Bitcoin devine stabil

Aproape că a devenit o normă să acumulăm Bitcoin ori de câte ori prețul său oscilează în intervalele inferioare. De fapt, chiar dacă prețul monedei regelui a crescut cu mult peste 40.000 de dolari în ultimele zile, majoritatea investitorilor pe termen lung ai Bitcoin sunt încă în modul de acumulare .

Totuși, minerii fac și ei același lucru?Să luăm în considerare citirea indicelui poziției minerilor, pentru început. În general, o valoare peste 2 pe acest indicator implică faptul că minerii participă activ la piața de vânzare. Interesant este că, la presă, același lucru avea o valoare de -0,67 . De fapt, MPI s-a consolidat sub 0 de aproape două luni acum.

MPI este raportul dintre Bitcoin care lasă portofelele tuturor minerilor la media mobilă de un an.

Bitcoin rămâne aproape de 40.000 de dolari pe măsură ce dominația Bitcoin cade

Dacă Bitcoin se ridică peste 40.000 USD, se va îndrepta către următorul nivel de rezistență, la 41.300 USD. Un test de succes de acest nivel va deschide calea către testul rezistenței la 42.000 de dolari. În cazul în care Bitcoin reușește să se stabilească peste rezistență la 42.000 de dolari, se va îndrepta către nivelul de rezistență la 44.000 de dolari. O mișcare deasupra acestui nivel va împinge Bitcoin către următoarea rezistență, care se află la 46.000 de dolari.

Bitcoin nu a reușit să se stabilească peste rezistență la 42.000 de dolari și a scăzut spre sprijin la 40.000 de dolari, în timp ce Bitcoin a continuat să scadă.

Bitcoin Dominance, care măsoară capitalizarea de piață a Bitcoin ca procent din capitalizarea totală a pieței criptografice, s-a confruntat cu o rezistență de aproape 49% și a scăzut către 47% pe măsură ce comercianții au mutat mai multe fonduri în altcoins. În special, când raliul de preț al BTC a crescut la începutul acestui an, ieșirile au crescut substanțial. Mai mult, în câteva ocazii, același lucru a continuat pentru a trece de 15k. Cu toate acestea, pe măsură ce prețul Bitcoin a crescut către 64.000 USD în aprilie, ieșirile au scăzut din nou sub 5k.

Minerii care se agață de HODL- lor sunt un indiciu clar al încrederii lor în perspectivele pe termen lung ale BTC. Într-o măsură echitabilă, se poate susține, de asemenea, că cursa Bitcoin nu a început încă.Bitcoin (BTC) a scăzut sub 40.000 USD și s-a tranzacționat în scădere cu peste 5% în ultimele 24 de ore începând de luni dimineața (9:30 UTC + 1). Această corecție a prețurilor vine după cea mai lungă raliu a celei mai mari criptomonede din ultimii ani, întrucât bitcoin s-a închis în verde timp de zece (10)zile consecutive.

Bitcoin a câștigat peste 40% de la 20 iulie, când prețul său s-a menținut peste nivelul de asistență de 29.000 de dolari și a urcat pe scurt peste 42.000 de dolari în weekend.

În plus, veniturile totale pentru toți minerii au înregistrat o creștere substanțială în ultimele zile.
Probabilitatea ca bitcoin să ajungă la 100.000 de dolari înainte de sfârșitul anului 2021 s-a redus în urma unei vânzări în masă pe piețele criptografice care a continuat să afecteze cea mai mare criptomonedă.

Șansele Bitcoin de a depăși 100.000 de dolari anul acesta au scăzut la 16,7% începând cu ora 10:30 BST pe 19 mai, potrivit unei analize a cotelor de pariere de la Financial News. Aceasta în comparație cu o rată forfetară de 20% din ultimele două săptămâni, unde cel mai optimist viitor al bitcoinului a fost în mare parte neschimbat.

Bitcoin (BTC) după un început puternic de lună și-a șters câștigurile din weekend. După ce a urcat inițial până la 42.000 de dolari în weekend, activul a scăzut la începutul săptămânii 5% din câștigurile sale scăzând cu puțin sub 40.000 de dolari.

Bitcoin scade sub 30.000 de dolari

Bitcoin (BTC) este posibil să urce peste 90.000 de dolari în 6 luni?

Odată cu acumularea câtorva dintre cei mai influenți jucători de pe piață, unii experți sunt destul de încrezători că Bitcoin nu numai că va retesta valoarea recentă stabilită recent de 65.000 de dolari, dar va continua să o depășească. Potrivit piață , este posibil ca Bitcoin să urce până la 90K și 120K USD în următoarele 6 luni.
Într-adevăr, speculațiile celei mai mari firme petroliere din Orientul Mijlociu ar fi fost interesată de mineritul Bitcoin.

Pe scurt, raportul susținea că, în loc să elimine subprodusele de extracție a petrolului, Aramco ar putea să-l angajeze pentru activități de câștig de bani prin extragerea activelor digitale folosind surplusul de gaz de la extracția petrolului. Volumul total al tuturor monedelor stabile este acum de 64,76 miliarde USD, reprezentând 77,72% din volumul de 24 de ore al întregii piețe criptografice.

Este demn de remarcat faptul că Ethereum (ETH), a doua cea mai mare rețea blockchain, urmează să treacă printr-o schimbare tehnologică (hard fork din Londra) care ar afecta dramatic modul în care sunt gestionate tranzacțiile și ar limita cantitatea de jeton eter și ar crește brusc Preț. Actualizarea planificată a codului va intra online pe 4 august .

În prezent, ETH se tranzacționează în prezent la 2.631 USD, în creștere cu 1,02% în ultimele 24 de ore și cu 11,2% la sută în săptămâna precedentă.

Bitcoin revine la 40.000 de dolari, în ciuda valului de atenție reglementară

Criptomoneda de vârf a încălcat din nou un prag cheie de preț, chiar dacă autoritățile de reglementare își reînnoiesc accentul pe industria cripto.

După ce a atins luni 40.000 de dolari pentru prima dată de la jumătatea lunii iunie, criptomoneda de vârf a atins din nou acest prag cheie doar două zile mai târziu. Prețul de Bitcoin a lovit 40.000 $ în primele ore de miercuri înainte de a scădea din nou, dar a revenit din moment ce nivelul cheie.

Mai mult, cripto-ul principal se bucură de acest impuls alcătesc, în ciuda unei atenții sporite de reglementare în spațiul cripto. Cea mai mare bursă din afaceri, Binance , de exemplu, și-a ajustat frenetic poziția pe diferite fronturi, ca urmare a presiunii din partea autorităților de reglementare globale.

Una dintre cele mai recente modificări pe care Binance le-a făcut a fost reducerea tranzacționării cu pârghie ridicată de la 125x la 20x. Comercianții care folosesc efectul de levier pentru a efectua tranzacții sunt capabili să își mărească sumele licitate cu sume uriașe. Bineînțeles, dezavantajul poate fi înmulțit în mod egal, ducând la lichidări în masă chiar și în rândul comercianților profesioniști.

Piețele Bitcoin arată rezistență

Oricât de volubil pot fi speculatorii de criptomonede, au existat forțe concrete de piață care au ajutat Bitcoin să ajungă de două ori la 40.000 de dolari săptămâna aceasta. În special, așa-numita „ scurtă strângere ”.Termenul financiar a devenit cunoscut pe fondul freneziei de tranzacționare la începutul acestui an. După ce un grup mare de editori a descoperit o cantitate masivă de poziții scurte pe acțiuni, s-au adunat împreună și au început să cumpere acțiunile înmânate.

Astfel a început o bătălie de piață a veacurilor.

Pe de o parte, erau fonduri speculative mai mari, care erau scurte sau căutau să câștige bani dacă stocul scădea, iar pe de altă parte erau un grup vesel de investitori pe internet. Pe măsură ce ordinele de cumpărare s-au acumulat, pozițiile scurte au început să piardă bani, iar investitorii din aceste poziții au trebuit să înceapă să cumpere acțiuni pentru a rambursa eventualele împrumuturi pe care le-au luat pentru a se alătura acestei poziții.

Concluzie

Voi lăsa cititorul cu două gânduri finale. În primul rând, Bitcoin a fost martorul a zece închideri consecutive zilnice în verde. Acest lucru s-a întâmplat doar de cinci ori în istoria Bitcoin. După cum sugerează graficul de mai jos, performanța medie de 60 de zile după acest eveniment este de peste 100%, iar Bitcoin a înregistrat o rentabilitate pozitivă după 30 de zile, 100% din timpul în care s-a întâmplat acest lucru.

O confluență de factori sugerează că aceasta a fost o corecție puternică la mijlocul ciclului similară cu 2013.

În plus, Bitcoin este similar cu un bun de piață în multe aspecte.

Mineriada converge către țările cu cele mai ieftine costuri energetice, similare cu forța de muncă globală care converge în Asia sau America Centrală. Cu o vastă supracapacitate energetică dintr-o politică de supraproducție, China a fost candidatul perfect pentru mineritul Bitcoin. Exploatarea minieră a servit drept ieșire pentru supracapacitatea sa de energie, aducând în același timp o industrie profitabilă în țară.

Cred că PCC a făcut o gafă incredibilă în încercarea de a menține un control strict asupra populației sale.

Bitcoin este pur și simplu un registru distribuit care verifică toate tranzacțiile fără a fi nevoie de permisiunea sau încrederea unei autorități centralizate.

Acesta va continua să furnizeze recompense de bloc și să verifice tranzacțiile, indiferent de cine o acceptă. Bitcoin a aprobat interdicția Chinei cu brio, în sensul că minerii s-au mutat pur și simplu în noi jurisdicții, și-au conectat platformele miniere și rețeaua a continuat activitatea ca de obicei. Faptul că multe dintre aceste platforme s-au mutat în Statele Unite este un indicator optimist în ceea ce privește acceptarea a ceea ce cred că este un activ de rezervă global în devenire.

Cei mai buni brokeri pentru a investi în Bitcoin

Broker Depozit Min Reguli investitie
50 USD CySEC 109/10, FCA 583263
250 USD CySEC 169/12, FCA 522157
250 USD CySEC 250/14

Leave a Reply