ceea ce se întâmplă în lumea criptomonedelor este o cerință fundamentală pentru succesul pe piețele criptomonedelor. Prin urmare, devine foarte important să urmăriți știrile zilnice despre criptomonede , să înțelegeți dacă există noi oportunități de a fi interceptate sau alerte pentru a favoriza și rectifica deciziile de tranzacționare făcute anterior.

De ce aveți nevoie pentru a investi în criptomonede astăzi?
Pentru a începe să investiți astăzi în criptomonede, trebuie doar să deschideți un cont demonstrativ pe una dintre cele mai bune platforme de criptomonede și să urmați instrucțiunile pe care criptomonede ar trebui investite chiar acum, pe care le găsiți în ghidul nostru.

Bitcoin este o înșelătorie?
Bitcoin NU este o escrocherie, dar există sute de escrocherii pe net care, din păcate, îi poartă numele și, exploatând ilegal chipurile multor oameni celebri, încearcă să fure bani de la nefericiți. Citiți cu atenție cum să vă apărați pentru criptomonede .

Care sunt cele mai bune criptomonede emergente pentru a investi astăzi?
Noile criptomonede în care se investesc astăzi sunt Shiba Inu SHIB , Polygon Matic , The Graph , Vechain VET și Chainlink LINK .

Piața criptomonedelor este în continuă creștere. Până în prezent, există mai mult de 5000 tranzacționate pe piețe. Evident, marea majoritate a acestor valute au o capitalizare de piață neglijabilă, dar principalele, precum Bitcoin, Ethereum și Ripple, devin realități din ce în ce mai consolidate în peisajul financiar global. Este suficient să spunem că în decembrie Bitcoin a înregistrat un record suplimentar: valoarea a depășit 40 de mii de dolari și capitalizarea a depășit 700 de miliarde; în timp ce criptomoneda pe locul doi , Ethereum , valorează 140 de miliarde.

Să analizăm unele dintre cele mai interesante criptomonede pe care să le monitorizăm în 2021 și poziția lor pe piață, amintindu-ne că nu toate criptomonedele au propriul blockchain, adică unele au fost create deasupra unui blockchain existent, în timp ce altele au fost create de la zero. .

Din ce în ce mai mulți administratori de avere și consultanți instituționali profesioniști vor să recomande blockchain și criptomonede ca investiții; în plus, există unele bănci de investiții, cum ar fi SUA JP Morgan, care și-a început propria criptomonedă, iar în Elveția există mulți clienți care pot folosi deja criptomonede în tranzacționarea online.

Tranzacționarea criptomonedelor

Tranzacționarea criptomonedelor devine din ce în ce mai populară în rândul investitorilor privați și al speculatorilor; în plus, se crede că există încă loc pentru creștere în sector, iar mișcările recente recente ale prețurilor sunt dovada acestui lucru în fața unei cereri tot mai mari de bani anonimi, dat fiind că, așa cum am spus deja, datorită tehnologiei blockchain, investițiile în controlul bitcoin și al capitalului, poate fi ocolit cu succes cu ajutorul criptomonedelor.

Prin urmare, să vedem ce se întâmplă la nivelul diferitelor țări, având în vedere faptul că reglementarea reprezintă încă o problemă în adoptarea criptomonedelor întrucât, atât din punct de vedere legislativ, cât și din punct de vedere fiscal, diferențele dintre țări sunt atât de multe.

China – China lucrează la dezvoltarea propriei sale monede digitale cu scopul de a „cuceri” lumea cu yuanul, adică încercând să ocolească barierele financiare care o țin acum legată de sistemul bancar. Se crede că 2021 va fi punctul de cotitură în care moneda digitală a Chinei va prinde contur pentru a fi activă în 2022, anul Jocurilor Olimpice de la Beijing.
Europa – Euro digital a primit deja aprobarea Băncii Centrale Europene (BCE), deoarece ar garanta cetățenilor europeni să aibă în continuare acces gratuit la un mijloc de plată simplu, universal acceptat, sigur și fiabil .

SUA – Se așteaptă ca dolarul digital să apară chiar anul acesta în fața unei declarații a lui Robert Kaplan – președinte al Rezervei Federale (FED) din Dallas și membru al Comitetului Federal pentru Piața Deschisă (FOMC), adică al 12- comitetul de partid responsabil cu definirea politicii monetare americane – care a avut loc în 10 noiembrie anul trecut în cadrul unei conferințe Bloomberg, în care a declarat cât de esențial este ca Fed să se concentreze asupra dezvoltării unei monede digitale în lunile și anii următori.

Protecția criptomonedelor

Deși blockchain-ul se bazează pe o tehnologie sigură, totuși are nevoie de protecție. Prin urmare, devine fundamental și strategic să punem în aplicare principiile gestionării riscurilor și securității cibernetice. Riscurile asociate cu atacuri vizate sau acces neautorizat pot fi atenuate prin implementarea imediată a procedurilor de răspuns la incident și de recuperare a sistemului; În plus, schimburile de criptomonede necesită protecție și monitorizare constantă, deci amintiți-vă că:

Multe site-uri web pentru schimburi de criptomonede se dovedesc a fi vulnerabile la atacuri DDoS (atacuri de negare a serviciului , adică atacuri care au ca scop supraîncărcarea unui server cu cereri până la punctul în care nu mai este în măsură să furnizeze serviciul pentru care a fost setat sus) și, prin urmare, au nevoie de o protecție cuprinzătoare pentru a consolida securitatea și a minimiza încălcările hackerilor.

Contractele inteligente și codul blockchain pot conține bug-uri și chiar ușile din spate oarecum critice, care pot oferi un punct de intrare ușor hackerilor.
Nu toate aplicațiile blockchain sunt descentralizate; prin urmare, schimburile de criptomonede cu aspecte marcate de centralizare devin o țintă foarte atractivă pentru băieții răi.

Ingineria socială, frauda și phishingul continuă să reprezinte amenințări potențiale, deoarece escrocii sunt capabili să fure acreditările de conectare ale utilizatorilor.
Mulți utilizatori nu demonstrează că dețin încă cunoștințe suficiente despre măsurile de bază privind securitatea cibernetică pentru a contracara atacurile hackerilor, prin urmare este necesar să se investească în formare și cultură în domeniul securității cibernetice.

 

Leave a Reply