Bitcoin crește pozitiv

Bitcoin crește pozitiv

Prețul bitcoin se ridică din nou la știri pozitive și încă un tweet Elon Musk după ce criptomoneda a atins minime de șase luni săptămâna trecută. Săptămâna trecută , Bitcoin a atins un minim de doar peste 31.000 de dolari, cel mai scăzut nivel din ianuarie, dar în ultimele 24 de ore a trecut de 40.000 de dolari, un nivel de rezistență remarcabil în rândul traderilor.

Tendința ascendentă a început la jumătatea săptămânii trecute, dar o scădere de 40.000 de dolari a venit în aceeași zi în care compania de software MicroStrategy Inc. a anunțat că a strâns 500 de milioane de dolari dintr-o vânzare de obligațiuni pentru a cumpăra bitcoin. Compania cotată la Nasdaq, care datează din 1989, oferă business intelligence, software mobil și servicii bazate pe cloud, dar a făcut titluri regulate ca mare investitor în bitcoin.

MicroStrategy, care susține că „încă suntem devreme pentru bitcoin”, deține în prezent 92.079 bitcoin, în valoare de peste 1,6 miliarde de dolari la prețul actual. Potrivit The Block, utilizând banii strânși în vânzarea de obligațiuni, compania poate cumpăra acum aproximativ 12.000 de bitcoin suplimentari, ducându-și deținerile la peste 100.000.

Deși investițiile semnificative în bitcoin pot fi uneori controversate, se spune că MicroStrategy a primit mai mult de 1,5 miliarde de dolari în comenzi pentru ofertă. Investitorilor le place, de asemenea, ceea ce au văzut, prețul acțiunilor companiei închizându-se cu aproape 16% în tranzacțiile obișnuite de astăzi, până la 598,49 USD.

Știri mai pozitive au venit din America Centrală, unde El Salvador a anunțat că adoptă bitcoin ca mijloc legal de plată săptămâna trecută . Țara a solicitat, de asemenea , utilizarea energiei geotermale pentru extragerea bitcoinului în țară.

Revenind la formă, SpaceX Inc. și directorul executiv al Tesla Inc. Elon Musk s-ar putea să fi jucat încă o dată un rol.

Răspunzând acuzațiilor Magda Wierzycka, CEO al companiei de servicii financiare Sygnia Ltd., conform căreia tweet-urile sale anterioare despre bitcoin erau o manipulare intenționată a prețurilor, Musk a indicat că Tesla poate accepta din nou bitcoin ca opțiune de plată în viitor.

În special, prețul bitcoin a scăzut în luna mai, după ce Musk a anunțat că Tesla va renunța la opțiune, invocând preocupări de mediu.„Acest lucru este inexact. Tesla a vândut doar ~ 10% din participații pentru a confirma că BTC ar putea fi lichidată cu ușurință fără a muta piața “, a scris Musk . „Când există confirmarea utilizării rezonabile (~ 50%) a energiei curate de către mineri cu o tendință pozitivă în viitor, Tesla va relua permisiunea tranzacțiilor cu bitcoin.

Ce sti despre eToro

Criptomonedele eToro sunt multe și de înaltă calitate, până la punctul în care brokerul este printre cele mai specializate din lume în acest activ.
Într-o săptămână stabilă pentru știri, să aruncăm o privire înapoi la cele mai mari știri din lumea Forex , fintech și cripto, în segmentul nostru cel mai bun din săptămână.Milionarii Bitcoin accelerează acumularea BTC
Bitcoin, cel mai valoros activ digital din lume, a raportat o scădere semnificativă în ultimele 3 săptămâni, deoarece prețul BTC a atins un minim de aproape 31.000 USD pe 23 mai. Cu toate acestea, ultima scădere în Bitcoin nu a reușit să oprească cripto-milionarii din acumularea de BTC.

Potrivit celor mai recente date publicate de Santiment, una dintre cele mai importante firme de analiză și urmărire a criptomonedelor, adresele mari Bitcoin care dețin între 100 și 10.000 BTC au adăugat aproximativ 30.000 BTC în ultimele 7 zile.

eToro adaugă 3,1 milioane de noi comercianți în primul trimestru al anului 2021

eToro Social Trading

eToro Social Trading

Rămânând cu eToro, platforma de tranzacționare cu amănuntul care va deveni publică în curând, a dezvăluit că a adăugat 3,1 milioane de clienți noi în primul trimestru al anului 2021, ceea ce este în creștere față de 1 milion de utilizatori pe care i-a inclus în același trimestru din anul precedent.

Numărul trimestrial pare mai impresionant în comparație cu cifrele din 2020, când brokerul a deschis 5,2 milioane de conturi noi în tot anul. Ultimele numere au ridicat numărul total de comercianți pe platformă la 20,6 milioane.

În plus, activitățile de tranzacționare de pe platformă au crescut brusc, deoarece platforma a raportat o creștere de 233 la sută de la an la an a execuției tranzacțiilor pentru trimestrul respectiv, care a atins 210 milioane.

Anonymous : mesaj pentru Elon Musk

In ultima perioada acest grup supra numit Anonymous isi face aparitia chiar pentru a transmite un mesaj, nu este prima oara cand acest clan poate sa aduca mesaje anumite la persoane care au o putere in lumea noastra.
Bitcoin se tranzacționa la 40 390 dolari începând cu ora 21:00 , în creștere cu peste 3% în ultimele 24 de ore.

Relația complicată a lui Elon Musk cu Bitcoin face mai mult decât agravează comercianții de criptomonede, va provoca o durere de cap majoră pentru Tesla ( NASDAQ: TSLA617,69 1,28% ) contabili.

La începutul acestui an , Tesla a achiziționat 1,5 miliarde de dolari în Bitcoin pentru a plasa în bilanțul său împingând bitcoinul la un maxim istoric de 63.000 de dolari. Dar, pe măsură ce Elon Musk a participat la o tiradă Twitter, declarând că Bitcoin este prea poluant și nu este în conformitate cu mandatul ESG al Tesla, prețul sa prăbușit la 35.000 de dolari .

Dar iată riscul și mai mare pentru Tesla: natura bitcoinului din bilanț va avea un efect de depreciere asupra cărților companiei și o va obliga să facă o reducere a valorii și să demoleze câteva sferturi din profituri – care uneori sunt cel mai puțin tenue. Ultimele câștiguri trimestriale ale Tesla au arătat că compania a obținut mai multe profituri din câștigurile bitcoin și din tranzacționarea creditelor de carbon, mai degrabă decât din vânzarea de mașini.

Și totuși, compania a înregistrat doar un profit înainte de impozitare de 15 milioane de dolari, împreună cu o taxă de depreciere de 28 de milioane de dolari.

Tesla va experimenta doar dezavantajul de a deține bitcoin pe bilanț, și nu de partea de sus.

Leave a Reply