Bitcoin nu trece de 40.000 dolari

Bitcoin nu trece de 40.000 dolari

Investitorii cu amănuntul nu mai sunt singurii afectați atunci când Bitcoin se prăbușește pe piață. Comercianții instituționali sunt destul de adânci și cu activul digital, iar sentimentul lor de piață contează în timpul oricărei schimbări de tendințe ciclice.

Bitcoin în acest moment oscilează între 35.000 și 40.000 de dolari, dar prăbușirea sa de la nivelurile ATH a proliferat din cauza instrumentelor derivate de pe piață. Acum, 3 săptămâni mai târziu, merită să analizăm modul în care tendințele pieței s-au schimbat cu acești traderi acreditați. Potrivit raportului , banii inteligenți au fost extrem de nereactivi la eveniment. Atât pozițiile lungi, cât și cele scurte nu erau în mod drastic deplasate și, în timp ce administratorii de active au indicat o tendință mai direcțională, unii traderi își închid momentan scurta.

Prețul Bitcoin ( BTC / USD ) se apropie de un nivel cheie de rezistență, pe măsură ce investitorii continuă să reflecteze asupra Rezervei Federale și a indicilor de la Amazon. Moneda se tranzacționează la 39.800 de dolari, ceea ce este puțin sub rezistența importantă de 40.000 de dolari.

BTC găsește o rezistență puternică

Rezerva Federală și-a încheiat miercuri reuniunea de politică monetară din iulie. Așa cum era de așteptat pe scară largă, banca a decis să lase ratele dobânzii neschimbate între 0% și 0,25%. De asemenea, a spus că va începe să vorbească despre reducere în următoarele întâlniri, probabil în decembrie. Analiștii se așteaptă ca banca să înceapă să se reducă în ianuarie.


In plus față de scăderea volumelor, observăm în prezent o scădere lentă a datelor privind activitatea portofelului, sugerând că deținătorii și comercianții Bitcoin nu își mută în prezent fondurile.

Anterior , diverși analiști și-au exprimat sentimentele cu privire la situația actuală a pieței. Ei au convenit asupra faptului că Bitcoin trebuie să câștige un punct de sprijin de peste 40.000 de dolari pentru a recâștiga impulsul alcătesc și pentru a începe să meargă mai departe către noul ATH.

Bitcoin se lupta să treacă de o linie puternică de rezistență medie de 50 de zile pe grafic de mai multe ori. Experții au fost de acord că, dacă prețul scade sub prețul de 40.000 USD și media mobilă de 50 de zile, vom vedea o nouă mișcare descendentă.

De unde să cumpărați

etoro , de încredere de peste 13 milioane de utilizatori din întreaga lume.

Bitcoin joacă cu marca de 40.000 de dolari din ultimele zile. Nivelul de rezistență psihologică ține vânzătorii pe picioare. Această strângere între cumpărători și vânzători provoacă o consolidare a mișcărilor prețurilor Bitcoin. Pe plan tehnic, graficul zilnic al prețurilor arată o lumânare indecisă. Se pare că ambele părți așteaptă impulsul pentru a prelua piețele. Volumul tranzacționat a rămas constant. Până în prezent, a fost o săptămână fantastică pentru suporterii Bitcoin. Cel mai mare Altcoin, Ether, se află, de asemenea, într-un moment crucial. Acest week-end ar putea fi deranjant pentru comercianți, având în vedere că piețele se închid fie într-o defecțiune, fie într-o defecțiune.

Pentru a investi simplu și ușor, utilizatorii au nevoie de un broker cu taxă redusă, cu un istoric de fiabilitate. Următorii brokeri sunt foarte bine evaluați, recunoscuți la nivel mondial și siguri de utilizat:

Bitcoin este gata să crească mai sus pe termen scurt

Așa cum am menționat într-un raport de acum ceva vreme, Bitcoin imită acum valorile alcătesc pe lanț pe care le-au subliniat analiștii cu câteva săptămâni în urmă. După aceea, piața pare să fi acoperit multe probleme fundamentale semnificative pe care le-a luptat la începutul acestui an.

SOL crește cu 14% pe măsură ce ETH atinge 2,4K USD
Zilele trecute au fost extrem de optimiste pentru monedele alternative. Ethereum este un prim exemplu, deoarece a scăzut la 1.720 USD la începutul săptămânii trecute, dar de atunci a fost în lacrimi.

ETH a adăugat o valoare de aproximativ 700 USD și, mai devreme, a înregistrat o valoare maximă de șase săptămâni de aproximativ 2.460 USD (pe Bitstamp). În ciuda retracerii ușoare, a doua cea mai mare criptografie se ridică încă la aproximativ 2.400 de dolari.

Binance Coin (2%), Cardano (2%), Dogecoin (1%), Polkadot (3%) și Litecoin (1,5%) sunt, de asemenea, în verde. Cu toate acestea, XRP, UNI, BCH și LINK au crescut cu 5-6% într-o zi. În plus, Solana este cel mai mare câștigător de la altcoins cu capacitate mai mare, după o creștere de aproape 14% la 32 USD.

Bitcoin trebuie să se stabilească peste nivelul de rezistență cheie, la 40.000 de dolari, pentru a avea șansa să-și continue mișcarea ascendentă. RSI rămâne aproape de teritoriul supra-cumpărat, dar există o mulțime de spațiu pentru a câștiga un impuls suplimentar în cazul în care apar catalizatorii potriviți.

O mișcare deasupra nivelului de 40.000 dolari va împinge Bitcoin către rezistența la maximele din iunie, la 41.300 dolari. Dacă Bitcoin reușește să se stabilească peste acest nivel, va câștiga un impuls suplimentar, iar comercianții speculativi se vor grăbi probabil să cumpere criptomoneda de top din lume.

În ceea ce privește suportul, cel mai apropiat nivel de asistență semnificativ pentru Bitcoin este situat la 38.000 de dolari, dar Bitcoin rămâne lipit de nivelul de 40.000 de dolari, iar mai multe încercări de a câștiga un anumit impuls negativ nu au dat rezultate. Un test de succes al asistenței la 38.000 de dolari va împinge Bitcoin către următorul nivel de asistență în apropiere de 50 EMA, la 36.000 de dolari. Cele 20 de EMA sunt situate în apropiere, astfel încât Bitcoin va primi probabil un sprijin semnificativ în apropierea acestui nivel.

Este Bitcoin capabil să depaseasca peste 40.500 USD?

BTC s-a deplasat în sus din 20 iulie. După crearea a opt sfeșnice alcista succesive, a creat în cele din urmă un sfeșnic doji cu o închidere ușor bearish pe 29 iulie. Aceasta a fost a treia încercare nereușită de depășire a zonei de rezistență orizontală de 40.500 USD, care este, de asemenea, nivelul de rezistență la retragere de 0,382 Fib. În ciuda respingerii, indicatorii tehnici din intervalul de timp zilnic sunt încă alcistați. Oscilatorul stochastic a făcut o cruce urcată, RSI s-a deplasat peste 70, iar MACD este aproape pozitiv.

Următoarea zonă de rezistență se găsește la 47.800 de dolari. Acesta este nivelul de rezistență la retragerea 0,618 Fib.Numărul de unde sugerează încă că BTC se află în unda C a unei structuri corective ABC. Cea mai probabilă țintă pentru partea de sus a mișcării este de 42.181 USD. Acest lucru ar conferi undelor A: C un raport de 1: 1,61.

Acumularea de balene și de vânzare cu amănuntul continuă
În timp ce balenele Bitcoin au acumulat provizii majore în această fază de consolidare, jucătorii mici de retail au contribuit, de asemenea, la aceasta, raportează că adresele de balenă la nivel de milionar ale Bitcoin – care dețin între 100 și 10.000 – BTC au atins o nouă etapă cu o deținere combinată de 9,19 milioane.

Din mai 2022, aceste adrese ale balenelor au adăugat 170.000 de bitcoini, dintre care 130.000 vin în ultimele 4 săptămâni.

Aruncați o privire asupra criptomonedelor  și a prețurilor acestora pe 30 iulie ( pe coinmarketcap.com în timp ce este publicat acest articolul):

  • Bitcoin 40.127,09 USD 0,51% schimbare în 24 de ore
  • Ethereum 2426,73 USD 5,77% schimbare în 24 de ore
  • Binance  321,62 USD 2,66% schimbare în 24 de ore
  • Cardano 1,30 dolari 1,92 la sută schimbare în 24 de ore
  • Dogecoin 0,2084 USD 2,11% schimbare în 24 de ore
  • XRP 0,7518 USD 6,26% schimbare în 24 de ore
  • Polkadot 15,38 $ 6,21% schimbare în 24 de ore
  • Bitcoin Cash 539,71 USD 6,45% schimbare în 24 de ore
  • Solana 32,25 $ 16,84% schimbare în ultimele 24 de ore
  • Litecoin 142,54 USD 3,01% schimbare în 24 de ore

Bitcoin a fost pe green în ultimele opt sesiuni de tranzacționare consecutive și a crescut cu aproape 39,5% față de minimul recent. În prezent, activul se tranzacționează aproape de nivelul de rezistență (40.000 $ la 42.500 $) și se luptă să dea o închidere peste valoarea de 40.000 $. Pentru a asista la un raliu suplimentar, Bitcoin trebuie să tranzacționeze și să se închidă peste 42.500 de dolari.

Pentru Bitcoin, Asistența 1 este de 35.500 USD, Asistența 2 la 28.800 USD. Rezistența 1 la 42.500 USD, Rezistența 2 50.500 USD

Bitcoin: Este timpul să interzici criptomonedele

Nu am înțeles niciodată cu adevărat de ce valorează criptomonedele. Desigur, plățile care nu pot fi depistate valorează foarte mult hackerilor ransomware, criminalilor cibernetici și spălătorilor de bani. Dar dolarii, euro și yenii sunt susținuți de trezoreriile națiunilor respective. Dacă cineva inventează o criptomonedă, orice valoare se bazează exclusiv pe convingerea altora că are valoare. Dar este un mijloc de schimb utilizabil? Oficialii bancari internaționali spun că criptomonedele precum bitcoin sunt active speculative, nu bani sustenabili și utilizabili.

Cu toate acestea, epidemia de atacuri ransomware extrem de perturbatoare din ultimele luni –  un procesator important de carne; pe conductele coloniale, infrastructura noastră critică, provocând deficiențe de benzină timp de săptămâni; și pentru 1.000 sau mai multe companii din SUA pe 4 iulie – evidențiază riscurile enorme. Mai mult, sute de orașe mici, spitale, districte școlare și întreprinderi mici au fost afectate de epidemia de ransomware – toate acestea fiind permise de criptomonede.

Cum ar trebui să răspundă guvernele? Asediată cu atacuri cibernetice, administrația Biden s-a luptat cu această întrebare a securității cibernetice, cu câteva răspunsuri clare. Infracțiunea cibernetică pare să învingă apărarea cibernetică.
Dacă China ar fi la bord, posibilitatea unei rezoluții a Consiliului de Securitate al ONU de a interzice criptomonedele ar putea fi în carduri. Aceasta ar fi o bază pentru a duce problema grupului de 20 pentru a face din aceasta o normă globală. Deocamdată, există mult mai multe întrebări decât răspunsuri. Dar noua industrie insidioasă a hacking-ului cibernetic și a ransomware-ului este o amenințare inacceptabilă perturbatoare pentru securitatea economică americană. Este o problemă în creștere, care nu cedează. Iar proliferarea monedelor digitale bricolaj este un semn grav și prost pentru stabilitatea financiară globală.

Totuși, pe fondul unei ordini internaționale care se sfâșie și se fragmentează, este o întrebare deschisă dacă astfel de amenințări sunt suficiente pentru a cataliza o cooperare internațională suficientă. Bănuiesc că, cu puțină conducere a SUA, diplomația financiară care va începe cu salturi ar merge mult. Cu siguranță, este un test bun pentru Președintele Bideneforturile de a alinia democrațiile.

Leave a Reply