Bitcoin zona rosie

Bitcoin in zona rosie :ce se poate intampla?

În comparație, întreruperea energiei electrice din Xinjiang care a avut loc în aprilie a dus la o scădere a ratei de hash Bitcoin de 30%, provocând o scădere a prețului BTC de 10.000 USD.

Conform datelor BTC.com, se așteaptă ca dificultatea de exploatare a Bitcoin să înregistreze o scădere de 11,2%. Dificultatea minieră Bitcoin, care măsoară cât de greu este pentru mineri să creeze un bloc nou pe blockchain, a fost deja martor la două ajustări negative în ultima lună, deoarece a scăzut de la 25.046 trilioane la 19.932 trilioane.

Este esențial să rețineți că atunci când criptomoneda de vârf a înregistrat trei ajustări consecutive consecutive de dificultate negativă, piața a înregistrat o scădere masivă a prețurilor activelor digitale. La acea dată, în decembrie 2018, minerii chiar își opreau echipamentele, având în vedere scăderea rapidă a prețurilor.
Companiile electrice din provincie au notificat minerii că vor fi închise până la o nouă notificare. Firmele energetice au fost obligate să întrerupă energia până la începutul lunii 20 iunie.

De când China a început să-și întărească poziția față de criptomonede, prețul Bitcoin a scăzut, suferind de cea mai gravă prăbușire.

Regiunea de sud-vest a devenit a cincea provincie din țară care a anunțat o represiune împotriva fermelor miniere criptografice. În luna mai, Consiliul de Stat al Chinei a adăugat mineritul criptografic la lista riscurilor financiare care necesitau monitorizare, în ciuda faptului că a interzis activele digitale începând cu 2017.

La scurt timp după anunț, provincii, inclusiv Mongolia Interioară, Xinjiang, Qinghai și Yunnan, de asemenea, au descurajat și au interzis mineritul Bitcoin .

În timp ce sezonul ploios îi atrage pe mineri în provincia Sichuan, minerii migrează în Xinjiang pentru restul anului, unde se bazează pe surse de energie alimentate cu cărbune când vremea se răcește.

Sichuan oprește mineritul Bitcoin

După o întâlnire între Biroul științei și tehnologiei din China și Biroul energetic Sichuan Ya’an, minerii Bitcoin din regiune au fost informați că trebuie să înceteze operațiunile până pe 25 iunie.

Sichuan, o regiune din sud-vestul Chinei, a fost populară în rândul fermelor miniere Bitcoin datorită abundenței hidroelectricității ieftine produse în sezonul ploios, care durează până la cinci luni în timpul verii.
Bitcoin hashrate suferă o scădere masivă, pe măsură ce China continuă să combată mineritul BTC

Există atât de mulți dintre acești investitori încât au devenit o forță principală. Și dacă așteptați un minim pentru a cumpăra, există mari șanse ca mulți alți investitori să aștepte același lucru, iar singura întrebare este cine se va grăbi să cumpere mai repede, păstrând piața de a forma un fund real. De aceea, piața se va muta pentru a depăși chiar și pe cei mai dificili, implementând noi scenarii care nu sunt încă mainstream.

Ce sa poate intampla cu Bitcoin

O pauză de 30.000 de dolari de această dată ar putea fi fatală pentru prima criptomonedă, deoarece ne-am confrunta cu o inversare finală a tendinței generale. Cu toate acestea, este demn de remarcat, istoria nu este întotdeauna ciclică, iar piața nu repetă întotdeauna modele, oferind participanților posibilitatea de a intra și ieși previzibil pe piață. Ultimii ani au arătat că sentimentul bearish are adesea un preț ridicat. Există întotdeauna posibilitatea unei inversări bruste datorită noilor evenimente fundamentale pozitive.

Dacă Bitcoin continuă o scădere masivă, piața futures continuă să lichideze pozițiile, iar prețul atinge în cele din urmă minime în jur de 20.000 de dolari, atât de mulți investitori în vânătoare de reduceri ar putea intra pe piață încât un val invers de creștere ar putea compensa tot sentimentul urcător, entuziasm în rândul investitorilor care caută o avere rapidă la maximum.

În ultimele cicluri, piețele tradiționale și criptomonede au creat un tip de investitor care încearcă să învingă majoritatea prin cumpărarea activelor în declin sau la nivelurile minime locale.
Începutul săptămânii a fost extrem de rău pentru criptomonede, toate monedele fiind acum în „zona roșie”.

Jocul de tragere la rază între tauri și urși s-a încheiat cu o victorie pentru pesimiști și, în acest moment, asistăm la pierderea Bitcoin de peste 7%, schimbând mâinile peste 32.800 de dolari. Astfel, investitorii cu amănuntul au vândut în weekend, iar marii investitori instituționali și-au spus cuvântul la începutul săptămânii.

Factorii pozitivi sub forma acceptării Bitcoin ca mijloc oficial de plată în El Salvador, declarațiile lui Musk despre posibila reluare a acceptării plăților pentru mașinile Tesla în bitcoin și disponibilitatea MicroStrategy de a continua să cumpere activul – și-au recuperat pe deplin potențialul.

Este foarte probabil ca moneda să fi crescut cu mult peste 40.000 USD, dar o presiune susținută de vânzare a împiedicat acest lucru. Investitorii obțineau profituri în mod activ, convingând alți jucători de pe piață că Bitcoin ar fi putut să-și realizeze deja potențialul maxim de creștere în ciclul actual.

Criptomonede în jos?

China coboară puternic în ceea ce privește mineritul Bitcoin, procesul care creează în esență noi unități de criptomonede.

Reducerea criptografică a Chinei a început în mai , când guvernul său a confirmat interzicerea tranzacțiilor. Într-o declarație comună publicată pe contul WeChat al Băncii Populare din China, asociațiile bancare și din industria internetului au declarat că instituțiile financiare nu ar trebui să accepte criptomonedele ca plată sau să ofere servicii legate de acestea.

„Recent, prețurile criptomonedelor au crescut și au scăzut, iar tranzacționarea speculativă a criptomonedelor a revenit, încălcând grav siguranța proprietății oamenilor și perturbând ordinea economică și financiară normală”

Acesta a adăugat că criptomoneda nu este o monedă reală și „nu ar trebui și nu poate fi folosită ca monedă pe piață”.

Cum funcționează mineritul Bitcoin?

Minarea Bitcoin este procesul de verificare a tranzacțiilor Bitcoin și înregistrarea acestora în registrul public blockchain.Registrul blockchain este în esență o înregistrare digitală a tuturor tranzacțiilor, realizate în ordine cronologică. Tranzacțiile efectuate în bani reali sunt verificate de bănci și alte organisme de reglementare, dar nu există astfel de organisme pentru criptomonedă.

În schimb, verificările sunt făcute de utilizatori, prin rularea ecuațiilor matematice complexe prin intermediul computerelor de mare putere. Odată ce vor rezolva ecuația, vor putea adăuga tranzacția la blockchain.

Minerii care verifică o tranzacție sunt recompensați în Bitcoin, ceea ce înseamnă că pot câștiga Bitcoin și câștiga bani din acesta fără a-l cumpăra. Minerii se luptă constant unul împotriva celuilalt pentru a verifica fiecare tranzacție și a câștiga recompensa Bitcoin.ncepând cu noiembrie 2020, un miner primește o recompensă de 6,25 Bitcoin pentru fiecare tranzacție adăugată blockchain-ului.

Acest anunț a făcut ca Bitcoin și alte monede să cadă în valoare, iar intervenția suplimentară din weekend afectează și mai mult piața.Ambele regiuni din Sichuan și Mongolia Interioară au ordonat închiderea tuturor operațiunilor miniere, minerii fiind obligați să facă bagajele și să plece în altă parte.Mineritul Bitcoin este adesea criticat ca fiind dăunător pentru mediu. Guan Dabo, economist la universitatea Tsinghua din Beijing, a declarat pentru Financial Times că mineritul „nu face bine dezvoltării economice naționale sau dezvoltării sociale”.

El a adăugat: „Pe de altă parte, consumă multă energie electrică care ar putea fi utilizată în alte scopuri, mai ales într-un moment în care provinciile se confruntă cu lipsuri de energie electrică”.

Ce s-ar putea întâmpla în continuare?

Criptomonedele sunt notoriu volatile, ceea ce face foarte dificilă prezicerea a ceea ce se va întâmpla în continuare. Acesta este motivul pentru care sunt investiții riscante.

Edul Patel, CEO și cofondator la Mudrex, a declarat pentru Economic Times : „Săptămâna trecută s-a înregistrat un pic de consolidare, cu volume mici de tranzacționare pentru criptomonedele de top. Volatilitatea prețurilor pare să fie scăzută.

„Atât Bitcoin, cât și Ethereum par să planeze în jurul nivelurilor de asistență cruciale. Moneda meme, Shiba Inu a fost în ultima vreme printre favoritele pentru investitori și comercianți după listarea sa în Coinbase. Dogecoin asistă în prezent la o vânzare.

„Vestea bună din această săptămână pentru comercianții pe termen scurt este că volumele de tranzacționare au crescut pe bursă. Permite comercianților să plaseze tranzacții swing pe termen scurt.”

Factorii pozitivi sub forma acceptării Bitcoin ca mijloc oficial de plată în El Salvador, declarațiile lui Musk despre posibila reluare a acceptării plăților pentru mașinile Tesla în bitcoin și disponibilitatea MicroStrategy de a continua să cumpere activul – și-au recuperat pe deplin potențialul. Este foarte probabil ca moneda să fi crescut cu mult peste 40.000 USD, dar o presiune susținută de vânzare a împiedicat acest lucru. Investitorii obțineau profituri în mod activ, convingând alți jucători de pe piață că Bitcoin ar fi putut să-și realizeze deja potențialul maxim de creștere în ciclul actual.

Bitcoin se scufunda!!!!! lungi în rapoarte că China și-a intensificat represiunea împotriva minelor de criptomonede.

Cea mai mare monedă digitală din lume a scăzut cu 7% până la un preț de 32.801 dolari luni dimineață, scăzând sub 33.000 de dolari pentru prima dată din 8 iunie, potrivit datelor Coin Metrics. Au scăzut și rivalii mai mici, cum ar fi eterul și XRP , în scădere cu 8% și respectiv cu 7%.

Multe mine bitcoin din Sichuan au fost închise duminică după ce autoritățile din provincia sud-vestică a Chinei au ordonat oprirea minelor criptografice, potrivit unui raport al ziarului Global Times, susținut de Partidul Comunist. Se estimează că peste 90% din capacitatea minieră a bitcoinului din China este închisă, se arată în ziar.

Leave a Reply